Manichiura franceză Shellac: Opțiuni de proiectare și subtilitățile de a crea acasă

Manichiura franceză Shellac: Opțiuni de proiectare și subtilitățile de a crea acasă

manichiură franceză a apărut cu mult înainte de șerlacului a fost inventat. Dar nu interferează cu maestrii moderne pentru a face tocmai cu ajutorul acestui material stabil. selecție Design este nelimitat. Uită-te la varietatea de opțiuni de design, și alegeți una care este mai aproape de tine.

Particularități

Caracteristica principală a manichiura frantuzeasca este relevanta si versatilitatea sa. Tendințele modei înlocuiesc reciproc din sezonul pentru sezonul. Și numai acest tip de manichiura rămâne în partea de sus întotdeauna. Este potrivit pentru ambele cazuri solemne și arcul de zi cu zi.

Dacă aveți toate instrumentele necesare, este foarte posibil acasă. Nu va pleca pentru o lungă perioadă de timp, dar va fi superb.

Când clasic de design (cu o bază bej), linia ascendentă de unghii la baza nu va fi la fel de vizibile ca atunci când acoperirea cu culori luminoase. Shellac deține destul de mult timp pe unghii, astfel încât acest aspect devine foarte important.

Opțiuni de proiectare a unghiilor

Manicura franceză în sine este auto-suficientă, dar dacă doriți să o faceți mai originală, atunci există multe modalități de a decora și de a adăuga. Mai jos face parte numai din idei și opțiuni posibile, deoarece designul final este complet dependent de imaginația și oportunitățile dvs.

Golden Frenc

Acesta poate fi efectuat în mai multe moduri. Sfaturile de aur pot fi trase de lacul de gel adecvat sau să le acoperiți cu sclipici mici. În combinație cu o bază neutră, această opțiune va arăta destul de rezervată și interesantă.

Franța colorată

Nu există restricții privind alegerea nuanțelor. Totul depinde de dorința și dulapul tău. Puteți da o manichiură luminoasă cu nuanțe roșii sau o face foarte veselă folosind culorile neonului. Plus constă în faptul că chiar și cele mai strălucite și cele mai bogate tonuri vor fi prezente pe degetele lor în cantități mici. Manichiura nu va provoca.

Dubla

Dacă aveți o combinație preferată de nuanțe, acesta poate fi transferat în degete. O astfel de opțiune este destul de admisibilă. Mai ales dacă una dintre nuanțe se repetă în accesoriile sau îmbrăcămintea dvs. Principalul avantaj al unei astfel de manichiură este originalitatea.

Chevron

Nume frumos și nu mai puțin frumos rezultat. Caracteristica acestui tip de franc este că linia de zâmbet este un unghi. Lățimea benzii de pe vârful degetului poate varia, de asemenea. Acest lucru vă permite să creați un design unic care să respecte cerințele și ideile dvs. Colțul de mai sus poate fi, de asemenea, mutat mai aproape de una sau de altă margine a unghiei.

Decoral

Un design tentant care are mai multe exemple de realizare. Puteți face linia oblică este foarte netedă și puteți să o trageți într-o linie dreaptă. Variază, de asemenea, înălțimea și unghiul de înclinare. Dacă doriți să creați un accent abia vizibil, trageți o bandă albă subțire a bărbatului. Iubitorii de manichiură strălucitoare care merită să aleagă nuanțe saturate și o zonă mai largă de pictură.

Maty

Cu invenția de acoperire a finisajului mat pentru șelac, orice nuanță poate fi transformată fără prea mult efort. Acest lucru se aplică și francului. În absența strălucirii lucioase obișnuite, se pare că este încă nobilă și elegantă. Dar ar trebui să se țină cont de faptul că nuanțele luminoase vor râde rapid. Dar o spală mult mai problematică decât luciul obișnuit.

Floral și fructe

Dacă aveți o dispoziție de vară strălucitoare, atunci de ce să nu reflectați în manichiură? În același timp, nu este necesar să picteze toate marcajele în nuanțe scream. Va fi suficient în loc de dungile obișnuite albe pentru a aplica un model floral sau pentru a le aranja „felii de fructe”. O astfel de manichiură suculentă este perfectă pentru soarele de vară ușoară.

Monogramă

Franța poate fi completată cu modele rafinate care au dobândit numele „monogram”. Maeștrii studiază în mod special această tehnică de desen pe cursuri. Puteți lucra acasă pe hârtie obișnuită. Dacă nu sunteți sigur de propriile forțe, utilizați autocolante sau pasive.

Dantelă

Ceea ce o fată nu-i plac aceste complicații blânde? Astăzi, ele pot fi repetate pe propriile lor gălbenele, nici măcar să aibă abilități speciale. Pentru a face acest lucru, cumpărați doar autocolantele corespunzătoare într-un magazin specializat. Când efectuați o manichiură franceză, numai vârful sau lungimea unghiilor principali pot fi decorate.

Voal

Tendința care nu a apărut cu mult timp în urmă. Proprietatea sa distinctivă este o culoare neagră (sau orice culoare întunecată). Atunci când desenați elemente separate în aceste nuanțe, se creează o impresie vizuală că un voal adevărat pe unghii. Pentru ao repeta acasă, trageți un vârf negru, apoi puneți punctele negre în unghia în lungimea unghiilor și conectați-le cu linii subțiri.

Modelele

Diversitatea și imaginația de grevă de culoare. Pentru a efectua motive mici complexe, puteți utiliza șabloane, stempuri sau autocolante. Dar dacă aveți abilitățile artistului, puteți transforma în mod independent colegurile într-o lucrare reală de artă. Astăzi există o tendință de a avea accente strălucitoare numai pe unul sau două gălbenele. Deci, manichiura nu arata alyapisto.

Cu mazăre

Pe de o parte, mazărea poate arăta foarte strict dacă o faci foarte mult. Pe de altă parte, cercurile mici vor accentua jucândul și ușurința caracterului. Gama de culori aici este, de asemenea, nelimitată. Trebuie remarcat faptul că mazărea ar trebui să fie fie pe un vârf de culoare, fie pe lungimea principală a plăcii de unghii. Dacă o aranjați și acolo, și acolo, puteți exagera, atunci toate eforturile vor veni la nr.

Pietrele

Este dificil să se numească versiunea de manichiură, la care aceste pietricele luminoase nu ar veni. Pentru imagini de zi cu zi mai restrânse, va fi suficient pentru a face doar un mic accent cu ajutorul lor. Dar imaginile festive necesită o luminozitate mai mare, deci sunt prezenți într-un caz special într-o ocazie specială.

Sablare

Așa cum am scris deja mai sus, ele pot fi decorate numai. Cu această versiune, manichiura va arăta destul de restrânsă și îngrijită. Dar poți să dormi cu ei toată placa de unghii. Un efect interesant al Ombre este obținut dacă se reduce treptat suma lor mai aproape de sol. De asemenea, ele pot fi folosite ca o linie de divizare pe o linie de zâmbet.

Kamifubuki

Numele neobișnuit se ascunde sub el cercuri mici strălucitoare strălucitoare. Astfel de lame ciudate care sunt fabricate din materiale perle sau strălucitoare. Cu locația potrivită pe unghii, ele creează efectul strălucirii soarelui. O astfel de manichiură va fi relevantă pentru vacanță și pentru viața de zi cu zi.

Arcuri

Ce culoare, dimensiune și în ce cantitate vor fi localizați pe gălbenele dvs., depinde complet de rezultatul dorit. Puteți desena (sau lipiți) doar un arc modest pe un deget inelar ca un accent. Și puteți decora cu ei pe tot granulele, atunci manichiura va fi mai strălucitoare și mai atrăgătoare.

Desene volumetrice

Poate fi minunată flori, modele, arcuri, stele sau alte desene tematice. Fă-le din acrilic. Dacă nu aveți în prezența acestui material, puteți cumpăra blank în magazin. În acest caz, le puteți repara independent în umbra dorită potrivită pentru stilul dvs. sau pentru a acoperi cu aur.

Combinație cu Luna

Franța poate fi furnizată cu puțuri la bază. În același timp, sfaturile și godeurile însele ar trebui să aibă aceeași culoare pentru a crea o imagine armonioasă.

Cum se face?

Dacă sunteți obișnuiți să faceți o manichiură în cabină, atunci această întrebare nu trebuie să vă faceți griji. Un maestru experimentat nu numai că va face totul în cea mai bună formă, dar va sfătui ce formă, lungime și utilizare de proiectare. La domiciliu, puteți face, de asemenea, această opțiune elegantă de manichiură. Vom analiza instrucțiunile pas cu pas pentru implementarea sa.

  • Orice manichiură începe cu procesarea unghiilor. În majoritatea cazurilor, maeștrii fac o manichiură hardware, dar dacă nu există o astfel de posibilitate, puteți efectua manichiura obișnuită. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un set de instrumente standard: Wand, Fișier, Pouf, Foarfece, Trimmer pentru cuticule. Unghiile trebuie să fie o formă și o lungime. Chiar și diferențele minore vor fi vizibile în rezultatul final. Înainte de a aplica baza de unghii, este necesar să degresați un instrument special.

  • Aplicați baza incoloră. Acesta va îmbunătăți aderența lacului principal de culoare cu suprafața, protejează unghia din pigmentare și plite defecte mici. Enzyst în lampă.
  • Acum întreaga lungime este aplicată culoarea principală. În versiunea clasică – acesta este un bej sau roz blând. Puteți alege orice, la discreția dvs. Mulți nou-veniți din această etapă fac o greșeală – ei părăsesc vârful într-un depreciat. Dacă faceți acest lucru într-un mod similar, atunci linia de zâmbet va fi neuniformă. În plus, va fi evidențiată granița a două lacuri.

  • Bine uscat în lampă. Acesta este acest strat care necesită o uscare mai lungă, aproximativ 3 minute. Shellac este aplicat în 2 straturi, fiecare dintre care succesează individual.
  • Armarea unui ciucuri subțiri și un șela alb alb. Desenați ușor o linie de zâmbet și vopsea vârful. În plus, Shellac este că, dacă nu există o linie netedă, poate fi șters și trageți din nou. Când utilizați lac obișnuit, este imposibil să faceți acest lucru, deoarece vă puteți strica complet. Atunci trebuie să începeți mai întâi totul.
  • Enzyst în lampă. Aplicați capacul superior. Acesta va proteja culoarea principală și va extinde durata de viață a manichiurii. Am uscat în lampă.

Probele interesante

Matte Manicure Franceză arată foarte elegant chiar și în performanța clasică familiară. Și tot ceea ce aveți nevoie este să acoperiți topul obișnuit de top francez.

Dantelă pe unghii este întruchiparea sensibilității și feminității. Opțiuni pentru locația sa și țesut un set excelent, deci de fiecare dată când o manichiură va arăta individual.

Franța florală este mai potrivită pentru sezonul de vară sau relaxare pe mare. Dar dacă alegeți accesorii interesante sau imprimate în haine, acesta poate fi purtat cu ușurință și în toamnă sau chiar și în timpul iernii.

Despre cum să efectuați un Shellac francez de manichiură în multe feluri, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: