Manichiura de primăvară Gel Laca: modele de modă, culori și noi în design

Manichiura de primăvară Gel Laca: modele de modă, culori și noi în design

Primăvara este momentul transformării, actualizări nu numai în natură, ci în arcul fiecărei femei. În această perioadă, vreau să încerc articole noi, simt elegant și atractiv. Merită să începeți să vă schimbați imaginea cu mânere la modă și să creați o artă elegantă Neil. Acest articol prezintă tendințele manicului de primăvară.

Caracteristici și avantaje

Nu este un secret că manichiura pentru primăvară este caracterizată de cele mai diferite culori. În această perioadă, florile încep să înflorească, frunzele apar pe copaci – toate acestea se reflectă în arta Neil la modă. Este demn de remarcat câteva avantaje de bază ale acestui design de unghii.

 • Întrupoziția strălucitoare. Dacă iarna a fost preferabilă pentru nuanțele mai atente și întunecate, acum puteți arăta fantezie și aplicați cele mai colorate culori. O astfel de manichiură va ridica, fără îndoială, starea de spirit a fiecărei doamne.
 • Ușurința și ușurința încarnării.Manichiura de primăvară nu înseamnă un design superstyle. Puteți crea gălbenele elegante, nici măcar să aibă un talent artistic. Principalul lucru este să se ocupe cu grijă de Nobs și să-i vopsi într-o culoare la modă.

 • Abundența unei varietăți de modele și modele. Acest timp al anului oferă bune experimentelor cele mai îndrăznețe. Puteți utiliza diverse modele neurne, tehnici, combinați tonalitatea, construiți o compoziție elegantă. Principalul lucru este de a observa măsura la mânere să arate la modă și elegantă.
 • Abilitatea de a ridica cu ușurință un design elegant la un anumit arc. Deci, puteți extinde toate accentele, accentuați imaginea individuală.
 • Manicura colorată atrage întotdeauna atenția. Asigurați-vă că în această primăvară nu veți mai rămâne fără vederi entuziaști ale sexului înconjurător și opus.

Important! Astfel încât manichiura sa dovedit a fi elegantă, în primul rând ar trebui făcută cu atenție și îngrijită. Numai astfel de unghii vor fi în tendință, indiferent de designul lor creativ.

Execuția de culoare la modă

Înainte de a alege un decor elegant, ar trebui să decideți cu privire la culoarea dorită a plăcii de unghii. În acest sezon în tonalitatea naturală de modă. Puteți cumpăra un lac de gel de o nuanță bej, culoare roz, cremă, caramel. Tonalitatea pastelului sunt potrivite: menta, floarea de porumb, Aquamarine. Chiar și lacurile translucide vor fi capabile să sublinieze frumusețea gălbenelor tale. Stilul natural implică unghiile prea lungi. Acestea trebuie să efectueze 1-3 mm.

Nu va fi deoparte și nuanțe luminoase. Ei vor ajuta la exprimarea fiecărei doamne. Boabe saturate, tonurile de vin vor arăta elegante și atractive în orice compoziție. Pentru manichiura de seară puteți folosi tonalitatea profundă. Nogota ar trebui să fie de până la 5 mm. Nou, care a scăzut deja în dragoste cu numeroasele industriale la modă – tonalitate metalică. Astfel de lacuri de gel se va asemăna cu aur lichid. Cu aceasta, va fi posibilă crearea unui design fantastic. Puteți să vă acoperiți toate degetele sau să alocați doar câteva plăci de unghii. Continuați din propria idee.

Important! Principalul lucru este de a alege acele culori care se potrivesc culorii pielii și ca tine. Numai atunci manichiura vă va numi emoții pozitive, vă veți simți încrezător și atractiv.

Idei elegante

Există multe modalități de a decora elegant placa de unghii. Transformați mânerele fiecare femeie. Principalul lucru este de a alege decorul potrivit pentru imaginea sa unică. Merită să luați în considerare câteva opțiuni la modă.

 • Manichiura în stilul herbarului. Această artă Neil va deveni o completare excelentă la imaginea de primăvară și chiar de vară. Condiție de bază – nuanțe pastel și delicate. Puteți folosi diferite tonuri: roz, bej, alb. Mă întreb ce nu trebuie să tragă pe plăcuța de unghii. De aceea acest design este minunat pentru începători. Se poate face cu ușurință independent. Pentru decor, sunt utilizate autocolante speciale care au o bază transparentă. Acestea ar trebui să fie tăiate cu atenție și să impună în zona notei. După aceea, totul este acoperit cu vârful și uscat în lampă. Un astfel de design este simplu, interesant și interesant.

 • Manichiura cu un spatiu negativ. Această opțiune arată întotdeauna elegantă și la modă. Cu toate acestea, vor fi necesare abilități speciale pentru a fi întrupă. Ar trebui să desenezi un desen și apoi să aplice lac de gel, fără a merge la frontierele sale. Dacă nu sunteți sigur de abilitățile dvs., este mai bine să vă întoarceți la un catarg de unghii. După aceea, ar trebui să aplicați partea superioară și fixați totul în lampă. Realizarea este recomandabil să faceți pe una sau mai multe degete.

 • Folosind folie pentru turnare. Aveți nevoie de lacuri de gel colorat. Este mai bine să alegeți nuanțe verde, turcoaz, fructe de pădure care sunt aproape de ecosil. Figura atent aplicat vopsea gel. După ce se aprinde ușor în lampă, trebuie să imprimați în figura foliei. După finalizarea designului, aplicați stratul superior. Asemenea opțiuni arată elegant, atractiv și foarte eficient, subliniind imaginea individuală.

 • Copaci. Sezonul nou completat și această opțiune. Este perfect pentru o placă de unghii scurți. Desenele elegante sub formă de copaci și ramuri sunt completate de argintul sau romburile de aur. Ca rezultat, se dovedește creativ Neil-Art, care vă va permite să fiți în tendință. O astfel de manichiură poate fi folosită pentru arcul de zi cu zi.
 • Cu modele de flori. Orice manichiură modernă de primăvară nu va costa fără flori. Aici puteți utiliza diferite tehnici și tonalitate potrivită pentru imaginea dvs. De exemplu, la începutul primăverii vor fi relevante pentru a realiza crengi Mimosa pe degete. Va arăta ca elegant și la modă.

 • ColorBlocking. Moda nu sta în picioare, astăzi multe doamne au apreciat tehnica de colorblocking. Această noutate vă permite să combinați nuanțe luminoase într-o singură compoziție. Stilul implică distribuția lui Noggle pe blocuri în versiuni contrastante și puteți crea tranziții de ton sub formă de Ombre. Astfel de degete vor acorda atenție.

 • Minimalism. Manichiura de primăvară cu forme geometrice va arăta concis. Este destul de simplu, dar rafinat. Puteți face dungi cromate, linii. Ar trebui să vă gândiți în prealabil toate lucrurile mici. O astfel de artă nevătă este excelentă pentru orice lungime a plăcii de unghii. Puteți utiliza diferite bucle, modele, puncte, elemente geometrice, combină totul cu diferite stiluri în îmbrăcăminte.

Cum să te faci?

Multe femei participă la saloane de înfrumusețare, cheltuiesc bani fabulos pentru realizarea de artă neil și nu-și imaginați că ei înșiși își pot face în mod independent mâinile cu frumoase și atractive, urmând tendințele modei. Pentru aceasta nu este necesar să aveți experiență artistică. Principalul lucru este dorința de a face o manichiură elegantă de înaltă calitate.

Pentru cei care au decis să încerce să devină un maestru Neil cel puțin într-o singură zi, merită să ne amintim că, în primul rând, ar trebui să fie bine pregătit să funcționeze. Lăsați-o să fie o masă spațioasă în care puteți plasa cu ușurință toate elementele necesare pentru a crea un decor elegant. Urmați materialele și instrumentele dorite. Acestea sunt mai bine dobândite în magazine profesionale. Deci, vă puteți salva de falsuri. Verificați cu atenție durata de valabilitate a lacului, rezistența manichiului va depinde de ea.

Inițial, merită alegerea unui design de primăvară pe care doriți să îl întruchiți. Worldwide Web multe desen, imagini și tehnici detaliate pentru efectuarea anumitor elemente. Urmați-le și puteți crea o adevărată capodoperă.

Merită să lipiți de o serie ușoară de acțiuni pentru a crea o manichiură elegantă la domiciliu.

 • În primul rând, acordați atenție mâinilor. Acestea trebuie să fie bine prelucrate. Pentru a face acest lucru, merită să faceți o baie pentru mâini, de preferință pe bază de plante.
 • După ce degetele tale sunt spumante, ar trebui să luați un stick portocaliu și să împingeți cu ușurință cuticula. Apoi, surplusul pielii pe care îl îndepărtăm cu ajutorul pensetărilor. Nu te grăbi, face totul curat. Calitatea manichiului dvs. va depinde de faza de pregătire.
 • Asigurați-vă că decideți ce formă de unghii doriți să aveți. Ele pot fi rotunjite, migdale, pătrate, ascuțite. După aceasta, luați fișierul și creați opțiunea dorită, împingând cu atenție marginile. Folosind BAFF, puteți să lustruiți suprafața NOB. Deci, faceți-o netedă și îndepărtați rămășițele vechiului lac.

 • După aceea, puteți muta la designul Neil. Luați acoperirea de bază și aplicați-o la gălbenele. Apoi totul este bine polimerizat în lampă.
 • După aceea, puteți aplica Fundația Color. Faceți-o mai bine în mai multe straturi, astfel încât umbra devine saturată. Fiecare strat este uscat temeinic în lampă.
 • După aceea, decorul dorit este tras și, de asemenea, polimerizează. Când designul creativ va fi gata, ar trebui să vă acoperiți degetele la stratul superior și să se usuce perfect în lampă.

Important! Faceți-o mai bună și mai liniștită, apoi rezultatul vă va surprinde plăcut.

Exemple interesante

În acest primăvară este relevantă pentru manichiura franceză de contrast. El va da imaginea feminității și a originalității. Marginile de gălbenele pot fi evidențiate cu nuanțe întunecate: maro, negru, albastru închis. Marginea nogotului poate fi făcută ridicolă sau nebună. Asemenea opțiuni astăzi în tendință. Dați preferință nuanțelor mai calde, cum ar fi laptele preparat, fildeșul, cuarț alb.

Gradientul elegant de manichiură va atrage atenția. Este perfect pentru mireasă și puteți folosi atât tonitatea albă cât și cea mai strălucitoare. Totul va depinde de conceptul de sărbătoare și de imaginea dvs. Tranzițiile netede arată întotdeauna spectaculoase. Ele pot fi completate de diferite elemente ale decorului, de exemplu, decorează câteva pietre de unghii și, de asemenea, combină cu alte tehnici.

Atractiv va arata o suprafata dur sau catifea. O astfel de artă nevătă este relevantă pentru lungimi diferite ale gălbenelor. Poți să faci acasă. Dacă doriți să creați o opțiune mai festivă, puteți utiliza campusul sau pașapurile. Ei vor putea transforma manichiura obișnuită la celebrarea actuală. Un astfel de design este perfect pentru o plimbare, petreceri, întâlniri cu prietenii.

Spring Neil Art fără motive floristice. Mugurile blânde vor fi relevante pe degetele doamnelor de orice vârstă. Puteți utiliza imprimări finale, aplicați-le pe placa de unghii. Este important să alegeți tonalitatea corespunzătoare și să combine armonios. Suplimentul creativ al manicului de primăvară va fi picături de ploaie. Ei vor putea să dea ușurință a artei Neil, neobișnuite. Astfel de elemente de decor sunt aplicate folosind punctele și se usucă în lampă. Manichiura este obținută feminină, frumoasă și drăguță. Dacă vă faceți griji, nu vă fie frică să arătați fantezie și să combinați o varietate de tonuri și tehnici.

Important! Alegeți o artă nevătă în duș, experiment cu îndrăzneală de mai sus. Să fie în fiecare zi să fie saturată cu emoții luminoase și numai impresiile pozitive din manichiura creativă.

Despre cum să faci lac de primăvară Lacquer, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: