Manichiura Ruthfian: Caracteristici, tehnici si idei originale

Manichiura Ruthfian: Caracteristici, tehnici si idei originale

Dacă acoperirea obișnuită a unghiilor este obosită de un lac de un singur foton, experimentați cu noi tendințe „Neil-Art”. De exemplu, încercați să creați manichiura Ruffian pe unghii și să aflați ce este.

Ce este?

Manichiura Ruthfian – o nouă direcție la modă în lumea „Neil-Art”. Oferit de meșteșugurile de manichiură, dacă fata vrea să experimenteze și să iasă în evidență de mulțime. Opusul manichiurii franceze clasice este foarte ușor de efectuat și disponibil.

În proiectarea zâmbetului ruthfian se trage de-a lungul cuticulei, o oglindă care reflectă zâmbetul marginii libere a unghiei, așa că uneori o astfel de manichiură este numită cartofi prăjiți inversați.

Pentru prima dată, designul unghiilor a lui Ruffian a fost folosit la spectacolul de modă Ruffian Company Cnd. De aici și mi-am luat numele. Manichiura Ruthfian are o capacitate fină de a se adapta vârstei și stilului de viață. În funcție de decizia de culoare, manichiura arată strictă, blândă, luminoasă și neobișnuită.

Principiul principal este că un zâmbet care curge de-a lungul cuticulului ar trebui să fie contrastat Main și să fie perfect neted. Forma liniei este complet dependentă de forma unghiilor.

Chit-ul din 2018 a fost un tip de ruffian, în care lățimea și numărul de benzi trase sunt diferite. Puteți desena două sau trei benzi arcuite de diferite culori și grosime.

Soiuri

Varietate de opțiuni pentru manichiura Ruffian pe unghii este imensă.

 • Clasic. Zâmbetul de-a lungul cuticulei creează o linie subțire contrastantă în raport cu fundalul principal.
 • Multi-strat. Numărul de benzi, lățime diferită, poate fi de la două și mai multe. De obicei, fiecare linie are propria culoare.
 • Gradient în cadru. Într-o astfel de manichiură, sunt trase un număr mare de arce, care se luminează treptat de la cuticula la marginea liberă.
 • Contrast. Sunt utilizate cele mai contrastante combinații de culori. De exemplu, alb-negru, violet și galben, roșu și verde și alții.
Citește mai mult  Făcând băi pentru creșterea rapidă a unghiilor

 • Rainbow Lunga. Arcul este vopsit în diferite culori care curg fără probleme unul în altul. Această metodă necesită o mare stăpânire.
 • Graffiti-cadru. Trase foarte subțire contrast arc. Frumos arata pe unghii lungime lunga.
 • Spațiul neplăcut. Linia de-a lungul cuticulei nu este colorată, dar este acoperită cu un strat de bază. O acoperire colorată a lacului este aplicată la restul cuiului. Un astfel de efect este elegant și discret.

Pentru a efectua designul cu textura diferită, puteți utiliza folie, cabluri, scânteieri, sclipici, pietre și bulcriks. Toate aceste materiale vor crea efectul strălucirii, splornicului și oglinzii. Cu ajutorul efectivului, pulberii acrilice sau nisipul de catifea puteți crea un efect de catifea.

Pentru a crea un Ruffian perfect, trebuie să respectați câteva reguli.

 • Lustruirea unghiilor pentru manichiură ar trebui să fie o singură companie. Lucrul este că lacurile unei colecții sunt aceleași în densitate și au un timp de uscare.
 • Utilizați șabloane speciale pentru desenarea unui arc.
 • Creați o manichiură cu combinație de culori diferite și texturi.
 • Prinde textura lucioasă și mată.

 • Forma de unghii ar trebui să fie aceeași.
 • Înainte de fiecare aplicație a stratului următor, verificați uscarea anterioară.
 • Trageți un arc pe forma unui cui. Zâmbetul oval pe unghiile pătrate arată ridicol.
 • Zona cuticulei ar trebui să fie contrară.

Opțiuni de execuție

Desenați un arc oglindă pe unghii foarte simplu. Există două modalități de a efectua o astfel de manichiură.

 1. Manual. Colorarea bine poate fi perie subțire. Procesul de desen este foarte simplu: săriți o cantitate mică de lac și glisați cu atenție întreaga lungime a cuticulei. La sfarsitul si inceputul arcului, dorisite mici „mustache”. Puteți desena un zâmbet înainte sau după aplicarea lacului principal.
 2. Stencil. Autocolantele și șabloanele speciale de manichiură facilitează în mare măsură procesul. A aplicat mai întâi culoarea principală. După uscarea lacului principal, șablonul este conectat la mijlocul cuiului, iar restul vopselelor găurilor într-un lac de contrast.
Citește mai mult  Manichiura pe 8 martie: Idei de design

Idei originale

Opțiuni de design Ruffian foarte mult. Fiecare design nou va fi unic și unic, astfel încât să puteți urmări în siguranță gustul și fantezia.

 • Classic optic. Acest design necesită îngrijire și răbdare. Dar rezultatul sub forma unei manichiuri elegante se va justifica. Luați acoperirile de bază și finisare, lacul de culoare și scânteia. Acoperiți baza unghiilor. Da stratul de acoperire uscat. Pe stratul de bază, aplicați un mijloc cu Shimmer. După un strat strălucitor, aplicați un lac contrast de culoare, astfel încât să rămână spațiu neapropiat în apropierea cuticurii sub forma unui zâmbet. Finisarea completă a manichiului. Nu uitați să dați bine uscați fiecărui strat.
 • Cinci minute. Pentru acest design, vor fi necesare trei lacuri de diferite culori, capace de bază și de top. Aplicați straturi colorate unul câte unul, de fiecare dată formând un zâmbet. Ca rezultat, trei arcii colorați ar trebui să se dovedească. Asigurați-vă că acoperiți unghiile din bază și finisaj și, de asemenea, lăsați fiecare strat să obțină un bun. Puteți adăuga o astfel de manichiură la termolate care modifică culoarea în funcție de temperatură.

 • Stilat. Acoperiți unghiile cu o acoperire de bază și apoi aplicați lac negru. Așteptând uscarea completă, trageți în orice culoare bună. Asigurați-vă că wellness este același pe ambele părți. Lunka poate fi lăsată culoarea sau aplicată la lac de culoare roșie sau strălucire. După înregistrare, fixați designul acoperirii finale.
 • Curcubeu. Pentru acest design, lacurile tuturor culorilor curcubeului sunt necesare: roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, albastru, violet. Aplicați toate culorile în baza de date uscată în ordinea corectă, reducând zona de acoperire de fiecare dată, formând puțuri noi. Fiecare strat trebuie să se usuce bine. Astfel încât manichiura curcubeu nu arată foarte strălucitoare și frică, poți face un design multicolor al lui Ruffian pe unul sau două unghii, iar restul picturii într-o singură dată.
Citește mai mult  Idei de manichiură bej pentru unghii scurte

Crearea unei manichiură Ruffian vă permite să vă arătați individualitatea și fantezia pe unghii, exprimați-vă gustul artistic. Utilizați cele mai neașteptate texturi combinate și neobișnuite, astfel încât unghiile dvs. să iasă în evidență printre milioane de mâini.

Despre cum să creați o manichiură spectaculoasă a Ruffian, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: