Sharp unghii negru: opțiuni de moda si idei originale

Sharp unghii negru: opțiuni de moda si idei originale

Primul val de moda de pe unghiile ascuțite a căzut la începutul anilor 2000. Vârfurile și stiluri apărut în fiecare revistă de modă, dar a fost posibil să se laude cu o astfel de manichiura, nu orice – la acel moment a fost posibil să respingă, unghiile naturale – un serviciu de unghii diferite, pur și simplu nu a fost. Proprietarii fericit de plăci puternice și sănătoase unghii străfulgeră cu nuanțe la modă de lac, restul umblat cu lungimea pe care ar putea permite.

Astăzi, totul este diferit. Datorită realizărilor științei moderne, fiecare femeie, dacă se dorește, își poate permite unghiilor de orice lungime și formă, să fie vârfuri, stiluri sau pointes balerinei.

Construcția, întărirea gelului de unghii – Opțiuni Serviciul modern de unghii oferă o masă și datorită unui polimerizator în lac de gel de la lampa Hel, o manichiură se va ocupa de două săptămâni până la o lună.

Diferența de vârfuri din stil

Calculați marginea liberă a unghiei poate fi diferită. Dacă placa de unghii este fragilă, fragilă sau, dimpotrivă, moale – este mai bine să se oprească la o lungime mică, altfel chiar și corecția poate fi un traumatic. În plus, trebuie să luați în considerare următoarele: cel mai clar unghiul pe care îl alegeți, cu atât este mai ușor să o rupeți.

Unghiile ascuțite sunt diferite în formă.

 • „Almond” – cel mai popular datorită versatilității sale. Acest lucru este cu siguranță acut, dar în același timp o formă îngustată a unghiei. Pe migdale există complet colțuri, ceea ce îl face incredibil de confortabil. Urmărind astfel Nobes este foarte la modă și feminin.

 • „Vârf” – acestea sunt cele mai ascuțite unghii. Ele arata interesante, atractive, dar foarte impracticate datorita fragilitatii lor.

 • Long „vârfuri” – „Stil” – cel mai spectaculos, dar, în același timp, incomod de unghii. Lungimea este limitată doar de fantezia proprietarilor lor. De multe ori pe stiluri, design-ul se face, ceea ce le face și mai vizibile.

 • „Balerina Pointe“ sau „Balerina“ – un fel de hibrid de unghii pătrate și ascuțite. Îngustarea marginii libere se termină brusc și intră într-un POST OP. Până în prezent, acest formular este considerat unul dintre cele mai la modă și dificultate.

În plus față de cele enumerate, există forme mai rare de cuie ascuțite.

 • Tubul – „țeavă” – combină pătratul și migdalele. Unghiile au specii arcuite, ascuțire și luând o închidere pe marginea liberă la un unghi de 45 de grade. Ele sunt mult mai puternice decât de vârf.

 • „E J” – incredibil de complexe în crearea unei variante a unghiilor ascuțite având un om doi. În ciuda lungimii substanțiale (adesea aproape la fel, la fel ca Ablowlows), EJI este foarte durabil, dăunător, dar nu arată mai puțin eficient.

 • „Bridget” – o formă care nu este suficientă pentru orice stăpân poate fi atât de rar găsit. Este de două pantofi și, în același timp, trei percepții, și toate acestea sunt pe un cui! Manichiura o astfel de forma arata ca o lucrare reala a artei.

 • „Parker” – Aceasta este o formă, tăiată sau tăiată ca un pătrat, dar nu direct și la un unghi. Aceasta este o formă extrem de originală care leagă proprietarul său pentru a fi o persoană extraordinară în tot și nu numai în manichiură.

 • „Lamă” – o formă de fantezie în care marginea liberă se termină Figurily, amintindu-i aripii fluturelor, nu fragmentul înghețat al gheții. Este extrem de rar din cauza impracticabilității sale.

Cum și cum să decoreze

Designul pe vârfuri ascuțite și lungi poate fi oricum, deoarece materialele moderne vă permit să realizați orice client de fantezie. Unul dintre cele mai spectaculoase și dramatice este lacul negru – atât lucioasă cât și mată.

Dacă mai devreme orice lac a presupus o acoperire monofonică sau într-o vecinătate extrem de, acum nu este necesar să faceți o manichiură banală. Culoarea neagră poate fi suplimentată cu modele geometrice, face găuri, stau franceză și folosește o nuanță de cărbune pentru ambele „zâmbete” și pentru tonul principal.

Dacă alegeți o acoperire neagră, atunci nu ar trebui să încercați să faceți mai ușoară, mai precisă.

În cazul în care nu doriți ca mâinile să vă prindă ochii, ar trebui să alegeți un lac de bej sau pulbere roz.

Astfel de culori, cum ar fi negru, roșu, precum și orice alte nuanțe saturate și așa-numita culoare a pietrelor prețioase obligă proprietarii lor să-și pasă de mâinile lor, să le răsfățească cu creme, măști și pentru orice temă pentru a purta mănuși.

Negru este culoarea care este perfect combinată cu orice design. Pietrele sunt mari sau mici (sau ambele, cît și altele) – da, bullieri – da, aur și argint – desigur, monograme – excelente, glisiere sau stebare – desigur.

Tot ceea ce pe o manichiură blândă și pastelă ar arăta ferm, negru va adopta și sublinia modul în care aveți nevoie.

Șosete nuanțe

  Unghiile ascuțite pot fi atât relativ scurte cât și fără sfârșit. Bineînțeles, cu atât este mai mare lungimea marginii libere a unghiei, cu atât mai greu de învățat cum să o gestionezi în viața obișnuită – să efectueze afacerile de rutină acasă. Cu toate acestea, acest lucru nu oprește femeile decisive care doresc să poarte o astfel de manichiură.

  De regulă, comandantul avertizează că stilurile (indiferent, proprii sau creșterea lor) reacționează slab la oricare dintre tipurile de sarcini. Unghiilor poate rupe chiar și atunci când caută un portofel în sac doamnă, și cât de multe ciorapi subtiri pot suferi de vârf, nici măcar nu vorbesc. Prin urmare, doamnele sunt cele mai multe ori aleg o formă și lungime similară, puțin împovărate de problemele de zi cu zi, care nu sunt constrânși în mijloacele și permit să managrate astfel de lucruri prozaice ca de gătit și de spălat vase.

  Despre modelarea diferitelor forme de unghii ascuțite, a se vedea video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: