Mat violet manichiură – idei și tendințele modei

Mat violet manichiură - idei și tendințele modei

Mat manichiura violet este perfect potrivit pentru fete extraordinare, luminoase, astfel încât și caracteristici care aderă la stilul elegant. lac arată lucioasă, uneori prea vulgar, textura mata da unghiile o vedere mai scumpe și modeste. design similar este foarte popular în rândul tinerilor. În acest articol vom afla ce culori sunt combinate cu violet, și ia în considerare exemple frumoase de design de unghii.

Combinaţie

lac violet poate fi aplicat solo sau în combinație cu alte nuanțe. Este perfect combinat cu lila, roz și albastru pal. Cea mai optimă va fi o manichiura cu extensie alb sau negru.

Pentru imaginile de seară, puteți adăuga culori aurii sau argintii.

Exemple

Pentru a obține o textură mată, rezultă imediat după aplicarea unui lac pe unghii să dețină mâna asupra aburului fierbinte. Avantajul manichiura mata nu este doar o specie strict și bogat, se va usca lucioasă și deține mai mult. Mat manichiură violet este potrivit sau lung sau mediu in cuie lungime.

Ombre

Ombre pe unghii se uită la același timp originală și elegant. Un lac transparent este aplicat ca bază. O bucată de burete este vopsit în nuanțe potrivite, după care este presat pe unghie. Frumos Will trecerea de la violet la lila, alb sau negru.

  Luna

  manichiura lunar arata perfect pe unghiile de orice lungime. Primul strat este aplicat cu o nuanță pentru godeurile, apoi cu ajutorul stencil – al doilea strat. Ca principal folosit violet, luna poate fi alb, aur, argint sau roz.

   Puteți experimenta și schimba culorile pe un deget inelar.

   Tranziție

   Unul dintre soiurile de Ombre, nu pe un deget, dar pe timpul tau. Începând cu fecioara mov, bricheta a celui anterior se aplică pentru fiecare deget. Astfel, degetul mare poate fi alb sau lila. In textura mata, această opțiune pare deosebit de frumoasă.

    Citește mai mult  Combinatia de culori alb și turcoaz în manichiură

    Sequins

    Paiete da cuie vedere festiv. Mat manichiură violet poate fi suplimentată cu o bandă strălucitoare de aur sau argint culoare pe varful unghiei sau la baza sa. Cu ajutorul unei perii subțiri, ele pot fi întinse pe întreaga suprafață a plăcii de unghii sau la mijlocul său. O opțiune excelentă va fi aplicarea strălucirii purpurii pe degetul inelului, în timp ce oricine altcineva rămâne mat.

    Modele lucioase

    Foarte frumos pe unghiile lungi arată o combinație de textură lucioasă și mată. Reviste la modă oferă să se aplice pe modele mată purpuriu alb lucioase, sub formă de bucle, litere, cifre, petale sau monograme. Este de dorit să se aplice o culoare strălucitoare pe un fundal violet închis, care va fi bine evidențiat, altfel modelul nu va fi vizibil. Dacă înainte este o întâlnire de afaceri, puteți aplica un lac unic, astfel încât manichiura va arăta mai restrânsă. O opțiune excelentă va fi pe jumătate de colorare, ceea ce implică suprafața mată pe o parte a unghiei și lucioasă – la alta.

     Pietrele

     Marea manichiură și rinonii au fost întotdeauna o combinație relevantă care este potrivită pentru un eveniment solemn. Sub lac purpurie adecvat orice culoare a strasului. De regulă, pietrele sunt plasate doar pe un deget, cu toate acestea, dacă codul de îmbrăcăminte permite, acestea sunt distribuite pe mai multe. De la pietre strălucitoare creează capodopere reale pe unghii, care sunt transfuzate atunci când iluminatul luminos, ca și cum Diamonds.

      Benzi

      Dungi strălucitoare cu glossy Glitter arată futurist peste manichiura mată. Ele sunt vândute de șerpe în magazine specializate și stau destul de ieftin. Folosind o bandă cu o bază lipicioasă, vă puteți prelungi vizual degetele dacă mergeți de-a lungul cuiului.

      Benzi pot fi aplicate în diagonală, în mod orizontal, în cantități mari sau una – totul depinde de imaginația dvs.

      Sfaturi pentru aplicarea

      Aplicați lacul ar trebui să fie pe unghiile curate spre vârf. Inițial, placa de mijloc este vopsită și apoi laturile. Mâinile ar trebui să fie pre-echipate în apă caldă, cuticula pentru a se îndepărta cu un stick portocaliu, iar unghiile dau forma dorită cu un ferăstrău. Cuticula este mai bine să nu taie, deoarece în loc de piele subțire poate crește dur și dur. Pentru ca manichiura să fie mai lungă, se recomandă să-și consolideze finisajul.

      Citește mai mult  Opțiuni pentru manichiura monotonă pe unghiile scurte

      Citiți mai multe despre cât de frumos pentru a face o manichiură lucioasă în Purple, veți învăța din următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Narcisa Raescu

      Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: