Manichiura albastră închisă: tendințe de modă și combinație frumoasă

Manichiura albastră închisă: tendințe de modă și combinație frumoasă

Manichiura albastră întunecată nu a ieșit din modă de mai mulți ani. Mai mult, un astfel de design a dobândit deja statutul de clasic. Nuanțele multiple de albastru închis vă permit să creați o manichiură în culori strălucitoare sau, dimpotrivă, să vă decorați unghiile în culori mai restrânse.

Spectrul de culori

Astfel încât manichiura sa uitat frumos, este necesar să se acopere unghiile cu lac, care este bine combinată cu o atingere de piele. Reprezentanții culorilor reci sunt recomandați să aleagă acoperiri în culorile paletei reci: safir, indigo, cerneală, cobalt, electrician, azur închis. Suporturile calde ale pielii Culoarea turcoazului, albastru saturat și gri-albastru. Aceste nuanțe de albastru arată foarte sofisticate și armonizate cu lacuri de alte tonuri.

Alegerea culorii pentru manichiură depinde în mod direct de lungimea gălbenelor. Nuanțe blânde carne la albastru-transparent sunt potrivite pentru suporturi de unghii lungi, și safire, ametist și nuanțe similare se vor uita armonios la marginile scurte. Dacă pictați placa lungă de unghii în tonuri întunecate, manichiura va arăta ca vulgar.

Unghiile scurte acoperite cu nuanțe luminoase de albastru, arata foarte palid și vizual dau mâini pline.

Potrivit designerilor, lacul albastru închis pare armonios în combinație cu acoperiri de nuanțe roz-portocalii și galbene (versiune de vară), cu lanțuri cremoase și de măsline, lacuri de liliac și o nuanță sub „asfalt umed” (neutru clasic, Discreet manichiura), cu tonuri albastre albastre pentru acoperire in tehnica Ombre, cu aur si argint. Manichiura cu lac de aceste nuanțe va fi adecvată în orice moment al anului.

Mai ales ca tonurile pastelate de fete reglate romantic. Manichiura albastră roz, cu adăugarea de elemente colorate de liliac, se uită armonios în timpul iernii și dacă diluați acoperirea albastră roz cu tonuri galbene de menta, atunci manichiura de primăvară va fi.

Foarte proaspătă, combinația de lac galben și albastru. Acoperirea albastră de bază poate imita cerul înstelat, iar asteriscurile în sine sunt create de o paletă galbenă strălucitoare și de paiete. O astfel de opțiune pentru unghii este potrivită pentru o ieșire de seară solemnă. Manichiura galbenă sinală pentru zilele de primăvară poate fi emisă după cum urmează. Fiecare placă de unghii este acoperită cu lacuri de culori ale Berlin Lazuri, și deasupra desenului câțiva poli de lămâie cu frunze. Se uită speoțiant la un fundal albastru închis. Forme geometrice de culoare galbenă: romb, pătrate, spirale, zig.

Galbenul poate fi ales și ca o acoperire de bază și toate decorațiile sunt aplicate cu un lac albastru.

Bine combinate lacuri albastre și nuanțe verzi. Cu ansamblul lor, un ton ar trebui să fie oarecum mai ușor. De exemplu, pe acoperire albastru închis puteți desena frunze verzi verzi și pe lac verde închis – linii albastre. Este interesant să privim o manichiură, unde unghiile sunt vopsite alternativ sau în mod haotic în lac albastru și verde. Este interesant de manichiura în tonuri albastre-negru. Pentru a crea efectul dorit, lacul de bază trebuie selectat de culoarea Berlin Lazari.

Modelul floral de pe lacul umbra albastru deschis va arata foarte elegant, in timp ce pe stratul de tonuri albastre saturate, desenul va fi rau vizibil.

Combinațiile albe și albastre pot fi cu adevărat nelimitate: desenul elegant al albului alb pe lac de safir pe toate marginile, efectul Ombré pe întregul braț, începând cu o acoperire de fată albă la albastru închis, gradient de la alb la albastru pe fiecare cui.

Tendințe de modă

Albastru închis este la vârf de popularitate. El în sine este frumos și nu are nevoie de un decor suplimentar. Cu toate acestea, cu ajutorul anumitor tehnici și design, este posibil să se realizeze un efect decorativ neobișnuit. Saturația culorii poate fi evidențiată folosind un lac de gel de ochi felini sau cristale celebre Swarovski. Astfel de capace sunt seara, potrivite pentru orice evenimente solemne.

Dacă unghiile sunt lungi, atunci puteți să fanteziți și să creați un întreg desen de la pietre. Poate fi motive florale, coroană sau abstractizare geometrică. Cu manichiură albastră, cristale de nuanțe albastre, de zăpadă, argint-aur sunt bine combinate. Pietricele de flori roșii verzi și saturate vor arăta urât. Dacă doriți să vă decorați pietrele zilnice de manichiură, puteți aranja ambele degete fără nume cu o cristalină. Manichiura nu va arăta foarte strălucitoare, dar va păstra punctul culminant.

Manichiura cu pastele este foarte populara, ca inutil de designul designului, se va potrivi orice eveniment. Pentru sărbătorile de Anul Nou, designerii recomandă decorarea lacului albastru cu cabluri. Sclipici, lichid sau uscat poate fi utilizat ca atare. Lucrul cu un mijloc în formă lichidă este mult mai convenabil, dar avantajul strălucirii uscate este stratul mai dens al plăcii de unghii.

Pentru ieșirea de seară, este mai bine să alegeți baza nuanțelor întunecate, deoarece paietele de pe ea vor arăta mai eficient. Soluția de culoare a cablajului depinde de metalul bijuteriilor pe care sunteți obișnuit să le purtați.

Gloriturile de aur sunt combinate cu opțiuni de decor de aur și argint – argint. Cu ajutorul cablajului, puteți crea o manichiură de oglindă la modă.

Glitterul poate fi combinat cu cristale, dar este necesar să se observe măsura pentru a nu transforma manichiura într-o manivă. Sequinele din manichiură pot fi, de asemenea, utilizate pentru purtarea de zi cu zi și nu numai în timpul evenimentelor festive. Pentru a face acest lucru, nuanța albastră ușoară a lacului este decorată cu o strălucire de argint, dar nu în întregime. Principalul lucru este că placa de unghii are o strălucire frumoasă. Culoarea de argint-aur va fi evaluată în combinație cu manichiura nautică. Ei subliniază în mod eficient bronzul frumos.

Pentru a crea o manichiură spațială, este recomandat să combinați umbra albastră cu acoperirile „pentru metal”. Tehnica de execuție poate fi cea mai diversă: Womb, Appliqués, Glitter. Neobișnuit de manichiură albastră întunecată cu kamifubika. Toate unghiile sunt acoperite cu o nuanță albastră de lac, și non-nume – transparent. Forefubii sunt situați pe partea de sus a stratului incolor.

Manicurul albastru închis din versiunea clasică poate conține modele geometrice, decor de puțuri în zona de creștere a unghiilor, franceză. Este posibil de a decora numai mărcile individuale, de exemplu, un deget inel pentru a decora cu linii geometrice de nuanțe alb-negru sau aur.

Pe un fundal albastru foarte frumos va arata picturi de lac de culori contrastante sau speciale autocolante. Ca o versiune de iarnă, o manichiura tricotată este adesea folosit. Ca un decor, o împletitură de fire răsucite, căprioare și alte elemente populare pentru subiecte de iarna pot fi. model tricotate mai armonios se va uita la unghiile scurte. Pentru manichiura de zi cu zi de iarnă puteți decora stratul albastru mat cu fulgi de zăpadă albe sau albăstrui. Pentru evenimente festive, unghiile sunt mai bine acoperite cu un strat lucios, pe partea de sus a aplica fulgi de zăpadă cu lac alb, decoreaza-le cu strasuri si paiete.

Atunci când alegeți un strat lucios sau mat, trebuie să ne amintim că combinația lor este permisă pe un cui, dar nu arata ca aceasta manichiura.

Primăvară albastră manichiură pentru a decora bine flori de porumb, vale, lalele, snowdrops, trandafiri sau liliac. Ca bază, merită să alegeți o acoperire albastră ușoară. Manichiura de vară implică utilizarea elementelor de design marin, inclusiv o bandă alb albastră, asemănătoare cu o vesta.

Acoperirea francului tradițional poate fi înlocuit cu o bandă albă de-a lungul marginii cuiului pe un albastru închis. Godeuri cu unghii pot fi acoperite cu lac incoloră sau corporală. Acest design este potrivit pentru uzura zilnică.

Pentru evenimente solemne, se recomandă să aranjați godeurile cu o nuanță de metalic de argint, în plus față de stratul albastru închis principal al unghiului. Pe degetul inelului puteți lipi câteva pietre. Mai ales expresiv un astfel de design va arăta în sezonul rece. În ciuda faptului că nuanțele întunecate ale lacului fac din punct de vedere vizual gălbenele mai puțin, acoperirea albastră întunecată va arăta excelent și pe unghiile scurte. În acest caz, este mai bine să folosiți un lac mat. Puteți aplica wipping, folie sau sclipici ca decor.

Tehnica de aplicare

Manichiura, realizate în tonuri de albastru închis, atrage mai multă atenție decât proiectarea de cuie în culori luminoase, astfel încât acoperirea ar trebui să arate cu atenție, fără defecte vizibile. Așa că lacul sa stins pe unghie lin, trebuie mai întâi să-l aplice la mijlocul unghiei, iar apoi peste tot unghii. strat superior este aplicat, se va face umbra initiala mai inchisa si rezistente la diverse efecte mecanice. Lac poate fi utilizat atât lucioasă și mată. In plus, unghiile sunt decorate cu bulrians, modele stras, paiete.

Cititi mai multe despre tehnica de lac, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: