Red și alb manichiură: Caracteristici și idei de design moderne

Red și alb manichiură: Caracteristici și idei de design moderne

Ce manichiură să aleagă – fiecare femeie se rezolvă. Va fi un francez curat, permis pentru orice cod de îmbrăcăminte sau un design nebun cu „Cântarele dragonului”, cablajul, pietrele și strălucirile – totul depinde de preferințele personale. Desigur, lacul roșu este ceva care nu iese niciodată din modă, întotdeauna relevant și atractiv. Cu toate acestea, nu este necesar să se limiteze numai cu această culoare pe unghii. Poate fi combinat cu alte nuanțe, iar astăzi vom vorbi despre o astfel de combinație ca o manichiură roșie și albă.

Caracteristici Combinație

Combinația de culori roșii și albe pe unghii este foarte luminoasă, contrastantă și vizibilă. Mulți fac o astfel de manichiură în primăvara sau vara, când vine timpul de îmbrăcăminte din toate culorile curcubeului, natura este înflorită și doriți cât mai mult tonuri curate posibil. Cu toate acestea, nimeni nu interzice unghiile albe uzate în orice alt moment al anului, ar fi dorință.

Tehnici populare

Primul lucru care vine în minte când „manichiura roșie-albă” este, desigur, inimile. Un astfel de design este extrem de solicitat pentru Ziua Îndrăgostiților – inimi roșii mari și mici pe un fundal alb. Puteți desena sau lipi inimile pe toate unghiile dvs. și puteți selecta mai multe, făcând restul cu alb sau roșu.

Manicura Lunny în aceste tonuri este, de asemenea, foarte interesantă: Gaura albă și lacul stacojiu arata original, mai ales dacă pe mai multe unghii fac o culoare „umbra”, schimbând locurile de nuanțe ale puțurilor și stratul principal. De asemenea, puteți aplica o combinație de manichiură lunară cu un frigor, evidențiind două „puțuri” pe fiecare unghi. Găurile de zăpadă albă pe unghiile stacojii pot arăta minim și, în același timp, dând în mod inițial unei chicuri suplimentare cu proprietarul său.

Foarte original va arăta ca „Frenc” cu un „zâmbet” roșu și un cui alb de zăpadă. Nu mai puțin destul de monogramă, indiferent de care dintre cele două tonuri este principalul. Monograma pe capacul mat arată foarte proaspătă și la modă. Puteți face o pictură albă de epocă în stil francez pe roșu francce.

Geometria riguroasă de vară și toamnă pe unghii poate fi, de asemenea, păstrată în schema de culori specificată. Loviturile pot fi abia capturate, subțiri și largi, clar definite.

Gradient la modă sezonul trecut (sau, așa cum este adesea numit, Ombre) nu pierde relevanța și acum, dar este obișnuit să se combine cu alte tehnici. De exemplu, două unghii pe mână accentuează cu ajutorul unui gradient, restul lasă un singur foton. Peste gradientul, puteți pune o acoperire maturi, atunci punctul de vedere general va deveni și mai original. În plus, pe unghii, decorate în tehnica OMBRE, puteți pune o bandă de sequin sau o combinație de pietre, făcându-l „tsar-unghii”.

Citește mai mult  Cum sa faci o manichiura cu căpșuni pe unghii?

Ce stiluri în modă?

În 2019, unghiile lungi sunt returnate la Neil-mode. Pentru cineva, această știre este bună, pentru că cineva nu este foarte, deoarece unghiile sub formă de vârfuri, stil sau pointes nu sunt foarte confortabile în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, faptul că unghiile lungi pe marginea modei nu înseamnă că a apărut.

Pentru iubitorii de Neil-Art există o altă veste bucuroasă – încă la modă la modă: Kamyfubuki, „cântarele dragonului”, geometria, monograma și combinația acestei magnifice. Orice design cu strasuri face ca mâinile mai vizibile, îmbunătățește efectul desenelor și modelelor utilizate. Atât de popular pentru câțiva ani „ochi de ochi” nu mai este aplicat solo, este la modă să o folosească ca bază pentru alte tipuri de design.

Contrast de acoperiri mat și lucioase, imitație de tricotat și picături pe unghii, efecte 3D, stemping, glisoare, de asemenea, nu merge nicăieri. Acestea sunt încă utilizate atât solo, cât și combinate între ele și alte tehnici de proiectare.

O altă tendință interesantă în moda de unghii este minimalismul. Acest lucru nu înseamnă că absența totală a unei manichiură și acoperirea lacului devine relevantă. Noul minimalism este, de exemplu, un model geometric pe unghia „goală” la care se aplică numai o acoperire transparentă. În plus, cele mai „avansate” neil-bloggeri sunt propuse pentru a încerca manichiuri în care este pictat, de exemplu, doar o gaură de unghii sau o parte. În cazul în care stratul de acoperire este combinat cu un stil comun al îmbrăcămintei unei persoane, poate arăta foarte la modă și originală.

Manicura „Marmura” a intrat recent la moda si este inca foarte populara, mai ales dacă este de înaltă calitate. Modelul sub formă de marmură este aplicat la mai multe unghii, altele lasă un singur foton sau folosesc alte tehnici de acoperire.

În prezența oricărei acoperiri a unghiilor (și chiar și cu absența ei), mâinile trebuie să fie bine îngrijite – și aceasta este tendința principală. Unghii false nevalide, burze, peeling, pachet de plăci de unghii – în epoca noastră de tehnologii înalte de arme, vă puteți îngriji și.

Imagini și pietre

Combinația de lacuri roșii și albe poate fi diferită, pentru a alege dorit Nu există probleme, indiferent de timpul anului în afara ferestrei. Ideile pot fi desen de pretutindeni – inspirat de peisajul din afara ferestrei sau viața încă pe masă, vizitarea muzeului, uita la film ..

Citește mai mult  Bej manichiura cu figura: idei elegante și tendințe de modă

În timpul iernii, o manichiura arata foarte frumos, în cazul în care o parte a unghiilor este acoperită cu un lac lucios stacojie, Iar restul este desen sub forma unui pacient Rowan crengute. De regulă, cele mai multe modele de modă combină mai multe tehnici în sine, astfel încât există, de asemenea, un ecran de pietre, și un gradient, și un desen convexă pentru a da originalitate. Pentru o mai mare „elegacity“, puteți utiliza benzi sau angajament „de aur“, apoi mâinile tale vor cu adevărat strălucitor. Rowan boabe nu pot fi trase, dar așterne din pietre mari de culoarea corespunzătoare.

Un alt design de „Anul Nou“ – Moș Crăciun pălărie. Dacă spiritul Crăciunului nu se simte, poate fi mai aproape de acesta, inclusiv aplicarea desene tematice pe unghii. Și, desigur, fulgi de zăpadă alb, fără de care nici un design de iarnă este. Pe fundalul lui Alon, ele arată în mod special festiv și, dacă le decorează cu o porțiune generoasă de argint, nu dorește să elimine o astfel de acoperire pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Crăciunul de Crăciun, case de Anul Nou, exerciții desenate de White – este manicures pre-vacanta care poate deveni o adevărată capodoperă. Bile strălucitoare pentru pomul de Crăciun, acoperite cu străluciri albe sau așezate de Alum „Bulars”, vor face o femeie o adevărată stea a partidului de Anul Nou.

Și unghiile confortabile „tricotate” – lovitura reală de iarnă de anul trecut – va fi relevantă și astăzi, pentru că este de fapt frumoasă.

În primăvara fiecărei fete, este mai probabil să se încălzească, flori, culori strălucitoare, motiv pentru care manichiura florală roșie și albă va deveni o soluție excelentă. Culorile luminoase trase pe un fundal alb – poate fi fantezie, și destul de real, cum ar fi poppies, lalele sau trandafiri – va deveni o completare excelentă la inundațiile de primăvară strălucitoare și va crea o dispoziție festivă în ajunul 8 martie.

În timpul verii, pentru o astfel de combinație suculentă, prezentul întindere – Puteți trage cireșe, căpșuni și chiar felii de pepene verde. În astfel de manicuști, a treia culoare este adesea implicată – verde. Vara este timpul culorilor saturate curate și când altfel, ca și în cele 3 cele mai iubite, de toate lunile, experimentați cu acoperirea pe unghii?

Citește mai mult  manichiură de lumină: idei și exemple de proiectare

În toamnă, puteți include într-o combinație de așa-numitele culturi roșii și albe – portocaliu închis, ocru, bordeaux și creați abstractizare saturată pe unghii. Și puteți trage ladybugs vesel și puteți extinde vara.

Geometria roșie și albă frumoasă în orice moment al anului. Puteți aplica benzi de ambele culori pe unghiul „gol”, poate fi pus pe un model de stacojiu pe un fundal alb de zăpadă sau invers. Puteți adăuga o cantitate mică de dungi negre, va da niște acoperire riguroasă. O astfel de manichiură este potrivită pentru birou și pentru evenimente mai puțin oficiale. Este necesar doar să ne amintim că bijuteriile la acoperirea geometrică ar trebui să fie adecvate, totuși, acest lucru se referă la orice design pe unghii.

Dacă nu doriți seriozitate, dar, dimpotrivă, există o dorință de a juca și de a pierde în greutate, există astfel de modele, cum ar fi inimile, sărutări, stiletto, pene, baloane, lollipops și înghețată – și toată această magnifică două culori principale – roșu și alb. Pentru cei mai mulți iubitori, puteți adăuga inscripțiile corespunzătoare: te iubesc sau ceva de genul asta. Doamna tânără își poate permite chiar să tragă Mickey Mouse, dacă există dorința de a simți în Disneyland.

Polka Dot – un alt design jucăuș, care este foarte avantajos lovit mâinile. Puteți împrăștia punctele polka pe toate degetele, puteți selecta 2 sau 4, totul depinde de imaginația dvs. O astfel de manichiură este ideală pentru imaginea în stilul Pin-AP sau Partidul Rock și Rolling. Trebuie doar să puneți o rochie luxuriantă, să vină buclele, să tragem săgețile în ochi și să faceți buzele să facă ruj roșu strălucitor.

Mată și lucioasă

Nu cu mult timp în urmă, o acoperire mată pentru plăci de unghii. Cu toate acestea, utilizarea solo-ului IT, pentru toate cele 10 degete, face ca manichiura să fie plictisitoare și inexpresive. Dar combinația dintre mai multe unghii maturi cu design sau ștergere pe alții atrage atenția asupra mâinilor și le face una dintre componentele cheie ale imaginii.

Dacă vorbim despre combinația de mattitudine și luciu în manichiura roșie-albă, trebuie să observați unul dintre cele mai populare modele – aceasta este o monogramă albă de zăpadă (adesea lovită de nisip) pe un fundal atral mat. Un astfel de desen pare foarte nobil și rafinat.

Combinația de acoperire mată și lucioasă își păstrează relevanța și în sezonul următor, dobândind, totuși, nuanțele de aplicare.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: