Pentru și împotriva manichiurii în spitalul de maternitate

Pentru și împotriva manichiurii în spitalul de maternitate

Sarcina – o perioadă minunată și interesantă în viața fiecărei femei. Toate mamele viitoare sunt îngrijorate de copilul lor și așteaptă cu nerăbdare să-l întâlnească. Taxele din spitalul de maternitate sunt un moment responsabil. Ce lucruri de luat pentru copil? Și obiecte de igienă? Fetele moderne se întreabă, de asemenea, dacă este necesar să scoateți acoperirea decorativă cu unghiile și să șocați unghiile? Există diverse opinii pentru și împotriva manichiurii în spital.

De ce nu

Femeile însărcinate sunt caracteristice capriciilor și ciudățenilor care pot fi foarte neașteptate. Perioada de sarcină nu este un motiv pentru a vă conduce, abandonați frumoasa manichiură, coafuri și machiaj. Dar mergeți la spitalul de maternitate, mulți medici recomandă ferm să ștergeți lacul și să uitați de timpul despre produse cosmetice. Desigur, nimeni nu te va forța să renunți la iubitul tău Shellaca, dar doar în cazul în care este mai bine să progresați.

Nașterea – procesul este imprevizibil. Nimeni nu poate ști cum se vor comporta femeia și copilul în procesul de butes și de naștere. Foarte bine dacă apariția copilului pe lumina a trecut fără complicații și intervenții medicale inutile. Dar adesea nașterea poate fi complicată și este nevoie să utilizați medicamente suplimentare pentru mama și copilul mântuirii. În acest caz, starea unghiilor poate reflecta reacția la un anumit medicament introdus de coafură.

Crazy unghii fac dificilă evaluarea stării femeii, mai ales dacă este sub anestezie și nu poate spune despre starea ei de sănătate. În fața secțiunii cezariane planificate, o femeie, cel mai probabil, va spune cu siguranță despre necesitatea de a elimina acoperirea cu unghiile. În plus, unghiile trebuie să fie tăiate pe scurt pentru un acces mai ușor al pulsului și funcționarea corectă. Dispozitivul este atașat la deget și se blochează ritmul cardiac. Dacă echipamentul din spital nu este destul de nou, atunci dispozitivul poate flutura și dau informații inexacte atunci când sunt vopsite și lungi.

Dacă este necesar, utilizați anestezie în timpul intervenției operaționale Medicii evaluează starea femeii și pe platina unghiilor. Dacă placa a dobândit albastru, indică o lipsă de oxigen.

Hipoxia poate afecta negativ nu numai sănătatea mamei, ci și asupra sănătății copilului.

Igiena este, de asemenea, un factor important, datorită căruia este imposibil să mergem la spitalul de maternitate cu unghii în mână. Spitalul – camera sterilă, iar pacienții trebuie să respecte această sterilitate. Sub lac întunecat nu este murdăria vizibilă care se poate acumula sub gălbenele.

Dacă ați ajuns cu o manichiură în spitalul de maternitate și ați format din gălbenele, adică riscul de îndepărtare a lacului la spălarea mâinilor. Un fragment al unui lac sau unghii poate intra în calea respiratorie a copilului și nu puteți observa nici măcar. Este mai bine să nu puneți riscul copilului dumneavoastră și să mergeți pentru victimele mici sub forma lipsei de manichiură. Marigurile lungi pot răni miezul, astfel încât la părăsirea copilului, cuiul ar trebui să fie cât mai scurt posibil.

Momente negative după naștere

Nu contează cât de mult o femeie vrea să rămână subțire și să mențină figura lui perfectă după naștere, care rareori poate avea succes. În procesul de sarcină, mama viitoare câștigă kilograme în plus, ceea ce se reflectă negativ în starea de cuie în perioada postpartum.

Manichiura este o procedură utilă care trebuie să fie prezent în viața fiecărei femei. Dar impactul frecvent pe unghiile de consumabile manichiură pot deteriora placa si pielea din jurul unghiilor. In timpul sarcinii, materialul este actualizat mai des, iar unghiile cresc mai repede, așa că va trebui să actualizeze stratul decorativ mai des.

Ce manichiura face?

Nimeni nu spune ca ai nevoie pentru a lansa complet unghiile și nu fac o manichiură. Nici o femeie care se respecta nu va fi capabil de a uita de unghii timp de nouă luni. Dacă încă decis să meargă la o întâlnire cu copilul cu unghiile frumoase pictate, atunci întrebarea este în alegerea unui capac.

O opțiune ideală este o manichiură simplă de igienă, care va face unghiile dvs. bine îngrijite și nu vor provoca întrebări suplimentare din partea personalului spitalului. Acoperiți placa poate fi lacul incolor sau cu o nuanță ușoară. În ceea ce privește tipurile de lac, întrebarea este foarte controversată. Puteți face un șelac care va rămâne pe unghii de mult timp și nu va forța să fii nervos datorită faptului că ruperea de acoperire. Dar lacul obișnuit este mai ușor de îndepărtat de la unghii dacă există o astfel de nevoie de o ordine de urgență.

De regulă, clinicile plătite sau spitalele moderne de maternitate municipală nu se concentrează asupra necesității unei femei care să vină fără manichiură. Echipamentele bune și metodele de influență asupra pacienților fac posibilă faptul că nu este posibilă în considerare o astfel de îndoială ca fiind făcută din unghii.

Faceți o manichiură sau nu, vopsea unghii sau nu faceți fără ea – în orice caz, viitoarea mamă în sine decide. Medicii avertizează doar despre unele consecințe care pot fi complicate de prezența unui lac de unghii. Vorbind în sprijinul frumuseților moderne, detașarea lacului poate fi numai dacă utilizați acoperirea obișnuită. Cu siguranță o femeie a făcut în mod repetat o manichiură de la același maestru și familiarizat cu calitatea muncii sale.

Shellac de înaltă calitate este bun și lung se află pe unghii și nu provoacă disconfort la Mommie atunci când plecăm pentru o crumbă.

Cum se face o manichiură igienică, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: