manichiura Purple: specificitate de culoare și la modă idei

manichiura Purple: specificitate de culoare și la modă idei

Un liliac de culoare are o mulțime de nuanțe în spectrul său: de liliac primăvară lumina într-o nuanță violet saturat de noapte de sud. De ce nu folosesc toate aceste tonuri frumoase în manichiură? Vom încerca să dezvăluie în articolul nostru câteva secrete despre designul unghiilor de violet.

zece

Fotografii

Particularități

Originea violet (el este lila, purpuriu, violet și t. D.) Ca urmare a fuziunii dintre cele două culori principale – roșu și albastru. Experimentarea cu o proporție prin adăugarea de un pic mai mult rosu sau albastru, puteți obține o culoare violet de diferite grade de frig. ton rece de violet (purpuriu) înseamnă predominanța albastru și o prună caldă – avantajul de tonuri de roșu.

Lilac manichiura preferă natura restrânsă, dar prețul informat. Tonurile blânde ale liliacului sunt potrivite pentru fetele romantice și nuanțele regale de prune – doamnelor de stare. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să respectați stereotipurile stabile. Purple – Culoarea adevărată a feminității, relevante în haine și accesorii au fost deja mai multe sezoane, iar Neil-Industry urmează și tendințele modei. Complet manichiura Lilac sau accentele sale purpurii sunt atât de diverse încât ar trebui să încerce pe propria lor imagine fiecare reprezentant al frumoasa jumătate a omenirii.

  Înainte de a vă „purta” unghiile în tonurile de vopsea purpurie, Este necesar să le familiarizăm cu principiile generale ale unei manichiură Lilac.

  • Cea mai rece tonul lacului violet ales, paletul ar trebui să fie pielea. Culoarea pislor este mai proiectată pentru sezonul rece și pentru fetele de tip de frumusețe rece.
  • Paleta lilapală va fi adecvată pe unghiile lungi și scurte, cu toate acestea, trebuie să luați în considerare intensitatea tonului selectat. Pentru panourile întunecate, saturate de lac sunt mai potrivite, unghiile mici. Pe unghiile lungi, lacul întunecat arată uneori prea extravagant.
  • Astfel încât umbra saturată nu pictează placa de unghii, trebuie mai întâi să aplicați baza de bază a culorii transparente.
  • Forma de unghii cu o astfel de manichiură ar trebui să fie perfectă, manichiura purpurie va accentua orice formă de defecțiune.
  Citește mai mult  Cum să crească unghiile pe picioare?

  Combinaţie

  Ori când femeile au aplicat un ton de lac pe toate unghiile, a mers la trecut. În mod obișnuit, utilizați mai multe flori combinate. Purpuriu în manichiură poate și trebuie să fie combinate atât cu culori calme pastelate, cât și cu astfel de strălucitoare și bogate, cum ar fi purpurii în sine. Printre combinațiile clasice și întotdeauna relevante pot fi observate o tandem de purpuriu cu un lac roz, bej, negru, alb. Este luminos și îndrăzneț o combinație de galben și liliac (întuneric sau lumină), o nuanță verde de menta cu violet va arăta.

  O manichiură neobișnuită, festivă și prețioasă va fi o manichiură, în care tonurile ametist și turcoaz, violet și smarald, prune cu aur sau argint adiacent. Designul foarte la modă al manichiurii Gradient (cu o tranziție lină de la un ton la alta) poate fi creată, combinând liliac cu roz deschis, purpuriu, purpuriu. Dar dacă nu doriți să experimentați cu culori diferite, puteți alege un anumit ton de violet și ca un rachinar, îl folosiți pe Matte, metalizat, pulverizat sau glossy versiune pe de o parte.

  Întrupare

  O varietate de idei și opțiuni de manichiură într-un capete de design Lilac Neil-stilisti, care nu sunt o fantezie limită. Ne uităm la opțiunile clasice și cele mai recente noi elemente ale sezonului.

  • O pictură complicată. Pentru a crea o manichiura mixta de lac alb si lila, va fi necesar să se acopere unghiile cu lac alb, apoi, scufundare o perie de la un lac de liliac la un fluid de îndepărtare, să efectueze o curbă a unei linii, care seamănă cu o crenguta de un copac. Amestecarea lac alb si lila se va produce. Pentru element de sus, puteți adăuga o culoare albă până la mai multe spectacole. Puteți lua, de asemenea, o tentă de albastru și experiment cu aplicarea liniilor.

  • Crearea orhidee mov neobișnuite Două tone de lac lila va ajuta – dragă și ușor. Pe unghiile acoperite de bază bej, alb sau pastel-roz, cu marginea sau în centrul este necesar să se aplice o mare picătură liliac lumina. Este necesar să-l aplice cu puncte, dar dacă nu, bumbac bagheta sau rotunde ace ac vârful. Apoi, din centrul unei picături mari, vom aplica picaturi de liliac de culoare închisă cu un diametru mai mic, în formă de floare.
  Citește mai mult  Monami Gel Lacuri: varietate de produse și calitate

  • Cu ajutorul Dotsa – Neil-instrument pentru a ajuta la crearea picăturilor de diametre diferite, linii potrivite, petale și flori, puteți veni cu o mulțime de opțiuni pentru o manichiură Lilac. În această tehnică, este obișnuit să se aplice culoarea de bază pe întreaga suprafață a unghiilor și apoi să decoreze picăturile și liniile unui alt ton. Deci, pe acoperirea unei umbre de prune va arăta perfect ca o picătură de lac de aur sau de argint. În același timp, forma picăturilor poate fi variată de la mare la mai mică sau poate schimba locația lor: numai pe marginea unghiei sau pe puț, ca un triunghi. La domiciliu pot înlocui stiloul obișnuit, creionul, invizibil pentru păr.

  • Lituanienii de linii clare Manichiura va necesita o banda pentru realizarea modelului geometric pe unghii. Banda lipicioasă se poate lipi la unghii în diferite versiuni: să împărtășească unghii în jumătate în diagonală, sub formă de margini triunghiulare și chiar pătrat în centru. Pentru un efect maxim, puteți utiliza două sau trei nuanțe contrastante. Poate fi liliac și alb cu șlefuirea verde sau galben, turcoaz și vinete, negru și violet și t. D.

  • WTTIFT pentru manichiură. Un efect de oglindă extraordinară creează un așa-numitul uter de manichiură, care poate fi creat într-un design Lilac. Cumpăra wirp în magazinele de frumusețe moderne nu va fi dificil, și puteți aplica această pulbere miracol la domiciliu. Principalul lucru este de a alege baza, în cazul nostru este un lac de gel purpuriu sau purpuriu, precum și ștergătoarele de măcinare dorită și topul final de acoperire (la cererea unui mat sau lucios).

  Diferit în structura cablajului oferă efecte diferite. Cățelele mari pot crea un efect de unghii „zahăr”, ​​iar micul aduce o sclipire a oglindă metalizată. Utilizarea pulberii de măturat nu necesită cunoștințe și abilități speciale, frumos rezultat este practic garantată, în afară, o astfel de manichiura va incanta rezistenta la 2 săptămâni.

  • Prench într-un stil de liliac Potrivit pentru fiecare zi sau pentru birou. Marginile unghiile pot fi emise un „zâmbet“ pătrat sau ovale. Matrita sau forma dorită scotch lipiți pe introdus principal acoperit (ametist, bej deschis, roz) gălbenele, și după uscare, să treacă marginea stencil (negru, albastru sau alb inchis sau lila). Acesta va arata original și „Inverted Franch“, atunci când un „zâmbet“ este vopsit cu o culoare de contrast la baza unghiei.
  Citește mai mult  Designul unghiilor în culoarea albastră albastră

  • Creați o manichiură gradientului Cu tranziții line la domiciliu poți, în mod independent, cu ajutorul unui burete convențional. Există două sau trei tone de lac, combinate între ele în paralel. Din burete, desenul este imprimat pe galbenele, în timp ce pentru a evita amprentele de pe piele, aveți nevoie pentru a lipi pielea din jurul vârful degetelor.

  • Manichiură în Stembling Tehnică va ajuta la crearea unui model sau model dorit pe unul sau mai multe unghii. Pe unghiile colorate, baza de acoperire a tonurilor întunecate sau pumn de lumină trebuie să fie imprimată cu o ștampilă specială manichiură cu un model sau model. Un lac ton de contrast este aplicată ștampila de lac de bază, modelele de aur sau argint pe un fundal lila va fi perfect.

   • Tocare sau manichiură încercuită. Esența sa în colorarea cuiului din jurul perimetrului în ton, contrast cu principalul. Pentru a face o astfel de manichiură într-un design Lilac, trebuie să pictați unghiile cu lac principală de ton purpuriu, așteptați o uscare completă, apoi o perie subțire pe forma unghiei pentru a face un accent de contrast. Culorile aleg orice, principalul lucru, în mod competent, selecția lor. Dacă doriți, puteți face o margine completă și du-te prin ciucure peste tot unghii, repetând, dar puteți lăsa tăiate, doar din trei laturi în jurul perimetrului cuticula. Pentru vacanta viitoare, aceasta va fi nelistat într-o astfel de manichiura. Amintiți-vă că manichiura trebuie sa fie strasuri decorative în moderație, doar una sau două cuie.

   Cum sa faci o manichiura cu margine, veți afla în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: