Nunta manichiura Shellak

Nunta manichiura Shellak

Nunta este considerată cel mai frumos și mai interesant eveniment din viața fiecărei fete. Prin urmare, în această zi, mireasa ar trebui să arate perfect. O completare excelentă a imaginii noului recent va fi șeful de manichiură de nuntă – un solid, durabil, durabil și vă permite să creați orice design atât pe unghiile scurte cât și lungi.

Particularități

Astăzi, reprezentanții sexului frumos au devenit mult mai ușor de a menține mâinile bine îngrijite, deoarece piața cosmetică este reprezentată de o selecție imensă de acoperiri și elemente decorative. Doamnele care intenționează să viziteze rolul de mirese, stilistii recomandă utilizarea Shellac pentru manichiură, deoarece acest material va oferi marcaje un efect lung femininity. Înainte de a alege designul adecvat pentru o manichiură de nuntă, este important să luați în considerare următoarele puncte:

 • Practicitate și confort+
 • Combinație a paletei de culori cu restul decorului+
 • Ultimele tendințe de modă+
 • Lungimea plăcilor de unghii.

Opțiuni de proiectare

În acest an, următoarele opțiuni pentru nunta Neil Art sunt foarte populare cu mireasa.

Clasic Frenc

Combinația blândă a bazei roz cu o bandă albă nu va lăsa pe nimeni indiferent. Un astfel de design subliniază favorabil eleganța frumuseților tineri și completează perfect imaginea cu un inel și o rochie albă. Dacă se dorește, manichiura franceză poate fi suplimentată cu un accent luminos, cel mai bine este să îl plasați pe un deget fără nume. Pentru a face acest lucru, acoperirea Shellac decorează modelele așezate din pietricele și pietrele.

Dantelă rafinată

Este o artă ușoară și sofisticată Neil, care este interesantă arată pe un fundal de dantelă albă. Pentru a face un astfel de design, plăcile sunt acoperite cu șelac în nuanțe nud și modele de vopsea sub formă de dantelă. Ei vor indica romantismul și naturalitatea în imaginea unei fete. Singurul lucru pe care un astfel de design îl arată bine numai pe marginile lungi.

Shellac cu leping

Mirese ale căror înregistrări de unghii largi, maeștrii recomandă utilizarea modelării acrilice în manichiură, ea este aplicată la acoperirea Shellak. Datorită culorilor selectate corespunzător și a elementelor curbate, gălbenele vor fi îndepărtate vizual, iar mânerele vor arăta uimitoare. Cel mai adesea pentru stilistica de nuntă aplică o modelare în motive de flori.

Strasuri și strălucire

Sclipirea inelelor de nuntă arată neobișnuită pe fundalul acoperirii, acoperită cu cristaline mici. Pentru decor este cel mai bine să aplicați pietrele lui Swarovski sau pietrei cu overflow de diamante. În cazul în care mireasa are un colier perlat, atunci pietrele pot fi înlocuite cu pietre perle.

Pictat

Florarul este considerat o opțiune câștigătoare în manichiura de nuntă. Decorarea actuală pentru gălbenele vor fi desene de culori. Pentru designul lor, nuanțele nud și acoperirea din cauciuc a șelacului sunt permise. Pentru a da designul de note luminoase, puteți aplica vopsele atrăgătoare pe unul dintre degete.

În ciuda selecției chic de design de unghii, mireasa este încă de preferat să se facă o manichiura de nunta de prostii, monofonice, și fără decor inutile. Această execuție folosește un shellac lucioasă.

Cum se face?

Pentru a crea o manichiura de nunta la domiciliu, se potrivește bine în franceză, așa cum se poate face pe orice formă și lungimea plăcilor. În plus, acest design este perfect combinat cu costumele de un stil diferit. Pentru a aranja în mod independent, manichiura frantuzeasca, este necesar să se respecte următoarele etape.

 • În primul rând, Nobes trebuie să fie tăiat cu grijă, și ei dau forma aleasă. Apoi, suprafața plăcilor lustruit și degresați.
 • Când unghiile sunt pregătite și curățate, acestea sunt acoperite cu o bază, apoi cu șelac de culoare, și se usucă în lampa UV.
 • După aceea, momentul cel mai responsabil începe – desenați o linie „zâmbet“. Acest lucru se poate face atât cu o perie subțire, cât și cu ajutorul șabloanelor speciale. Ultima opțiune este recomandată pentru începători care nu au abilități în desen. În timpul stagnării șabloanelor, este important să se asigure că se potrivesc strâns la suprafață, o atenție deosebită este plăcută și pictării marginii libere. Dacă se trage „zâmbetul” cu o ciucurie, atunci este necesar să se retragă de la marginea nogotului timp de mai multe milimetri.
 • Completează procedura pentru aplicarea unui top unul pentru uscarea sub lampă. Dependența de manichiură va ajuta la decorarea pietrelor. Ele pot fi decorate ca toate gălbenele și doar unul.

În plus, la domiciliu, puteți crea nici o manichiură mai puțin interesantă pe unghii scurte, în care va fi combinat Shellac alb roz și alb. Ce să diluați monotonia de design, gălbenele trebuie decorate cu strasuri și modele cu autocolante de traducere. Se pare că arată.

 • În primul rând, unghiile se pregătesc pentru muncă, pentru că le sunt scrise, ajustați forma și îndepărtați cuticula. Apoi, plăcile sunt degresate și ușor de șlefuit. Datorită acestui lucru, va fi posibil să scăpați de stratul Burdown și să vă îmbunătățiți prindere cu Shellac. După aceea, aplicați fiecărui grund de unghii și efectuați uscarea în lampă.
 • Apoi, cu un strat subțire subțire de plăci de acoperire Shellaca. După grazeing primul strat, al doilea este aplicat și uscare repetată. Pe degetul fără nume, decorul este întocmit sub formă de acoperire cu două culori și pietre.
 • La sfârșit, un strat lipicios este îndepărtat și un autocolant este transferat la degetul mijlociu, pre-tăiat pe forma unui nogot. Totul este fixat cu stratul de finisaj și uscat câteva secunde sub lampa.

Despre modul de a face o manichiura Shellac nunta, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: