Lămpi de extensie a unghiilor: Tipuri și sfaturi de selecție

Lămpi de extensie a unghiilor: Tipuri și sfaturi de selecție

Mâini frumoase și bine îngrijite – carte de vizită a fiecărei femei. Cu toate acestea, nu toți reprezentanții slabi ai pardoselilor se pot lăuda cu o placă de unghii puternică și netedă, care ar putea fi o bază fiabilă pentru o manichiură frumoasă și de înaltă calitate. Specialiștii din această zonă oferă o procedură decorativă care să ajute nu numai la lungimea unghiilor necesare, ci și să întărească placa de unghii, să îndepărteze fragilitatea și slăbiciunea unghiilor.

Extensiile unghiilor – o procedură populară și cerută care poate fi făcută nu numai în saloane de înfrumusețare costisitoare, dar acasă.

Descrierea procedurii

Creșterea artificială a lungimii plăcii de unghii este un serviciu costisitor furnizat de toate saloanele moderne de înfrumusețare. Pentru economii bugetare semnificative, puteți face independent o manichiură originală și frumoasă, fără a pleca acasă.

Înainte de a începe lucrul, trebuie să examinați cu atenție tehnologia extensiei unghiilor și achiziționați instrumentele necesare. După sfatul de maeștri profesioniști și dispune de dispozitive de lucru de înaltă calitate, puteți simula unghiile frumoase care vor ascunde toate defectele și vor beneficia de imaginea și stilul selectat.

În magazinele specializate puteți vedea seturi de pornire pentru maeștrii începători, care includ toate dispozitivele necesare. Cel mai important element al acestui kit este o lampă specială care este destinată polimerizării materialului de lucru. Calitatea acoperirii create depinde de selectarea acestui dispozitiv. Perioada de uscare a materialului aplicat depinde de puterea lămpii, cantitatea straturilor utilizate și structurile gelului.

Pentru modelarea artificială a plăcii de unghii, specialiștii folosesc mai multe tipuri de materiale:

 • Acrilic – folosit pentru a crea unghii maturi subțiri și durabile+
 • Gel – material elastic care are o structură lucioasă și este utilizat pentru unghiile moi+
 • Materiale de modelare a lipitelor, produse din care au cele mai mici termene+
 • Fabric – la acest grup de materiale includ mătase și fibre comerciale, care sunt utilizate pentru a corecta manichiura de la gel și acrilic.
Citește mai mult  De ce lac pe unghii bule și cum să-l evite?

  Avantajele unghiilor artificiale:

  • putere+
  • Suprafață netedă și netedă+
  • Protecția suprafeței unghiilor de la deteriorarea mecanică și acțiunea factorilor externi agresivi+
  • Creând unghii de vopsire de înaltă calitate.

  Dezavantaje:

  • Necesitatea unei corecții în timp util și regulate+
  • Deconectarea unei plăci naturale de unghii de la bază datorită contracției de material artificial.

  Specialiștii nu recomandă utilizarea acestei proceduri femeilor în timpul sculării fătului și hrănirea copilului, în timpul recepției medicamentelor hormonale și în cazul intoleranței individuale.

  Tipuri de lămpi

  Lampa de uscare – un dispozitiv special fără de care este imposibil să se efectueze procesul de modelare a plăcii de unghii. În magazinele specializate puteți vedea mai multe tipuri de lămpi care au o putere diferită.

  Ultraviolet

  Astfel de instrumente au un domeniu de aplicare îngust și sunt utilizați numai pentru uscarea lacurilor cu marcaj LED. Acest instrument are o gamă scăzută a prețurilor și va corespunde doar maeștrilor începători. În această formă a dispozitivelor, becurile incandescente sunt utilizate cu o pulverizare luminos, pe numărul care depinde viteza și calitatea uscării stratului de acoperire. Pentru modelare sculpturală, numărul de becuri din lampă nu ar trebui să fie mai mic de 4 bucăți. Principalele dezavantaje ale dispozitivului ultraviolete sunt: ​​o dimensiune mare, necesitatea înlocuirii frecvente a părților componente, arderea rapidă a unui pulverizare specială.

  Cu catod rece (CCFL)

  Aceste dispozitive de uscare sunt proiectate pe baza lămpilor ultraviolete. Caracteristica principală este prezența în elementele radiante ale gazului special. Avantaje: Perioada lungă de funcționare, capacitatea de a utiliza pentru toate tipurile de acoperire, fără supraîncălzirea și necesitatea înlocuirii regulate a componentelor, consumul unei cantități mici de energie electrică. Dezavantaje: Gama de prețuri ridicate, complexitatea procesului de înlocuire a arcului de încălzire, fără posibilitatea de uscare a gelurilor.

  Hibrid

  Tip universal de aparate folosite în saloanele profesionale de înfrumusețare. Producătorii produc două tipuri de lămpi – LED + CCFL și UV + LED.

  LED + lampă CCFL constă din elemente luminescente și de încălzire și are un scop universal. Dezavantaje: Greutate mare și dimensiune, preț ridicat. Avantaje: Perioada lungă de funcționare, înlocuirea elementelor numai dacă este necesar.

  Citește mai mult  lac Gel cu efect de împrăștiere

  Lampa LED UV + este ultimii producători. Avantaje: putere mare, scop universal, rezistență la diferite tipuri de spargere, dimensiune mică, perioadă lungă de utilizare și o gamă largă de prețuri care vă permite să achiziționați un dispozitiv atât pentru aplicații la domiciliu, cât și pentru profesioniști.

  Experții recomandă achiziționarea unui dispozitiv pivotant care are o oglindă în partea de jos. Această caracteristică vă permite să afectați unional acoperirea aplicată.

  Criteriile de alegere

  Principalul criteriu pentru alegerea corectă a dispozitivului este tipul de acoperire utilizat. Înainte de a aplica materialul, trebuie să acordați cu siguranță atenție informațiilor și etichetării faptului că producătorul indică pachetul.

  Tipuri de marcare:

  • LED-ul cu LED-ul este utilizat – aparate+
  • UV – poate utilizarea dispozitivului UV sau a uscătorilor de CCFL+
  • LED / UV – Se aplică toate tipurile de dispozitive de uscare.

   Pentru a crea o manichiură de înaltă calitate, este necesar să se abordeze mai mult la alegerea unității de uscare. Puterea de uscare nu ar trebui să fie mai mică de 36 wat. Experții recomandă achiziționarea de dispozitive hibride care diferă în durabilitate și versatilitate.

   Următorii factori afectează costul acestui echipament:

   • Țara producătorilor – Bunurile europene au o gamă ridicată de prețuri+
   • Nume de marcă – Produsele producătorilor celebri costă mai mult+
   • Numărul de funcții auxiliare+
   • Tipul de material din care se face carcasa+
   • putere.

    Maeștrii profesioniști recomandă achiziționarea de produse populare de producători bine-cunoscuți, din care elemente componente pot fi achiziționate la orice magazin de articole de uz casnic. Înainte de a alege un tip de caz, trebuie să cunoașteți numirea dispozitivului. Pentru utilizare la domiciliu, este inutil pentru a depăși carcasa de fier, totuși cazul mișcării frecvente a dispozitivului nu ar trebui să salveze fiabilitatea acestuia. Creșteți semnificativ prețul astfel de funcții auxiliare ca: suflare rece, cronometru, radio și alimente autonome. Instrumentele cu un număr mare de caracteristici suplimentare sunt necesare de către maeștri profesioniști și saloane de înfrumusețare de elită.

    Citește mai mult  Lampă UV: caracteristici, tipuri și diferențe de la modelele LED

    Fără sens

    În absența capacității de a utiliza dispozitivele de uscare pentru polimerizarea lacului de gel sau apariția unei reacții alergice la radiațiile ultraviolete, sunt recomandați experți să dobândească acoperirea insensibilă la radiațiile ușoare.

    Procesul de creștere a acestui tip de material are loc sub acțiunea unei substanțe speciale care trebuie aplicată pe suprafața de lucru. Compoziția specială este aplicată prin pulverizare sau extrudare din sticlă. Tehnologiile inovatoare au permis producătorilor să producă gel, care se întărește când contactul cu apa rece convențională. Pentru o respingere completă a compoziției aplicate, este suficient să coborâți mâinile în recipient cu apă rece timp de 5 minute.

    Aplicând o metodă acrilică de modificare a plăcii de unghii, nu puteți cumpăra la o lampă specială. Metoda de extensie a unghiilor fără Nele implică utilizarea sfaturilor flexibile, a cărei elasticitate poate fi verificată prin îndoirea longitudinală.

    Printre principalele avantaje ale acestei metode, este necesar să se sublinieze următoarele:

    • cost scăzut+
    • Ușurință în utilizare+
    • Lipsa abilităților profesionale.

    Dezavantaje:

    • Perioadă scurtă de funcționare+
    • Instabilitatea la daune mecanice+
    • Apariția estetică scăzută.

    Pentru a efectua aceste lucrări, trebuie să cumpărați grămezi de unghii, adeziv special, pulbere adezivă, pensete, activator, lac de decor. Înainte de a începe datele de executare, este necesar să examinăm cu atenție tehnica de construire și consiliere a maeștrilor profesioniști. Uscați și simulați materialul polimeric numai în camerele ventilate.

    Vizitarea saloanelor de înfrumusețare pentru a crea o manichiură frumoasă și de înaltă calitate – o parte integrantă a vieții fiecărei femei. Intensitatea ridicată a vieții reprezentanților slabi nu permite întotdeauna să dau mult timp pentru a crea o imagine impecabilă. Tehnologiile moderne și evoluțiile inovatoare ale producătorilor de produse cosmetice decorative și aparate de uz casnic specializate fac posibilă construirea și întărirea plăcii de unghii la domiciliu. Această procedură nu durează mult timp și reduce semnificativ costurile financiare.

    Cum de a alege o lampă pentru manichiură, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: