Opțiuni de manichiură cu gel colorat lapte

Opțiuni de manichiură cu gel colorat lapte

Una dintre tendințele acestui sezon în manichiură a fost naturalitatea. Paleta de culori de licitație pe mâinile bine îngrijite a câștigat popularitate în moda de toate vârstele. Acest lucru este confirmat de numeroase recenzii. Vom da seama ce caracteristicile flori de lapte ale lacului gelului si cu ceea ce sunt combinate ca fiind profitabile.

Particularități

Laptele de lapte manichiură arată ca avantajos pe degetele tăbăcite. Această combinație de contraste pare foarte impresionantă. Această tehnică se bucură adesea de celebrități din lumea de afaceri, cum ar fi SIA sau Vanessa Hudgens. Dar dacă sunteți prin natură cu un palor aristocratic, nu vă faceți griji: Nuanțele de lapte vor mai accentua rafinamentul și albul pielii.

În acest caz, puteți folosi un truc – pentru a alege haine pe o manichiură sau un ton de culoare cremă. O astfel de imagine nu va fi mai puțin eficientă și armonioasă decât în ​​frumusețea tăbăcită.

Deoarece nuanța lacului de lapte poate fi distinsă de alte nuanțe ușoare numai cu iluminare bună, nu contează ce stil de haine pe care le purtați. Lituanienii de imagini blânde, romantice și îmbrăcăminte fără desene și modele de culori pastelate merită să acorde o atenție la zada sau costumele albe.

Regula principală care acționează în implementarea manichiurii de lapte este că sunt aplicate lacuri albe și smântână, lactate și cremoase gel, de regulă, mai multe straturi.

În caz contrar, zonele de unghii slab zgâriate și alte erori vor fi vizibile în mod clar.

La acoperirea unghiilor cu lacuri luminoase, acesta trebuie aplicat la stratul superior la sfârșitul procedurii. Dacă vă îndoiți de propriile oportunități și imaginea ar trebui să fie de 100%, adică este logic să contactați profesioniștii. La domiciliu, experimentul cu nuanțe mai ușor – Ciocolată sau Coată Culoare, de exemplu.

Combinație de culori lapte cu aur sau argint

Nuanțele nude creme pot fi cele mai diverse, în funcție de nivelul de iluminare și combinații cu alte culori.

Tonurile ușoare ale lacului de gel pot fi bateți favorabil prin punerea lor cu incluziuni de aur sau argint. Aditivii de aur cu siguranta arata mult mai eficient. Opțiune populară – Clasic Franch Golden Culoare pe bază de material.

O astfel de manichiură va fi adecvată să se uite la mireasa romantică în ziua nunții, potrivită pentru celebrarea de Anul Nou, perfect reîmprospătarea imaginii de afaceri.

Nu mai puțin interesant, ideea de manichiură este mai simplă, dar totul cu aceeași bază de lapte – patru romane sunt acoperite într-un singur ton de lac de gel de culoarea laptelui și un deget este decorat cu aur sau sclipire de argint. Puteți decora și alte degete cu modele solide sau bucle.

Deoarece nuanțele de lapte sunt foarte naturale, chiar dacă există un desen pe două sau trei unghii, mânerele dvs. nu vor arăta supraîncărcate.

Aur sau argint puteți evidenția godeurile de unghii sau puteți efectua așa-numita manichiură tricotată. Manichiura cu folosirea unei singure oglinzi pentru 1-2 degete.

Gel de lapte și paiete

tonuri de crem deschis de lac cu gel sunt perfect combinate cu shimers de lumină – în acest caz, manichiura arata ușor și festiv. Aceasta este o idee minunata pentru sezonul de primăvară-vară.

La baza de date de culoare lapte, ideea de a dilua imaginea imaginii unei WIP oglindă este luminos în combinație cu modelul de desen cartușul în stilul de țară sau cu ornamente orientale.

Etern Clasic – Efectul Ombre pe unghii. Aici puteți aranja frumos o revărsare buna de culoare de la baza de lapte de unghii la un sfat strălucitor.

Avantajul folosirii paiete in manichiuri lactate este că acestea sunt bine ascund defectele și dezavantajele acoperirii (inferior, bule mici), și, de asemenea, să consolideze în mod semnificativ acoperirea, proteja unghiile de chips-uri și fisuri.

Sfat: Dacă vă decis să încerce să creeze Ombre la domiciliu, apoi încercați mai întâi să-l realiza cu lac obișnuit.

Dacă nu lucrați imediat, puteți elimina cu ușurință acoperirea cu un lichid convențional cu conținut de acetonă.

Matte lapte – De ce nu?

Iubitorii de manichiură mată merită considerând că partea superioară a maturilor în cele din urmă luminează cu fermitate stratul de acoperire.

Este de remarcat alegerea lacului de gel pe tonul mai întunecat ce doriți să vedeți în cele din urmă.

Culoarea de lapte mată este perfect combinată cu liliac moale sau liliac luminos. Cele mai avantajoase combinații arată pe unghiile cu o formă de pătrat moale.

Un alt plus de acoperiri marcate – ei nu își pierd strălucirea în contrast cu luciul. Chiar și după două săptămâni, mânerele dvs. vor arăta proaspete.

La modă pentru a fi simplu, ciclic de modă. Nuanțele ușoare blânde sunt întotdeauna în tendință – atât în ​​haine, cât și în machiaj și în manichiură.

Cum se face o manichiură de lapte cu un gradient, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: