Seturi de manichiură de Zinger: specii, caracteristici și aplicații

Seturi de manichiură de Zinger: specii, caracteristici și aplicații

„Fiind un om adecvat și să se gândească GRAN de cuie“ – șirul de caractere A celebru. CU. Pușkin este relevant și în timpul nostru, moderne. mâini bine îngrijit – visul nu este doar un reprezentantele sexului frumos. Ceea ce este deosebit de frumos – mulți oameni cu atenția cuvenită se referă la aspectul lor, inclusiv și modul în care mâinile lor arata ca. În scopul de a arata „toate o sută“, nu este necesar să-și petreacă un timp personal pentru a vizita saloane de modă, mai ales că este nevoie de un timp decent. Suficient pentru a permite să cumpere un set manichiura profesionale de înaltă calitate, de exemplu, de la celebrul producător Zinger.

Un pic de istorie

Mulți experți susțin că seturi de manichiură de la producătorul german Zinger, care a început activitatea lor în urmă cu 20 de ani, merită tot felul de laudă. De înaltă calitate, scule profesionale le permite să le folosească timp de mulți ani și nu dezamăgit în ele.

Arta de date de manichiură din antichitate profundă. În Grecia antică și Egiptul antic, fashionista folosit serviciile COSMET – o persoană care știe cum să sublinieze caracteristicile aspectul folosind diverse trucuri de manichiură, și în China, în urmă cu o mie de ani, unghiile bine îngrijite a subliniat poziția ridicată a acestora proprietar. Manichiura set de antichitate a inclus o oglindă și placă obligatorie, exterior amintind de cochilii de unghii moderne. Puțin mai târziu, acest sortiment a fost completat cu lacuri multicolore și sfaturi din metale scumpe, punând pe degetele de la mâini și de a crea impresia de unghii lungi, abandonate.

Seturi de manichiură Zinger

Astăzi, seturi profesionale de producătorul german, ideal pentru ambele manichiură de sex feminin si masculin, includ un număr considerabil de instrumente necesare.

  • Kusachachi – Un element foarte important al unui set de manichiura. Ai nevoie de a alege-le cu o lamă de mici, astfel încât să nu aplice un prejudiciu, deoarece numai profesionisti pot lucra cu sfarcurile cu o lamă largă. Paletele de instrumente bune ar trebui să fie perfect în contact unul cu celălalt atunci când este apăsat și să fie ascuțit perfect: întregul efect de manichiura depinde de ea. Dopurile nu ar trebui să fie bine, dar ar trebui să fie stoarse și stoarse lin. masterat cu experiență recomandăm să acordați o atenție instrumentelor din oțel chirurgical, nu trebuie să existe defecte pe metal și borcanul.
  • Foarfece de unghii vă permit să ajustați lungimea unghiilor anormale. De obicei, lama lor are o îndoire ergonomică specială, care permite pentru a obține un rezultat excelent atunci când este utilizat. Oțel de la care acestea sunt realizate conține nichel, care împiedică apariția ruginii. Foarfece de numerar nevoie de manual.
Citește mai mult  Opțiuni pentru efectuarea manichiurii roz cu paiete

  • foarfece pentru cuticule Conceput pentru eliminarea semănatului – riming pielii lângă unghii. O astfel de neplăceri poate strica tot impresia chiar de la o manichiura costisitoare și frumos, astfel încât aceste accesorii trebuie neapărat să fie prezent în orice set. foarfece cuticule – instrumentul este foarte ascuțit, astfel încât trebuie să faci manichiura cu precauție, pentru a nu deteriora degetul. Mai întâi trebuie să se înmoaie cuticulele, se țin de mâini in apa calda, apoi cu atenție taie pielea rezultată. Cele mai bune foarfece, în acest caz, trebuie să fie confecționate din oțel medical. Prin urmare, este necesar să se aleagă instrumente profesionale de la producător, și nu un fals mai ieftin.

  • Cărți de la Zinger – Acesta este un instrument de manichiura foarte sigur, acesta poate fi folosit chiar și atunci când tăierea unghiilor la copii. Paletele de pariuri sunt foarte clare, este ușor de tăiat unghiile, chiar slăbit și fragil. Datorită faptului că acest element al unui set de manichiură de dimensiuni mici, acesta poate duce cu ușurință pe o călătorie lungă. În unele cazuri, este potrivit pentru a elimina cuticula.
  • Pentru a elimina cuticula în multe seturi sunt utilizate Pacherii sau Shabra. Acesta este un instrument profesionist similar cu o lopată, care se deplasează pe piele la baza cuiului, accelerindu-și creșterea. Pusterul are două grupuri de lucru: partea laterală a lamei este întârziată cu pielea, iar tăierea ascuțită este absolut dureroasă. În unele cazuri, experții o folosesc pentru a îndepărta lacul gelului, picându-și stratul pe placa de unghii.

Instrumentul poate avea câteva sfaturi diferite – sub forma unui toporist, oval, pătrat și un cerc. Cu toate acestea, toată lumea are o sarcină – pentru a elimina cuticula. Metal, lemn, silicon și materiale plastice sunt produse. Costul mediu al unui astfel de „pistol” aproximativ 350 de ruble.

Un alt dintre cele mai bunurilor set comun este manichiura pilă de unghii necesare. Foarte des, multe fashionists chiar și-l poarte în geanta doamnei de a pune din nou în mod aleatoriu deteriorate unghii. ferăstraie Zinger sunt de rigiditate diferite. Apropo, aceasta este măsurată în așa-numitele Glitters. Sawmaker cu rigiditate de pana la 200 de nisip este folosit numai atunci când se lucrează cu unghiile artificiale, dar unghiile naturale nu pot fi prelucrate: plăci de unghii pot suferi. plăci de unghii naturale pot fi de slefuire doar la un ferăstrău la 400 grit, și este necesar să le lustrui cu un instrument cu o rigiditate de aproximativ 1000 de unități.

Citește mai mult  Bej și alb manichiură: design uimitor și idei decor

mesteri de manichiura calificate au mai multe accidente vasculare cerebrale în arsenalul lor. Mai ales populare Emery apendicele de la Zinger, se adapteaza perfect unghiile. Și în ciuda faptului că acestea nu sunt lungi, efectul de a le utiliza mai presus de toate lauda. Abrazivitatea glorioasă este obținută prin pulverizarea teflonului sau a crumbului cuarț. În cazul în care baza de fabricare a lemnului, atunci durata de viață a unui astfel de instrument crește.

Este foarte convenabil să se poarte într-o geantă de mână sau un buzunar, dar nu este necesar să o dați să o folosească: spălați sau sterilizați tăierea nu este recomandată, puteți curăța suprafața cu o punte specială sau o periuță simplă de dinți. Cazul durabil din sticlă de sticlă de la Zinger, extern elegant și foarte funcțional. Adevărat, acest instrument fragil, păstrează-l mai bine într-un caz special.

Zinger oferă clienților și speciali Topuri de lustruire. Ele se disting prin gradul de rigiditate, dar combină „obiectivul comun” – pentru a face suprafața unghiei netedă și netedă. Polishers sunt capabili să creeze un efect lucios pe unghiile naturale.

Salon de manichiură acasă

Cosmetice convenabile manichiură din Zinger, care poate fi luată cu dvs. într-o călătorie lungă, în funcție de recenzii ale multor utilizatori, vă repetați, dacă este necesar, chiar dacă aveți nevoie doar de a regla unghiile sparte. Seturile de manichiură profesionale prezentate astăzi de către producătorul german va fi capabil să vă aducă calitativ unghiile în ordine perfectă. Excelent manichiura, bărbat și femeie, va fi cea mai bună dovadă a profesionalismului și a confortului unor astfel de instrumente.

Dacă doriți, puteți alege nu numai instrumentele în sine, ci și cazurile în care acestea trebuie depozitate.

  • Seturi cu Cosmeticic. Caz solid, asemănător extern, cu o valiză mică, precum și cosmetice convenabile, vă ajută să nu purtați nu numai accesoriile de manichiură, ci și diverse produse cosmetice, de exemplu, lichidul de îndepărtare a lacului. De obicei, astfel de seturi sunt realizate într-un design elegant, dar este o notificare. Pentru a convinge cumpărătorul, după cum este necesar să achiziționați un astfel de set, producătorii oferă unelte din oțel de înaltă calitate din diferite nuanțe: de la aur la „perle negre”.
  • Seturi compacte în caz ocupa un loc mic în geantă și foarte practic atunci când se mișcă. Și să-i lase să pară că nu este așadată ca versiunea anterioară, nu afectează acest lucru. Unelte cu ascuțire manuală se confruntă perfect cu „îndatoririle” lor.
  • Soft caz, care seamănă cu un portofel exterior de sex feminin, în cerere nu este primul an. Prețul acestora este semnificativ mai mic decât analogii seturilor „ambalate”, dar conținutul este absolut același: instrumentele ascuțite, perfect ascuțite vor permite realizarea unei manichiură în condițiile cele mai extreme și vor transforma o sesiune de frumusețe la adevărata plăcere.
Citește mai mult  Ce ai nevoie pentru a utiliza pentru extensiile de unghii?

Rezumând întreg enumerate, aș dori să rețineți că accesoriile cosmetice de la Zinger servi proprietarii lor de-a lungul anilor. Mai ales că raportul – vă „Pret de calitate“ permite de a face alegerea potrivită.

Despre modul de utilizare în mod corespunzător setul de manichiura Zinger, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: