Manichiura volumetrică: Caracteristici și tehnică de execuție

Manichiura volumetrică: Caracteristici și tehnică de execuție

Face o imagine feminină neobișnuită permit manichiura volumetrică, care este una dintre ultimele hit-uri din domeniul Neil-Art.

Particularități

Manichiura cu efect 3D este creată folosind tehnici speciale. Un astfel de design de unghii este destul de accesibil la auto-împlinire acasă. Puteți folosi lac obișnuit, dar o manichiură frumoasă va dura mult mai mult și va arăta mai spectaculoasă dacă utilizați lac de gel. Efectul acoperirii în vrac va crea o combinație de lacuri mată și lucioasă.

Când creați o manichiură volumetrică, puteți utiliza lacuri de orice nuanțe, dar este mai bine să utilizați combinații complexe de culori și culori pastelate delicate. Aici sunt folosite pietricele artificiale, sclipici, strălucitori, sfaturi, margele, asteriscuri, strasuri, scoici, flori, desene de argilă polimer și alte elemente decorative. Manichiura volumetrică va arăta bine și pe unghii lungi și pe scurt.

Tipuri de geluri sculpturale

Există doar două soiuri de geluri care sunt folosite pentru a crea o manichiură volumetrică: gel 3D și gel 4D. Primul este o masă din plastic solidă, cu care este foarte ușor să lucrați, cu ea puteți recrea orice formă intenționată. Să lucreze, va lua o perie cu o păr destul de rigidă.

Cele mai simple elemente ale gelului 3D vor putea crea nou-veniți în domeniul Neil Art, Și pentru imaginea compozițiilor complexe, va trebui să fiți drăguți. La sfârșitul lucrului cu unghiile de gel sunt acoperite de finisaj. Cu ajutorul gelului 3D, puteți crea cele mai complicate figuri în vrac: flori, animale, insecte, eroi de animale, creaturi magice. Greutatea de tragere va funcționa imaginea la cele mai mici detalii.

Materialul bun nu ar trebui să ajungă afară, dar cu calm în bucăți.

Gelul 4D are o consistență foarte densă, amintește de structura de mestecat. Doar așa că nu se usucă, este necesar să se usuce sub lampa UV, deci este posibil să lucrăm cu materialul înainte de a primi rezultatul dorit, fără a vă îngrijora de faptul că o parte a fragmentului s-a uscat mai devreme decât faceți totul compoziţie. Inițial, gelul 4D are nuanțe bogate, dar după uscare, devin mată și nu mai sunt luminoase. Chiar și noii veniți din Neil-Art vor putea lucra cu un astfel de material. Acoperirea superioară pentru gelul 4D nu este necesară. Paleta Gelului 4D este reprezentată de alb ca principalul și, de asemenea, nouă culori. Umbra albă vă permite să faceți culorile neonului nu sunt atât de luminoase. Umbra de bază este caracterizată de mai puțină plasticitate în comparație cu restul.

Tendințe de modă

Potrivit celor mai recente sondaje efectuate printre maeștrii lui Neil-Art, Cele mai populare opțiuni de manichiură cu efect 3D sunt:

 • Pulovere și motive de blană+
 • Margele, bullys, perle+
 • Velvet nisip+
 • Turnarea ornamentelor de plante (pliante, flori)+
 • dantelă, modele de deschidere, monogramă+
 • Picături, bloturi+
 • Elementele abstracte+
 • Reptile, sub pielea animalelor.

Pentru crearea de elemente stuc, plasticina de lac este cel mai des folosită. Este convenabil să lucrați cu el și este bine combinat cu elemente decorative (pietre, margele și altele).

Soiuri de manichiură volumetrică

Manichiura 3D poate fi foarte diferită. Stilul designului său depinde de scopul specific sau de evenimentul pentru care este creat.

Nuntă

În această zi, mireasa trebuie să fie irezistibilă. Atmosfera specială a vacanței va crea gel-lac de manichiură volumetric. Puteți alege o manichiură franceză clasică cu elemente de stuc, de exemplu, cu flori – este întotdeauna o versiune câștigătoare. Bine pe unghii într-o zi solemnă, perlele vor arăta, detalii despre aur și argint, pietre.

Nyudova

Tonuri de licitație privesc degetele cu o manichiură volumetrică foarte la modă și originală. Puteți diversifica designul nud folosind implicarea altor nuanțe, precum și prin adăugarea de desene, monograme, margele mici, pietre sau pietricele artificiale.

Animalist

„Purtarea” animalelor pe unghii – o întreprindere foarte veselă. Ca atare, puteți alege pui drăguți, broaște, vaci și alți reprezentanți ai patru-legislativă. De regulă, astfel de imagini preferă fetele tinere, astfel încât animalele sunt discutate în culori destul de strălucitoare. Doamnelor experimentate pot alege un design, imitând pielea reptile, pielea de fiare, coada de păun.

Floral

Înregistrarea marigoldurilor de culori volumetrice este opțiunea perfectă pentru viața de zi cu zi și pentru ieșirile solemne. O astfel de manichiură se va potrivi fetelor tuturor vârstelor. Puteți decora toate marginile dvs. sau vă puteți concentra pe una sau două. Florile pot fi mici sau mari, principalul lucru este că lacul reprezentând baza pentru „creșterea” lor a fost contrastant.

Natural

O astfel de manichiură se va uita cel mai bine la gălbenele din vara. Ca imagini puteți alege copaci sau iarbă pe fundalul cerului albastru, stele, nori, picături pe frunze.

Iarnă

Manicura superbă va arăta cu un efect 3D, imitând un produs tricotat sau blană. Ca model tricotat, pot fi utilizate „Kosos” obișnuit „Kosos” sau ornamente tradiționale de „iarnă” din scandinavia.

În fiecare zi

Designul volumului de unghii poate fi purtat și ca o opțiune zilnică, inclusiv pentru a lucra în birou. Cu toate acestea, este mai bine să dați preferință nuanțele calme ale lacului și să faceți elemente în vrac un pic de restrâns. Cel mai bine este să se concentreze o atenție neobișnuită pe una sau două gălbenele, iar restul sunt pictate într-o umbră ușoară.

Cum să faci acasă?

Toate elementele compoziției sunt aplicate pe placa de unghii ca în forma în care vor fi fixați pe ea. Toate părțile care diferă în culori sunt uscate sub lampa UV separat. Este necesar pentru a preveni amestecarea nuanțelor.

Pentru a crea o manichiură volumetrică, va fi necesară:

 • Acoperire de bază+
 • top+
 • Ciucure cu un capăt și o păr tare+
 • Puncte+
 • Gel-lac de culoare dorit+
 • Lampă ultravioletă.

Unghiile sunt acoperite cu o bază de gel de culoare lac sunt aplicate pe deasupra. Apoi, partea de sus este suprapus, iar stratul lipicios este îndepărtat. Cu ajutorul Dotca, un gel este recrutat. Cu ajutorul degetelor mari masa, mingea este făcută și fixat pe galbenele, imediat în locul în care este planificată amplasarea finală a acestui element. Dacă aveți de gând să creați un boboc, apoi spic trebuie remarcat centrul capului florale, apăsând ușor în acest loc. sunt formate petale simultane: de gel una picaturii – una de petale. Se usucă toate elementele de sub lampa UV sau lampa cu LED-uri. Uscarea folosind primul aparat va dura 2 minute, iar cu al doilea – doar 30 de secunde.

Pentru a da petale naturalitate după uscare, trebuie să meargă gel. Pentru a usca din nou și aplicați capacul superior, fără a uita pentru a elimina stratul lipicios. Orientul Mijlociu de flori decorate cu mărgele sau bulrons.

Sfat

Atunci când se lucrează cu geluri sculpturale trebuie să respecte următoarele recomandări.

 • Toate părțile idei complexe compuse sunt uscate sub lampă UV separat. Decât stratul de gel este mai gros, cu atât mai mult va avea nevoie de timp pentru o uscare bună a elementelor. Durata medie de uscare este de 3,5 minute.
 • Este imposibil să se permită să se îmbine. Deși densitatea materialului împiedică răspândirea, dar în acest moment trebuie să acordați o atenție deosebită.
 • Începătorii Neil-Art nu trebuie să cumpere seturi mari de geluri sculpturale, este suficient să achiziționați 2 sau 3 culori principale. Ele se pot amesteca cu ușurință între ei și pot obține un design divers.
 • Consistența materialului sculptural (vâscous, Puffy) vă permite să lumineze în compoziție astfel de elemente decorative, cum ar fi pietricele, pietre, paiete, scoici și altele.
 • Înainte de a începe să lucrați cu gel, plăcuța de unghii este necesară pentru a acoperi baza, astfel încât designul frumos să nu afecteze sănătatea unghiilor.
 • Dacă toată tehnologia pentru aplicarea gelului, precum și a instrumentelor anterioare și a acoperirilor de finisare, a fost implementată strict conform instrucțiunilor, atunci o astfel de manichiură nu pierde luminozitatea vopselelor și nu este eliminată până când nu este ștearsă.

Exemple frumoase

O manichiură roz roz cu pietricele artificiale pe un deget anonim va fi adecvată chiar și în condiții de cod strict. O altă versiune a manicului volumetric care va fi adecvată pentru operatorii de birouri – o nudă nudă de gălbenuș, decorul degetelor medii este pulbere și trandafiri anoneniți de la pulbere pe o bază lucioasă. 3D manichiura cu imaginea de adâncimi navale și locuitorii lor, datorită realismului său, va reaminti timpul de vacanță. Decor sub reptile pielii arată foarte bogat și statut. Pentru a nu supraîncărca unghiile cu un astfel de design, este suficient să creați un efect neobișnuit asupra unuia sau a doi.

Franța clasică, decorată cu pietre de-a lungul lunii și dantelă în vrac, va da vinovaturii celebrării și mai multă sensibilitate și farmec. Reprezentanții cercurilor informale de comunicare ca accent individual pot alege o manichiură cu pietre transparente și nituri transparente sub formă de vârfuri înregistrate pe un strat de zăpadă monofonică. Flori de umbra nudă pe fundalul Ombre albastru roz, suplimentat de o compoziție de pietre de diferite dimensiuni și o umbră, arata foarte neobișnuit și, fără îndoială, va atrage ochii admirați ai altora.

Cum se face manichiura 3D la domiciliu, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: