Opțiuni de modă pentru manichiură întuneric mat

Opțiuni de modă pentru manichiură întuneric mat

unghii frumoase au devenit o parte integrantă a imaginii fiecărei fete. Design Atenție unghiilor a început să nu mai plătească decât machiaj, hair styling sau selecție. De multe ori este o manichiura care poate dicta starea de spirit a întregii imagini.

Mat de unghii de design – tendință relativ recentă în lume la modă. Cu popularitate asurzitoare, lacurile matte au inundat contoarele magazinelor și rafturilor din casele lui Modnitz. Treptat, lacuri lucioase sunt inferioare mată, deoarece cu ei un loc pentru zborul de fantezie apare mult mai mult.

Particularități

Paleta de sine mată nuanțe nu este foarte luminos. Indiferent cât de saturat, ar fi culoarea, va fi în continuare înfundată din cauza structurii lacurilor. Prin urmare, manichiura mată de culoare închisă a devenit popular în ultima vreme.

Acoperirea mată poate fi realizată prin diferite căi.

  • Primul și cel mai frecvent este aplicarea lacului mat.
  • A doua opțiune este realizată din lacuri lucioase pentru a face o mată cu ajutorul unui bfea (fișier special de unghii cu grade diferite de cereale). Ei trebuie să înlăture primul strat de la lacul lucios și să se usuce în lampă.
  • A treia cale – folosind praf acrilic. Este necesar să se lustruiesc cu grijă stratul superior de lac până când este încă înghețat, apoi până la capăt să se usuce cu o lampă.

Idei pentru scurt și unghii lungi

unghii scurte este o tendință care nu va dispărea după un timp. De-a lungul ultimelor decenii, unghiile scurte se luptă peste palma campionat cu unghiile artificiale lungi. Dar nu toate formele de unghii lungi există un strat de mată, în timp ce pentru scurt, este cea mai bună opțiune.

Este demn de remarcat faptul că unghiile lungi se extind vizual degetele, iar manichiura ales corect completează armonios întreaga imagine.

Luați în considerare unele opțiuni de proiectare pentru manichiură întuneric mat.

  • Fotografii și modele. Geometria desenelor va fi o opțiune excelentă pentru a sublinia rafinamentul manichiura. Romburi, triunghiuri, dungi simple, curbe linii intermitente sunt acum mast hav. Romantismul imaginii poate fi originat folosind spirale suitee sau benzi ondulate.
Citește mai mult  Cum se utilizează ștampila de unghii?

  • Soluția inițială va fi aplicată pe suprafața mată „picături umede“. Baza manichiurii este monofonic, fără tipare, de preferință mai saturate, de culoare profundă. Pe unghiile aveți nevoie pentru a distribui o cantitate mică de top lucioasă și uscată în lampă.

  • Franch. Clasic în manichiură atât cu lucioasă și cu lac mat. O optiune excelenta poate fi Franch folosind mat și lucios lac, în același timp,. Cuiul în sine va fi mat, iar „zâmbet“ va fi desenat cu acoperire lucioasă.

  • O opțiune cu adevărat excelentă va fi desene mată Volumetric. Aici puteți alege și se amestecă nimic. De exemplu, ca bază pentru a lua lac lucios, și desen o mată, sau invers. Deci, desenul va fi frumos subliniat, va deveni jucăuș debordant pe unghii si arata foarte neobișnuit.

  • Pietrele. Aceste cristale luminoase mici cu propriul lor fel se poate transforma complet imaginea unui simplu de zi cu zi într-o seară scump.

Este de preferat să aleagă una sau două degete pe mâini pentru a le evidenția cu pietre. Puteți face o compoziție întreagă de strasuri sau să le aplicați în ordine haotic.

În proiectarea cu unghiile extinse în mod artificial, unghiile de „Balerina“ a devenit popular – aceasta este asocierea de migdale si forma patrata. Ea a adunat un număr mare de fani de diferite vârste, pentru că mâinile sale sunt frumos subliniat, oferindu-le harul și harul, lungește și trage unghiile ei, ceea ce le face mai subțire.

Desene pe unghiile lungi arata spectaculos, neobișnuit, mai ales dacă baza este întunecat, și care nu sunt familiarizați cu lumină strălucitoare sau monofonic. Dar acest lucru nu ar trebui să sperie – cu o bază de întuneric, puteți obține, de asemenea, o manichiură frumoasă.

De exemplu, spațiul – interesant și design neobișnuit. Acesta poate fi efectuat pe toate unghiile sau să facă un accent pe degetele selective. Preferința aici vor fi eliminate în negru ca bază, și ca o umplere a desenului este în valoare de a alege albastru intens, albastru, violet, lila, roz și nuanțe dezactivat de argint, care va atrage stele.

Citește mai mult  Cum să faci o manichiură frumoasă cu margele?

Manicura întunecată este potrivită pentru a crea o atmosferă festivă de Halloween. Pe unghiile va fi posibil să se tragă dovleci, fantome sau schelete, făcând un fel de galerie de tablouri pe fiecare deget.

Un alt favorit în designul manichiurii mată sunt pulverizarea și uterul. Este simplu în execuție, dar un proces foarte laborios, dar rezultatul va fi grozav.

Dacă faceți o manichiură cu o pulverizare, atunci puteți să o faceți în funcție de tipul de Frenc, întregul cui din culoarea neagră mată și „zâmbetul” se umple cu paie de argint sau aur.

Cum sa faci o manichiura negru mat, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: