Manichiura corpului: secrete de proiectare si idei la moda

Manichiura corpului: secrete de proiectare si idei la moda

Manicura nudă este o soluție excelentă pentru imaginile de zi cu zi. Distingerea nobilimii nuanțelor corporale naturale, el completează armonios orice ceapă și dă o femeie un statut special nobil. Cu toate acestea, fiecare nou sezon face ceva nou în el, deci este important să se familiarizeze cu nuanțele tendințelor de modă pentru a arăta modern și impecabil.

nouă

Fotografii

Selectați formularul

În noul sezon, moda a pregătit mai multe surprize. Astăzi, fiecare femeie este invitată să aleagă forma care este cea mai potrivită pentru aceasta. Unghiile scurte nu sunt renăscute, dar dacă lungimea plăcilor de unghii este insuficientă, ele pot crește acrilasticul. Unghiile deasupra capului se întorc în trecut, astăzi sunt considerate un semn de ton rău. În plus față de faptul că acestea sunt departe de a privi întotdeauna frumos unghiile, astfel de produse se găsesc adesea la momentul cel mai inoportun.

În plus față de formele directe și ovale curente, decorarea unghiilor în formă de migdale este returnată. Cu toate acestea, indiferent de forma de a bea o femeie a ales, lungimea nu ar trebui să fie mai mult mediu. Prea lung, și chiar marginile ascuțite astăzi sunt fără speranță. Dacă mai devreme au fost considerate o adăugare spectaculoasă a lui Luca, astăzi nu încearcă să se întoarcă la o astfel de formă de unghii.

Mai ales că marginile ascuțite și lungimea ridicată sunt contrar sensibilității, care respiră nuanțele corporale ale produselor lacului.

Nuanțele de decorare

Nuanțele corpului sunt universale, spre deosebire de multe culori ale paletei de culori. Acestea pot fi utilizate în orice tehnică de manichiură existentă. Cu toate acestea, tonurile ușoare se disting prin capacitatea de a extinde placa de unghii, astfel încât pentru unghiile plate și scurte, este de preferat să alegeți nuanțe Darling (de exemplu, Tan Tan). În plus, este important să luați în considerare acest lucru Nu fiecare decor pe o astfel de bază nu va arăta potrivit, deoarece organismul implică inițial sensibilitate și rafinament.

Supraîncărcarea manichiurii nu numai că îi poate strica estetica, ci și să facă vulgaritate într-o imagine de sex feminin. Principala linie la modă a noului sezon este minimalismul și se concentrează pe natural. Aceasta înseamnă că pentru a scoate manichiura corpului strasului împrăștiat sau a pietrelor spumante nedorite. Dacă doriți să utilizați acest decor, trebuie să faceți acest lucru.

În mod ideal, alegeți să acoperiți cuiele scurte lacuri matte, care imită suprafața textilă (catifea, velor, catifea sau satin). Pentru unghiile lungi, dimpotrivă, este mai bine să utilizați Shimmer sau chiar cabluri. Această pulbere vă va permite să oferiți o adâncime a corpului și să vă treziți cu diferite culori.

Efectele cablajului sunt foarte mult, datorită care una și aceeași nuanță a manichiurii pot arăta diferit.

Cum de a alege culoarea pielii?

Pentru manichiura corpului arata perfect, este important sa alegi o nuanta de culoarea corporalei de tipul pielii. Pentru cei care au o piele palidă, este mai bine să se uite la acoperirile tonurilor bej-roz. Petreceți frumusețea pielii ușoare este mai bună decât culorile corporale întunecate (de exemplu, tonul limbii), precum și tonurile maronii corporale. Cu toate acestea, pentru a nu strica ceapa, trebuie să încercați să evitați albastrul și pâlpâirea acoperirilor.

Pielea cu tonul de măsline nu armonizează cu bronz, bej-liliac sau culoare bej-roz. Pentru pielea întunecată, tonuri delicate și luminoase de manichiură și ciocolată, cafea blândă și chiar griish.

Astfel încât acestea să fie frumoase și armonios, aveți nevoie pentru a evita tonurile de piele și lacuri.

Tehnici

Până în prezent, există mai multe tehnici principale de manichiură care pot fi utilizate cu nuanțe corporale de lac gel. În primul rând, este o manichiură clasică sau monofonică, în care plăcile de unghii sunt pictate într-un singur lac complet. Dacă alegeți tonul nobil și textura acoperirii, acesta va căuta manichiura să fie autosuficientă, fără a fi nevoie să decoreze culoarea corporală cu alb.

În plus față de clasice, culoarea cărnii – o bază excelentă pentru franceză tradițională și inversată. În același timp, această tehnică poate fi efectuată în două moduri: cu manichiura franceză obișnuită, placa de unghii este acoperită cu un lac de umbra corpului, după care marginea superioară este vopsită cu un lac de contrast. Franța inversată are un accident vascular cerebral al marginii plăcii de unghii, nu în partea de sus și de mai jos. În același timp, astăzi este mai subțire și îngrijită, adesea și cu totul seamănă cu cursa conturului a unghiului.

Frumos, culoarea corpului lacului și în Tehnica Lunii de manichiură. În același timp, godeurile pot fi afectate deloc sau completate cu un mâner subțire. Acest design vă permite să lungească vizual placa de unghii, care este relevant în special pentru unghii scurte. arată design atractiv cu găuri în contrast.

Uneori, strasuri minore sau paiete mici sunt adăugate la acest design, datorită căruia designul dobândește elegacity și rafinament.

Elegant și modern arata ca designul unghiilor în Ombre sau Gradient. În același timp, contraste blând tonuri lac gel folosite sau conexe. Astăzi, gradientul poate fi atât de lucioasă și mată, precum și stralucesc. Fiecare tip de acoperire contribuie notele sale la femei. Alegerea nuanțe corporale este destul de extinsă, astfel încât să puteți decora unghiile de la maini nu numai cu nuanțe deschise cu subtock bej, dar și:

  • pulbere saturate cu includerea roz+
  • culoare coral aditiv+
  • maronie sau bronz pigment.

În plus față de deciziile tradiționale, noi tehnici de manichiură câștigă popularitate astăzi. Acestea includ efectul de sticlă și pulbere spart. Tehnologia sticlei sparte se bazează pe utilizarea unui film special care este tăiat în bucăți mici și apoi decorează suprafața unghiilor de accent. Pentru a remedia rezultatul și pentru a extinde durabilitatea acoperirii, partea de sus este aplicată pe partea de sus.

Manicura Pouderică se bazează pe unghiile de stropire cu un strat superior de pulbere specială de polimer. În viitor, acoperirea este uscată sub o lampă specială de uscare. Tipul unei astfel de manichiură este obținut prin volumetric și catifelat.

Cu toate acestea, o astfel de tehnică este mai potrivită pentru concentrarea manichiurii: toate unghiile mâinilor nu fac.

Opțiuni moderne

Decorarea unghiilor de manichiură sub formă de pulbere – Modul de a face designul unor elegitate și expresivitate mai mare. O astfel de culoare poate fi decorată folosind diferite elemente de decor. De exemplu, unul dintre ele sunt tot felul de desene. Subiectul unei astfel de decor poate fi cel mai divers de la mazăre și benzi la modele complexe de dantelă și cele mai bune pene.

Uită-te frumos la unghiile umbra corporală trasă cu flori și plante acrilice. Una dintre tendințele din acest sezon sunt modele geometrice care pot fi decorate cu unghii de accent. În plus, subiectele sezoniere sunt destul de solicitate astăzi, așa că în sortimentul de modele vă puteți întâlni nu numai florile obișnuite, plantele, ci și urechile și frunzele de diferite rase de copaci. Opțiunile de design de iarnă pot fi emise cu fulgi de zăpadă, imitație de textură acoperită cu zăpadă. Cineva de decorare a unghiilor suflete și la toate atributele de Anul Nou (oameni de zăpadă, șosete de Crăciun, cerb).

În plus față de desenele, stivuitorii și autocolantele sunt în cerere. Ștampilele în acest sezon nu vor fi mai puțin relevante decât desenul. În același timp, ele sunt mult fixate pentru a le aplica, iar modelele sunt întotdeauna exacte și îngrijite, datorită cărora manichiura arată în culori corporale elegante și profesionale. În ceea ce privește autocolantele, ele sunt permise complet să reducă timpul de tragere a modelelor mici. Există o gamă largă de imagini, printre care puteți alege o opțiune pentru fiecare gust.

La modă în acest sezon va fi decorul japonez al Kamyfubuki. Confetti multicolor poate fi doar rotund, ci și triunghiular, pătrat, sub formă de stele, inimi și poligoane. Kamyfubuki arată grozav pe unghii de accent ca o suprafață mată și lucioasă.

Așa că s-au arătat elegant, merită să le alegeți cu atenție nuanțele lor, combinând culoarea cu fundalul principal al manichiurii.

Cei care le plac decoratiunile unghiilor în culori corporale cu stras sau paiete, ar trebui să ia în considerare destinația de design. Decorul spumant trebuie să fie adecvat. Pentru a intra în lumină, aceasta poate fi o bandă de la stras sau chiar un marș la baza cuiului. Frumos va căuta accente unice de la pietrele de pe unghiile cu un model sau un autocolant.

Puteți descrie efectul bulelor de șampanie, ridicându-se din partea de jos a unghiului în sus. Acest design este astăzi în tendință, iar gitterul, straturile strălucitoare, pietrele, precum și sequinele de toate dimensiunile sunt folosite pentru el. Sequinele pot fi acoperite pe partea de sus a unui desen în vrac, oferind elegitate de design. Este demn de dozare a unor astfel de pigmenți ca aur și argint: o manichiură corporală modernă nu ar trebui să concureze cu bijuteriile de sex feminin.

Mai multe despre cum să faci o manichiură nudă, vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: