Lustruirea unghiilor: Ce, instrumente și subtilități de proces

Lustruirea unghiilor: Ce, instrumente și subtilități de proces

În cazul în care apariția frunzelor plăcile de unghii de dorit – are orice daune sau nereguli, nu este nevoie la disperare. Puteți face față cu astfel de defecte cu lustruire bun. Dacă faci totul corect, rezultatul nu va disappointly – mărcile vor deveni foarte îngrijite și estetic, iar lacul va cădea asupra lor mult mai ușor. Astăzi, vom lua în considerare mai detaliat modul de a unghiile poloneză în mod corespunzător.

Caracteristicile procedurii

Polishing gălbenelelor implică o procedură cosmetică, în cursul căreia un impact pe partea de acoperiri fin abrazive este pe plăcile de unghii. Datorită manipulări similare, există o oportunitate de a da noblings o stralucire frumoasa si un aspect natural sănătos. La finalizarea acestei proceduri, plăcile de unghii devin absolut neted, estetic și plăcut la atingere. Unghiile bine lustruite nu se vor agăța de haine și materiale terțe, și acest lucru nu poate decât să se bucure.

Pe marile lustruite, acoperirile decorative și protectoare se descurcă mult mai ușor și arată atent. În același timp, compozițiile de bază nu trebuie să se alinieze.

Cheia unui design frumos și spectaculos de unghii este o lustruire competentă.

Lustruirea este bună nu numai ceea ce face unghiile cu frumos și pufos în design. Această procedură contribuie la stimularea circulației sângelui, garantează admiterea activă a substanțelor benefice la plăcile de unghii. Se crede că lustruirea regulată are un efect pozitiv asupra creșterii rapide a unghiilor, iar calitatea lor în întreaga creștere.

Beneficii și daune

Mulți gardieni de modă sunt adresați să se căsătorească cu gălbenele. Dar această manipulare cosmetică are ambii pro și contra. În primul rând, luați în considerare modul în care aceste manipulări sunt utile.

 • Datorită șlefuirea corectă, plăcile de unghii pot achiziționa o specie mai estetice și bine îngrijite.
 • După cum sa menționat mai sus, circulația sângelui este îmbunătățită în timpul lustruire, care are un efect pozitiv asupra creșterii și calității unghiilor.
 • Din suprafața plăcilor de unghii în timpul lustruirea nuanța galbenă neatractiv este îndepărtată și cu ea toate neregularitățile.
 • Ei bine lustruit galbenelele sunt mai ușor de lac și de fluide terapeutice. Nivelarea suplimentară de acoperiri decorative, nu este, de asemenea, necesară, care va economisi timp în mod semnificativ la crearea unei manichiură.
 • Această procedură nu ia mult timp și nu necesită costuri mult.

Dar, înainte de a trece la lustruit unghiile, trebuie să se ia în considerare faptul că o astfel de procedură nu va fi util pentru toate doamnele.

 • În cazul în care unghiile sunt nogot fragile și fragile, atunci nu este mai bine să recurgă la lustruirea lor, deoarece acesta poate crește doar fragilitatea. Dacă maestrul din cabină este încă sfătuit să lucize înregistrările, atunci va dura pentru a utiliza fișiere speciale mai moi, care nu vor aduce prea multe daune nobilului, nu le face mai subțire. Și, de asemenea, unghiile fragile pot fi lustruite cu ceară.
 • Dacă unghiile sunt supuse unor boli, nu este de asemenea recomandat să le lustruiți – vă puteți agrava starea lor.
 • Chiar dacă mânerul doamnelor sunt absolut sănătoși, puternici și îngrijiți, lustruirea ei încă nu au nevoie prea des. Este recomandabil să contactați o procedură similară nu mai mult de o dată pe lună. Este mai bine să lustruiți gălbenele nu la domiciliu, ci în condițiile salonului, unde lucrează maeștri experimentați.

Viziunile lui Pelok

Pentru a da unie aspect bine ținut și alinierea suprafeței lor, au fost folosite bucăți mai devreme de material flanel sau amidon. Inițial, peilii au fost făcuți din piele de piele. Aceste corpuri de corp nu au putut fi dezinfectate sau curățate după toate procedurile. Astăzi, fișierele din materialele moderne și practice pot fi folosite pentru a lustrui plăcile de unghii, care pot fi stervizate și păstrate în puritate absolută.

Luați în considerare în detaliu ce tipuri de fișiere sunt folosite astăzi pentru doamnele poloneze.

Befy

Bafele sunt dosarele cu două fețe realizate sub formă de mături (cum ar fi o unitate de lustruire). Baffele care au mai multe fețe multi-colorate cu cifre diferite care determină natura utilizării lor sunt deosebit de populare. De exemplu, de la brazde puternice de pe gălbenele există o oportunitate de a scăpa de o față cu un nivel mai ridicat de abraziv. Dacă vorbim despre daune mici – pot fi umplute cu laturi abrazive cu granulație fină a Baff.

Baza bfeei poate sta diverse materiale. Cele mai populare și frecvent fonduri sunt pecks din spumă de polietilenă.

Indicațiile țesute și suede se bucură de mai multă calitate și proprietăți. Ele sunt foarte confortabile în procesul de lustruire a unghiilor naturale lungime lungime.

Piloți pentru lustruire

În arsenalul fiecărei doamne, este mai bine să aveți un set de fișiere diferite cu diferite niveluri de abrazivitate. Pentru a scăpa de defectele mici pe Marigolds, se recomandă utilizarea opțiunilor cu pulverizare de 300-400 grit. Dacă există o dorință de a da plăci o strălucire frumoasă și naturală, este posibil să se aplice un dispozitiv de fixare cu o pulverizare de 900-1000 grit.

Disk pentru manichiura hardware

Acest instrument este un cerc mic cu o suprafață nisipoasă. Sarcina principală a acestui dispozitiv este o lustruire a acelei zone în care placa de unghii începe doar.

Setați 3 în 1

În acest set popular pentru alinierea plăcilor de unghii Următoarele instrumente includ:

 • Tampon special+
 • Suprafața Sandachk+
 • Polisher însuși.

Precum și în loc de o sawnie, puteți utiliza un dispozitiv de polizor special sau un tăietor special. Instrumentele specificate sunt mai scumpe, dar sunt mai convenabile de utilizat.

Ce sarcini se pot descurca?

Instrumentele concepute pentru a poliza plăcile de unghii sunt bune, deoarece numai cu ajutorul lor pot face unghiile cu îngrijire, netedă și strălucitoare. Principalele sarcini cu care ar trebui să facă față mijloacelor similare sunt:

 • Îndepărtarea neregulilor de pe suprafața unghiei+
 • oferind o suprafață de unghii de netezire+
 • Îndepărtarea tuturor rugozității+
 • Pregătirea gărească la aplicarea ulterioară a lacului decorativ sau terapeutic (atât culori, cât și transparente)+
 • Îmbunătățirea formei unghiilor+
 • Stimularea creșterii NogoTkov+
 • Îmbunătățirea circulației sângelui.

Practic, după implementarea corectă a procedurii de procesare a unghiilor, ele devin blânde și strălucitoare. Este dificil să nu fiți atenți la o astfel de frumusețe naturală. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că acest proces cosmetic ar trebui să fie moderat, altfel măcinarea pur și simplu face unghiile slabe și subțiri.

Cum de a alege un instrument?

Pentru a avea grijă de doamne, competent și eficient, este necesar să alegeți filmul. Unele din cea mai înaltă calitate, este obișnuită să fie dispozitive de sticlă și ceramică. Ele sunt ideale pentru îngrijirea plăcilor de unghii, deoarece nu contribuie la pachet.

Dacă aveți unghii subțiri de la natură, atunci selectarea fișierului trebuie tratată în mod special în mod serios și responsabil.

Pentru a restabili gălbenele slabe, puteți pune în cursul bordului de tratament cu ceară. Un astfel de model este abilitatea de a găsi în magazine specializate.

Pecurile cu granulație fină pot fi folosite numai pentru a procesa marginea liberă a unghiului. În cursul de a lucra cu ei, trebuie să vă deplasați numai într-o singură direcție. Nu este recomandat să cumpărați unelte din metal. În procesul de lustruire, ele creează caneluri vizibile pe tăierea unghiilor, care duc întotdeauna la stratificarea ulterioară.

Rozurile abrazive ridicate sunt folosite în cazuri rare. Ele sunt permise să renunțe la timp nu mai mult de o dată la șase luni.

Dacă utilizați instrumente similare mai des, puteți deveni mai vulnerabile, fragile. Apoi puteți uita de manichiura frumoasă și îngrijită. Când alegeți un astfel de instrument, trebuie să acordați atenție abraziunii sale. Plăcile sănătoase și puternice sunt tratate cu un ferăstrău cu o abrazivitate în 180 grit. Dacă aveți nevoie să lucrați cu gălbenele subțiri, este mai bine să utilizați o copie abrazivă de 400-500 grit. Instrumentul din gritul de 240-300 este, de asemenea, mai bine de utilizat atunci când lucrați cu gălbenele destul de puternice.

Cum să lustruiți corect?

Procedura de polizare Nogotkov Include mai multe etape.

 • În primul rând este nevoie pentru a face o moale măcinare a plăcilor. Acest lucru elimină umezeala eliberată de gălbenele. Acest lucru afectează pozitiv ratele de creștere ale plăcilor. Acest pas îndepărtează galbenul. Nuanța cuiului devine omogenă.
 • În continuare urmează prelucrarea primară. Aliniați stratul de keratină, scăpați de zgârieturi și deteriorări.
 • Apoi există o lustruire secundară. Acest pas este final. Nogot devine stralucitor si elegant, cu chiar de culoare.

Lustruirea margăsurilor este necesară ca fiind cu siguranță și cu atenție. Nu faceți mișcări prea ascuțite și grosiere, astfel încât să nu răniți placa de unghii.

Cu privire la modul de a face lustruirea unghiilor la domiciliu și nu vă dăunează plăcii de unghii, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: