Manichiura de cafea: idei luminoase și sfaturi privind implementarea lor

Manichiura de cafea: idei luminoase și sfaturi privind implementarea lor

Manichiura poate accentua orice imagine, făcându-l mai expresiv și atractiv. Manichiura naturala atrage si fascineaza cu frumusetea sa. Maro – nobil, natural, prostii. În diferite interpretări, poate veni la orice imagine.

O opțiune excelentă va fi o manichiură de culoare „cafea cu lapte”. În schema de culori, poate fi combinată cu un număr mare de tonuri: alb, porumb, negru, roșu și altele.

Particularități

Brown – Basic, universal, potrivit pentru orice vârstă și tip de îmbrăcăminte. Culoare naturală, deși simplă, dar atrage atenția. Dar nu toată lumea este potrivită pentru lac maro. De exemplu, din cauza bronzului, imaginea poate părea prea grea și supraîncărcată. Există o nuanță bej și culoarea de cafea cu lapte la salvare.

Designul unghiilor la umbra de cafea cu lapte este la modă, sofisticat și interesant. Cu această culoare puteți bate diferite desene, imagini luminoase și o mare varietate de idei. În această paletă, fiecare fată va găsi cu siguranță ceva potrivit sau va deschide ceva nou.

Nuanțe plăcute de ciocolată, cafea cu lapte, latte și cappuccino atractive nu numai pentru producătorii de cafea, ci și pentru designerii de unghii. Culorile latte și cappuccino sunt o alternativă frumoasă la nuanțele palide de bej, care adesea doar fuzionează cu pielea și își pierd aspectul atractiv.

Latte – culoare strictă, neutru. Este potrivit pentru manichiura zilnică și ieșirea solemnă. Astfel de nuanțe preferă lucrătorii de birou care au un cod strict de îmbrăcăminte.

Când alegeți o nuanță de lac, este important să acordați atenție gamului de culoare al costumului. Imaginea în culori închise este bine combinată cu lac de nuanțe calde și moi (cafea cu lapte, latte, cappuccino). Culorile maro saturate sunt cele mai potrivite pentru îmbrăcăminte în nuanțe albastre sau de burgundă.

Matt Manicure este acum la vârf de popularitate, fiecare a treia fată dorește să vadă în degetele ei o astfel de opțiune interesantă și neobișnuită. Se uită atractiv pe unghii, puțin, dar memorabil. Manichiura Matt subțire imaginea, îl face mai misterios și fără greutate, dă farmecul. Dar multe fete cu aceste calități de manichiură mată și nu-i plac – nu strălucește, nu se schimbă la soare, nu dă strălucire și nu netedă în structura sa.

Este demn de remarcat faptul că, alegerea unei culori de manichiură a cafelei cu lapte, trebuie să vă amintiți că nuanța lacului nu trebuie să treacă prea mult sau să fuzioneze cu culoarea pielii, mai ales dacă unghiile de lungime mică. Acest lucru este mai puternic scurte degetele și dau un aspect urât.

Corpul, maro, tonurile de cafea nu ar trebui să fie combinate cu lacuri lucioase. Nu este designul unde va arăta potrivit. Este mai bine să combinați nuanțele mată împreună cu pulbere acrilică sau căprioară. Pentru a obține o manichiură de catifea, merită să subliniem doar una sau două degete pe mâini pentru a crea un accent. Desigur, dacă doriți, puteți și toate degetele acoperite cu această pulbere.

Opțiuni de proiectare

Pietrele

Fiecare fată vrea uneori să strălucească. O astfel de idee poate fi încorporată folosind pietre. Aceste pietricele de diferite dimensiuni pot completa joacă imaginea, o fac mai sofisticată, dau stare sau interesant să se uite la unghii. Dimensiunea pietrelor și designul manichiurii sunt selectate individual, în special pentru fiecare fată. Luați în considerare câteva exemple de manichiură folosind pietrele de straturi.

  • Poate doar un singur cui. A acoperit-o complet în ordine haotică, cu o varietate de gamă de culori de către pietrele de dimensiuni diferite.
  • La vârful unghiei sau în rațiunea sa, pentru a evidenția „zâmbetul” de pietre, închiderea completă sau doar o parte. Baza de unghii este de obicei pictată de tipul de „manichiură lunară”.
  • Aplicarea verticală a pietrelor. În mod obișnuit, unghia este separată vertical în două părți egale cu o bandă largă de pietre. Este de preferat să se facă pe unul dintre degete, astfel încât să nu supraîncărcați o manichiură.
  • Aplicarea stradurilor orizontală sau a catargului. Pietricele se împart cuiul în două zone mici pentru a utiliza culori diferite.

Ombre

Cuvântul „Ombre” a venit la noi din franceză. Tradus înseamnă „umbra”, „ceva întuneric” sau „diminuarea”. Ombre este o tranziție de la o culoare întunecată la mai strălucitoare prin întreaga gamă de culori, care este între aceste două nuanțe. Adică, această amestecare culorile și le puneți-le între ele prin tipul de gradă.

În manichiură, culoarea de cafea cu gradarea laptelui vine de obicei de la negru la maro, Apoi la maro deschis și, în cele din urmă, la bej. Cu cât unghiile sunt mai lungi, cu atât mai extinse va fi o paletă de culori. Puteți crea o opțiune de gradare de la alb la bej, cafea, muștar, maro închis. Este posibil să se facă o întindere de culoare între nuanțe maro: de la lumină la întuneric.

Desen

Imagini – Aceasta este o fantezie infinită pentru a crea unul sau alt design al manichiurii. Ele pot fi împărțite la schema de culori sau de tipul de ornament. Puteți desena o imagine întreagă pe unghii sau alegeți inscripții simple, ceea ce înseamnă că va fi cunoscut numai proprietarului unei astfel de manichiură. Adesea în manichiura umbra de cafea cu vopsea de lapte sau boabe de cafea mici, care se uită la unghiile foarte originale și eficient.

Un desen sub formă de ceașcă de cafea sau lingură este, de asemenea, comun în Neil Art. De exemplu, două romane sunt alese pe care ornamentul va fi: o ceașcă de cafea și o lingură sunt trase pe una, iar „cafeaua” se face pe cealaltă. Restul unghiilor sunt vopsite în diferite nuanțe de maro. Arată frumos și foarte atractiv.

Puteți crea diferite modele, spirale, numeroase forme geometrice, mazăre. Utilizarea autocolantelor este, de asemenea, admisă într-o astfel de manichiură. Poate fi o cremă de copac cu pietre, de exemplu. Dacă doriți, aplicați autocolante de imprimare în subiecte de cafea.

Sequins

Sequinele strălucitoare, jucăușă creează overfluri unice în soare. Pe unghii sunt aplicate prin pulverizare. Pentru fixarea peste paiete, lacuri transparente.

Puteți face o tranziție, un gradient de la maro închis la lumină, apoi deasupra stratului aplicat cu paiete. O opțiune bună va fi o manichiură, complet realizată folosind lac de scânteie. Amenajarea maro aleasă în mod corespunzător cu pastele va arăta festiv și solemn.

Lăţime

Municipalitate populară în manichiură, originale și frumoase. Designer cu proces de conservare a cablurilor, dar merită, manichiura va dobândi o culoare neobișnuit de frumoasă. WTFSIFT Universal, cu ajutorul său puteți diversifica cea mai plictisitoare manichiură. Culoarea supraîncărcării va fascina și va umbra orice imagine.

Pe partea de sus a cablului puteți aplica desene, pietre sau stuc. Aici, principalul lucru nu este să o exagerați, altfel manichiura va arăta scurt.

Cu privire la modul de a efectua o manichiură de cafea, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: