Tipuri de manichiură franceză

Tipuri de manichiură franceză

Speciile ordonate și bine îngrijite pot fi administrate unghiilor cu o manichiură franceză. O astfel de acoperire completează imaginea în orice stil. Manicura franceză poate fi modificată la discreția proprie sau poate pleca în versiunea clasică. Designul feminin va ajuta la evidențierea individualității și a simțului stilului. Manichiura este potrivită pentru femeile de orice vârstă și este potrivit atât asupra evenimentului festiv, cât și al afacerilor.

Caracteristicile manichiului francez

Acum 40 de ani, Barbra Streisand a introdus acest design universal într-unul din emisiunile TV. Astfel, femeile au aflat despre o manichiură sofisticată care poate fi combinată cu multe costume. Astăzi, manichiura franceză atrage reprezentanți ai sexului frumos, cu simplitatea sa de performanță și versatilitate.

Există două tehnici de design principale – folosind un șablon și cu o perie.

 • Prima opțiune se caracterizează prin simplitate. Veți avea nevoie pentru a lipi o matrita specială și să acopere vârful pe lac alb.
 • Cu doua tehnică pentru a face față mai dificilă. Vom avea nevoie de formare, în scopul de a organiza cu precizie o linie orizontală.

alb ca zăpada zâmbet pe un fundal blând aspect natural și discret. In varianta clasica pentru substratul foloseste roz sau organism umbra. De mare importanță este lungimea și forma de cuie. Cel mai naturaletea te pe unghiile scurte, de formă pătrată. Unghiile de lungime medie este mai bine să taie la o formă rotunjită sau în formă de migdale, astfel încât manichiura frantuzeasca va arata mai interesant.

Soiuri

manichiură franțuzească în cele din urmă a devenit mai diversă, fetele moderne pot practica diferite tipuri de Franch pe unghii. Indubitabilă ramasite clasice un zambet alb pe unghie de o nuanță delicată. Acest tip de design se potrivește absolut toată lumea și întotdeauna. Opțiunile mai interesante trebuie selectate pentru imagine și eveniment.

 • Design colorat. Tehnica de execuție nu este diferită de clasici. Caracteristica principală este o paletă de culori extinsă. Puteți refuza albul obișnuit și trageți un zâmbet pe vârful culorii voastre iubite.

Mai mult, puteți combina mai multe culori „zâmbete”. Puteți diversifica fundalul, înlocuind un substrat nud pe orice altă umbră.

 • Milleniu francez de manichiură. O astfel de manichiură elegantă este potrivită pentru evenimente festive, dar este puțin probabil să fie adecvată în viața de zi cu zi. Desenați un zâmbet cu un lac cu strălucire sau pur și simplu stropiți cu paiete. Puteți folosi lacuri care sunt transferate frumos la lumină.

 • Lunny Frenc amintește clasic, dar dimpotrivă. Zâmbetul nu trebuie să tragă pe marginea liberă a unghiei, ci pe bază. O astfel de manichiură poate fi efectuată în culori clasice, completează-o cu desene, paiete sau pietre. Este interesant să privim manichiura Lunii cu culori contrastante.

 • Vizualizarea gradientului Manichiura franceză poate fi efectuată în două tehnici. Mult mai ușor de a face o tranziție lină de la culoarea principală la culoarea zâmbetului. Acest design poate fi făcut la domiciliu folosind buretele obișnuit. O opțiune mai grea și mai interesantă – un gradient pe un zâmbet. Toate capacele de unghii într-o singură culoare, iar pe marginea liberă fac o tranziție lină de la culoarea culorii.

 • Chevron francez Se uită mare pe unghiile lungi de diferite forme. Pentru a efectua designul, ar trebui să trageți un zâmbet sub forma literei v. Puteți face un astfel de design și pe mediu și pe unghiile de formă scurtă. Adesea, manichiura franceză de acest tip este completată de pietre.

 • Matte Manicure este foarte popular din cauza concisității și rigoarelor. De obicei, pentru a desena un zâmbet utilizați culori închise. O variație interesantă a acestui tip de manichiură franceză va fi o bază mată și un zâmbet lucios. În acest caz, puteți acoperi întreaga placă de unghii într-o singură culoare.

 • Art-Frenc – Manichiura pentru îndrăzneală. Un astfel de design preferă fetele tinere. Principala diferență este în absența unor reguli clare. Puteți utiliza orice culorile și completarea pietrelor de manichiură, paiete, desene. În performanța acestei specii, puteți alterna o manichiură franceză clasică cu un inversat.

Alegerea unui strat mai bun

Când solicitați unghiile în această versiune de proiectare, se recomandă utilizarea materialelor care sunt lungi uzate. Când se acumulează, puteți trage gel sau vopsele acrilice și trebuie protejate de unghiile cu acoperire de finisare pentru fixare.

Unghiile naturale ar trebui să fie acoperite cu lac de gel. Când se grăbește placa de unghii este foarte ușor să reîmprospătați designul, este suficient doar pentru a adăuga un lac puțin transparent la baza cuiului. Dacă manichiura este efectuată corect, vă va încânta 2-4 săptămâni. Nu se recomandă utilizarea lacurilor obișnuite, ei urcă rapid pe colțurile marginii libere.

O opțiune interesantă va fi zâmbetul de acoperire prin paiete sau folie. Puteți utiliza autocolante pentru decor de unghii. Principalul lucru este că manichiura dvs. franceză este protejată de acoperirea de finisare de înaltă calitate.

Culori

Zâmbetul funcționează adesea în culoarea albă. Dacă doriți să faceți o manichiură strictă și elegantă, acoperiți baza de unghii cu cremă, culoare roz pal, lapte sau cremoasă. Puteți utiliza nuanțe de corp translucide care aliniază ușor culoarea naturală a plăcii de unghii.

Dacă faceți o manichiură franceză într-un alt formular, apoi creați un design armonios, utilizați nuanțe contrastante sau cele care sunt adiacente cercului de culoare. Prima opțiune este mai curajoasă. Adesea combină culorile roșii, alb-negru. Desenați un zâmbet cu un lac de neon.

Manichiura franceză elegantă se obține datorită combinației de culori metalice, de aur, argint, violet și verde.

Când alegeți o acoperire de culoare ar trebui să acorde o atenție la tendințele modei.

 1. Puteți decora placa de unghii sau marginea liberă a tipăririi florale. Puteți desena peria, utilizați autocolante sau folie de transfer.
 2. O opțiune interesantă va fi o combinație de bază de lapte cu un zâmbet verde. Puteți adăuga designul strasului.
 3. Unghiile dvs. vor juca noi și vor atrage atenția altora dacă combinați zâmbetul roșu de metal și baza de roz blând.
 4. Purple, purpuriu și culoarea corală strălucitoare pentru manichiura franceză poate fi folosită de fete tinere.
 5. Designul romantic pentru o întâlnire se poate face folosind un turcoaz dens sau liliac.
 6. Titularii de valoare a pielii lumina acordând o atenție lor la lacuri de aur a crescut de culoare. O astfel de manichiură va arăta interesantă și elegantă.

Exemple de design frumos

Marele avantaj al manichiura frantuzeasca este că puteți ridica de proiectare pentru orice imagine. În fiecare sezon apar noi soluții de culoare și forme de zâmbet, astfel încât fiecare femeie să găsească opțiunea de proiectare corespunzătoare. Luați în considerare cele mai interesante opțiuni.

 • Manichiura franceză cu pietre. Încrustat este popular, deoarece puteți crea o manichiura festiv intr-un timp scurt. Un Franch obișnuit clasic va plăti destul de diferite și nu mai fi plictisitor. Puteți adăuga designul pietrelor realizat în orice tehnică. Cele mai multe fete indraznete pot experimenta și stabili complet, în zâmbet de pietre.

 • Metal Franch arată îndrăzneț și îndrăzneț. Se combină în echipamente clasice de un design și cabluri. Puteți acoperi un zâmbet metalic și puteți alege o culoare negru de contrast pentru tonul principal.
 • Decor suplimentar pe limba franceză clasică. Puteți combina un zâmbet cu un model de ceară sau cu modele frumoase. Astfel încât să puteți adopta design clasic pentru orice vacanță sau eveniment.

 • Zâmbet ondulat sau Frenc cu o margine curbată face manichiura mai feminină. Puteți face această opțiune în culorile obișnuite sau în experiment. Linia Francha Wavy este potrivită pentru manichiura de vară în tema marină. Proiectul de vacanță practic și atractiv poate fi adăugat cu desene sau pietre.

 • Manicură franceză de aur. Designul pare extrem de îndrăzneț și atrage atenția asupra altora. Mai potrivit pentru fetele tinere care doresc să adauge o imagine de seară luminată. Puteți face un astfel de design folosind folie, lac de aur, ștergătoare sau sequin – alegerea materialului nu este limitată. O astfel de manichiură poate fi efectuată nu numai în clasic, ci în versiunea lunară.

 • Zâmbiți cu folie de folie. Această metodă de creare a unui design interesant va veni la ajutor când trebuie să creați o manichiură elegantă într-un timp scurt. Folosind folie pentru embosare, puteți crea un efect de acoperire crăpat asupra zâmbetului Frencha. Pentru un farmec mai mare, puteți adăuga o astfel de manichiură franceză cu o acoperire de finisare mată.

 • Geometria în manichiura franceză. Benzile de diferite lățimi sunt populare atunci când creează atât designul de zi cu zi, cât și cele festive. Puteți face întregul zâmbet din dungi multicolore și apoi obțineți decorațiuni luminoase. Designul mai discret va funcționa dacă subliniați un zâmbet orizontal de dungă pe un cui.

Despre tipurile de manichiură franceză, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: