Paleta de nuanțe și caracteristici ale aplicației gelului lacurilor Rosalind

Paleta de nuanțe și caracteristici ale aplicației gelului lacurilor Rosalind

Aliexpresele prezintă o linie de lac de gel intitulat Rosalind. Acesta are în principal recenzii pozitive ale clienților și este adesea folosit de maeștrii profesioniști de servicii de unghii în saloane de înfrumusețare. Pentru uscare, stratul de acoperire necesită lampă ultravioletă sau LED. Despre ce calități are materialul și cum să-l aplicați corect, să vorbim în acest articol.

Particularități

Marca Rosalind are o gamă foarte largă de produse. Frumoase doamne ca o astfel de serie ca „ochii pisicii”, Shimmer, Lilac, Matte și multe altele. Acest lucru se datorează faptului că materialul este perfect aplicat, are o perie confortabilă, se usucă rapid și arată foarte atractivă. În plus, toate lacurile gelului au un preț accesibil, ceea ce le permite să le achiziționeze tuturor.

Dacă din orice motiv trebuie să combinați lacurile gel ale acestui brand cu materialele altor producători, nu va oferi probleme. Cu toate acestea, este mai bine să clarificați momentul în avans, unii nu pot veni. Sticla este produsă în cantitate de 7 mililitri, care este destul de puțin, dar este mai degrabă plus, deoarece materialul nu are timp să se usuce. Este imposibil să nu rețineți posibilitatea amestecării tonurilor, ceea ce conferă master varietatea de noi nuanțe care corespund cererilor de chiar cele mai exigente de modă. Designul sticlelor este diversificat, totuși nu interferează. Fiecare colecție se face într-un singur stil. Cel mai adesea, sticlele sunt fabricate din sticlă neagră mată, au un autocolant cu compoziția materialului. Rosalind are toate certificatele de calitate necesare și este absolut sigur pentru consumator. Prețul mediu de 1 lac de gel – aproximativ un dolar.

Dintre dezavantajele produselor, se poate observa că lamelele de la perie în jos, astfel încât să deschidă sticla este problematică. În plus, mirosul multor va părea neplăcut.

Baza și de sus

Fiecare companie, creând produse de îngrijire a unghiilor, are o bază și de sus. Experții recomandă aplicarea acoperirii de bază foarte subțiri, astfel încât doamnele frumoase nu vor fi senzații dureroase la uscare în lampă. Baza de date poate fi lipită, deoarece are fotoinitori în compoziția sa. Când sunt polimerizați, căldura este evidențiată. Cu toate acestea, baza de date are avantaje. Ea se usucă destul de repede, timpul petrecut pe acest proces durează de la 30 de secunde la 2 minute, în funcție de tipul de lampă.

După ce maestrul a împlinit manichiura, a scos strălucirea naturală de pe placa de unghii, a degustat-o ​​și a provocat grundul, vine o serie de utilizări a stratului de bază. Specialiștii îl sfătuiesc să-l aplice în două straturi, primul – frecarea în unghie, al doilea este deja pe partea de sus, astfel încât suprafața se va dovedi a fi mai uniformă. Cu aplicarea corectă a bazei de unghii va avea o strălucire continuă netedă.

În ceea ce privește vârfurile mărcii Rosalind, ele sunt destul de groase și au capacitatea de auto-nivel. În plus, această acoperire protejează lacul gelului de la așchiere și abraziune, puteți face ca gospodăria cu manichiura. Cu toate acestea, aplicarea are caracteristici proprii.

La acoperirea unghiilor, partea de sus Rosalind nu ar trebui să fie înviat. Datorită densității sale, el va ajunge la pensula, astfel încât locul de muncă necesită o precizie specială. În cazul în care partea de sus este aplicat pe placa de unghii, mâna trebuie să fie predat timp de câteva secunde, apoi eliminați în lampă. Degresarea nu este necesară, dar câteva minute trebuie să așteptați pentru acoperirea să se răcească.

Îndepărtarea straturilor

În ceea ce privește îndepărtarea de acoperire, pot exista, de asemenea, unele nuanțe. În unele comentarii este specificat că lac gel este dificil de a elimina. Influența asupra acest lucru poate oferi grund.

Dacă este imposibil de a elimina acoperirea în mod obișnuit, maeștrii recomandă să-l taie. Baza de date durează pe unghie, deci nu este necesar să-l eliminați, și nu va fi atât de ușor de făcut. Noul lac gel va fi aplicat chiar deasupra. Spicking acoperirea este mai convenabil pentru întregul tăietor ceramică, ca și alte materiale pot oferi disconfort puternic clienților prin supraîncălzire. Această schemă are un alt avantaj – în timpul acesteia nu există lichide care conțin acetonă, respectiv mirosul neplăcut va fi absent.

Despre seria

Paleta de culori largi și diferite serii fac ca produsele Rosalind să fie populare ca maeștrii și clienții acestora. Luați în considerare în detaliu regulile de bază folosind cererea specială – diamant, „ochi pisici”, „blană artificială” și termolate. Nuanțele strălucitoare ale seriei de diamante ale reprezentantului francez sunt evaluate pentru o strălucire teribilă cu diamante, în special relevante pentru sărbători, petreceri și alte evenimente. Materialul cade cu ușurință, frumos fickers atunci când lumina. Gelul de gel cu un glitter mai mic poate fi folosit pentru purtarea de zi cu zi, se pare foarte curată și drăguță.

Gel metalic Lucky „Feline Eye” mult mai iubit la modă și prezentată în colecțiile multor producători. Rosalind nu este o excepție, cu toate acestea, paleta acestor culori nu este distinsă printr-o varietate specială, nuanțele sunt predominant calme. În acest caz, o opțiune excelentă va fi pe o culoare neagră, va da efect și intensitate. Materialul portocaliu va fi lansat puternic în lumina neonului.

Maeștrii serviciului de unghii folosesc adesea o astfel de tehnică de apreciere: după ce o bandă este formată sub magnet, ea mișcă un ac subțire la o spirală, ca rezultat, se dovedește un trandafir spectaculos și neobișnuit.

Unul dintre produsele noi care au timp de a iubi moda de modă din întreaga lume este seria „Blană artificială”. Acoperirea arată mai degrabă originală decât este de interes deosebit. În plus, poate fi combinată cu materiale din alte serii, acesta oferă saturație specială și un design neobișnuit. În ceea ce privește termolatele, conducătorul lor de culoare nu este atât de larg, nuanțele sunt foarte plăcute. Dacă gălbenele au o lungime suficientă, franca este foarte frumoasă, deoarece este întunecată pe sfaturi. În cazul unghiilor scurte, tonul poate părea insuficient saturat, dar această opțiune va fi găsirea originală în timpul iernii, deoarece în căldură și în gelul rece va schimba culoarea sa.

Recenzii

Lacul Rosalind Gel este cunoscut nu numai în Rusia. Este aleasă și la modă și la modă, cum ar fi America, Polonia și Ucraina. Acestea notă categoria de preț scăzută a mărfurilor, care nu afectează calitatea și fiabilitatea excelentă. Tehnologiile sunt îmbunătățite constant, deci cu timpul materialul devine mai bun. Apar în vânzare și elemente noi – de exemplu, mat sau cauciuc de sus. Producătorul a actualizat aspectul produsului, acum toate sticlele negre.

Anterior, au existat recenzii care au apărut dificultăți la îndepărtarea materialului. Poate că acest lucru se referă la opțiunile vechi, ca în prezent, cumpărătorii mulțumesc furnizorului pentru bunuri și sărbătoresc calitatea sa bună. Potrivit ratingului Aliexpress, acest lac de gel se află la locul terț onorabil. El este considerat cel mai bun prin auto-nivelare.

Masterat converg în opinia că acest material este perfect ținut pe unghiile până la lună. În același timp, este adesea posibilă utilizarea unei alte baze de date și de sus. În plus, se recomandă aplicarea corectă a lacurilor gel, astfel încât să nu existe probleme în viitor. Când urmați tehnologia de aplicare, produsele Rosalind vor încânta reprezentanții sexului frumos pentru o lungă perioadă de timp.

În următorul videoclip veți găsi o imagine de ansamblu detaliată a diferitelor culori ale gelului Lakkov Rosalind.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: