Opțiuni de proiectare manichiură în tonuri verzi

Opțiuni de proiectare manichiură în tonuri verzi

Green Manicure este foarte neobișnuită. Mulți vor spune că aceasta este o glumă de copii. Dar, de fapt, o astfel de manichiură este frumoasă și merită atenția cuvenită.

7

Fotografii

Particularități

Green Manicure face nu numai un stil extravagant amator, deci merită să încercați să creați o imagine neobișnuită cu un decor frumos pentru dvs. Ar trebui luată în considerare faptul că nuanțele de verde nu se vor potrivi fiecărei fete.

Reguli fundamentale. Manicura verde nu se va potrivi:

 • Pentru atmosfera de afaceri+
 • cei care au unghii scurte+
 • Cei care au o formă de unghii circulară sau extinsă+
 • Dacă există pielea uscată, petele de pigment și cu vene cutanate mari – manichiura în nuanțe verzi vor accentua toate defectele+
 • unghiile mai lungi de 5 mm nu acoperă lac verde+
 • Femeile mature sunt contraindicate nuanțe ușoare și acide.

Mai adecvat el va arăta în natură în perioada de vară și de primăvară.

  Imaginea externă cu o astfel de manichiură va fi armonioasă dacă este alimentată cu outfit pastel, alb, negru sau gri. Hainele de turcoaz, culoarea albastră sau de măsline se vor potrivi, de asemenea.

  În ciuda contraindicațiilor prezentate, trebuie remarcat faptul că este necesar să se experimenteze și cu combinația și moderarea potrivită, manichiura va arăta nu numai potrivită, ci și eficientă.

  Idei

  La o manichiură spectaculoasă verde Se referă:

  • Franch (manichiura franceză) având o bază transparentă, cu o bandă de strălucire pe marginea plăcii de unghii+
  • Manichiura marmură în tonuri de măsline întunecate în unirea cu culoarea neagră, care este similară cu Malachite+

  • Manicură de marmură în culori strălucitoare pe bază de plante într-un duet alb+
  • Desenarea cu mazăre și dungi diverse și forme geometrice+

  • Manichiura având diverse nuanțe de verdeață pentru a reflecta subiectul marin+
  • Desen neobișnuit, reflectând bucăți de fructe tăiate, de exemplu, cum ar fi kiwi+

  • O varietate de subiecte de Anul Nou legat de reflecția temei de Anul Nou: ace, copaci de Crăciun+
  • Combinația de acoperire monocromă cu paiete de diferite culori care urmează adâncimea bazei.

  Dacă elementele strălucitoare sunt deja prezente într-o manichiură verde, atunci în nici un caz nu ar trebui încărcată cu utilizarea unui decor suplimentar.

   Pietrele se uită perfect la diferite tonuri de verde, dacă au o culoare transparentă sau culorile tonului principal.

   Pe o marigold, puteți face un strat de gitter, degetele rămase trebuie să aibă o acoperire mată monocromă sau lucioasă.

   Sequinele pot fi tonați culoarea principală, aurul, argintul sau albul.

   Pentru a da o strălucire umedă, trebuie să aplicați fixatorul.

   Ce combine?

   Detaliile imaginii trebuie să respecte întotdeauna dulapul selectat.

   Există reguli privind combinarea nuanțelor verde. De exemplu, mlaștina trebuie completată exclusiv cu tonuri calde și numai frigul este potrivit pentru smarald și menta. Vopsele clasice care sunt potrivite pentru orice umbră aparțin alb, gri și negru.

   Trebuie remarcat faptul că acest lucru nu este un cerc limitat de schemă de culori, care poate fi luată în considerare, Pentru a face o imagine cu elegante – specialiștii sunt oferite multe opțiuni:

   • La iarba tânără verde este adecvată galbenă și roșie+
   • Emerald este bine completat de violet închis, roz roz, albastru, diverse nuanțe de burgundă+

   • Moneta este combinată cu fuchsia de nuanțe luminoase, portocaliu strălucitor, aur, canar și diverse nuanțe de bej și smântână+
   • Pentru mlaștină preferată, maro, canar și cireș și cireș.

   În plus, trebuie luată în considerare faptul că întreaga varietate existentă a nuanțelor de verde unul în celălalt este foarte bine combinat, indiferent dacă se referă la culori calde sau reci.

    Dacă a fost achiziționată o rochie verde, atunci nu ar trebui să faceți imediat o manichiură a culorii corespunzătoare – Nu în această nevoie. În acest caz, este mai bine să preferați un ton complet diferit. Chiar dacă este necesar să se facă designul unghiilor în conformitate cu tonul hainei, atunci lacul ar trebui să difere de culoarea rochiei – trebuie să fie aleasă sau mai întunecată sau mai ușoară. Se poate face în mod diferit: pe unghii, efectuați o mică decorare cu elemente de verdeață, în timp ce tonul principal trebuie să fie universal (alb sau negru) sau contrastant cu o combinație de succes cu rochia.

    Dacă există o îndoială, dacă designul extravagant al unghiei la noua rochie de culoare smarald este potrivit, atunci este cel mai bine să vă întoarceți la stilul clasic al Neil-Art – veți salva întotdeauna Frenc în acest caz. Astfel încât rezultatul lucrărilor nu arată plictisitor și neclare, trebuie să faci o manichiură franceză în nuanțe luminoase sau blânde de culoare roz sau contur, contrastarea culorii roșii sau negre a plăcilor de unghii. Baza poate fi făcută în tonuri verzi. Aceeași opțiune ar trebui să fie furnizată dacă există o manichiură lunară.

    Poate că sarcina poate apărea: crearea unei manichiură pentru o nouă rochie verde în prezența unor unghii scurte. La rezolvarea unei astfel de sarcini, ar trebui să fie considerată regula principală: acoperirea unghiilor ar trebui să fie monofonică. Atunci când alegeți o culoare, ar trebui să fie preferați la tonurile întunecate ale verde, diferite nuanțe de albastru, prune sau roșu strălucitor și bej din tonurile pastelate.

    Umbra de manichiură trebuie selectată în funcție de faptul că culoarea rochiei noi include un ton rece sau cald. Nu așezați pe unghiile diferite desene, ornamente sau modele. Pentru accentul major din jur va fi o rochie, astfel încât manichiura, fiind în al doilea plan, trebuie să aibă un minim de elemente grafice. Dacă doriți încă să vă diversificați, puteți alege opțiunile clasice pentru Franch sau Ombre, care nu vor putea supraîncărca o imagine nouă.

    Cu unghii lungi, puteți crea o mulțime de opțiuni de manichiură sub tinuta verde. Cu un decor suplimentar, este de dorit să se creeze o manichiură numai sub condiția ca echipamentul să aibă o gamă de culori. Dacă are culori diferite, manichiura trebuie să fie monofonică. Pe unghii lungi, nuanțele de pastel blonde de roz, albastru, galben, care fac o concentrare deosebită pe lungime. Decor pe unghiile cu o predominanță de culoare verde poate fi plasat numai pe unul sau două unghii din fiecare mână.

    Bright Red sau Burgundia manichiura va fi spectaculos pare pe fundalul unei rochii de culoare de iarba proaspata. Pentru o rochie întunecată, aveți nevoie de o manichiură cu o predominanță de nuanțe de pastel.

    Exemple interesante

    Manichiura verde din acest an a obținut o mare popularitate. Acum, colecțiile de branduri americane, gelerația Jessica și firmele renumite Cristina și Bluesky, care dețin palma campionatului în rândul lacurilor gelului, au fost completate cu un număr mare de lacuri de gel verde, cum ar fi smarald, galben-verde, khaki și multe alte. O astfel de paletă bogată vă permite să creați un număr mare de opțiuni de proiectare a unghiilor.

    Crearea stil de toamna, puteți combina culoarea verde inchis cu negru și gri, iar pentru starea de spirit de iarnă pentru a face un design de unghii stil american, creând o manichiură roșu-verde de Crăciun.

    În prezent, pietre și pietre sunt foarte populare, care a pus pe unghii și bijuterii imite. Pentru a crea o suprafață de oglindă aplică cabluri.

    sezonul de vară următor va fi popular cu stilul Botany. În loc de crengute tradiționale, cu motive tropicale luminoase vor fi populare, care pot fi trase cu o perie subțire sau traduce Appliqué.

    Se pare puțin probabil să unghiile de design în stilul unui ochi feline, Și pentru a da o adâncime specială și culori mai pronunțate ale profesioniștilor de servicii de unghii a crea un efect de sticlă datorită pat colorată. Design de unghii foarte relevant cu model geometric sau minimalist.

    Opțiuni casual relevante pentru unghii stil de design Geometrie. Mod de manichiură, care include un ornament constând dintr-o varietate de benzi interconectate.

    O atenție deosebită ar trebui acordată tendinței acestui an, care este o manichiură de mentă. Este foarte blând, dă prospețime imaginii feminine și atrage totul. Designul de unghii de menta creat pentru vară, arata bine cu pielea tăbăcită.

    Manichiura atractivă de menta este excelentă atât pentru margini lungi cât și scurte. Mint Wombe creează un efect de nedescris al manichiurii. Orice elemente strălucite – pietre sau paiete – cad perfect pe bază de menta.

    Nuanțele suculente luminoase sunt combinate cu vopsele cum ar fi galben, violet, albastru. Tender nuanțe de menta arata bine în alianță cu culorile pastelului de roz, liliac, lămâie. Duetul de Monetărie și Argint într-o manichiură arată foarte atractiv și reamintește frumosul decoratiuni Tiffany & Co.

    Din combinația a două dintre aceste culori se pot face diferite variante:

    • O perie subțire de manichiură pentru a aplica o bandă de argint în centrul unghiilor de degete fără nume și trage arce pe toate puțurile de gălbenele+
    • Lunkers Nail Decoreaza cu triunghiuri mici din folie.

    Combinația de lac de menta cu strat de nisip pe două plăci de unghii, pe celelalte gălbenele este mai bine să se aplice o altă soluție de designer – Ombre sau desen.

    Manichiura cu puncte merita o mare popularitate si recent nu lasa ratingurile tendintelor de moda ale Neil-Art. Se aplică baza de menta a manichiurii, care sunt multicolore, reamintind confetti și poate avea o anumită gamă de culori sub imaginea creată.

    Cum să faceți o manichiură verde cu efectul Malachitei, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: