Mașină pentru manichiură Lina Mercedes 2000: Caracteristici și caracteristici de aplicare

Mașină pentru manichiură Lina Mercedes 2000: Caracteristici și caracteristici de aplicare

Până în prezent, manichiura hardware-ul devine din ce în ce mai populare, treptat, deplasând tivita. Flamen sunt utilizate nu numai de către profesioniști Neil-industrie în saloane, dar, de asemenea, fetele obișnuite la domiciliu. Piața prezintă o selecție enormă de instrumente pentru această orientare cu diferite caracteristici. Care este mașina pentru manichiura Lina Mercedes 2000, care este caracteristicile și caracteristicile sale de utilizare, vom analiza în acest articol.

Particularități

Fraser Mercedes 2000 este fabricată în China. Lina, care produce această mașină de scris, a fost de mult cunoscută pe piață pentru produsele pentru industria nevătă a țării lor, și datorită site-ului comercial AliExpress a apărut recent în Rusia.

Mașină pentru manichiură Lina Mercedes 2000 are mai multe avantaje, Și în primul rând este prețul (aproximativ 1500-2000 ruble). Pentru o astfel de valoare, este puțin probabil să găsiți dispozitivul cu caracteristicile tehnice pe care le reprezintă TM LINA.

Luați în considerare avantajele rămase ale dispozitivului.

 • Fraser este echipat cu o reversă pentru confortul manichiurii hardware atât pe client, cât și pe sine.
 • Capacitatea de a regla viteza de rotație a dispozitivului de tăiere va ajuta să ajustați modul de funcționare a mașinii în conformitate cu nevoile dumneavoastră.
 • Mânerul care are loc de muncă nu vibreze, ceea ce împiedică posibilitatea de tăiere a plăcii de unghii. Ea are o formă ergonomică și o greutate mică, ceea ce este destul de important atunci când diferite manipulări.

 • Dispozitivul este potrivit atât pentru uz casnic și un serviciu de manichiura.
 • Aparatul este echipat cu o protecție supraîncălzire, ceea ce va contribui la extinderea duratei de viață.
 • tăietori standard sunt potrivite pentru mașină.
Citește mai mult  EMI gel de acoperire cu lac: caracteristici și paletă de nuanțe

Dezavantajele includ doar faptul că de masterat profesionale în manichiura cu un flux mare de clienți încă mai au nevoie de o mașină. Și va fi, de asemenea, necesară pentru a înlocui setul de tăietori care vine in kit-ul, deoarece calitatea lor nu este la înălțimea.

Mașina pentru 2000 manichiura Lina Mercedes are urmatoarele caracteristici tehnice:

 • Lucrările la ieșirea de la 220V+
 • Capacitatea consumului de energie electrică este de numai 12 W+
 • Revoluțiile maxime ale moara – 20 000+
 • Inclusă există un set de duze de frezare de diferite forme într-o cantitate de 6 bucăți+
 • Produs în culoarea gri și roz+
 • echipat cu un stand sub mâner.

Funcționare și îngrijire

Ca orice dispozitiv, o mașină de manichiură Lina Mercedes 2000 necesită o anumită îngrijire. La dispozitiv a servit mult timp, trebuie să efectuați mai multe reguli.

 • Când lucrați cu dispozitivul, nu apăsați prea mult mânerul. Nu puteți doar să vă răniți pielea, ci și să tăiați capul capului, ceea ce va duce la imposibilitatea utilizării dispozitivului.
 • Duzele din acest dispozitiv sunt modificate manual, astfel încât să fie deosebit de îngrijite, nu deteriorați titularul.
 • După muncă, tăietorii trebuie curățați temeinic din particulele de piele organizată și cuie cu o perie uscată, apoi clătiți-le în apă curentă.

Dacă utilizați o mașină de scris în scopuri profesionale, nu uitați să dezinfecta duzele prin coborârea lor în sterilizator.

 • Păstrați duze de frezat într-un caz special pentru a le proteja de umezeală și praf.
 • Dacă utilizați un dispozitiv pentru scopuri profesionale, apoi o dată la fiecare trei luni, este necesar să se efectueze întreținerea, curățarea motorului de praf, dacă este necesar, perii de schimbare în ea, înlocuiți duzele de frezat.
Citește mai mult  Cum se face o lacquet francez de manichiură la domiciliu?

Recenzii

Review-uri despre Mercedes 2000 manichiura, care lasă utilizatorii sunt diverse.

Mulți spun că dispozitivul funcționează bine pentru mai mulți ani, că raportul dintre preț și calitate în această proaspătă este destul de satisfăcătoare. Manichiură această mașină de scris face ușor chiar și pentru ea însăși.

Alții remarcat faptul că puterea acestei mașini de scris nu este suficient este, tăietori în dispozitivul nu este mai bună calitate, ele sunt de același tip, nu există nici pompe „Ball“ pentru tăierea cuticulelor, cu timpul începe mâner să vibreze, la viteze mari Dispozitivul este foarte încălzit la viteze mari. Indicați, de asemenea, că dispozitivul nu are clipul automat. Dar, din nou, nu trebuie să uitați că merită mașina pentru manichiura MERCEDES 2000 în zona de numai 1500-2000 de ruble și așteaptă aceste caracteristici care sunt caracteristice dispozitivelor de brand la un preț de peste 3 mii. ruble nu merită.

Cum sa faci o manichiura hardware la domiciliu, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: