Manichiura cu floarea-soarelui: tehnici populare si idei elegante

Manichiura cu floarea-soarelui: tehnici populare si idei elegante

Galben în sine poartă energia de vară, bucurie, odihnă. Floarea-soarelui sunt chiar similari cu soarele, iar realizarea lor pe unghii într-o manichiură frumoasă este întotdeauna potrivită pentru imaginea de vară. Neil Masters folosesc diferite tehnici pentru aplicarea elementelor la unghiile cu care manichiura poate veni în jur, se îmbată sau se transformă într-un model etnic.

Particularități

Floarea-soarelui galben pe unghii nu va primi toate moda modernă. Design similar, desigur, nu puteți apela versatil, deoarece inflorescențele galbene strălucitoare nu sunt armonizate în întregime cu un stil de afaceri. Numai în cazul în care un profesionist Neil-Master va putea să bată subiectul cu floarea-soarelui într-o manichiură discretă și calmă.

Manichiura veselă cu lumina soarelui poate fi o decorare originală a mâinilor și, de asemenea, inspiră proprietarul unui design interesant și acuzați starea de spirit.

Cele mai cunoscute tehnici

Există diferite metode de lac, gel, sus, cu cauciuc spumă, apă, ziare, folii, scobitori. Totul depinde de fantezia unui specialist și de dorința clientului. Mai multe tehnici se aplică creării de manichiură cu floarea-soarelui.

 • Metoda cu aplicarea etanșării siliconice la unghii este o călcare inversă. Aceasta este o recepție consumatoare de timp și costisitoare, dar cu ea puteți crea glisoare unice și frumoase cu imaginea florecilor de soare. În această tehnică, placa de unghii este acoperită cu lac de tonul selectat, imprimarea este acoperită cu lac de altă umbră și apăsată pe unghii.

Desenul este fixat folosind un lac transparent.

 • PhotosCin este de a folosi fotografii speciale. Veți avea nevoie de blocuri fotonice cu flori care sunt atașate la plăcile de unghii.

În cele din urmă aplicată.

 • Manichiura artistică oferă libertatea de fantezie. Mâna pictată este cea mai dificilă tehnică care necesită atenție și abilități. Cu o perie specială sau scobitoare, ornamentul dorit este evaporat.

Pentru a efectua lac de desen, acrilic. Pentru a consolida manichiura, se aplică un fixor.

 • Tehnica dublă de frotiu este secretele elegante ale muralului chinezesc pe unghii, care este perfect pentru tema floarea-soarelui. Florile sunt aplicate cu o perie plată care este gătită în 2-3 culori acrilic, apoi este cultivată pe locul contactului lor. Tranzițiile netede sunt obținute în figură, permițând să reflecte desenele cele mai realiste.

Opțiuni și recomandări

Inventați designul sau alegeți dintr-o varietate de exemple din resursele de Internet, alegerea este individuală. În orice caz, merită navigarea în următoarele reguli pentru manichiură cu floarea-soarelui:

 • Același desen aplicat pe fundalul unei alte culori schimbă percepția generală + floarea-soarelui galben pe un fundal roz sau albastru, cu contrastul dau un anumit punct culminant al manichiurii și al proprietarului acesteia+
 • Flori în umbra galbenă sunt un decor captivant, dar curse suplimentare sub formă de pietre și paiele chiar mai evidențiază luminozitatea culorii + cu o astfel de manichiură pe care o puteți îmbrăca în siguranță într-un costum solemn+
 • Desenul volumetric cu ajutorul aplicării lacului 3D de gel de diferite nuanțe dau capacitatea de manichiură + un astfel de design este foarte util pentru aerul de vară Suarf+

 • Benzi pe unghiile separate în alternanță cu o floare se poate aborda destul de costumul pe o întâlnire de afaceri+

 • Polka Dots pe un cui în compoziția totală cu floarea-soarelui amintește retro+
 • Pe unghiile lungi ale ambelor mâini pot fi calculate două degete cu elemente de flori, care, atunci când se conectează la toate cele patru degete, formează floarea-soarelui+

 • Cu ajutorul vârfului de gel aplicat, puteți da o manichiură a vieții, creând o picătură de rouă pe flori, de exemplu + picături în același timp dau un volum de manichiură, o astfel de adăugare va da felul de sensibilitate+
 • Cu ajutorul tehnicii mașinii, se creează un model unic cu contururi contrastante în jurul întregului ornament cu floarea-soarelui + designul devine similar cu un fel de debit etnic+
 • Imaginea câmpului de floarea-soarelui pe fundalul cerului albastru va face pe mulți să oprească aspectul la capodoperă + un astfel de atracție mai realist, dacă trageți peria.

Cum să te faci?

Pentru a desena floarea-soarelui pe unghii, merită să luați în considerare etapele tehnicii pas cu pas. Pentru muncă, veți avea nevoie de o perie specială, vopsea, paletă, spatulă, bază incoloră și lac de protecție. Un proces simplu de creare a culorilor silfound este după cum urmează:

 • Pregătirea cuticulei și a unghiilor – plăcile de unghii sunt aliniate și oprite la forma dorită+
 • Aplicați o bază incoloră, care poate fi aplicată și pe partea superioară a fundalului principal+

 • Desenul desenului începe cu selecția nuanțelor necesare – pentru tulpina și frunzele, este necesară o culoare verde într-o versiune ușoară și întunecată, floarea este întărită de cel puțin două nuanțe de galben, centrul de flori poate fi evidențiat mai mult, detaliat de stamine, albina, colectarea nectarului, contururile pot fi evidențiate cu flori maro, cireșe, negru+
 • Pentru ca manichiura să stea de mult timp, este necesar să se acopere desenul în finalizarea lucrării.

În următorul videoclip, veți vedea clar cum să atrageți floarea-soarelui pe unghii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: