Opțiuni de manichiură întunecate pentru unghii scurte

Opțiuni de manichiură întunecate pentru unghii scurte

Cuie scurți – este întotdeauna convenabil, ei vor privi și frumos, dacă alegeți o manichiură potrivită. Nu toate fetele își pot permite unghiile lungi datorită specificului muncii, codului de îmbrăcăminte, activităților în aer liber, inconveniente în șosete. Cu toate acestea, frumoasele gălbenele doresc să aibă totul fără excepție.

Întrebarea se află doar în alegerea culorii și a designului și de fiecare dată când devine o problemă înainte de următoarea procedură. Se pare că lumea a fost împărțită în două, nu trei file atunci când alegeți o manichiură: o nuanță caldă nudă, roșu sau roz și întuneric. Aici ne vom uita la tipurile de manichiură întunecată, luând în considerare unghiile scurte.

Culori primare

Recent, nuanțele întunecate ale tendinței sunt: ​​smarald, ciocolată, gri, prune, electrician, marsala. Acestea sunt culori nobile, arata superba in luciu si acoperire mat. Ele subliniază superb pielea strălucitoare a mâinilor, saturația culorilor și trageți o mulțime de vederi.

Culoarea neagră a fost întotdeauna și va fi relevantă, iar o picătură de decor transformă o găină într-o imagine interesantă.

Ce sa porti?

Manichiura de nuanțe întunecate poate fi purtată cu orice dacă este monofonică. Aceasta este o alegere foarte universală, potrivită pentru munca de birou, viața de zi cu zi, pentru o seară romantică. Și superbul completează ceapă în stilul casual. Pentru cei care aleg un stil discret de îmbrăcăminte, un cui de culoare închisă va adăuga spiritul răzvrătirii, dar nu va contrazice fracțiile de decență.

Supliment cu o cantitate mică de stras mic va da o ușoară pâlpâire și va face o imagine romantică.

Cele mai mari Rhines și pietre – Recoltarea va fi manichiură, iar atenția mai mare va atrage mâinile proprietarului.

Sfaturi generale în selectarea designului oferă profesioniștilor din industria nevătă.

 • Este necesar să înțelegeți că cu atât mai mult decor pe gălbenele tale – cu atât mai mult va atrage aspectul în jurul tău și mâinile tale.
 • Dacă vă îndepărtați cronic pielea mâinilor, se usucă în mod constant, nu ar trebui să folosiți paiete în manichiură. El va arăta inactiv.
 • Manichiura întunecată afectează starea de spirit și imaginea pe care o specificați, deci luați în considerare cine doriți să fiți un rebar și o preoteasă de războinic sau un elegant. Al treilea nu este dat, pentru că prințesele aleg nuanțe luminoase.
 • Nu vă fie frică să experimentați, uneori soluțiile spontane conduc la rezultate neașteptate.
 • Cu o manichiură mată de purtat, evitați intrarea într-unghiile de lichide care conțin alcool, dizolvă acoperirea mată.
 • Observați armonia contrastelor de culoare, nu supraîncărcați decorul excesiv.
Citește mai mult  Nunta manichiura franceza

Designul original al unghiilor

În centrul unei astfel de manichiura neapărat există un lac de întuneric umbra. Următoarea Alegerea pentru tine: Lăsați nogot de o culoare monofonic, dar le poate dilua cu un model luminos, sau pentru a adăuga un decor sub formă de paiete, pietre, cabluri, confetti.

Diversitatea se rotește capul, ca și diverse tehnici pot fi amestecate, dar să încercăm să structureze toate ideile.

 • manichiură Luna în negru. Această tehnică evidențiază zona sub cuticula, repetând liniile anatomice ale plăcii de unghii. Surprinzător, el a rămas atât de mult încât acum este considerat a fi un gen clasic la nivelul de manichiura frantuzeasca. Decorare de găuri în folie de aur sau paiete, pietre face o imagine mai interesantă.

 • Gradient. Trecerea de la o nuanță la alta în gradație de culoare de la negru la electrician sau în smarald. Tranziția orizontală lungește vizual placa de unghii, este folosit pe unghiile scurte. Și verticale – scurtează, deci este mai frecventă pe galbenelele lungi.

 • Design geometrică. Caracteristica principală a acestei manichiura este unicitatea fiecărui nogot, desenul de pe toate cele cinci degete nu trebuie repetate într-un rând.

 • Efectul de lac crawlere. manichiura simpla, arata grozav, ca parte dintr-o manichiura (care este, pe mai multe degete), și complet pe toate galbenelele. Se aplică la culoarea principală a galbenelele și atunci când sunt uscate, începe să se întoarcă, fără a interacționa cu stratul inferior de lac. Aceste cracklers există în diferite culori, atunci când selectarea este necesar să se ia în considerare faptul că ceea ce se va bază transparentă combinate. De exemplu, baza este negru sau albastru, protectorul fisura – argintiu, auriu, alb.
Citește mai mult  Caracteristici și tehnici de aplicație Lacquer Beaux

 • Flori pe un fundal negru. Poate fi încadrată în jurul perimetrului de galbenelele, și pot apleca la marginea de colț. Tehnica Programat sau atrage manual.

 • Feline ochiul – fascinează cu pâlpâire și efectul de orbire a acestora. Ideal pentru unghiile scurte, mai ales dacă accentul second-hand.

 • Lăţime. Aceasta este o pulbere fină de diferite culori, care frecarea pe unghie. Dacă vorbim despre manichiură de culoare închisă, atunci instalația electrică ar trebui să fie utilizate pe una sau două galbenelele. În funcție de cantitatea, este posibil să se realizeze o pâlpâire cute la sclipici oglindă sau efect de metal lichid.

 • Actualizate manichiură franceză. Stunningly arată într-o singură culoare: bază mată, lucioasă zâmbet. nuante inchise sunt bine alocate în această tehnică, luminoase sunt pierdute pe un fond general.

 • Manichiura cu dungi, cel mai adesea aur sau argint. Creați un accent minunat pe unghii, placa scurta lungit vizual.

 • Rhinestones și pietre, care sunt la vârf de popularitate în ultimii ani. Prevăzute la bine în ansamblul de pietre mari și mici. Fie construit pe fiecare deget unul sau două lucruri.

 • Sticlă spartă. Tăiat la bucăți mici de panglică sunt arbitrare și constau într-un strat de lac, creând efectul sticlei sparte. Poate fi de o mare varietate de culori, arata cel mai bine pe un fundal întunecat. Cele mai potrivite pentru tinerii care au grija de pielea de mânere, în caz contrar se pare inactiv.

 • Animale de imprimare. Leopard, Tiger, Snake Printuri sunt returnate în sezonul curent. Devine zebra noua populara. Ele sunt armonios combinate cu unghiile negre sau de ciocolată.

Experții sfătuiesc să nu adauge Rhuss sau Sequins la compoziția globală pentru a evita manichiura fără gust.

 • Sloturi – mântuire pentru maeștri Neil. Ei acum nu au nevoie să handitate Berbeci mici sau flori, scrie cuvinte caligrafice, pentru că filmele au apărut, care sunt suprapuse pe întreaga suprafață a plăcii de unghii cu cele mai diferite imagini.

 • Kamyfubuki, și dacă spui mai ușor – confetti, a devenit o nouă tendință de moda în anul curent și câștigă popularitate în rândul diferitelor categorii legate de vârstă ale femeilor.
Citește mai mult  Cum în 2 săptămâni să crească unghiile?

 • Velvet Manicure folosind o pulbere mare dispersata speciale, care este cel mai adesea numit nisip. acoperire unghiilor devine mai voluminos. Cu utilizarea atentă a unui astfel de pulbere în culori închise vor da noblogs mai sofisticate. Și cu această pulbere creează un „tricotate“ proiectarea de cuie sub formă de codite, țesut. Se pare cel mai bine în nuanțe luminoase, cu toate acestea, utilizarea unor astfel de echipamente in culori inchise, nu este exclusă.

 • Modelarea pe galbenelele. Nu este un tip foarte popular de decor de unghii, cu toate acestea, are dreptul de a exista ca un ornament convexa sau culori, creând un efect surround. mai potrivite pentru scopuri decorative pentru șosete scurte.

 • Cadru. Esența acestei manichiura este faptul că cuiul se află în cadrul unei culori contrastante. Nu necesită un decor suplimentar, arată minunat pe unghiile scurte cu colțuri rotunjite cu lac de culoare închisă la inimă și un cadru luminos în cadru.

Idei cu lac maro

În plus, naturalitatea luminii și translucide a lacurilor se întoarce în modă, nu interferează cu a deveni maro relevant. Cel mai mult la cererea de ciocolată, cafea, maro cu un amestec de Bordeaux. Combinația dintre mai multe nuanțe maro de la lumină la întuneric consolidează saturația manichiurii și dă adâncime. De exemplu, combinat cu culoarea de ciocolată cu bej ușor în diferite variante: manichiură franceză, cadru, modele sau ornament geometric.

Poate că manichiura cea mai mare, pe baza lacului maro, este o imprimare de leopard pe una sau două degete. Matt manichiură în tonuri de maro atrage atenția în special, mai ales pe unghiile scurte, de precizie, reținere și eleganță. Este de asemenea potrivit pentru tinerele fete, cât și pentru femei adulte pentru orice eveniment.

Amintiți-vă că manichiura nu numai ca face mânere dvs. elegant și frumos, dar, de asemenea, vă solicită starea de spirit și imaginea în general. El subliniază individualitatea, asa ca alege designul în funcție de senzațiile interioare.

Despre cum să efectueze o manichiură de culoare închisă pe unghiile scurte, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: