manichiura roz cu strasuri: stralucire si feminitate

manichiura roz cu strasuri: stralucire si feminitate

manichiura roz, cu strasuri poate fi atât de foarte blând și discret și luminoase chiar ușor de reținut,. Totul depinde de nuanța selectată și design-. Să încercați să dau seama care una opțiuni pentru fiecare zi, și care va fi adecvată numai cu tinuta de seara.

opt

Fotografii

Particularități

Caracteristica principală a oricărei manichiura roz este abundența de nuanțe de această culoare. Ele pot fi atât de foarte blând și luminos, suculent. Prin urmare, vorbind de culoare roz, toată lumea prezintă propriul ton – despre unitate și versatilitatea aici este o conversație. De exemplu, culoarea roz luminos este mai potrivită pentru fete și adolescenți, iar culoarea de trandafiri de ceai elegant, va decora imaginea oricărei femeie de afaceri.

O schemă de culori

Dorind să dea unicitatea și originalitatea propriei lor manichiură, frumusețile moderne combină cu îndemânare cu alte nuanțe și flori. În același timp, pietrele sunt foarte armonioase completează imaginea fără ao supraîncărca. Variațiile duetului pot fi multe, dintre care se găsesc atât clasic cât și extraordinar.

Cu violet

Combinația dintre roz, violet și pietre este potrivită pentru crearea unui primăvară sau vară „Luka”. El este suficient de născut și vesel, în timp ce poate fi combinat cu o mulțime de imagini de vară (fie ea o lumină ușoară sau costum de birou ușor).

Cu gri

O versiune de manichiură interesantă. Pe de o parte, Gray oferă pacea minții și nobilimii, pe de altă parte, pietrele sunt reținute chic. Puteți utiliza cele mai recente accente. Combinația de culori se poate manifesta în desene și în culoarea diferitelor găuri cu aceste nuanțe.

Cu aur și argint

Da, combinația de rhizes și luciu pe unghii este permisă. Principalul lucru nu este să-l exagerați cu numărul lor, altfel manichiura se va asemăna cu o decorare de Craciun. De exemplu, un model blând de fierbere, decorat cu mai multe pietre, va fi de ajuns. Încercați această recepție pe una sau două degete și veți vedea că o astfel de combinație luminată poate fi elegantă și restrânsă.

Citește mai mult  SPA manichiura: ce este și modul în care este deținut?

Cu negru

Culori blânde roz și pupa într-o pereche creează un tandem excelent. Preferă tonurile roz dezactivate. Tender modele fine, completate de mai multe pietre, subliniază doar harul său. Absolut inadecvat aici va arăta geometria grea sau modele gotice.

Cu alb

Combinație clasică. Se poate manifesta atât în ​​modele blânde franceze sau albe, cât și în colorarea monofonică în diferite culori ale degetelor pe o singură mână. Culoare albă indispensabilă și atunci când se creează dantelă pe unghii. Se pare foarte blând și romantic.

Cu roșu

Această culoare pasionată profundă dă o manichiură roz cu luminozitate și pietre chic. Combinația este potrivită pentru manichiura de vară. Atunci când se utilizează un design complex și tehnician, sunt necesare plăci lungi de unghii, deoarece notele scurte, un astfel de design poate fi supraîncărcat.

Cu albastru

Combinația blândă de culori albastre și roz arată foarte armonioasă. Deși aceste tonuri din diferite palete, dar cu o selecție de succes a nuanțelor, puteți crea un duet interesant. Puteți picta un deget în albastru, iar restul – în roz. Strasurile pot fi amplasate atât pe acest cui albastru, cât și accente pe altele.

Carcase multicolore

Pietrele nu pot fi neapărat transparente. Producătorii le fac astăzi într-o varietate de nuanțe. În același timp, ele pot fi completate cu stropi de culoare. Astfel de accente luminoase nu vor arăta sfidător, dar vor crea o imagine originală.

Implementarea tehnicii

Tehnica de execuție joacă o importanță deosebită. Maestrul de design de unghii deține o mulțime de opțiuni care pot transforma vizual unghiile. O varietate de efecte obținute în același timp dau originalitate și neobișnuită.

Monofonică

Opțiunea clasică. Este potrivit pentru femeile active care combină mai multe roluri. Ușor și ușor, cu un birou „ceapa”, și cu stilul liber de „caudual” pentru plimbări. Pietrele vor da strălucire și vor scăpa de efectele de zi cu zi. Le puteți aranja atât în ​​colțuri, fie în linia de creștere la bază și în marginea liberă.

Citește mai mult  Galben manichiură franceză: o varietate de proiectare și de selecție a echipamentelor

Maty

În ultimii ani, el a devenit deosebit de relevant. Lipsa completă a strălucirii este compensată cu succes de pietre. Strălucirea lor pe suprafața mată arată foarte rafinat și restrâns. În același timp, le puteți atașa în ordine unică și creați un desen.

Gradient

În ciuda faptului că manichiura din tehnica Ombre arată deja destul de independent, nu este interzisă completarea acesteia cu pietre. Opțiunile de execuție aici pot fi oarecum: selectați numai unul sau două nogot, faceți o tranziție de culoare netedă pe ele, decorați pietrele sau folosiți un gradient pe toate degetele, dar pietricele se lipesc doar la unul.

Franch

Loving clasic de multe modei. Cele mai populare culori ale executării sale sunt un roz și bej blând. Elemente spumante Adăugați numai feminitatea. Opțiune perfectă pentru naturi blânde și romantice.

Moon Manicure

Adesea combinate cu o manichiură franceză. Astfel, maestrul repetă culoarea naturală a unghiei, deoarece marginea liberă și zona lunară de lângă baza au întotdeauna o altă umbră. Strășii situate în centrul regiunii lunare sau numai pe unul dintre gălbenele, accentuați individualitatea.

Opțiuni de proiectare

Se pare că manichiura roz cu stras este deja o opțiune completă. Dar, încercând să-și arate individualitatea și căutând să creeze un design unic, multe frumuseți nu se limitează la o pietricele.

Cu Vensels

Tehnica destul de complexă la care maestrul documentează diverse modele cu coturi netede și rotunde pe placa de unghii. Repetați casele sale vor fi destul de problematice. Se pare ușor și chiar atingând. Cel mai bun aranjament al pietrelor este interfața logică la un model existent.

Pietre solide de acoperire

De obicei, degetul inelului este selectat pentru acest lucru și complet acoperit de pietre. Ar trebui să fie abandonată de toate elementele suplimentare pe restul unghiilor – un astfel de element luminos va fi mai mult decât suficient.

Opțiuni de interval

Ce tehnică și combinația de lacuri pe care ați ales-o, Locul de amplasare a strasului are mai multe tendințe principale:

  • Un singur: în mijloc, pe marginea liberă sau la baza cuiului+
  • Încadrarea liniei de creștere la bază+
  • Decorarea colțului unghiilor+
  • model sub forma unui model+
  • Will cu un model sau desen.

Care dintre aceste opțiuni de a alege depinde de efectul dorit și de preferințele personale.

Cu motive florale

Pe fundal roz, florile făcute în tehnică de acuarelă (sau apă) arată foarte ușor. Dacă doriți un efect mai luminos, cereți să trageți un trandafir luminos. Pietrele care completează floarea se vor asemăna cu picăturile de rouă și vor atrage atenția asupra desenului.

Citește mai mult  Matte Nail Design: Prezentare generală a celor mai populare idei și analiza pas cu pas a încarnării lor

Cu desene

Subiectul lor poate fi destul de divers. Dar merită să înțelegeți: Dacă faceți o manichiură strălucitoare sub o anumită imagine sau o sărbătoare, atunci în viața de zi cu zi, desenele tematice vor părea inadecvate. Prin urmare, este mai bine să-l împlinim cu un lac obișnuit, astfel încât, după sfârșitul sărbătorii, era posibil să scape de designul cast.

Dar desenele pot fi delicate, naturale. De exemplu, un aer feat, pe care pantofii Peters, nu va „argumenta” cu modul de zi cu zi.

Dantelă

Manichiura roz cu ornament de dantelă și pietre este întruchiparea sensibilității și a romantismului. Cu greu poate fi numit reținut și strict, deci ridicați țesuturile care zboară cu aer și nuanțele pastelate pentru el. Mai potrivit pentru perioada de vară de primăvară.

Cu arcuri

Arcuri și pietre pe fundal roz – o combinație pentru scaune tinere. Ei încă trăiesc vise romantice, curate și naive. Această opțiune manichiura îl subliniază pe deplin. Dar este dificil să ne imaginăm o „afacere de rechin”, care are un banta frivol pe deget.

Cu pietre și elemente de bijuterii

De multe ori strasuri nu acționează ca elemente independente, și să completeze imaginea creată. Acestea pot fi încadrate cu pietre multicolore mai mari, imitând minerale naturale prețioase. De asemenea, din metal decorative mici sau alte decoratiuni pot fi completate cu aceste pietricele lucioase.

Paiete (sclipici)

La prima vedere, se pare că o astfel de combinație este redundant, dar atunci când o combinație de astfel de manichiură arată foarte blând și frumos. Asigurați-o astfel de accent luminos numai pe una sau două degete – lăsați restul într-o gama monofonic relaxat.

Exemple de succes

Manichiura roz cu pietre.

Mat manichiura roz cu strasuri.

manichiura roz cu dantelă.

Cum de a face o manichiura roz simplu, cu pietre la domiciliu, veți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: