Pedichiura turcoazului: idei originale și sfaturi pentru designer

Pedichiura turcoazului: idei originale și sfaturi pentru designer

Pedichiura turcoazului poate fi o soluție excelentă pentru vacanțele de vară, deoarece seamănă cu adevărat un exotic tropical. În plus, această culoare este considerată foarte elegantă și rafinată, nu în zadar în multe modă este asociată cu celebra Casa de bijuterii Tiffany. Culoarea turcoazului pe picioarele proprietarului său va atrage cu siguranță lotul de trecere de trecători pentru ei înșiși. Luați în considerare ideile designului unei astfel de pedichiuri, familiarizați cu principalii tehnicieni și sfaturi de specialiști în detaliu.

La modă

Culoarea turcoazului este considerată una dintre cele mai populare din industria neil. Această culoare nu arată sfidător, este concis și practic. La fel de potrivite pentru orice sezon. Fie că este vorba de vară fierbinte, primăvară caldă sau toamnă rece.

Sunt luate în considerare nuanțele populare de turcoaz:

 • Lumina și turcoazul întunecat+
 • cyanogen+
 • acvamarin+
 • Turcoazul ceresc+
 • mentă+
 • Jade turcoaz și turcoaz albastru.

Lacurile gelului turcoaz pot fi lucioase și matte. Ambele plictisitoare sunt populare printre multe modă de diferite vârste. Este demn de remarcat faptul că culoarea turcoaz indiferent este o umbră, se pare la fel de bine în monopocryment pe unghiile de la picioare, și cu un design frumos. Culoarea turcoaz este perfect combinat cu orice culoare a pielii, și, de asemenea, cu armonizeaza cele mai diverse utilaje. Fie că sunt de zi cu zi sau de seara.

Turcoaz – aceasta este o alegere excelentă care va face un accent plăcut pe o pedichiură blând. proprietarul lui este puțin probabil să fie ignorate.

Idei interesante

Până în prezent, Internetul este umplut cu o mulțime de modele diferite de unghii de pe picioare. Aproape toate tendințele populare de manichiură pot fi puse în aplicare pe unghiile de la picioare. Mulți profesioniști sunt încrezători că cea mai bună pedichiura este o imaginație și experimente excelente, precum și maestru de încredere deplină. În continuare, ia în considerare neobișnuite și relevante opțiuni de design de unghii și tehnici populare, care sunt în cerere mare de profesioniști.

 • Pedichiura monotonului turcoaz cu oglindă. În acest design, nu va fi nimic inutil, dar va arăta foarte galant și sofisticat. Pedichiura cu ștergătorul este deosebit de populară în ultimii ani, deoarece cu un astfel de unghiile de design arată la modă și proaspătă.

 • Proiectarea marmură Folosind mai multe intensități de nuanțe de turcoaz. Acest design poate fi finalizat în mai multe moduri, dar principalul lucru este că într-adevăr arată foarte nobil. Nu este necesar exact cum să faceți toate unghiile pe picioare, este suficient să faceți unghii de marmură de degete mari, iar restul acoperă o singură fotografie. Vom adăuga opțional un mic strălucitor pe ele sau câteva pietre frumoase.

 • Cuie turcoaz cu design marin se potrivesc perfect dacă vă veți odihni. Merită doar dă voia fanteziei sale. Pe un fundal frumos turcoaz, puteți desena palmieri, flori tropicale sau fructe, ancora, insecte sau păsări. În special pictate originale și scumpe. Deși uneori cu ajutorul mașinilor, puteți face un design frumos fără a pleca acasă.

 • Turcoaz Ombre De asemenea, o decizie foarte practică pe care picioarele le vor accentua în lumina avantajoasă. O atenție personală ar trebui acordată combinației de culori turcoaz și alb. Un astfel de gradient sau gradient poate fi atât orizontal, cât și vertical.
 • Nu mai puțin efectiv pe picioare va arăta Pedicur Lunny menta sau umbra turcoazului deschis. Și cel mai bine dintr-o astfel de pedichiură face un desen suplimentar cu culoarea contrastantă. Poate fi alb și aur și negru.

 • Turcoaz Frenc Pe picioarele și desenele frumoase pot, de asemenea, ca fetele elegante.

 • Pedichiura Tiffany În special profitabil armonizează cu o manichiură în același stil și culoare. Pentru a implementa o astfel de pedichiură, trebuie să alegeți culoarea potrivită și modelul direct. De regulă, modelul este alb. Atrage manual.
 • Foarte frumos cu unghiile pot arăta Modelarea de zăpadă pe fundal turcoaz. Puteți să sculptați absolut totul. Poate fi flori și diverse abstracții. Este de remarcat faptul că unghiile de pe picioare nu sunt foarte mari, iar din moment ce modelul este designul 3D volumetric, uneori trebuie să crească puțin, altfel designul va arăta nepoliticos dacă placa de unghii nu este suficientă.

 • Profitabil poate arăta Abstracții geometrice turcoaz Sau cifre de culoare pe fundal turcoaz. Cifrele nu numai că pot fi trase, ci și în tehnica de turnare, ceea ce vă permite să creați modele foarte spectaculoase pe unghii.
 • Pe unghiile degetelor mari, sunt adesea frumoase și de înaltă calitate Pietre și rageruri. Dacă așezați un triunghi mic la începutul lui Noggle, acesta va elabora un design foarte interesant și original.

Desigur, acestea nu sunt toate modelele de design, ci doar unii dintre aceștia sunt extrem de populari în rândul femeilor de diferite vârste. Unele modele pot fi implementate în viață și la domiciliu, dar unii ar trebui să meargă exclusiv la maestrul dovedit.

Sfaturi de profesioniști

Culoarea turcoazului și nuanțele sale nu sunt considerate cele mai luminoase din paletă, deci nu merită salvarea pe rhinestic. Desigur, totul ar trebui să fie în mod moderat, dar este turcoazul care iubește totul strălucitor și strălucitor.

Încrederea unghiilor pe picioare urmează numai profesioniști și saloane cu o bună reputație care acordă o atenție deosebită prelucrării instrumentelor și calității produselor achiziționate.

Dacă există posibilitatea de a nu exista extensie pe unghii, este mai bine să le acoperiți pur și simplu cu o atingere necesară și să faceți un decor mai simplu.

Dacă există o dorință de a face o pedichiură în tonuri de turcoaz monoton, aceasta poate fi realizată în tehnica „ochi de pisica“. Ea încă nu a venit, și, prin urmare, este considerat foarte popular, deoarece unghiile strălucească literalmente.

În ceea ce privește turcoaz de acid, cel mai bine este de a alege pentru un caz special, deoarece va arata prea prinderea pe picioare. Același lucru se aplică la umbră de neon. Deși o astfel de culoare și de a alege o mulțime de fete, ele nu sunt la vârf de popularitate.

Transformarea cu pedichiură hardware și turcoaz luna de proiectare Uită-te în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: