Pedichiura de nuanțe de verde

Pedichiura de nuanțe de verde

În ciuda faptului că vara este în spatele, și pantofi deschise nu mai sunt în stare să poarte, o femeie adevărată, care se uita el însuși și întotdeauna caută să arate perfect vârfurile cuielor, continuă să facă pedichiura. În toamna zi sumbru, așa că vreau să amintesc despre proaspete de vară și de primăvară blândă! Și, prin urmare, mai multe femei aleg nuanțe de verde pentru pedichiură.

Soiuri

Pedichiura în tonuri verzi poate fi cea mai diferită. Luați în considerare cele mai populare tipuri.

Flori

Flori și alte plante trase pe un fundal verde vor fi foarte proaspete și să caute să arate. Este mai bine să folosiți desenul doar un deget mare. De exemplu, poate atrage o floare mare de roșu strălucitor, portocaliu sau alb, iar apoi pedichiura nu va arăta prea verde. În loc de culori, puteți desena o crengere, cactus, frunze, dar dacă aceste elemente ar trebui să tragă în verde, atunci fundalul este mai bine schimbat. De exemplu, puteți picta toate unghiile în verde, unul sau două unghii acoperite cu o bază albă și descriu elemente decorative verzi ale aceleiași umbri, în timp ce unghiile.

„Feline Eye”

Trend 2018! Creat de un gel special cu particule microscopice. Kitul include un magnet care este adus sub unghiul dorit cu unghiile de gel acoperite, formând o bandă ușoară.

Designul rezultat este similar cu elevul pisicii, prin urmare numele – „Feline Eye”. O astfel de pedichiură pare scumpă și solidă.

Salată

Dacă culoarea principală este selectată salată, va fi adecvată pentru a plasa pe unghii. De obicei, acestea sunt flori. Conform principiului descris mai sus, este posibil, de exemplu, pe unghiile rămase sub desenul „orbului” valei albe pe același fundal și de outlit frunze de salată în culoarea altor unghii.

Citește mai mult  Du-te cuie pe picioare: de ce se întâmplă și ce să facă?

Smarald

Emerald este o culoare atât de uimitoare și bogată încât este recomandată să o lăsăm fără decorațiuni. Smarald marchează pe picioare și așa va arăta câștigul. Chiar mai solid, un astfel de design va arăta în combinație cu o manichiură similară.

Nautic

Mergând să se odihnească, vreau să mă obligă la acest eveniment și pedichiură. Prin urmare, multe femei folosesc culoarea valului de mare în legătură în combinație cu alb. De multe ori este unghii dungate, dar nu vă limitați cu cadre tradiționale. Dacă adăugați la nuanțele de design alb-turcoaz dungat de lac roșu, atunci va face o pedicală mai originală.

Puteți face unul dintre benzi roșii sau efectuați în acest model de culoare pe unul dintre unghii, de exemplu, trageți ancora sau coaja.

Cu folie

Nuanțele verzi sunt foarte bine combinate cu decorarea foliei. Deosebit de impresionant arată verde închis. Cu ajutorul unei folii speciale pe unghii, puteți crea turnare, pierdere neobișnuită, oglindă, fragmente de sticlă. Foliană Bine înlocuiește strălucirea și alte decorațiuni.

Camuflaj

Pedichiura cu utilizarea camuflajului nu pierde popularitatea de mai mulți ani. De obicei, culorile Khaki sunt folosite pentru a crea, dar se aplică orice lac verde cu stropi maro sau gri.

Adesea, acest design este temporizat pentru haine sau obiecte de uz casnic.

Franch

La crearea Franch, orice nuanta verde se va potrivi, și opțiunea de proiectare poate fi complet diferit. Frumos pe picioare arata franceză verde clasic, diagonală, lunar. Pentru proiectarea, orice elemente care sunt oferite pentru manichiura tradițională franceză – strasuri, margele, strălucire. Una dintre opțiunile – Franceză inverse, în cazul în care unghia în sine este verde, iar gaura se face în sclipiciul de aur.

În acest caz, este recomandat pentru a sări peste un cui, de exemplu, pe un deget fără nume, și vopsea-l complet în verde, pentru a evita o vedere talie.

Folosind nuanțe de verde la crearea unei pedichiură, puteți implementa cele mai multe soluții de proiectare neobișnuite. Cuie pe picioare realizate în ton verde arate întotdeauna frumos și de bun gust. Puteți alege o nuanta sa se imbrace, pantofi, accesorii – atunci pedichiura verde va arata chiar mai mult pricepere.

Citește mai mult  Manichiură roșie închisă: opțiuni de proiectare și tendințe de modă

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: