Manichiura monofonică: Noutăți și caracteristici de design

Manicura monofonică este cea mai ușoară, dar în același timp cu cea mai reușită viziune a acoperirii unghiilor. Este, de regulă, arată extrem de ușor, vă permite să obțineți cât mai mult o gamă de culori adecvate și să creați o imagine la modă și memorabilă.

Manichiura monofonică: Noutăți și caracteristici de design

Tendințe noi și de modă

Manichiura monofonică în acest sezon este cel mai adesea făcut în nuanțe nud, iar pulberea maximă neutră și bej. Când stratul de acoperire într-o singură culoare pare plictisitor, atunci o margă (de regulă, fără nume) este elaborată fie de un model de vrac, fie de un sclipitor sau un element decorativ adecvat. Nu mai puțin popular și maro gamma – unghii de ciocolată fără desenare întotdeauna arată cu atenție și excelent imagini luminoase care nu necesită culori puternice. În plus, o astfel de acoperire este la fel de organică pare atât în ​​birou, cât și la petrecere.

Albastru deschis arată nonsens, dar în același timp atractiv. Poate fi o înlocuire excelentă pentru o nuanță nudă deja plictisită. Universal Black Lacer vine la orice imagine. Dificultatea numai atunci când se utilizează această nuanță este faptul că suprafața unghiilor trebuie să fie pregătite cu atenție. Acest lucru sugerează că placa de unghii este de a fi epuizate și lustruită, excesul cuticula este îndepărtat, iar forma poate fi corectată dacă este necesar. Dacă neglijați această regulă, atunci de culoare întunecată va aloca toate dezavantajele de manichiura.

O alternativă la umbră negru este albastru saturat, fixat prin acoperire lucioasă. O altă acoperire populară este Marsala, de asemenea, de blocare prin luciu transparent. Design de unghii lungi este adesea invitat să aranjeze lacuri lacuri metalice. De la culorile verde profesioniști recomanda îndreptat atenția asupra verde închis, aproape de culoarea val mare.

Popularitate Acest sezon a primit un ton viu vinete, acoperite cu lac incolor lucios. Puteți acoperi toate plăcile cu un lac sau, în plus, evidențiați degetele fără nume cu gluiter de argint sau strălucind. Imagine calmă care merită adăugarea unei manichiură strălucitoare portocalie. În cele din urmă, destul de tendință este o manichiură transparentă, subliniind starea perfectă a plăcii de unghii.

Sfaturi de selecție a culorilor

Alegerea unui lac, este important să se asigure că umbra armonizată cu tonul pielii, indiferent dacă va fi o acoperire luminoasă, culoare clasică închisă sau nud neutru neutru. Pentru pielea gălbui sau ușor verzui, palete luminoase și întunecate, având un ton suplimentar portocaliu, care este ca coralul și piersicul. Va fi, de asemenea, nuanțele lui Nud, care se referă la alb sau bej. Pielea albastră cu coroane remarcabile sunt combinate cu culori pastelate care caută roz. Astfel de fete se vor potrivi diferite variații de albastru, de exemplu, azure, violet saturat sau albastru.

Universal, în acest caz, tonul roșu închis sunt considerate, Practic, culori de tomate coapte, sau nuanțe de fructe de padure. Dacă fata are o piele frumoasa, atunci ea este mai bine să aleagă lacurile cele mai pigmentat și se tem de vopsele prea prajite. Pe luminos degete va arata tonuri roz bune. În cazul în care pielea este un pic mai întunecate, luminoase portocaliu și roz cald vopsele arata bine, iar doamnele-întuneric pielea ar trebui să-și îndrepte atenția lor la paleta mentol. Există, de asemenea, o recomandare de contact lacuri capabile de a crea un efect de bronzare, fie sublinia: culori galben, verde, portocaliu și pastel.

În plus, nuanța aleasă corect este capabil să se adapteze vizual aspectul unghiei. tonuri pastelate, cu o textură densă căutarea la alb-zăpadă, extinde în exterior suprafața, și tonuri întunecate face deja. În cazul în care nevoile de gălbenele să fie redus, pentru o piele lumina, se recomandă să aleagă un albastru bogat, pentru ton de mediu – gri-albastru, iar pentru întuneric – culoarea val mare. Pentru a rezolva sarcina opusă, murdărirea fetelor trebuie să acopere romanul cu roz blând, cu un ton de mijloc – alb sau bej și întuneric – nud, căutând la roz.

Dacă vorbim despre scăderea degetelor în sine, va fi necesară alegerea nuanțelor care sunt aproape de culoarea pielii și pot „prelungi” membrele „prelungi”. Pearl Lacuri vor fi date pentru Nogot strălucirea necesară, care va fi foarte utilă pentru a crea o imagine a ieșirii. În plus, în timpul iernii este necesar să se pronunțe preferințele vopselelor întunecate, iar în timpul verii nu este timid să țipați paletele. Este important să menționăm că alegând între manichiura lucioasă și mată, se recomandă să se pronunțe celui de-al doilea, deoarece el este cel care se va potrivi cu succes în orice cod de clasă.

Opțiuni de decor

Numeroase idei ale unei manichiură monofonică, de regulă, folosesc un accent pe unul dintre unghii. De exemplu, acoperirea poate fi făcută cu paiete pe un deget fără nume, pietre, model în vrac sau ornament de aceeași culoare. Foarte relevante de acoperire mată monocrom cu nisip. De regulă, ele sunt fie acoperite în întregime de toate plăcile de unghii, fie doar degetele fără nume au adormit, sau cu ajutorul unui șablon, modelele sunt create pe ele. Deoarece această tehnologie se dezvoltă constant, puteți ridica textura cea mai atractivă a nisipurilor: ele pot să semene cu margele mari, cu cea mai mică pudră sau chiar puful.

Utilizarea strasuri nuanței corespunzătoare pe una dintre unghiile, de asemenea, vă permite să experimenteze cu stiluri și modele. Pe lângă faptul că pietricele decorative diferă în dimensiune, ele pot fi în continuare diferite forme. În mod alternativ, pe înregistrarea se dovedește a combina „strălucirea strălucitoare” mare și mică, a așezat unul sau mai multe benzi și atât verticale cât și orizontale, aranjează un puț sau într-un fel mai diferit arată fantezia ta. Pentru evenimentele solemne vor fi adecvate manichiurii folosind modelarea acrilică. Folosind lacul nuanței corespunzătoare bazei de date, plăcile pot fi active cu vignette rafinate sau modele de rănire. Completați acest design de ieșire costă pietrele tonului corespunzător.

BRILLIANT WOM vă permite să creați o manichiură cu adevărat fantastică. Alegerea oricărei culori de transfuzie adecvate vă permite să adăugați o evidențiere chiar și cea mai clasică imagine. Desenele colorate volumetrice sunt populare, cum ar fi picăturile de ploaie, care sunt aplicate foarte mult la unghiile scurte și lungi. Ei nu încalcă cerințele de a folosi un ton, dar aduc o anumită varietate.

Este imposibil să nu mai vorbim de o astfel de tendință la modă ca o alegere de manichiură în conformitate cu accesoriile existente. În acest caz, un lac metalic este utilizat într-o manichiură monofonică. O soluție interesantă va fi o combinație de acoperire lucioasă și mată folosind decorul minim pe o pereche de unghii. Variația unui astfel de design poate fi numită o stebare cu utilizarea lacurilor de texturi diferite.

Cea mai populară este combinația unui lac obișnuit, cu lac de același ton cu textura nisipoasă. Un nisip ciudat este fie alocat de unul sau două unghii, sau cu ajutorul său asupra tuturor degetelor, se fac desene convexe. Ei vor da relieful unghiilor. Apropo, în plus față de „nisip”, există lacuri care imită catifea sau piele de căprioară.

În general, crearea oricărei manichiură monofonică începe cu faptul că plăcile sunt lustruite de ramură, După aceasta, baza transparentă este aplicată. Uscarea unghiilor în lampă, trebuie să fie acoperite cu culoare și apoi uscați din nou într-un dispozitiv special. Procedura se încheie cu utilizarea unui fixator, care va trebui, de asemenea, să se usuce, precum și eliminarea stratului gras de către un profesionist.

Exemple frumoase

Designul monoton întunecat este perfect pentru manichiura de toamnă sau de iarnă. Toate gălbenele sunt vopsite cu lac verde închis, după care degetul inelului și degetul mic sunt decorați cu o pulbere, iar restul sunt pur și simplu fixați cu acoperire incoloră. Suprafața plăcii de unghii a degetului mic este complet acoperită cu paiete ale unei umbre identice și pe un deget fără nume, cu ajutorul unei duri, o inimă mică este întocmită cu aceleași scânteie. O astfel de manichiură este potrivită pentru accesarea, dar nu va arăta sfidător și cu codul de îmbrăcăminte de birou.

Manichiura monofonică strălucitoare și delicioasă a culorii de zmeură este mai potrivită pentru a arăta ca în sezonul de vară. În acest caz, unghiile sunt acoperite cu lac de o singură culoare, iar plăcile degetului mijlociu și fără nume sunt stropite în plus cu pulbere de catifea în ton. Imagine luminată potrivită pentru unghiile lungi și scurte. Manichiura roșie monofonică clasică poate fi ușor refăcută folosind tehnologii noi. În acest caz, toate unghiile, pe lângă degetul fără nume, sunt întocmite cu ștergerea, ceea ce dă suprafața luminozității și a luciului. Placa rămasă este umplută cu paiete de aceeași nuanță.

Cuie scurți de formă ovală va arăta elegant și eficient în prezența designului monofonic negru. Accentul în acest caz se face pe Mizinz, care este decorat cu pulverizare textură, imitând nisip negru. Cuielurile rămase sunt acoperite cu lac negru și fixați de luciu. Manichiura blândă pe unghii scurte în bej perfect potrivite pentru „șosete” de zi cu zi. Plăcile de degete fără nume sunt acoperite cu o pulverizare perlă a unui ton similar, care după bug-uri. Decor suplimentar pentru un astfel de design nu va avea nevoie.

Despre cum să faci o manichiură monofonică cu mâinile tale, să te uiți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: