Pedichiura begă: Caracteristici de design și idei originale

Pedichiura begă: Caracteristici de design și idei originale

Fata modernă nu poate face fără o pedichiură de înaltă calitate, mai ales cu debutul sezonului cald. În perioada pantofilor deschisi este deosebit de important să se mențină picioarele bine păstrate și îngrijite. Există multe opțiuni pentru decorarea unghiilor pe picioare, dar în articol ne vom uita la una dintre cele mai comune pedichiură.

Caracteristicile înregistrării

Culorile nud rămân la vârf de popularitate. Această tendință este păstrată pentru mai multe sezoane. Această tendință a fost dovedită perfect nu numai în pedichiură, ci și în manichiură, haine și make-up. Nuanțele care sunt potrivite pentru noțiunea de „nud” au o ușoară caracteristică și sensibilitate caracteristică. Culoarea bej este adesea numită corporală, datorită abordării maxime a tonului natural al pielii.

În ciuda faptului că acest design este considerat blând și delicat, pedichiura în culori bej nu poate fi numită plictisitoare și monotonă. Având în vedere bogata varietate de nuanțe, ridicați opțiunea perfectă pentru stilul de îmbrăcăminte sau starea de spirit nu va fi dificilă.

Designerii au apreciat foarte mult această culoare datorită mai multor avantaje și, în special, relevanței și originalității. Împreună cu culoarea alb și negru, bej a devenit clasică și, prin urmare, este întotdeauna relevantă. Pentru a rămâne în tendință și a atrage atenția, nu este necesar să pictați unghiile pe picioare în culori strălucitoare. Abordarea originală de a utiliza o culoare nud va crea un elegant si un design atractiv.

Avantaje și dezavantaje

Luați în considerare principalele avantaje ale bejului.

 • Culoarea a devenit clasică și relevantă. În acest caz, neutralitatea acționează ca un avantaj. Acesta combină moale, eleganță și sensibilitate. Nuanțe se potrivesc armonios în orice stil și imagine, dându-i integritate.
 • Pedichiura bej este potrivită pentru o serie de evenimente. Se va uita perfect la biroul de lucru și la o petrecere sau la plimbare. În plus, o astfel de înregistrare este potrivit pentru orice moment al anului.
 • Paleta de nuanțe bej este imensă și multilaterală. Decolorați și saturate vopsele, tonuri reci și întunecate – toate acestea într-o mare varietate. Când creați decor puteți utiliza una sau mai multe culori.
Citește mai mult  Manichiura de cafea: idei luminoase și sfaturi privind implementarea lor

 • Acest ton este minunat cu alte culori și nuanțe. Oferă maeștrilor serviciului de unghii o alegere nelimitată cu privire la combinația de vopsele. Ridica culoarea hainelor sub un astfel de decor nu va funcționa.
 • O astfel de pedichiură este potrivită pentru reprezentanții sexului frumos de orice vârstă.
 • Dacă doriți să decorați o placă de unghii cu un model sau un model original, bej perfect adecvat ca fundal.

Unele caracteristici pozitive ale acestei culori pot deveni partidele sale slabe cu decorare incorectă. Nuanța poate arăta plictisitoare și inexpresive dacă alegeți o acoperire monofonică și nu o completați cu accesorii expresive și pantofi.

Având în vedere varietatea largă a acestui decor de culoare, designerii au făcut o mulțime de decizii de succes pentru proiectarea unghiilor sub sandale sau pantofi de tip deschis.

Acoperire monocromă

Anul trecut, designerii profesioniști au marcat simplitatea și minimalismul prin tendință, făcând un pariu pe un decor monofonic. Această tendință este încă păstrată în această zi. Pentru această culoare, această versiune a designului este mai mult decât potrivită, principalul lucru este să alegeți dreptul. După cum arată practica, o pedichiură monocrom bej este considerată cea mai comună design.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui design este o tehnică simplă de aplicare. În prezența instrumentelor și consumabilelor necesare, un astfel de decor poate fi făcut independent, iar prețul acestui serviciu în cabină nu va fi ridicat.

O varietate de decorare monofonică

Această tehnică nu este în aplicarea unei umbre neutre pe placa de unghii. Opțional, puteți alege oricare dintre opțiunile de culori:

 • Paletă caldă cu adăugarea diferitelor filme de culoare: Pink, Peach și alte opțiuni+
 • Un set rece de nuanțe cu note blânde de albastru sau verde va arăta, de asemenea, cu atenție și eficient.

Dacă trebuie să diluați designul, puteți adăuga mai multe culori ale unui alt ton la culoarea principală.

Sclipici și îngheț

În pedichiură, nu numai culoarea este importantă, dar și textura. Din această caracteristică va depinde de rezultatul și efectul vizual.

Citește mai mult  Lista de instrumente și materiale pentru gel de extensie a unghiilor

Designerii oferă fetelor să facă următoarea alegere.

 • Coating lucios este un clasic. Suprafața netedă și strălucitoare este minunată combinată cu diferite nuanțe de bej. O astfel de textură este adesea aleasă pentru decorațiuni elegante folosind bucle.

 • Matte de acoperire Minunat potrivit pentru pedichiura modernă. Mulți gardieni de modă fac o alegere în favoarea efectului unghiilor de catifea. Această tehnică va fi combinată cu diferite nuanțe de bej.
 • Oglindă sau pedichiura cu efect de crom va atrage cu siguranță atenția altora. Acoperirea va fi suflată în soare, deschizând culoarea din partea nouă.

masterat cu experiență pot combina mai multe tehnici într-un design, creând un design original și expresiv.

Manichiura si pedichiura

  Astfel încât imaginea să pară elegantă și organică, toate componentele sale trebuie să fie armonioase și combinate unul cu celălalt. Când faceți o pedichiură în nuanțe bej, nu este necesar să pictați într-o astfel de culoare la unghii.

  În acest caz, se recomandă alegerea oricăror nuanțe nud pentru manichiură. Apoi, puteți fi siguri că veți obține integritatea.

  Design Bej este considerat elementul complet și independent, din cauza la care poate exista ca o componentă separată a decorului. Cu toate acestea, dacă se dorește, puteți utiliza o altă abordare, de exemplu, utilizarea stilisticelor unice pentru pedichiură și manichiură. Acesta prevede utilizarea desenelor identice sau a unor elemente decorative suplimentare.

  Aplicarea straturilor

  Pedichiura cu pietre întotdeauna arăta în mod expres și eficient. Acest stil alege cel mai adesea pentru sărbătorile și alte evenimente festive. Designerii folosesc elemente care diferă în dimensiune, formă și culoare. Pe un fundal bej minunat arata ca pietre albe (transparente) si multi-colorate.

  Pietrele și pietrele pot fi utilizate fără un design suplimentar, ca elemente independente. Dacă este necesar să adăugați modelul, cele mai des folosite paiete, care pot fi, de asemenea, diferite.

  Maeștrii combină adesea mai multe părți pe o placă de unghii, creând o compoziție sau plasându-le în ordine haotică. Regula de bază – Utilizați cu siguranță elementele decorative și nu exagerate cu numărul acestora.

  Desen

  După cum sa observat deja, culoarea bej este ideală ca fundal pentru orice model sau model. Pentru a face o imagine expresivă, utilizați nuanțe luminoase și colorate, cum ar fi:

  • albastru+
  • verde+
  • roșu+
  • negru+
  • Violet.
  Citește mai mult  forcepsul pentru unghii: cum de a alege, utilizați în mod corect și Sharpe?

   La vârf de popularitate există abstracții și forme geometrice. Un astfel de desen este universal și va fi minunat să se uite la unghiile de diferite lungimi și forme.

   Design clasic – motive florale. Imaginile de muguri în culori strălucitoare sau culori pastelate blânde vor face o imagine mai feminină. Opțiunea perfectă pentru orice stil în haine care va fi în starea de spirit. În plus față de culori, unghiile pot fi decorate cu frunze și elemente răsucite care seamănă cu plantele.

   Desenul poate fi combinat cu succes cu paiete, pietre, pietre, margele și alte detalii.

   Idei de modă

   În acest sezon, mulți designeri aderă la tendințele de simplitate și ușurință, totuși, acest lucru nu înseamnă că fanii de modă ar trebui să fie complet abandonați cu desene și diverse tehnici.

   Culoarea bej este minunată pentru astfel de tehnici:

   • Franța și invers franceză+
   • Pedicur Lunny+

   • Ombre sau gradient efect atunci când culoarea câștigă saturație de la o margine a unghiei la alta sau modificări, deplasându-se de la ton la ton+
   • Pedichiura cu pietre+
   • Neil-Art (desene de diferite teme).

   De asemenea, este posibil să combinați cu succes tehnicile de mai sus. Nu vă fie frică să încercați idei noi și experimente. Caracteristica culorii principale este că arată minunat cu culorile luminoase. În timp ce combinația a două tonuri luminoase poate să arate ieftin și inacct.

   Despre cum să faci o pedichiură în culoarea bej cu o gaură, uitați-vă în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: