manichiură de primăvară: secretele de decor și ideile sezonului

manichiură de primăvară: secretele de decor și ideile sezonului

Primăvara este un moment de schimbare și imagini noi. Acest lucru se aplică nu numai garderoba și starea de spirit, dar, de asemenea, a devenit recent un atribut obligatoriu al oricărei femei – manichiură. Cu toate acestea, transformarea imaginii și a mâinilor în zilele calde, trebuie să selectați corect tehnici de top și soluții de culoare care vor satisface tendințele de primăvară la modă, precum și armonizarea cu sezonul.

Caracteristici de decorare

Tendințele Mondiale de modă dictează regulile care acoperă multe domenii privind crearea unei imagini feminine moderne. La fel ca și modernizarea colecțiilor mondiale de îmbrăcăminte conectate direct cu timpul anului în afara ferestrei și designului, și proiectarea manichiurii trebuie aleasă având în vedere sezonul existent. Primăvara se dictează propriile reguli legate de utilizarea soluțiilor de culoare, astfel încât nuanțele naturale și combinațiile de culori vor prevala în modă pe Neil-Art, care pot accentua naturalitatea și feminitatea imaginii.

În naturalitatea designului de arcuri a unghiilor este necesar să aducem niște culori strălucitoare. Tehnicile și materialele moderne vor putea să implementeze aceste sarcini.

În urma celor mai recente recomandări de tendință, manichiura de primăvară este preferabilă pentru a crea o lungime medie pe unghii, variante foarte scurte sunt returnate, care arată foarte avantajos în aranjamentele solare sau flori suculente. În ceea ce privește forma, în primăvară în onoarea unghiilor în formă de pătrată sau de migdale.

Gândirea la crearea designului curent pentru primăvară, se recomandă respectarea următoarelor reguli:

 • Este important ca pielea mâinilor să fie bine îngrijită, iar cuticula este îndepărtată, altfel orice artă nevătă va arăta în mod inactiv, ceea ce va strica imaginea+
 • Este mai corect să utilizați acoperirea de fixare după designul unghiilor, strălucirea lucioasă va ajuta la accentuarea designului și întăriți-o suplimentar+
 • Pentru proprietarul unghiilor lungi, cel mai bine este să rămână la tonuri pastelate într-o manichiură, astfel încât neil-arta nu va arăta „țipând” în lumina lungimii unghiilor+
 • Este mai corect să rămâi pe forma de unghii rotunjite, care va fi armonizată cu majoritatea ideilor de design de primăvară, fie că este vopsită sau imagine de floră și faună+
 • Odată cu sosirea zilelor calde și însorite, este important să protejați pielea mâinilor și manichiura de efectele ultravioletului, care afectează distructiv dermul și poate duce, de asemenea, la pierderea prematură a culorii lacurilor+
 • În primăvară, merită abandonarea compozițiilor prea complexe, inclusiv modelarea sau numeroasele pietre, deoarece naturalitatea este o direcție relevantă în primăvara Neil-Art+
 • Nuanțele prea întunecate nu vor fi întotdeauna potrivite în viața de zi cu zi, un astfel de design va fi căutat – după numai pentru evenimente de seară solemn.

Paleta de culori

Lunile de primăvară sunt întotdeauna asociate cu romantismul, motiv pentru care nuanțele roz la modă sunt luate în considerare în culoarea colectorului de acoperiri moderne de unghii relevante. În sortimentul existent, puteți ridica complet orice nuanțe de roz. În ciuda faptului că se recomandă preferința de a da opțiunile liniștite și cele mai naturale, variațiile luminoase și suculente pe teme romantice roz vor fi întotdeauna relevante.

Dacă aveți o dorință de a impresiona, atunci puteți abandona temporar utilizarea stratului de unghii de unghii, este avantajos cu flori, pietre, modele sub formă de inimi, dungi sau fotografii cum ar fi Photodizayn. Soluția câștigătoare în crearea decorului de primăvară poate fi tehnologia de gradient modern și frumoasă, care va crea un flux concis de o umbră pe unghiile la alta. O opțiune interesantă poate fi o combinație de lac roz și aur.

Turcoaz, care a fost relevant sezonul trecut, recrutele se întoarce din nou, deci Tendința va fi atât o compoziție monofonică, cât și o combinație sau o alternanță de roz cu turcoaz blând. În plus, cererea va fi o manichiură bej cu argint sau alb cu turcoaz. Soluții de culoare similare pot fi combinate într-o manichiură lunară sau prin aplicarea benzilor sau zigazelor, puteți rămâne pe o mazăre multi-colorată sau vă puteți concentra pe subiecte albastru-albastru.

Ca noutate, un microbistru poate fi folosit ca decorațiuni pentru manichiură, care va adăuga sensibilitate și noutate într-un turcoaz monofonic sau un design de unghii.

De când primăvara este întotdeauna asociată cu un verdeață suculentă, în modă, va fi o manichiură în nuanțe verzi, precum și în culoarea tendinței cerului – albastru. În această schemă de culori, nu trebuie să utilizați tonuri prea luminoase, ele pot fi lăsate pentru sezonul de vară, iar în primăvară se concentrează pe naturalitate și armonie cu natura înfloritoare. Decor interesant folosind imaginea frunzei sau nori va fi capabil să facă o atracție similară a artei atractive și la modă.

Culoarea roșie poate fi utilizată ca o componentă a designului, deci este mai bine să îl combinați cu alte soluții de culoare mai relaxate, în conformitate cu tendințele de modă din primăvară. Contrastul negru și manichiura albă va fi o opțiune excelentă pentru colorarea unghiilor. O compoziție similară va fi spectaculoasă, iar geometria corectă a plăcii de unghii sau imaginea formelor geometrice va accentua individualitatea manichiurii, o astfel de soluție de culoare poate fi completată în mod avantajos cu aur frumos sau aur elegant.

În plus față de paleta de culori de mai sus a manicului de primăvară, puteți face o alegere în favoarea opțiunilor galbene, violet sau portocalii. O compoziție frumoasă în stilul revoltei de primăvară de vopsele poate fi făcută folosind în același timp câteva culori, picând fiecare cui în culoarea sa.

Împreună cu acoperirea lucioasă a unghiilor, în imaginea de primăvară va exista un design real Matte care va fi evidențiat în mod avantajos pe fundalul strălucirii obișnuite, atragerea atenției datorită rafinării sale.

Îmbrăcăminte în tehnicieni

În primăvara de mare popularitate se bucură de aparatele de acuarelă. Procesul de proiectare a unghiilor apare prin amestecarea nuanțelor selectate de pe paletă sau imediat pe unghii, după care se bazează modelul sau modelul dorit.

Tendință și destul de curajos soluție primăvară – spațiu negativ. O caracteristică a noii tehnici Neil-Art este pictura tuturor unghiilor. Aceste secțiuni rămân fără acoperiri multicolore, acționează ca un ornament sau un model în manichiură. În acest fel, creează zigzaguri transparente, linii sau orice forme geometrice.

Paleta de culori a acestui design nu are restricții, astfel încât tehnica dobândește rapid fani noi, în special pentru crearea de dispoziție de primăvară pe unghii.

Franța nu renunță la poziția sa și mai ales atunci când face unghiile în primăvară. Această tehnică permite avantajului să combine tonurile pastelate, subliniind imaginea naturală și feminină. În plus, manichiura franceză poate fi efectuată în nuanțe de primăvară, combinând cu culoarea roz, galbenă și turcoaz.

Tehnica Mebre va fi relevantă pentru primăvară, care este garantată pentru a crea o dispoziție luminată, care corespunde vremii însorite din afara ferestrei. O opțiune îndrăzneață și frumoasă pentru crearea unei nyl-artă va fi utilizarea unei varietăți de filme termice, cu care se poate distinge doar un singur gălbenele de mână sau fac un design neobișnuit pe toate degetele.

Idei sezon

Desigur, designul unghiilor pentru primăvară nu poate ocoli designul tematic al manichiurii, care implică imaginea diferitelor culori. În special, relevante vor fi un design similar în ajunul sărbătorii de sex feminin de primăvară. Lalele, trandafiri, muguri sau petale individuale garantate pentru a face ca Neil-arta unică în frumusețea lor. Există o mulțime de opțiuni pentru acest design, în cazul în care perii, puncte și alte instrumente sau flori Neil artă sunt folosite pentru a desena buchete și culori;. În cererea va fi desenul de înflorire sakura, culorile galben și alb sălbatice, chamomiles, muguri roz sau galben floarea soarelui luminoase rămân în tendința.

În ceea ce privește soluțiile de culoare, opțiuni pot fi complet neobișnuite. Dacă există o dorință de a urma recomandările sezoniere în ceea ce privește culori și nuanțe, vă puteți lipi de tonuri pastel cu elemente de verde, roșu și roz, dar alegerea echipamentului și a paletei depinde în mare măsură de starea de spirit și profesionalismul și fantezie master.

In primavara, compozițiile florale vor fi adecvate chiar și atunci când se creează o manichiura de nunta. Hit-ul sezonului este tehnica echipament de desen de verdeață și MINIMALISM muguri nespuse. În plus, imprimeu floral este recomandat pentru a completa elementele de o nuanță mată cu nisip, argint, cabluri si paiete.

În plus față de culorile frumoase, primăvara va fi relevantă pentru a efectua modele neobișnuite și combinații de diferite forme geometrice de diferite culori. În tendință, imaginea elementelor de contrast. Astfel de ornamente pot fi aplicate la unghiile oricărei forme sau lungimi. Multi-fațetă va fi adecvată în toate versiunile. Crearea unei astfel de artă Neil are loc cu ajutorul șabloanelor sau a benzii, deci este foarte posibil să realizăm versiunea de trend a designului pe gălbenele, numai acasă, doar puțin învățat.

Manichiura, care include straturi și pietre multi-colorate sau pur și simplu pâlpâitoare, va fi perfect combinată cu un mod de primăvară, de asemenea acest design va fi apropiat de evenimentele solemne. Cu ajutorul pietricelor spumante, puteți posta chilitatea din manichiura franceză, puteți crea o floare spumante sau doar decorați o manichiură monofonică, toate opțiunile vor fi potrivite pentru primăvară, în plus, feminitatea imaginii va fi accentuată.

Pentru a face o notă de ușurință și de rău în proiectarea manicului de primăvară, puteți utiliza soluția originală, care implică colorarea unuia sau a două unghii la o altă nuanță sau contrast complet. Mai mult, o astfel de înregistrare este opțională pentru a efectua pe mâna stângă și dreaptă simetric, asimetria va arăta chiar mai eficient și mai jucăușă. Pentru o astfel de artă nevătă, este mai bine să selectați nuanțe matte și suculente, combinând, de exemplu, roz și galben sau turcoaz și nisip de aur. Tonurile pastelate vor fi armonizate cu orice nuanță selectată.

Puteți recurge la o decizie și mai îndrăzneață, plasând o manichiură într-un stil de primăvară strălucitoare, pictura fiecărui cui la o altă culoare.

  Un astfel de design este garantat să adauge note pozitive imaginii, precum și să ridice starea de spirit a proprietarului de gălbenele multicolore și înconjurătoare. Ca o soluție conservatoare, dar nu mai puțin originală poate fi franceză familiară, făcută numai în tonuri roz, liliac sau galben. Astfel de culori pot acționa ca bază a manichiurii franceze sau pot picta sfaturile plăcii de unghii. Puteți profita în siguranță de tendințele modei, efectuați Franch Multicolor, care va fi, de asemenea, adecvat în imaginea de primăvară feminină.

  Cum de a face manichiură de primăvară blândă, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: