Manichiura cu fructe: design si pas cu pas

Manichiura cu fructe: design si pas cu pas

Dinamica și strălucitoare Neil-artă este întotdeauna la modă, astfel încât cele mai multe fete aleg o manichiură cu fructe. Acest design este perfect potrivit atât susținătorilor clasicilor, cât și celor care iubesc să experimenteze cu vopsele și decor. Compozițiile de fructe suculente pe mariguri dau imaginii note speciale și nu lăsați pe nimeni indiferent.

Particularități

Fructe-Berry Manicure se caracterizează prin jocul de culori suculente și contrastante. Execuția similară este considerată elegantă, poate umple viața pozitivă în orice moment al anului. Principala caracteristică a unei astfel de nyl-art este că este diversă și deschide oportunități uriașe de creativitate.

Pentru a sublinia profitabil imaginile fructului, este necesar să se utilizeze un decor luminos, iar gălbenele în sine trebuie să fie vopsită într-o nuanță nonsens. Uneori sunt permise opțiunile de proiectare, în care desenul și fundalul este plasat de colorat, dar o astfel de manichiură pare prea atrăgătoare.

Astfel încât compoziția de fructe este combinată armonios cu o fată comună, stilistii recomandă utilizarea unuia sau două elemente de decor. Este nedorit să se facă o cale similară cu fetele care lucrează în birou – fructe de padure luminoase și suculente nu se vor potrivi într-un cod strict de îmbrăcăminte. Prin urmare, ele sunt de obicei preferate de doamnele care vor merge în vacanță. Pentru imaginea de zi cu zi, manichiura poate fi făcută într-un stil strict minimalist, decorarea cu fructe doar câteva gălbenele.

Fructul Neil-Art este o completare excelentă la arcurile moderne de tineret, pentru că Se combină bine cu următoarele obiecte de garderobă:

 • Vara sunete și rochii de lumină din țesuturi și țesuturi de dantelă+
 • Shorts, veste, blugi colorate și cămăși+
 • Produse de la in de in și bumbac, cusute în fasole libere+

Selectarea costumelor la manichiură, este important să luați în considerare colorarea lor și să acordăm preferință paletei, care are asemănări cu flori pe gălbenele. O opțiune universală este, de asemenea, considerată a fi un design decorat în nuanțe calme scăzute. El va fi excelent să arate atât cu îmbrăcăminte clasică, cât și de îmbrăcăminte. Creați o imagine interesantă și memorabilă cu fructe de vară poate fi în astfel de moduri:

 • Folosind contrastul și gama luminată atât în ​​imagine, cât și în fundal+
 • Efectuarea accentului numai pe decor, iar fundația în acest caz este acoperită cu un lac pastel sau transparent+
 • Având evidențierea vârfurilor plăcilor atunci când proiectați manichiura lunară și franceză.

În plus, este important să se considere că manichiura de fructe ar trebui să fie formată din mai multe detalii – datorită acestui fapt, compoziția finală arată mai spectaculoasă. Desenul oferă o schiță netedă, astfel încât plăcile înainte de design este necesar să se ofere netezimea perfectă. Ca fundal, cel mai bine este să alegeți culori albe sau nuanțe dezactivate. Fructele exotice ale dimensiunilor mici arată excelent în manichiura franceză.

Pentru desen, puteți aplica orice materiale suflate: scotch, perii mici, scobitori și puncte.

Imagini de moda

În ciuda faptului că manichiura de fructe de fructe este relevantă în orice moment al anului, este cel mai adesea ales pentru vară. Decorul este ideal ca fructe exotice și pepeni suculente, cireșe coapte și zmeură. În acest și în anul următor, în manichiura de vară de modă cu design de căpșuni, se poate face pe unghii scurte și lungi. Mai ales inteligent arată pe plăci de căpșuni cu cremă. Nici un inferior în originalitatea și strălucirea Neil-Art cu imaginea cireșelor coapte, o combinație neobișnuită de smarald și flori de cires va da imaginii unele jucători și misteriozitate.

Citește mai mult  Baza și de sus: ceea ce este și că primul este aplicat manichiurii?

De asemenea, Kiwi este adesea aleasă pentru desene, deoarece acest fruct se distinge prin vopsele contrastante. Se uită elegant în manichiură și banană galbenă, lămâie, portocaliu sau măr. În acest caz, compozițiile citrice sunt considerate tendința principală în acest moment. Populare în imaginile de artă neil și pepene verde.

Dacă este dificil să faceți o alegere în favoarea unuia sau a unui alt fruct, puteți aplica pur și simplu fructe asortate pe placă, ceea ce va face o manichiură unică și interesantă.

Tehnicile și ideile de design

Când faceți o manichiură cu fructe, ea deschide capacitatea de a arăta fantezia, pentru că ideile de design sunt destul de multe. Această artă Neil permite utilizarea oricărei gamma, în conformitate cu care este selectat fundalul principal. De exemplu, pepeniul coapte, pepene verde suculentă, o portocala solară și ciorchini multicolore de struguri asigură prezența culorilor luminoase în manichiură. Imaginea poate fi aplicată prin tehnică diferită, cel mai adesea acest lucru se face folosind lacuri de gel, perii, bastoane de brad și autocolante cu efect 3D. În ceea ce privește designul în sine, Fashionul este realizat în moduri diferite.

 • Fructele sunt descrise pe plăci atât în ​​context, cât și în aceeași formă. În același timp, în primul caz, ei încearcă să aloce în mod eficient detalii individuale, de exemplu, în pepene verde tăiat, ei desenează semințe și se concentrează pe contururile polului.
 • Completează decorul cu picături și paiete în vrac. Un astfel de design este obținut original și neobișnuit.
 • Combinați manichiura de fructe cu alte tipuri de artă neil. De regulă, este luna și limba franceză clasică.
 • Efectuați o compoziție în același timp din mai multe fructe. De exemplu, asortate, constând în căpșuni, cireșe, afine și zmeură, umpleți designul culorilor multi-colorate și luminoase.

Cu autocolante

Autocolantele cu o imagine de fructe nu sunt doar atractive, dar ele sunt, de asemenea, dificil de distins de desenul fabricat de gel. Astfel de autocolante pot fi aplicate atât pe totul, cât și pe gălbenele separate. Datorită faptului că această tehnică de proiectare este considerată cea mai simplă și mai accesibilă, se bucură de o mare popularitate de la maeștrii începători. Principalul lucru atunci când creați decorul – sacrificați în mod corespunzător și eficient înregistrarea. Portocalele, bananele și limes vor da o manichiură de prospețime, dar un astfel de design este cel mai bine să alegi pentru vacanță.

Tehnica de execuție a decorului arată astfel: „fructe” sunt aplicate pe suprafața prestabilită a plăcilor și pe partea superioară sunt fixate cu acoperire de finisare. În plus, Nogotul poate decora suplimentar paietele, pietricelele și pietrele. În funcție de designul dorit, este posibil să se efectueze elemente plate și vrac ale decorului cu efectul de modelare. Cu acest ultim, arată mai bine pe gălbenele alungite. Lacul pentru fundal este selectat în conformitate cu paleta imaginii și poate fi atât luminos, cât și pastel. O astfel de manichiură este practică și durabilă.

Trase

Fetele care dețin abilități de desen, compoziții dulci pot fi desen independent folosind lacuri colorate și perii. Alegerea acestei tehnici, trebuie să puteți combina corect nuanțele de culoare. Culorile de contrast ar trebui să se completeze armonios reciproc. Castron de toate pentru manichiura de fructe Alegeți două culori principale. Inițial, se efectuează o manichiură clasică, atunci plăcile sunt degresate, au pictat baza și vopsea fructele selectate, după care imaginea este deschisă cu partea de sus.

Citește mai mult  Cât de mult se usucă polonezii de unghii și cum să-l accelereze?

Cu picături

O versiune neobișnuită și populară a manichiurii cu fructe este considerată un desen al fructelor suculente cu picături de apă. Utilizează un tip special de echipament pentru designul său. Inițial, imaginile de fructe de padure sau fructe sunt trase pe gălbenele, poate fi atât volumetric, cât și plat. După aceasta, ele se aplică picăturilor care trebuie să aibă un efect în vrac. Picăturile de apă sunt considerate a fi principalele evidențiere în decor, pot fi utilizate atât în ​​manichiura obișnuită, cât și în combinate, când desenul este aplicat în zona Lunii sau vârful plăcii.

Cu fructe de brad

În cazul în care este planificat să efectueze o manichiură acrilică sau gel, atunci o mare opțiune pentru designul său va fi un fruct de brad. Tehnica decor este simplă: aplicați inițial baza pe placă, apoi suprapuse plăcile Phimo pre-tăiate. Pentru o ambreiaj mai bună „fructe” cu suprafața consumului de unghii adezivi speciali. Elemente de decor trebuie să fie plasate la o distanță scurtă de cuticulă. După luptători brad-fructe fixate corespunzător, măcinarea și acoperirea unghiilor cu lac protector.

cu felii

Doamnelor care au galbenelele lungi, este recomandat pentru a face un decor în vrac cu felii de fructe. Tehnica de înregistrare a unui astfel de design are anumite caracteristici. Crearea de beneficii necesită experiență, deoarece acestea ar trebui să arate ca o modelare si nu supraîncărcați imaginea. În plus, într-o astfel de manichiura este necesar să se elimine complet abundența de pietre și pietre colorate.

Cum să faceți pas cu pas?

Manichiura cu fructe este considerat cel mai la modă în acest sezon, atât de multe fete aleg ca decor nu abstracție și modele, dar imaginile sub formă de suculent și luminoase fructe. Similare Neil-arta este simplu și ușor de manevrat chiar și-l acasă.

 • În primul rând, pregătiți o gălbenele. Ele sunt tăiate, dau plăcilor forma dorită și scoateți cuticula. Pentru designul fructelor, orice lungime a unghiilor este potrivită, dar desenele de pe plăcile de lungime medie sunt cele mai bune. În plus, suprafața gălbenelor trebuie să fie confiscată și degresată.
 • Următorul pas va fi aplicația. În acest caz, trebuie să alegeți nu culoarea principală, ci un fundal transparent. În plus, baza poate fi efectuată de un lac translucid – este de dorit să o aplicați în două straturi.
 • Apoi trageți fructe. Frumos arată ca o manichiură, dacă pe fiecare deget pentru a plasa un fruct separat diferit: Kiwi, pepene verde, portocaliu, lămâie și a cincea Fetus exotic. Fiecare desen necesită o execuție schematică, deci este creată în etape. La început, un lac colorat este vopsit cu o gaură și apoi cu o linie fină desenată linii îngrijite. În plus, binele trebuie să dea efectul „crustei” – este desenat de Browni în Kiwi, alb – pe pepene verde, lămâie, portocaliu și roz – pe pophaye. În plus, pe pepene verde, portocaliu și lămâie va trebui să-și petreacă o altă bandă de contrast, culoarea sa trebuie să se potrivească cu umbra „coaja”.
 • După aceea, cu ajutorul lacului de gel albă, felii de lămâie și portocalie. Pentru a da o tăietură de naturalitate kiwi, ar trebui să fie alb-negru pentru a desena miezul. Pentru a face acest lucru, petreceți mai multe linii de la bine la bază. Culoarea neagră Puneți punctele în interiorul kiwi, ele pot fi formulate de un Dottom sau o perie subțire. În mod similar, sunt aplicate puncte și în interiorul pophai, pepene verde.
 • Completează procedura de aplicare. Acesta va ajuta la protejarea desenului de la impact mecanic și va extinde „viața”.

Exemple frumoase

 • Până în prezent, există multe idei pentru proiectarea unei manichiură de fructe, dar cele mai interesante dintre ele este designul cu felii de pepene verde de forma triunghiulară, plasate în ordine haotică. Imaginea este recomandată pentru a face o imprimare mică, iar separat o găleagă trebuie evidențiată cu o pepene verde mare. Deoarece acest sezon este relevant, este luată în considerare o culoare liliac, atunci o astfel de compoziție poate fi suplimentată cu desene de prune, afine sau afine. Nu rău cu pepene verde va fi combinat și piersic. Fundalul roz blând va face designul în același timp suculent și scăzut, ceea ce îl va permite să utilizeze atât în ​​fiecare zi și în imaginea solemnă.
 • Fructe de padure și fructe arata perfect pe un fundal întunecat. Pentru designul original, puteți alege orice combinație de fructe, cel mai important lucru este că vopselele lor nu se îmbină cu fundalul. În acest caz, o manichiură este potrivită în stil tropical. Culoarea neagră va fi bine armonizată cu imaginea lui Papaya și Maracuy. Fructele exotice pot fi completate cu mere – într-o astfel de artă nevătă cea mai importantă – amestecați vopsea și nu vă fie frică să experimenteze cu decor.
Citește mai mult  Cum să faci unghiile frumoase pătrate?

 • Chic este considerat o manichiură cu căpșuni. În același timp, o boabe gustoase și suculente poate fi descrisă cu cremă. Un duo similar pe unghii nu va lăsa pe nimeni indiferent. În design cu căpșuni, nu este necesar să se aplice o culoare roșie strălucitoare, poate fi înlocuită cu o bej și o nuanță de zăpadă albă de cremă – pe lapte. Imaginea este, de obicei, trasă pe o marigold, iar restul sunt vopsite într-un alb monofonic sau roșu.
 • În plus, căpșunile pot fi acceptate pe toate degetele. În acest caz, accentul se pune pe mai multe gălbenele, sunt decorate cu picături de cremă proaspăt născută. Dacă se dorește, căpșunile sunt completate de frunze verzi strălucitoare. Arta asemanatoare neil arata cel mai bine pe marginile lungi. Ele vor fi decorate, de asemenea, cu strasuri și paiete.

 • Manichiura cu ananasul suculent este perfect potrivita nu numai pentru imaginea de vară sau pentru partenerul de plajă, ci va fi adecvat în viața de zi cu zi. Acesta va permite diluarea zilelor sălbatice gri sunt vopsele vii și luminoase ale tropicelor. De obicei, un astfel de design alege persoane tinere și energetice care iubesc contrast în viață. Principala nuanță pentru manichiură cu ananas va servi drept galben acid, dar poate fi, de asemenea, combinată cu succes cu roșu, portocaliu, albastru și purpuriu. Cel mai bun loc de ananas pe fundal alb și să-l decoreze cu pietre colorate. În plus, nu este necesar să trageți un ananas întreg – doar portretizați numai felii frumoase.
 • Fetele romantice care merită să aleagă acest sezon Classic Franch în tonuri albe și decor pe vârful unghiilor sub formă de imagini de zmeură. O astfel de execuție arată interesantă și proaspătă. Este potrivit pentru orice imagine și va arăta grozav atât pentru costumul clasic și de seară strictă. Dacă se dorește, un astfel de design poate fi decorat cu picături de rouă voluminoase. Va da un șic și har mai mare.
 • În acest an și viitorul sezon din modă, și buchete de fructe „. Pentru aceasta, imaginile mai multor fructe sunt aplicate pe gălbenele. O astfel de combinație arată luminoasă și atractivă. Manichiura de contrast este perfect armonizată cu costumele de vară, dar nu este potrivit pentru birou. Cel mai bun pentru a alege în vacanță.

Cum să faceți o manichiură cu fructe, să priviți în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: