manichiură franțuzească cu paiete: idei de design elegant și exemple

manichiură franțuzească cu paiete: idei de design elegant și exemple

manichiură franceză a fost mult timp recunoscut ca un clasic nemuritor. Dar Maestrul de unghii de proiectare nu oboseste sa ne uimeasca cu noi opțiuni pentru executarea sa. Franch cu luminițe poate fi atât foarte elegant și luminoase și destul de modestă și modest.

Soluții de culoare

manichiură franțuzească în performanță clasică pare ca o bază neutră și sfaturi alb. Dar alte combinații sunt posibile. Vom introduce cele mai relevante în acest bloc. Toate aceste culori sunt, de asemenea, bine combinate cu sclipici.

În timp ce echipamentul de franc este pe deplin conservat, rezultatul este complet diferit datorită unei varietăți de nuanțe.

Negru

Sfaturile întunecate viză vizual unghiul. În același timp, este foarte interesant cartofi prăjiți. O astfel de manichiură poate fi efectuată cu o bază neutră sau luminată. Dacă preferați ultima opțiune, gândiți-vă bine dacă imaginea dvs. se va potrivi unui astfel de design. Cu bej sau roz blând, nu este prezentată culoarea principală a cerințelor speciale pentru agrement.

roșu

Dacă aveți o manichiură roșie strălucitoare, sunteți interzis de un cod de îmbrăcăminte existent sau vă este frică de o astfel de piesă, apoi încercați roșu francez. Astfel de unghii interesante vor crea o dispoziție definită și nu va arăta sfidător.

Roz

Culoare foarte blândă care creează o dispoziție romantică. Este în valoare de vedere că culoarea principală nu ar trebui să fuzioneze cu sfaturi. Puteți să-l și alb face. Roz ar trebui să fie destul de intens. Cu toate combinațiile de sarcini cu culoarea trandafirului cu praf sau sub formă de pulbere roz va arata bine.

Aur

În acest caz, sclipici se află un strat dens la vârful. Destul de elegant și opțiunea Festivă. Pentru a crea o imagine armonioasă, puteți aranja sclipici și pe lungimea principală a unghiilor. În același timp, ele trebuie să aibă ca efect de dispersie, t. E. În partea de sus vor fi mai multe dintre ele, și mai aproape de bază aproape că nu va rămâne.

nuanțe neon

Această opțiune este mai potrivit pentru tineri fashioniste. Astfel de combinații îndrăznețe se uite prost cu un costum de afaceri sau pe doamnele de batranete. Culoarea de bază aici poate varia, de asemenea, în funcție de stilul de îmbrăcăminte și starea de spirit.

Luați în considerare culorile de sine foarte luminos, iar dacă adăugați-le întunecate sau saturate tonuri, atunci puteți obține un bust. La urma urmei, pe partea de sus a acestei frumuseți nu va fi în continuare viscol.

Clasic

Într-o prezentare specială nu are nevoie, așa cum a fost mult timp iubit de multe frumuseti din întreaga lume. Negrii reînnoiți o manichiura neutru, oferindu-i o strălucire reținut. Culoarea acestor elemente lucioase pot fi, de asemenea, diferite. În versiunile clasice, aur, argint și roz sunt invariabil bine.

Citește mai mult  Cum de a crea desene pe unghii ac?

fundație închis

Acesta este un fel de antipod o combinatie clasica. Cu o bază de întuneric, vârfurile sunt mai bine să-și îndeplinească în nuanțe luminoase, astfel încât acestea sunt bine puse pe un fond general de. Puteți juca cu textura: face baza mată, și se lasă sfaturi în luciu. O astfel de combinație a este potrivit pentru majoritatea costumele și nu va cauza reclamații.

Cum de a face cu sclipici franceză originală

Franța cu strălucirea de la sine este o variantă foarte nontrivială a manichiurii, dar poate fi făcută mai complexă și mai interesantă. Uită-te la exemplele prezentate mai jos, și poate că unul dintre ei o va face în curând.

Franța dimpotrivă

Cu această tehnică, o altă culoare se evidențiază nu numai vârful, ci și o bandă la baza cuiului. Este mai bine să efectuați o astfel de manichiură pe unghiile formei ovale. Atât pe partea de sus, cât și crescentele simetrice sunt formate mai jos. Dacă puteți utiliza combinații neutre pentru limba franceză clasică, atunci este mai bine să alegeți nuanțe de contrast.

Kosovo

Cu un franc clasic, o linie de zâmbet repetă conturul natural al unghiului. Aici puteți cere orice înclinație și lungimea îndoirii. Poate fi ca un sevedong neted, și o linie plată care separă un vârf al albului alb. Glitterul este puțin prăbușit de o asemenea asimetrie.

În combinație cu Lunar

Zona lunară este o zonă în partea de jos a unghiei sub forma unei lunii incomplete având o umbră mai ușoară. Este oferit să o aloce atunci când creează o manichiură lunară. Dar nimeni nu vă interzice în același timp să lăsați un vârf alb și să decorați toate mănușile.

Dubla

Pot exista mai multe versiuni. Cea mai ușoară este să evidențiezi vârful cu culoarea contrastantă și să subliniezi o altă linie de o mare umbră. Culorile pot repeta principalele nuante ale hainei sau pentru a armoniza cu accesorii. O altă opțiune este de a lăsa banda transparentă după vârful alb, apoi aplicați numai umbra de bază. Ei bine, al treilea mod – pe vârf pentru a folosi o culoare la mijloc, iar pe de altă parte – cealaltă. Frontiera a două nuanțe poate fi emisă pe o linie de slash sau un gradient.

Citește mai mult  manichiura Olive: idei interesante și sfaturi cu privire la design-

Ombre

Dacă nu sunteți un amator de linii clare și geometrie strictă, atunci versiunea Ombre cu sclipici este ceea ce aveți nevoie. Tranziția netedă a unei umbre la alta va fi evidențiată cu sclipici. O astfel de manichiură blândă și feminină va spune cu siguranță despre tine, ca despre natura sensibilă și blândă.

Maty

Opțiune excelentă pentru imaginea de zi cu zi. Merită să luați în considerare doar o singură nuanță. Dacă aplicați mai întâi sclipici, și apoi să le acopere cu un finisaj mat, apoi lumina lor va fi înăbușite. Aceasta este, de asemenea, o opțiune interesantă, dar dacă preferați o strălucire strălucitoare, va trebui să le aplicați deja pe acoperirea mată de finisare.

Sticlă spartă

Dacă vă culcați și străluciți și „sticlă spartă” pe un deget, ei se vor întrerup. Mai bine dacă faceți doar un singur deget în această tehnică, dar puteți atașa explozii strălucitoare în vecinătate. În acest caz, ei se vor asemăna cu fragmente mici care se transfixează la soare.

Zahăr

Amintiți-vă ce se va întâmpla dacă degetul umed să se înmoaie în zahăr? Pe unghii vor rămâne granule ale acestui nisip dulce. Este un astfel de efect pe care maeștrii îl creează o manichiură de zahăr. Vârful nu va avea nu numai o altă umbră, ci și textura. Nu vă temeți că boabele mici vor fi șterse sau au dispărut. Acestea sunt elemente foarte mici care vor fi fixate în mod fiabil cu stratul de finisare.

Motivele etnice

Motivele etnice se vor simți foarte bine nu numai ca desenul principal, ci și ca element executiv (vârful unghiului). Nu respectați neapărat simetria strictă a tuturor degetelor.

Diferite desene combinate cu subiecte și culori comune sau locația lor vor da o manichiură de originalitate și accentuează stilul dvs. individual.

Opțiuni de decor

În plus față de performanța originală a manichiurii franceze cu glitters, este posibil să se adauge elemente și elemente decorative. Este necesar doar să urmați sentimentul de măsură și să nu încercați să potriviți totul imediat pe un marginal.

Cu pietre

Toți maeștrii sunt bine cunoscuți cum articolele și pietrele sunt perfect combinate. Ei nu argumentează și nu se confruntă între ei. Dimpotrivă, aceste elemente sunt perfect completate unul de celălalt și creează un desen holistic și interesant.

Cu Bulronii

Cu aceste bile mici, vrăjitorul poate crea un model sau desen real. Suplimentat va fi elemente strălucitoare. Mai bine să dea preferință unei dimensiuni mici. De asemenea, puteți folosi un lac cu sclipici. Va simplifica foarte mult munca. Bulponiile pot fi stabilite la marginea legăturii a două culori ale manichiurii franceze.

Citește mai mult  Cum de a alege o manichiura sub o rochie verde?

Cu Camoufubuchi

Dacă aveți puțină strălucire a strălucirii convenționale conținute în lac, atunci puteți întări efectul cu aceste cercuri luminoase. Ei vor crea iluzia de iepurași solare pe unghii. Puteți aplica o altă opțiune când un singur deget va fi decorat cu CAMAPHONES, dar nu va fi franc.

Cu autocolante

Ele pot fi diferite. Alegerea lor în magazinele specializate este imensă. Decideți în prealabil cu tema care ar dori să descrie pe unghia dvs. și să obțină desenul pe manichiura gata. Glitterul poate fi folosit ca accente sau desenați elemente individuale ale modelului.

Fructe

Nu ați încercat un fruct francez unic? O astfel de manichiură plină de bucurie și suculentă este mai potrivită pentru zilele însorite, dar dacă am vrut să cobor în vară cu o seară rece de iarnă, atunci nimeni nu vă interzice să atrageți sfaturile unghiilor de portocale suculente sau Kiwi.

Flori

O altă opțiune care este foarte asemănătoare cu cea anterioară. Numai aici pentru înregistrare nu este fructe, ci flori. Diversitatea lor este izbitoare. Și puteți găsi exact floarea care accentuează individualitatea. Va fi un lalea blând, un trandafir de uitat sau strălucitor – pentru a rezolva numai tu.

Dantelă

versiune foarte ușoară a design-o manichiură franceză, care completează perfect sclipici. Lace poate acoperi complet vârful sau doar pentru a fi bordurate cu dungi albe la sfârșitul anului.

Monogramă

Executarea acestor elemente ale comandantului este special instruit în cursuri separate. Dar există printre ei și autodidact. Nimic nu vă împiedică și practici la domiciliu și să facă o astfel de manichiură franțuzească interesant și neobișnuit cu monograme.

cu arcuri

Nu le desena sau sculpta pe fiecare gălbenele. Va fi inadecvat. Doar un buchet jucaus pe un deget fără nume pentru a crea o manichiura interesantă și accent luminos. Când adăugați suficient de sclipici, manichiură, cu drept deplin, poate fi considerat elegant si festiv.

Desene volumetrice

Astfel de elemente atrag imediat atenția. Dacă lucrați în mod liber cu acrilic, aveți posibilitatea să le taie pe cont propriu. În caz contrar, puteți cumpăra semifabricate în magazin și doar lipici la unghii.

Manichiura franceză cu glitters este interesantă în sine. Există o mare variație. Dar ele pot fi diversificate și făcute complet unice atunci când se utilizează decorul și utilizarea de tehnici speciale.

Cum să creați o manichiură frumoasă de toamnă cu puțuri și scânteieri, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: