Pedichiura roz: idei originale și tendințe de modă

Pedichiura roz: idei originale și tendințe de modă

Culoarea roz sa bucurat întotdeauna de popularitate largă. Este puțin probabil să-i dea poziția în acest sezon sau în următorii ani. Nuantele roz pot fi blânde, romantice, elegante. Creați o pereche decentă de această culoare poate foarte multe culori. În plus, este ușor să completați diferite elemente ale decorului.

Efectul și caracteristicile

Pedichiura roz este relevantă în orice moment al anului. Și nu se oprește exclusiv pe umbra tradițională. Tendințele de modă de astăzi vă permit să utilizați nuanțe palide, pudră, acid, culoarea fuchsiei, cuarț roz și multe altele.

Idei originale care designerii probabil sunt actualizați în mod constant cu ceva nou. Versiunea obișnuită monocromă este împinsă în fundalul unei varietăți de pietre, paiete, desene tematice, modele, abstractizare. În noul sezon, designerii vă permit să creați cele mai îndrăznețe „Disgrane”. Chiar și tehnicile care utilizează mai multe variante ale decorului sunt adecvate.

Puteți amesteca în siguranță mai multe culori diferite. De exemplu, culorile pastelate sunt potrivite romane și non-bijuterii. Chiar și rozul palid va arăta destul de potrivit dacă trebuie să subliniezi semnele bine întreținute pe picioare. Nu te gândi la el ca ceva plictisitor și depășit. Dacă doriți, poate fi diluat cu un alt lac, aplicându-l la câteva unghii sau făcând un design de diapozitive.

Ombre continuă, de asemenea, să păstreze popularitatea. Poate folosi o tranziție lină: roz roz, roz deschis și roz strălucitor. Puteți obține un efect special dacă reușiți să eliminați limitele dintre culori. Se pare că o culoare continuă altul, reprezentând un singur întreg. O opțiune interesantă nu va fi doar orizontală, ci și Ombre verticală.

Pentru pedichiura marină, soluția interesantă va fi linii orizontale. Condiția principală este de a le face clar. Și combinația unui număr mare de culori o face mai la modă. Puteți experimenta cu îndoirea dungiilor, deoarece nu este necesar ca ei să fie chiar. Culorile pentru această opțiune pot fi utilizate atât luminoase cât și pastelate.

Desigur, majoritatea designerilor evidențiază două opțiuni cum puteți folosi roz în pedichiură cu alte culori:

 • Pastel și calm nuanțe+
 • contrast.

Când utilizați culori contrastante este foarte important să se gândească la imagine și detaliile sale în avans. Altfel se poate transforma ceva inadecvat și prea țipă. Ar trebui să se țină cont de faptul că departe de toate culorile lacurilor sunt combinate cu roz.

Astfel încât rozul strălucitor nu arată vulgar, mai ales dacă hainele unei alte culori ar trebui completate cu accesorii. De asemenea, este necesar să se asigure că nuanțele roz saturate nu sunt prea mari. În vara va fi potrivit să arătați un roz suculent. Este perfect pentru a fi împreună cu țesături de aer. O astfel de pedichiură este potrivită pentru o vacanță de plajă sau o petrecere.

Idei interesante

Idei de pedichiură interesante astăzi sunt un set imens. Cea mai comună opțiune este de a proiecta piese. Acest element de decor poate fi de orice dimensiune, formă și chiar culori. În combinație cu pietre roz, pare bogat. Cu toate acestea, este necesar să adere la unele reguli, astfel încât picioarele să pară perfecte:

 • Nu supraîncărcați cuie pietrele, este mai bine să le utilizați într-un model separat+
 • La pietricele rămâneți pe unghii cât mai mult posibil, este mai bine să combinați o astfel de pedichiură cu pantofi deschisi+
 • Pentru unghiile mici, numai pietrele mici sunt potrivite, altfel pedichiura va fi prea greoaie și nu este bună.

Printre tendințele modei, poziția de vârf ocupă idei cu paiete. Ele pot fi luate ca deja în compoziția lacului și separat. De asemenea, este permisă utilizarea unei varietăți de forme, dimensiuni și culori. În orice tipare, incintele strălucitoare vor arăta luminoase și atractive. Cele mai multe bolds pot chiar să posteze toate marginile.

Frumos și blând Neil-artă de la franceză pare să nu poată lăsa liderii de modă. Acest design este universal și este potrivit pentru vacanțe și pentru fiecare zi. Roz în combinație cu alb într-un blând special și subliniază acuratețea picioarelor. Punctul evident poate fi făcut prin decorarea foliei sau a strasului de un cui, de exemplu, mare.

Acid roz sau doar luminos indispensabil pentru sezonul cald. Nuanțele deosebit de colorate se uită la picioarele tăbăcite. Nu vă fie frică de culori strălucitoare, deoarece pot da iluminarea imaginii și romantismul.

Matte roz al doilea sezon câștigă popularitate. Cel mai adesea, designerii o fac un monofonic. Pentru a aduce o anumită diversitate, puteți utiliza pietre, scânteieri, benzi de folie. O astfel de soluție pentru unghii oferă prospețime și note originale la aproape orice imagine. Refuză acoperirea mată ar trebui doar dacă unghiile sunt prea scurte.

Aurul a plăcut întotdeauna și continuă femeilor. Brillianța sa este asociată cu bogăția, iar culoarea roz subliniază-o. Nu vă refuzați plăcerea picioarelor „Don”. Pe unghii vor fi potrivite pentru a arăta strasurile de aur, paiete, folie. Cel mai bine este să aplicați bijuterii pe mediu sau degetul mare.

Argintul în popularitate nu este mai puțin inferior aurului. Cucerește inimile feminine. Culoarea roz în combinație cu acest metal alb va arăta și mai blând și elegant. Pedichiura suplimentar poate fi, de asemenea, cioplit. Cu toate acestea, este necesar să ne amintim că sub designul atâta-te este necesar să selectați sandale mai simple, astfel încât să nu strici imaginea.

Evidențiați binele pe unghii poate fi mai îndrăzneț și în acest sezon. În plus, nu poate lipsi deloc și decorează cu strasurile sau cu pietricele mici. Pentru selecție, culoarea contrastantă este de asemenea potrivită. Soluție originală – puneți câteva arcuri subțiri pe puț. De asemenea, poate fi posibilă o formă neobișnuită, de exemplu, fără rotunjită și concavă sau triunghiulară.

Combinație cu alte culori

Uneori, în culoare sau într-un duet cu alte flori, poate exista un înțeles ascuns, deci este mai bine să știți mai întâi, ceea ce înseamnă acest lucru sau respectiva combinație. Roz perfect „prietenos” cu alte flori, care vă permite să creați imagini și mai interesante. Cu negru, puteți alege chiar și un anumit subiect. De exemplu, desenele negre și roz diferite sub formă de amprente sau detalii despre îmbrăcăminte arată interesant. Destul de negru, astfel încât rozul să devină încă mai luminos.

Uneori, utilizarea numai a două dintre aceste culori poate fi adusă în pedichiură sumbră. Pentru a evita acest lucru, puteți adăuga la ele mai multe albe, ceea ce va reduce contrastul.

În combinație numai cu roz alb, arată perfect. Foarte popular în această opțiuni de sezon atunci când doar o marigold se remarcă de alb. Sunt relevante și doar mici detalii de zăpadă diluând un roz monofonic. Nu folosiți o mulțime de alb în combinație cu nuanțe roz roz.

Alegerea unei combinații de roz cu albastru, este mai bine să stați pe culori pastelate. Și nuanțele trebuie să corespundă culorilor principale din ansamblu. Este permis să dilueze nuanțele galbene sau bej. O astfel de paletă delicată este potrivită pentru fete sofisticate, experimente însetate.

Cu roz gri pe picioare trebuie să fie combinate foarte atent. În pedichiură, este important ca temperatura acestor două culori să corespundă. De exemplu, gri rece va accentua în profunzime roz rece. Folosind nuanțe reci, puteți obține o opțiune calmă și aristocratică. Bright Pink poate fi asigurat numai de grafit cu adăugarea sau fără ele.

Galben place să folosească fete îndrăznețe care preferă imagini luminoase. De regulă, aceste culori sunt conectate în desene în stilul avangardist sau psihic. Numai împreună sunt folosite extrem de rare, preferând cartierul cu alte flori. Excelentă galben se va potrivi dacă aveți nevoie să evidențiați o parte din cifră sau o marigold separată.

În acest an, roz poate fi combinat cu nuanțe florale care sunt rareori utilizate pentru pedichiură. De exemplu, va arăta originalul cu menta, turcoaz, liliac, verde, argint. În culorile acestor culori pot fi ascunse naturalitatea și ușurința sau romantismul și audacitatea tinerilor.

Design cu desene

Culoarea roz vă permite să creați un număr mare de desene. Și printre aceștia sunt atât destul de simple – sub formă de mazăre, zigzaguri, benzi și tablouri complexe. Baza nuanțelor roz este potrivită pentru ideile cele mai originale și nebune. Desigur, mai des decât alte flori, fluturi, arcuri, inimi.

Desenele geometrice nu își pierd popularitatea timp de mulți ani. Pe roz, puteți desena ambele linii orizontale pur și verticale și ovale, pătrate, dreptunghiuri, triunghiuri. Și pot fi atât unice cât și constituie modele complicate. Pentru a fi ușor de a le descrie, puteți utiliza șabloane speciale sau ciucuri. În astfel de desene, este oportun să se utilizeze mai multe culori simultan.

Fetele tinere sau îndrăznețe pot atrage unghiile de eroi din desene animate preferate. Rapid și doar acest lucru se face folosind șabloane. De asemenea, puteți utiliza aplicații cu cip și dale, Mickey Mouse și alte Disney și nu numai eroi. Proiectarea în acest caz va fi adecvată ca un design de diapozitive. Rozul deschis va deveni baza perfectă pe care desenul este vizibil clar și luminos.

Poate originalitatea a fost deja oarecum pierdută, dar arată încă pedichiură frumoasă cu flori și alte elemente ale florei. Astfel de desene pot fi aplicate la baza luminii și întunecate. Cel mai bun din toate acestea arată pe degetul mare. O opțiune interesantă va fi un desen care va continua pe toate unghiile. Puteți alege atât o floare mare și expresivă și multe mici și abia vizibile.

Cum să faci acasă?

Faceți o pedichiură la domiciliu este complet simplă, principalul lucru este de stocare, toate instrumentele necesare și un set plăcut. De preferință pentru a achiziționa toate accesoriile necesare în avans. Alegeți-le mai bine de la un producător. Veți avea nevoie de un set special pentru o pedichiură sub forma unui dispozitiv cu diverse duze sau piede, bulgări de măcinat și un set de ferăstraie.

Pedichiura trebuie efectuată într-o secvență specifică.

 • Este necesar să începeți cu înmuierea picioarelor. Pentru a face acest lucru, este necesar să umpleți recipientul special cu apă caldă. Excelent dacă va fi adăugat decoctarea ierburilor.
 • Când picioarele sunt înmuiate suficient, puteți continua să curățați oprirea de la pielea flacră.
 • Apoi, este necesar să plasați picioarele în apă caldă, în care puteți adăuga uleiuri aromatice și lichide deodorizante. Efectuați o oprire de masaj și lustruire.
 • Apoi dați o formă de unghii, îndepărtați cu arcuri de însămânțare și cuticule.
 • După ce picioarele sunt puse în ordine, puteți alege designul.
 • Înainte de aplicarea fundației și a lacului trebuie să fie utilizate de garnituri interdigitale speciale. Acest lucru va face o pedicală mai precisă.
 • Trebuie să aplicați unghiile și să adăugați elemente de decor pe propria dvs. cerere.

Despre cum să faci o pedicală în sine, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: