Pedichiura la instruirea pas cu pas și a erorilor diseminate

Pedichiura la instruirea pas cu pas și a erorilor diseminate

Îngrijirea frunzelor necesită nu numai în vară când pantofii deschisi sunt purtați, dar în timpul iernii. Pentru a aduce piciorul în ordine, nu este necesar să mergeți la un salon profesionist, puteți să vă faceți o pedichiură la domiciliu, dacă studiați tehnologia în detaliu.

Băi pregătitoare pentru picior

Porniți pedichiura la domiciliu întotdeauna cu o baie caldă. Ajută la despachetarea zgomotului, înmoaie-o și facilitează procesul de îndepărtare a pielii. În apă, cuți, uleiuri și chiar sare cu aditivi sunt adesea adăugați pentru a alimenta pielea cu elemente utile, pentru a-și îmbunătăți starea. Băile pot fi împărțite în următoarele grupe:

 • Tonifiere+

 • Antibacterian+

 • Relaxare+

 • Bunastare+

 • înmuiere+

 • Exfoligent.

Toate acestea sunt foarte pur și simplu pregătite, vor fi necesare doar componente diferite. Pentru a face o baie de tonifiere, veți avea nevoie de apă caldă, ulei de mentă și sare de mare. Dacă nu există ulei, puteți eșarda iarba uscată separat și adăugați perfuzia în apă.

Care are boli fungice, este mai bine să pregătiți o baie antibacteriană. Acesta va aduce piciorul în ordine după piscină publică, sală de gimnastică, parcare și prevenirea infecției. Cel mai bun agent profilactic este cea mai simplă sodă alimentară. Pe un mic bazin suficient de 4 linguri. Produsul ucide perfect bacteriile și distruge mirosul neplăcut.

Dacă picioarele sunt bine, atunci puteți face doar o baie relaxantă cu o calendulă sau un mușețel. Au un efect de hidratare suplimentar. Un astfel de instrument este ideal pentru cei care trebuie să poarte pantofi înguste sau pantofi cu toc înalt. Vindecarea rănilor mici și a fisurilor pe tocuri apar mai repede după cursul unor astfel de băi.

Scapa de piele flaptă și microcracurile ajută la apă cu sare, este perfect dezinfectă și ajută la eliminarea Natopilor. Păstrați prea mult timp în apă nu este recomandat, 15 minute suficient pentru a atinge efectul necesar. Orice fată poate face acasă în mod independent baie. Răspândiți-vă picioarele cu adăugarea de extracte din plante, sare sau sifonul este întotdeauna mai ușor. Soluția este ușor și rapid pregătită cu propriile mâini, trebuie să aveți numai ierburi uscate care pot fi găsite cu ușurință în farmacie.

Dacă adăugați mai multe linguri de oțet la apă, de exemplu, Apple, atunci puteți obține un efect de înmuiere. Dar nu poate fi folosit acid acetic. Durata de spargere – nu mai mult de 15 minute.

Efectul de exfoliere poate fi realizat utilizând o sare de masă împreună cu peroxid de hidrogen, care este adăugată la apa din numărul de câteva linguri.

Instrumente necesare

Pedichiura hardware poate fi inaccesibilă la domiciliu, astfel încât peroxidul de hidrogen devine ca un mijloc excelent de combatere a pielii Energite. Și acasă puteți obține în mod independent rezultate excelente, dacă aveți tot ce aveți nevoie la îndemână:

 • Baie de picior, care poate fi plastic și ceramică+

 • stand+

 • Pillet pentru tocuri cu abrazive mici+

 • piatră ponce+

 • Rulează instalat între degete+

 • Set de pedichiura+

 • Mașină de măcinat+

 • lac+

 • acetonă+

 • cremă+

 • Discuri țesute de bumbac.

Etapele procedurii

Instrucțiunea pas cu pas ajută la realizarea unor unghii frumoase pentru a face un unghi frumos. Dacă acționăm în etape, atunci puteți face călcâiuri moi și atractive.

La început, este necesar să faceți o baie specială pentru a vă relaxa și înmuia pielea pentru îndepărtarea ulterioară. După ce piciorul ștergeți prosopul și instalat pe suport. Lacul vechi este eliminat datorită utilizării mijloacelor de eliminare. Dacă este necesar, unghiile sunt tăiate, fac forma. Merită să spuneți că pe picioare o pedichiură lungă arată neatractivă, deci este necesar să se scurteze lungimea. Dacă placa de unghii a acceptat prea mult, tăiați unghia, dar nu-l vărsați la bază. Sawo este necesar doar pentru a corecta forma.

Cuticula este îndepărtată după ce este aplicată un instrument special cu acid de fructe. Acesta este distribuit pe cui și părțile laterale. Îndepărtați excesul de piele folosind un stick de bambus pentru acest lucru.

Acum mergeți la procesarea tocurilor. Puteți aplica o mașină mică care poluează rapid pielea și puteți converti conducta, ponce sau glore. Este important să fii foarte atent să mergi la un strat de piele blând, dar nu-l deteriora. Dacă nu există experiență în utilizarea unor astfel de echipamente de pedichiură, atunci este mai bine să faceți fonduri pentru o pedichiură acidă, care vă va permite să eliminați rapid și ușor pielea erodată.

Citește mai mult  Airbrush pe unghii: Caracteristici și tehnologie

Burgeri mici tăiate cu sfarcuri. În nici un caz nu poate trage pielea, deoarece rănile deschise vor apărea.

Îndepărtați stratul gros de piele necesită nu numai pe tocuri, ci și pe tampoanele de degete mari. După finalizarea pielii în jurul valorii, merită să faceți o cârpă umedă și murdare cu cremă. Cutticul este îndepărtat de la mijloc la margini, este important dacă nu vreau ca procesul să fie dureros.

Marginile unghiilor de pe picioare sunt făcute pătrate, numai pentru a evita rotirea lor în piele. Plăcuța în sine este de a acoperi cu un agent antiseptic.

Tratarea pielii STOP

În funcție de ceea ce starea este tocurile, este necesar să alegeți un instrument de procesare a acestora. Atunci când formează un strat gros de piele oroging, este cel mai bine folosit un grater sau mașină specială.

Când cumpărați un grater care merită văzut din ce materiale se face. Ei bine, când mânerul este fabricat din lemn, iar suprafața de lucru este realizată din:

 • Pumise+

 • nichel+

 • din oțel inoxidabil+

 • Plastic.

Pe produsele bune ale lateralelor de lucru ale două – una cu mai multe crestături nepoliticoase, cealaltă – cu mici și mai puțin rănite. După ruperea picioarelor pentru procesarea primară, se utilizează un grater mai grosier. Se află într-o direcție de la marginile la mijloc și din spate. În a doua etapă, Natoptysh sunt eliminate. Puteți să scufundați piciorul în apă fierbinte pentru a termina procesul de procesare moale.

Din ce în ce mai mult, fetele au început să folosească pentru pedichiură la mașini speciale de acasă. Atunci când cumpărați o atenție deosebită trebuie acordată materialului din care a fost fabricată lama. Oțelul chirurgical depășește întotdeauna restul materialelor, deoarece are o rezistență mai mare la uzură.

Înainte de a efectua procedura, este mai bine să vă rupeți picioarele folosind perfuzii utile și alte componente. Picioarele ar trebui să fie uscate și lumină de mișcare. Nu este necesar să se apăreze pe mașină. Mai multă atenție este plătită părților de umplere, atunci când prelucrarea ferăstraiei electrice, treceți de la marginile la centrul de picior.

După îndepărtarea pielii, picioarele sunt din nou scufundate în apă și mai târziu, cincisprezece minute sunt lustruite cu un antet special cu abrazive mici. În concluzie, se aplică o umidificare, antibacteriană sau orice altă cremă.

Lucrul cu unghiile

Lucrați cu placa de unghii necesită atenți să nu le deteriorați folosind instrumentele necesare pentru acest lucru. Profesioniștii se dizolvă pentru a aplica în timpul unei pedichiură a unui răcitor cu o acoperire aspră, în special cele care seamănă cu șmirghelul.

Dacă ignorați acest sfat, puteți întâmpina timp cu astfel de probleme ca:

 • Peeling unghii+

 • Unitate neatractivă+

 • Deformarea plăcii de unghii.

Fișierul de sticlă pentru pedichiură s-a dovedit cel mai bine, deoarece nu deteriorează cuiul și nu fură mult timp.

Există o tehnologie specială de focalizare care implică mișcarea într-o singură direcție. Face ca forma potrivita a placa este usoara, fiecare femeie poate face față acestei sarcini, dar nu este necesar să experimenteze pe picioare, este mai bine să lași un pătrat natural. Dacă îl schimbați, va începe în curând să crească în piele și va consulta un specialist va avea nevoie. Dacă această problemă a apărut deja, atunci picioarele vor trebui să fie sortate în soluție de sodiu cu sare.

În a doua etapă, se folosește un coleg cu două sensuri. Utilizați mai întâi o suprafață grosieră pentru a îndepărta inegalitatea, îndepărtați reziduurile de lac sau gel. A doua parte este utilizată pentru lustruire, vă permite să obțineți strălucirea și netezirea.

Îndepărtarea cuticulei

Cuticulează o funcție de protecție, nu dau infecție pentru a pătrunde în cui, așa că atunci când trebuie să eliminați pielea inutilă cu o pedichiură independentă, dar în nici un caz nu afectează normal. Unele tăieturi sunt în creștere în mare măsură și este necesar să o curăți, să urmați sănătatea, să dați unghiilor specii bine întreținute.

Citește mai mult  Idei pentru crearea unui pedichiură florale neobișnuit

Pielea se poate tăia. Pentru aceasta, se utilizează dispozitive speciale:

 • foarfece+

 • pensetă.

Acestea trebuie să fie făcute din oțel inoxidabil, accentuate manual, doar astfel încât instrumentul va îndeplini sarcina și nu rănește cuiul. Picioarele sunt presărate cu siguranță. Un agent special de înmuiere este aplicat în zona cuticulei. Este păstrat în câteva minute, apoi îndepărtat cu un șervețel umed.

Îndepărtat, cu un set de pedichiură, pielea ridicată. Acesta este eliminat de un alt instrument. Principalul lucru nu este acela de a răni unghiile și țesăturile vii sub cutie. Tăiați pielea la un moment dat pentru a nu lăsa burte, apoi aplicați crema pe degete și unghii.

Dacă nu funcționează cu ușurință și ușurință cu pensete, atunci ar trebui să utilizați metoda inovatoare neobișnuită utilizând keratolicii. Ele sunt necesare pentru a înmuia suficient pielea, apoi scoateți-o cu un baston de bambus. În concluzie, placa de unghii este tratată cu ulei special. Unul dintre principalele avantaje ale acestei metode este securitatea acestuia. Pielea slabă este ușor de curățat.

Metoda hardware utilizată încă care nu necesită ruperea picioarelor. Toate tehnologiile se bazează pe utilizarea de ulei special, care are un impact numai asupra celulelor moarte ale pielii.

În timpul pedichiurii, picioarele sunt prelucrate de duze și tăietori speciale, cuticula nu este tăiată, astfel încât leziunea nu apare. Echipamentul vine la vânzare cu duze diferite, mici aplicate pentru a curăța spațiul dintre degete și în jurul plăcii de unghii. Puteți gestiona picioarele, tocurile și degetele folosind un astfel de aparat.

Primul folosește o duză cu o suprafață aspră. Atunci când o cantitate mai mare de piele moartă a fost deja îndepărtată, sunt utilizate duze cu efecte mai delicate. Pe piață puteți găsi echipamente cu o mulțime de stâlpi diferiți, perii care ajută la păstrarea nu numai a unghiilor în frumusețe, dar și pentru a îndepărta porumbul, fisurile, îndepărtați cuticula fără durere.

În procesul de pedichiură hardware, este important să se aplice inițial produsele de înmuiere pe piele. Acum va elimina țesăturile arse. Cutterul de frezare va elimina rapid Natoptysh sau Porumbul vechi, poluează cuticula. Atunci va fi necesar să dați separat formularul de unghii, poluați-l manual și acoperit cu lac.

Multe modele au o duză specială din porumb. Vă permite să îndepărtați rapid și delicat pielea stratului, nu rău. În plus, astfel de dispozitive au în plus un efect de masaj. Circulația sângelui se îmbunătățește, culoarea pielii se îmbunătățește, devine mai moale.

Cosmetologii au demonstrat că pedichiura hardware încetinește creșterea cornilor noi și a Natopesh, pielea rămâne o mai mică și elastică mai mică.

Aplicarea lacului

Culoarea și designul acoperirii plăcii de unghii depind de fata de fantezie. A devenit popular pentru a face un francez alb sau doar vopsea unghiile cu un gel de ton. Dacă este selectată o paletă mai luminoasă, de exemplu, unghiile roșii, atunci ar trebui introduse ușor între degetele divizoare speciale. Cu ele nu numai convenabil să acopere unghiile, dar și lacurile nu vor curge până când se usucă.

Nu toate fetele împiedică placa de unghii, deși este mai bine să faceți acest mijloc special fără acetonă. Dacă sub lac pune o bază special intenționată, atunci va fi menținută mult mai mult.

Nuanțele luminoase vor necesita mai multe straturi pentru a picta complet unghiul. Lumina poate fi acoperită o dată. Când stratul de acoperire conduce, se utilizează un fixator special.

Dacă doriți ca lacul să se usuce, este imposibil să se folosească un uscător de păr, deoarece efectul aerului cald provoacă efectul invers. O astfel de acoperire va fi mai rapidă pentru a flip de la unghii.

Designul modern oferă multe opțiuni pentru pedichiură. Acestea nu sunt doar imagini pe unghiile culorilor și animalelor, ci și tehnici speciale. Luna Manichiura arată foarte atractivă, tehnica acvariului este deosebit de populară. Imagini 3D – top de profesionalism, creați un astfel de desen al casei poate să nu aibă fiecare femeie, dar puteți încerca întotdeauna experimentarea.

Paleta alb-negru este un clasic constant. O astfel de pedichiură este potrivită pentru un eveniment solemn și o întâlnire de afaceri, arată bine în viața de zi cu zi, indiferent de imaginea femeii alese.

Citește mai mult  Opțiuni de design la modă pentru manichiura transparentă

În vara merită preferințele unei palete mai strălucitoare și îndrăznețe, în timpul iernii, arată un design bun în culoarea albastră folosind atributele de Anul Nou.

Recomandări de îngrijire ulterioară

Orice pedichiură merită completarea aplicării unei creme antiseptice sau hidratante speciale. Apoi, va lua îngrijirea corespunzătoare – cu pielea uscată, va trebui să aplicați crema pe piele pentru noapte și să purtați șosete speciale. Afectează în mod favorabil picioarele de scrubs, dar nu trebuie să le abuzați.

Masaj util pentru a îmbunătăți circulația sângelui pe urmele. Dacă picioarele transpiră în mod constant și mirositoare neplăcute, va fi necesar să se achiziționeze un deodorant sau un agent antiseptic. Când o femeie simte în mod constant oboseală, puteți folosi creme de tonifiere sau mai des repetați băile.

La unghiile rămân frumoase, în fiecare zi va trebui să aplice ulei pentru cuticula. În timp, placa de unghii va deveni mai mult, unghiile vor crește mai repede, iar grosimea lor va crește.

Dacă unghiile sunt galbene, acesta va ajuta baia cu suc de lămâie, care are un efect de albire. Dacă există fisuri pe tocuri, este necesar să aplicați în mod abundent vaselina pe ele și să purtați șosete de bumbac. Diferența devine vizibilă în câteva zile.

Mare pentru masajul de măsline sau ulei de migdale în care puteți adăuga eteric.

Greșeli comune

Din anumite motive, majoritatea femeilor cred că apa fierbinte din baie, cu atât pielea moartă mai rapidă și mai bună va dispărea. De fapt, este incorectă – temperatura apei nu trebuie să fie mai mare de 30 de grade Celsius.

În nici un caz nu poate fi un porumb mare și hosttes tăiat cu foarfece sau chiar mai mult lama. Toate acestea rănesc pielea, o face vulnerabilă la infecții fungice. Doar o racletă sau o piatră de piatră va ajuta rapid și va elimina în mod repetat țesăturile arzătorului.

Forma unghiilor de pe picioare ar trebui să rămână pătrată, deoarece este posibil să se evite rugându-l în piele. Placa de unghii este tăiată corect numai într-o linie dreaptă.

Dacă se decide să săriți stratul de bază superior, lacul nu va dura unghiile atâta timp cât vreau. Lacul colorat poate schimba umbra naturală și unghiile uscate, ele vor deveni fragile fără un strat de protecție de înaltă calitate. Nu puteți sufla pe lac sau pe gel, deoarece bulele de aer mici încă pătrund în acoperire, de ce apar cipurile.

Cerințele speciale sunt prezentate la poloneză, deoarece dacă luați un strat pentru stratul de unghii, îl puteți răni puternic. Dacă nu există experiență, atunci nu este nevoie să utilizați ferăstraie electrice. Controlul gradului de imersie în placa de unghii este dificil, deci este mai bine să ștergeți manual stratul superior.

Cel mai bun dispozitiv pentru îndepărtarea pieilor moarte este preparatele cu uree sau acid lactic. Cu toate acestea, ele sunt complet inofensive, dar ele pot fi utilizate numai după utilizarea testului, deoarece uneori provoacă o reacție alergică.

Este imposibil să tăiați unghiile pe picioare prea scurt, acest lucru nu numai că duce la disconfort, ci și la motivul apariției bolilor fungice, deoarece bacteriile sunt ușor pătrunse prin pielea deteriorată.

Nu aplicați un strat gros de lac, dacă nu este utilizat un dispozitiv de reținere suplimentar, deoarece jetoanele vor apărea mai repede. Nuanțele luminoase arată mai bine pe picioarele ei în culoarea saturată. Se poate realiza prin dublu aplicarea compoziției, dar nu unul și număr mare. În plus, uscat, astfel de lac va fi mult mai lung, poate curge și de frotiu degetele adiacente.

Lac, ca orice altă acoperire, nu poate fi aplicată pe o suprafață umedă, altfel va fi stoarse în câteva zile. În timpul picturii este întotdeauna să începeți cu fecioara stângă și să vă deplasați în dreapta. Așa nu va funcționa niciodată pentru a lubrifia mâna. Dacă urmați sfatul profesioniștilor și efectuați o pedichiură în etape, atunci puteți și puneți în mod independent picioarele cu frumos și atractiv.

Cum de a face pedichiura perfectă la domiciliu, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: