Reguli pentru proiectarea de shellac manichiură franceză pentru unghii scurte

Reguli pentru proiectarea de shellac manichiură franceză pentru unghii scurte

Calitativ efectuate franceză pe unghiile scurte, este o manichiura clasica, oferind pentru medii sau scurte, unghiile cu un pătrat alb liber sau de margine ovală. Ca o regulă, versiunea franceză este realizată în schema de culori naturale, iar patul unghiei are o nuanta, cât mai aproape posibil de culoarea pielii.

Beneficiile populare decor

Shellac Frenc pe unghiile scurte, este una dintre cele mai populare opțiuni pentru manichiură, iar aceasta este o explicație. Avantajele sale incontestabile sunt următoarele:

 • estetică, aspect impecabil, care este relevant atât pentru o zi obișnuită și pentru vacanță+
 • Restricția tonurilor vă permite să utilizați un astfel de design-o în combinație cu orice haine și cosmetice+
 • Manichiura pot fi efectuate pe unghiile scurt si mediu.

Multe nume de modă au iubit acest tip de îngrijire și decor și pe un motiv mai prozaic – unghiile tratate în acest mod nu necesită ajustări timp de două săptămâni, așa că mergeți să vă odihniți, nu aveți nevoie să luați accesorii de manichiură cu dvs.

Cum să pregătiți unghiile?

Manicura franceză poate fi făcută acasă, folosind lacuri obișnuite sau folosiți serviciile unui expert profesional în cabină. La domiciliu, va fi un cărucior în vrac, șervețele fără o grămadă sau batistă de hârtie, un degresator, o lampă UF (36 W), grund ca o curățare și dezinfectantă. În loc de un degresator, puteți lua acetonă sau alcool, dar aceste instrumente pot face ca culoarea unghiilor să fie mai puțin expresivă. Efectuarea unei manichiură în mod independent, primul lucru va fi necesar pentru a efectua următorul pregătire a unghiilor:

 • Acoperirea stilului francului necesită o prelucrare atentă a plăcilor de unghii, așa că la început au nevoie pentru a tăia, atașând aceeași lungime+
 • După aceea, mișcă cu atenție cuticula, iar surplusul său este îndepărtat cu ușurință+
Citește mai mult  Cât de frumoasă pentru a face o manichiură blândă?

 • Apoi, este necesar să șlefuiți folosind un BAFF – o bară specială, în vrac, care, în același mod ca și uneltele rămase să fie dezinfectate anterior de dezinfectant+
 • Degresarea este etapa finală înainte de a aplica acoperirea, în timp ce este mai bine să utilizați fonduri care nu conțin alcool sau servetele speciale.

Schells trebuie să fie pregătit în avans – de bază și de sus, pentru a proteja și consolidarea finală. Veți avea nevoie de două straturi colorate – orice pastel și alb.

Uleiul de semințe de struguri trebuie să restabilească pielea cuticulei după efectele nocive ale lămpii ultraviolete și deteriorarea mecanică în timpul procesării.

Crearea unui Shellac clasic de manichiură

Tehnica de aplicare include mai multe etape. După terminarea pregătirii igienice și mecanice, după care unghiul are deja o anumită formă, Puteți trece la partea principală a procedurii, efectuând următorul algoritm:

 • În primul rând, o perie largă se aplică o bază transparentă (un strat) și se usucă în lampa UF timp de două minute+
 • Apoi culoarea, stratul cu un singur strat, ca regulă, bej sau cafea ușoară, trebuie să fie uscată puțin mai lungă – trei minute+

 • „Zâmbet” este creat pe cea de-a treia, adică partea anormală a unghiei lipsește, puteți utiliza șabloane speciale pentru a face marginea mai clară+
 • La capătul de pe placa de fixare aplicată, Shellac de finisare – stratul trebuie să fie destul de gros și trebuie să-l uscați aproximativ cinci minute.

Important! Toate straturile trebuie să fie subțiri, cu excepția finală și complet uscată.

Opțiuni de proiectare

Design universal se face folosind o bază transparentă și marginea albă, dar există și alte tipuri de manichiura, care sunt potrivite pentru cazuri diferite, și anume:

 • Două culori sau franceză multicolore – Când unghiile sunt realizate într-o singură paletă sau nuanțe diferite sunt utilizate pentru diferite unghii – aceasta tehnica este similar cu un strat clasic, dar tonuri mai luminoase sunt selectate+
Citește mai mult  Caracteristici și palete de culoare Gel Lacquer Tartizo

 • Reverse (Luna) Decor – Când placa de unghii la baza acoperite cu culori contrastante, forme semilună+

 • Mileniu – În acest caz, partea principală a unghiilor este acoperit cu un pastel, tentă nud, în timp ce tăiate poate fi mai luminos și să mențină un metal+

 • Tencuiala decorativa – acesta este un decor suplimentar de aplicatii, margele, imagini.

Cele mai cautate flori la efectuarea Franch sunt: Bej, alb, piersica, somon, cafea, turcoaz și roz. Opțiunea inițială este FRENC cu un model – pentru aceasta este necesară înainte de a aplica stratul de finisare pentru a acoperi decorul unghiilor. Un alt tip de design este decorarea paietelor și a pietrelor, care pot fi ușor efectuate cu mâna, în plus, pietricele pot ascunde unele defecte. Franța multifactate este considerată cea mai dificil de realizat, în care se combină acoperirea mată și lucioasă. Manicura volumetrică se referă, de asemenea, la proceduri complexe care sunt mai bune pentru a efectua de la un maestru calificat.

Mai precis cum să faci Franzuz Manicure Shellac, învățați din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: