Mirror gel de manichiura lac: noi modele și sfaturi cu privire la crearea sa

 Mirror gel de manichiura lac: noi modele și sfaturi cu privire la crearea sa

Oglinda manichiura este una dintre cele mai noi produse ale acestui sezon. Un lac de gel cu efect reflectorizant va ajuta în tendința. Se pare mare, atât în ​​mod independent, și ca parte a decorului.

Ce este eu

manichiură modernă cu o suprafață oglindă Efectuat cu mai multe tipuri de acoperiri:

 • lac din metal+
 • lac+
 • sablare+
 • folie+
 • Gel-lac chameleon+
 • lăţime.

Cel mai spectaculos și de înaltă calitate este lac gel. Acesta include particule care reflectă cel mai bine lumina. Într-o astfel de manichiura, totul este într-adevăr vizibil ca în oglindă.

Acoperirea este combinat cu orice stil de îmbrăcăminte și de a da imaginea cea mai aspect modern. Unghiile completează în mod benefic la detaliile cromate ale geantei și pantofilor.

În timpul verii, susțineți imaginea unei fete abrupte, punând ochelari de soare oglindă.

Calitate

 • Primul lucru de a acorda atenție la efectuarea unui astfel de tip de manichiură este calitatea lacului de gel. Producătorii de marcă tind să ofere un produs bun al consistenței necesare, care ar trebui să fie suficient de lichid. Lacul gros va usca mult timp, deci aplicarea sa neteda va deveni dificila.
 • Important și stocarea corectă a unei astfel de compoziții. Sticla în sine este produsă de Matte. Protejează produsul de la lumina directă a soarelui, de la care Lacul poate scăpa. Important este important. Desigur, un lac de gel restante nu prezintă pe rafturi. Dar dacă data utilizării se încheie, este mai bine să nu utilizați. Cu o dată asociată pe ambalaj, adecvarea poate fi determinată de miros. Produsul slabă calitate va fi acru.
 • Un mare efect asupra acoperirii are o perie. Firele de păr în ea trebuie să fie plasate adesea (perie gros), nutritiva unul altuia. În lipsa unor criterii de date, este mai bine să utilizați un accesoriu separat, de o calitate corespunzătoare.

Caracteristicile aplicației

Mirror lac necesită o suprafață de lucru minimă și netedă. Pe acest tip de pentre neregularitățile minime și defectele formei unghiilor sunt vizibile. Prin urmare, executarea unei astfel de manichiura trebuie sa fie pornit cu procesarea atentă.

Forma unghiilor poate fi orice. Principalul lucru este că toate degetele sunt scrise în același mod. Grinding tăierea aici este un atribut obligatoriu, pentru că după îndepărtarea cuticula la domiciliu, de multe ori mici neregularități rămân pe suprafața unghiei. Acestea trebuie să fie eliminate.

Înainte de a trece cu colorare, este mai bine să se pregătească imediat tot ce ai nevoie:

 • Lampă ultravioletă+
 • Fluid degresat+
 • Baza pentru lac de gel+
 • Lacul de gel colorat cu particule reflectorizante+
 • Finalizați haina+
 • Servetele de poliester (fără o grămadă).

După tratamentul cu atenție, trebuie să eliminați resturile de praf de unghii de la măcinare. Acest lucru se face cu ajutorul unui degresator. Apoi, unghiile ar trebui să se usuce. Un strat de bază este aplicat pe suprafața finisată, care va ajuta la maximizarea unghiei. Baza este necesară pentru a se usca bine sub lampa UV.

Puteți acoperi apoi gelul de culori unghii. Se aplică de un strat și se usucă sub lampă la 3 minute. Pentru a obține o luciu ideal de pâlpâire și al doilea strat. După unghiile sunt plasate sub lampa. În cele din urmă, puteți aplica acoperirea finisajului și manichiura uscată cu atenție. Deci, el va avea o lungă perioadă de timp.

Pentru a obține o strălucire în oglindă, ea nu este rău și folie. Este o pulbere fină cu particule metalice, care, atunci când sunt aplicate, penetrează lacul și dau o pâlpâire ușoară uimitoare. Această metodă este, de asemenea, bună, deoarece alegerea culorii principale a manichiurii este simplificată.

Puteți lua orice lac plăcut.

Opțiuni de proiectare

Cele mai moderne direcții ale acestui stil sunt design-uri neil cu o glitter oglindă și cu un efect metalic. Cel mai benefic pe unghii arată acoperiri de argint și aur. Aceste culori sunt universale, deoarece nu numai că pot compila o compoziție independentă, ci și se completează perfect reciproc, precum și alte nuanțe.

Acoperirea pe deplin auriu este cel mai bine accentuată de Tan, prin urmare, se aplică în principal pentru a crea o manichiură de vară. Silver Metallic va fi în plus față de arcuri în orice sezon.

Acest tip de acoperire creează combinații unice și alte tipuri de manichiură. Deci, este folosit în mod activ ca un detaliu luminos al designului Lunii. Un semicerc de oglindă mică la baza unghiei sau la vârful său atrage imediat atenția. Dar când decorați, este necesar să vă amintiți că metalicul este mai bine potrivit schemei de culori reci, iar aurul este mai bine completat cu tonuri calde.

Trend stil geometric oferă un câmp mare pentru activitatea creativă. Aici puteți combina nu numai o acoperire în oglindă cu lac obișnuit, ci și adăugați texturi mată. Forme geometrice pe suprafața radiantă (dacă stratul de oglindă este selectat ca bază) arata expresiv și neobișnuit.

De asemenea, perceput spectaculos orice tipare orfane aplicate la acoperirea oglindă. O combinație excelentă cu o notă clasică este o decorare suplimentară a unuia sau a două degete.

Neobișnuit și concis completați chiar și o imagine strictă de birouri a francezului cu o bandă de aur sau de argint pe vârf, care va deveni decorarea elegantă și simplă a imaginii.

Dar soluțiile de proiectare ale specialiștilor Neil-Art includ nu numai cele mai reflexive suprafețe. Crearea unei străluciri moderate cu o cantitate mică de cablare este, de asemenea, binevenită. Cea mai benefică o astfel de strălucire atât de blândă, se uită la colorarea nu a întregii mâini în metal, ci doar câteva unghii. Degetele rămase pot fi decorate cu o altă culoare, precum și cu Supliment Rhinestones dacă o imagine de seară.

Cu toate acestea, ca în majoritatea combinărilor, în cazul efectuării diferitelor adăugiri la decor din alte stiluri, este necesar să se respecte moderarea. Manichiura nu ar trebui să semene cu copacul de Crăciun de Anul Nou Decorat la întâmplare.

Puteți lua orice lac plăcut.

Tehnologia aplicării unui lac de gel de oglindă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: