Luna Pedichiura: Executie original Opțiuni și creare Sfaturi

Luna Pedichiura: Executie original Opțiuni și creare Sfaturi

O femeie care are grijă de el însuși și frumusețea ei trebuie să fie perfect în toate, se referă și unghiile bine îngrijit. Pedichiura lunară a intrat în modă în vârsta de 30 de ani și este încă una dintre cele mai populare. În timp, noi forme de execuție, mai strălucitoare și saturate.

7

Fotografii

Principii de baza

Ideea principală a acestui design este de a lăsa semiluna strălucitoare la începutul plăcii de unghii. Există multe modalități de a face acest lucru, este de dorit ca forma de unghii să nu fie pătrată, mai bună atunci când capetele sunt un pic rotunjite.

Pentru formarea unui semilună netedă folosiți o perie sau un șablon special. Prima opțiune este mai potrivită pentru fetele care au marcat deja mâna, al doilea – pentru începători. Dacă linia se dovedește inegală, atunci întregul farmec al pedichiului va dispărea, este mai bine să nu decoreze deloc unghiile, ce să o facă strâmbă.

De asemenea, puteți aplica banda obișnuită, care este tăiată cu un semicerc și rămâne la unghii. Dimensiunea șablonului vă permite să ajustați valoarea semilunii.

Pentru formarea de design, vor fi necesare două culori diferite lacuri. De la femeile fantezie depinde de ceea ce se întâmplă în cele din urmă.

Poate fi atât culori curajoase, luminoase, cât și tonuri de pastel.

Tendințe în lume

Tendința prezenței a două culori pe unghii este returnată. Mulți au reușit să observe la săptămâna de modă că majoritatea modelelor strălucește pedichiura Moon. Nu este surprinzător faptul că este minunat pentru ambele evenimente solemne și combină cu orice rochie de seară și pentru viața de zi cu zi.

Pedichiura, pe care o vedem pe podium, se potrivește perfect în viața de zi cu zi. Nu cu mult timp în urmă în modă au fost culori, încet care se mișcă unul pe celălalt. Mai ales aspectul relevant în designul lunar al mamei. Un astfel de design a intrat în modă cu apariția lacurilor, incluse în care perii speciale.

Astăzi, diversitatea manichiurii lunare este imaginația izbitoare, Crescentele fac culori strălucitoare, combinația de roșu cu combinație neagră, clasică alb-negru, verde cu galben. Uneori puteți vedea în loc de un triunghi de semilună, un cui mic și complet separat în două jumătăți, înclinându-se la marginea unghiei.

Toate acestea sunt completate bogat de pietre, margele și alte peisaje.

Opțiuni

Fetele din ce în ce mai mult au început să folosească paiete pe unghii, pentru că este frumos și arată solemn. Linia dintre două culori este acoperită cu margele mici sau pietre, trasează o perie.

O opțiune: să emită nu numai semiluna în partea de jos a unghiei, dar, de asemenea, extindeți-o cu un semicerc suplimentar sub placa de unghii.

Noua tehnică de design a fost extinderea francului de sus până la capătul unghiei. Astfel, linia netedă se mișcă tot unghia și coboară în jos. Seamănă foarte bine o combinație de alb și violet sau liliac, iar un triunghi poate fi complet pus pe vârful pietrelor de aur.

Perfect și frumos, se va uita la picioarele unui lac albastru deschis sau liliac cu o semilună albă, Dar astfel încât linia dintre ei rămâne transparentă. Cu această combinație, puteți experimenta și înlocui culorile, dar lăsați ideea principală.

Puteți lăsa creasta incoloră sau în tonul cuiului, linia dintre ea și culoarea principală este de a evidenția linia subțire albă și, de asemenea, faceți o franceză subțire. Pe unghiile scurte, această opțiune pare cu ușurință, combinată cu orice stil în haine. Este de dorit ca forma să fie pătrată.

De multe ori semiscenții sunt încadrați de dantelă, care sunt trase cu o perie subțire sau se umple de folie, paiete.

Foarte luminos și extravagant, o combinație de alb sau auriu cu roșu sau negru cu galben.

Cum să-l faci singur

Pentru a crea o casa de pedichiura lunar, veți avea nevoie de:

  • lac+

  • gel+

  • Stencil.

În primul rând se pregătească picioare de înregistrare. Dă unghiile de formă necesare, scoateți cuticula. Puteți împărți picioarele într-o baie caldă, cu adaos de suc de lămâie sau de a folosi un biogel speciale. Când totul este gata, puteți începe să aplice culoarea principală.

Vom selecta tonul, în cazul în care unele culori mai luminoase, atunci nu ar trebui să-l aplice întregului unghii, numai pe suprafața superioară, în cazul în care se va forma semiluna. lac transparent sau ton pal pot fi acoperite cu întreaga placă de unghii.

Acum, că primul strat de uscare, aplicați șablonul sub forma unui semicerc. Acesta poate fi o bandă de simplu, sculptate în mod independent, și puteți cumpăra autocolante speciale. Cel mai dificil lucru de făcut mai multe linii, pentru că trebuie să distribui uniform de hârtie. Fiecare perioadă este umplut cu culoarea selectată, iar când totul se usuca, șabloane.

Nu trebuie să le eliminați imediat după aplicarea lacurilor, deoarece atunci vor froti și trebuie să înceapă peste tot. În concluzie acoperă tot gelul.

În ceea ce privește piesele, margelele și alte elemente decorative, este mai bine să le lipiți înainte ca unghia să fie acoperită cu gel. Acest lucru se aplică și desenelor.

Pentru liniile subțiri și lacesul de desen, se folosește o perie subțire, dar această tehnică este supusă numai fetelor care au înscris deja mâna.

Adâncimea semicercului lunar este formată astfel încât marginea să devină direct în cuticulă. Mai dificil decât cei care nu sunt vizibili, puteți încerca să ridicați ușor pielea în partea de jos a unghiei, dar astfel încât să nu fie rănită. Dacă aveți o placă scurtă de unghii de la natură, nu ar trebui să faceți pedichiura lunară cu o semilună prea largă, vizual va reduce în continuare. Puteți utiliza un triunghi în design, acesta va extinde formularul.

7

Fotografii

În oricare dintre pedichiura de design cu puțuri – o soluție excelentă pentru imaginea de zi cu zi și rochia de seară. Nu este greu să faci acasă, dacă ești răbdător. Puteți să vă arătați și să vă creați propria combinație de culori, formulare, elemente decorative.

Citiți mai multe despre cum să creați o frumoasă pedichiură a lunii, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: