Opțiuni de pregătire pentru manichiura blândă și calmă

Opțiuni de pregătire pentru manichiura blândă și calmă

Calma, manichiura blândă a avut o mare popularitate datorită versatilității sale. El este nedefinit și potrivit pentru orice stil de îmbrăcăminte. Nuanțele blânde ale lacului creează o imagine romantică și foarte feminină.

Particularități

Contrar credinței populare, manichiura blândă nu poate fi numită plictisitoare. Dimpotrivă, el sugerează că proprietarul său are un mare sentiment de stil. El subliniază doar frumusețea naturală și nu ia toată atenția asupra lui.

Nu credeți că o manichiură calmă și ușoară poate fi numai în tonuri de bej monofonice. Variații ale performanței sale foarte mult. Să încercăm să prezentăm cele mai relevante și elegante exemple.

Nuanțe la modă

Pentru început, vom face cu acele nuanțe în care este de preferat să se facă o manichiură ușoară.

 • tonuri Nud. Versiunea cea mai populară de manichiura neuropal. Culorile repeta paleta naturala. În acest caz, mâinile arata foarte bine.

Aici puteți juca cu saturația culorilor. Acesta poate fi atât complet transparentă și destul de dens.

 • tonuri Peach. Catifelată fructe suculente ne-a dat o întreagă gamă de nuanțe numite piersic. Aceste tonuri sunt luminoase moderate, dar în același timp foarte blând. Single manichiura piersic este mai potrivit pentru vara sau primavara. Într-o mai mare măsură, această culoare este potrivit pentru frumusețile tinere, deoarece personifies de tineret și prospețime.

 • Culoarea roz. Există un set mare de nuanțe de această culoare. În varianta cu o manichiura blând mai acceptabil înăbușit nuanțe de roz blând (ceai trandafir, perla roz). Alegerea uneia sau a unei alte nuanțe, puteți face o manichiură roz cel puțin în fiecare zi, dar există tot timpul pentru a fi diferit.

 • Blue blând. Tonul albastru ceresc este încarnarea sensibilității în toată manifestarea sa. Mulți se tem de această umbră neobișnuită, deoarece prezintă cerințe și îmbrăcăminte specială. De fapt, dacă rămâneți la paleta de birou standard (gri, alb, albastru, albastru închis, negru), atunci va fi perfect pentru tine.

 • Liliac. Culoare romantică, din care suflă literalmente în grădinile de primăvară și înfloritoare. Este potrivit atât pentru suitele tinere de modă, cât și pentru doamnele stricte. Opțiune perfectă pentru manichiura de primăvară. Datorită versatilității tonului, nu veți avea nevoie să selectați în mod specific stilul și culoarea dulapului.

Proiecta

Nu credeți că o manichiură calmă poate fi doar un foton, fără elemente decorative. Reținerea și minimalismul în acest caz vor fi, de asemenea,. Acestea vă vor ajuta să vă arăta individualitatea noastră și, în același timp, va crea o imagine delicată a unei doamne reale.

 • Geometrie. În ciuda rigoare și extravaganta, geometria poate fi utilizat la crearea unei imagini blând. Nu alege ornamente mari. Limita de proiectare a unui nogot pe mana, lăsați restul într-o versiune monofonic. Desenul ar trebui să fie linii subțiri și să nu fie voluminoase.

 • opţiunea mată. Design de unghii în performanță mată arată foarte elegant. Lipsa de strălucire și tonuri discrete face o imagine extrem de interesantă. Aceasta este o alternativa excelenta la luciu de obicei.

Paleta de culori pentru a crea o manichiură mată este foarte diversă. Acesta poate fi oricare dintre aceste nuante care sunt enumerate mai sus sau propria opțiune.

 • baby Boomer. Alocarea acestei versiuni a manichiurii într-o specie separată a avut loc relativ recent. Este o tranziție lină de la bej la alb. Pot fi de asemenea folosite alte nuanțe ale Nyudoy Gamma. De fapt, este același gradient, dar și-a primit propriul nume din cauza unei mari popularități.

 • Desene blânde. Pentru a vă sublinia feminitatea cu ajutorul desenelor discontinue. Motivele de flori sunt cele mai potrivite pentru acest lucru: Stații subțiri cu muguri, lalele delicate și crengi elegante. Literalmente câteva lovituri pe una sau două gălbenele vor face o manichiură unică și adăugați grație.

 • Kamifubuki. Ce poate fi romantic și blând decât strălucirea soarelui pe gălbenele tale? Acest efect poate fi realizat atunci când se utilizează mici vierme rotunjene strălucitoare, numite Kami-proști. Ele pot fi alese în lac de ton, atunci efectul se va dovedi foarte natural și nu vor ieși puternic pe un fundal general. Și puteți juca cu culoarea, deoarece un ton calm al bazei îi permite să facă.

 • Căi navigabile. Aceasta este o desene greșite delicate, ca și cum ar fi făcute în tehnici de acuarelă. Creați o astfel de capodoperă le destul de dificil. Dar pentru masterat cu experiență, acest lucru nu va fi mult mai greu.

Care design pentru a alege în funcție de preferințele dvs. Acestea pot fi motive florale, și divorțuri. Dacă utilizați această opțiune pentru decorare pe toate unghiile, imaginea va fi luminos și supraîncărcate. Deci o limită, maximum două galbenelele.

 • Pietrele. Creați o strălucire de lumină pe galbenelele cu ajutorul acestor pietricele frumoase. Regula principală este un simț al măsurii. Când creați o manichiura blând, este suficient pentru a le folosi ca accente pe unul dintre degetele sau atasati o pietricică la fiecare gălbenele.

 • Franch. Versiunea manichiură clasică, care nu-și pierde relevanța ei pentru mulți ani. Finalizat în culori naturale, el se va referi cu siguranță la opțiunea unui liniștită, manichiură blând. Farmecul lui este că este potrivit atât pentru rochia de mireasa si costume de birou.

 • divorțuri nederanjante. Nu acoperiți toate degetele. Rafinament și rafinament va da divorțuri ofertă pe unul dintre degete. În acest caz, nuanțe nu ar trebui să fie un contrast drastic.

 • Dantelă. Acest material lumina arata foarte bine nu numai pentru articolele de îmbrăcăminte, dar, de asemenea, pe degete. Există mai multe tehnici pentru executarea ei.

Acesta poate fi o perie subțire, atunci de lucru va fi destul de silitor și complexă. Și puteți utiliza autocolante gata făcute. Ele nu vor da ei înșiși și va arata frumos și natural.

Exemple frumoase

  manichiura Gentle cu dantelă.

  Manichiura, realizate în Baby Boomer.

  manichiură mat Calm.

  Despre modul de a face o manichiura cu efect de dantelă, veți afla în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: