TNL Professional Gel Lac: paleta de flori, avantaje și dezavantaje

TNL Professional Gel Lac: paleta de flori, avantaje și dezavantaje

Există o regulă și, s-ar putea spune, legea că femeia este bine îngrijită și cine iubește pe sine, mai presus de toate mâinile ei. Desigur, este important să aveți grijă de umezeală și o formă atentă de perii, dar manichiura joacă un rol semnificativ aici.

Recent, pe piața produselor cosmetice decorative există un număr mare de branduri pentru producția de lacuri de gel. Ei sunt cei care se bucură acum fără precedent popular printre adevărații de modă. Firma coreeană TNL profesională pentru o perioadă relativ scurtă a reușit să se stabilească dintr-o parte bună nu numai în cercul maeștrilor de manichiură, ci și de la iubitorii obișnuiți de șelaci care preferă să-și facă mâinile mai frumoase.

Avantaje și dezavantaje

Lacurile de gel profesionist TNL au ambele avantaje, cât și unele defecte. Ia în considerare detaliile lor.

 • Este demn de remarcat consistența perfectă a lacurilor gelului. Ea este complet urâtă, astfel încât să puteți evita lovirea cuticulei. În același timp, nu va fi nevoie de probleme cu aplicarea și distribuirea pe unghii.
 • Un număr mare de nou-veniți laudă aceste lacuri de gel, deoarece poate fi folosit pentru a utiliza fondurile de la prima utilizare. În plus, procesul de polimerizare absolut nu modifică aspectul produsului, care este important atât pentru nou-veniți, cât și pentru profesioniști.
 • Este imposibil să nu acordați atenție designului excelent al sticlei și confortului său. Complimentele entuziaști sunt onorate și perii. Ele sunt plate și largi, ceea ce este extrem de important pentru șelacul de succes.
 • Cu toate acestea, pentru a atinge luminozitatea maximă și saturația culorii, trebuie să aplicați mijloacele în 2 sau chiar 3 straturi. Dar dacă te uiți la această problemă creativ, atunci de ce să nu experimentezi cu numărul de straturi?
 • Lacurile profesionale de gel profesionist arată excelent numai cu baza de marcă și acoperirea de top, care nu este întotdeauna convenabilă pentru maestru. Produsele acestei companii sunt deosebit de sensibile la schimbarea fondurilor „native”.
 • Plusul Indisputable Plus din Shellakov TNL Professional este prețul lor. Producătorii combină cu îndemânare costul scăzut al produselor cu calitatea sa de înaltă calitate. În diferite regiuni, eticheta de preț pentru o sticlă de 10 ml este de aproximativ 200 de ruble.

Marca TNL Professional urmărește cele mai recente tendințe de modă și încearcă să încânte în mod constant doamna reală cu elemente noi. Seria de gel-lac sunt completate și redirecționate. Destul de faimos este o serie care poartă numele „pisica ochiului”. Manicura creată arată elegantă și scumpă din cauza vizibilității pietrelor prețioase. Această linie este diferită nu numai de calitatea excelentă a materiilor prime și a saturației culorilor uzate, ci și cea mai largă opțiune de nuanțe.

Citește mai mult  Plum Manicure - Opțiuni luminoase și elegante de proiectare

În paletă este prezentată mai mult de 40 de culori sub orice dispoziție.

Și, de asemenea, merită o colecție de comentarii maxtilă „crakyur”. Efectul neobișnuit se realizează din cauza crăpăturilor care se pot face folosind un substrat special în combinație cu gelul de gel din această linie.

Adevărat Modnitz va încânta o serie numită efect mozaic. Cu îndrăzneală și inițial arată un desen, asemănător picturii înghețate pe fereastră. Timp de lungă durată, cu excepția alegerii umbrelor.

Există o culoare pentru orice geantă de mână și pentru fiecare din cele patru ori a anului.

Unghiile dvs. vor fi niște chameleoni dacă Shellac le acoperă de la colecția „Thermo”. Din variabila, mai întâi în creștere, apoi coborâți, temperatura unghiilor schimbă culoarea, care arată îndrăzneață și originală. În plus, nu va exista substrat pentru o astfel de copertă. Gelul Gel este aplicat direct la baza.

Entuziast glandele de prieteni vor fi legate la manichiura dvs. dacă dați preferință la gel lacas din colecția „Mirror Glitter”. Creat de ei, efectul oglinzii vă va lăsa cu siguranță fără mai multe complimente din înconjurătoare.

O selecție largă de palete de culori va provoca o masă de revizuiri laudative.

Există și alte serii mai puțin frumoase, care sunt, de asemenea, populare. De exemplu, petrecerea de vară, cauciuc cauciuc, metal, maroc, sclipici, celebritate, magnet lux, săptămână de modă, seria 3 în 1.

nouă

Fotografii

Dacă sunteți un suporter al unei lacuri tradiționale de manichiură sau camuflaj, atunci vă puteți baza în siguranță pe marca TNL Professional. Printre tot felul de serii originale, puteți găsi un clasic favorit. Și paleta de la mai mult de două sute de nuanțe nu vă va lăsa exact mâinile fără gălbenele frumoase.

O varietate de nuanțe

După cum sa menționat mai sus, acest brand este o varietate de tot felul de culori pentru decorarea unghiilor. Să ne uităm la exemplul unuiii consideră că produsele oferite de marca TNL Professional Produse.

Amintiți-vă de clasic și naturalitatea, care este acum în modă, ia Umbra la numărul 48. Aceasta este o lactate blândă, puteți spune un Nyudova. Potrivit maeștrilor, consistența lui este dens. Cu toate acestea, acest lucru nu interferează cu aplicarea la unghii. În plus, manichiura magică și plăcută primește cu el acoperă toate neplăcerile.

Aș dori să vă acord Umbra la numărul 123. Pentru mai multe sezoane, culoarea mentă în primele locuri în ratingul nuanțelor la modă. Vara pe fundalul pielii tăbăcite – ceea ce este necesar pentru bună dispoziție. Cu toate acestea, mulți observă o ușurință a acestui număr. Se recomandă aplicarea acestui șelac în 3 straturi. Apoi, exact ochiul nu se îndepărtează de la unghiile culori saturate.

Citește mai mult  Idei de manichiura rosu pentru unghii scurte

Pentru moda de modă neobișnuit și îndrăzneț, o umbră neagră saturată va fi perfectă. În paleta profesională clasică TNL este nevoie 131 Cameră. Multe note ușoare de utilizare, totuși, pentru mai multe rezultate virtuoze, se recomandă aplicarea celui de-al doilea strat.

Numărul 169 Culoare caldă și foarte toamnă – Lilac. Doar pentru vreme când în suflet este încă vara, dar trebuie să fii mai restrâns. Puteți aplica numai, apoi o manichiura blând și aproape imperceptibil – dvs.

Probabil una dintre cele mai populare culori pentru manichiura – rosu. În linia Professional TNL este prezentat la numărul 184. Acest lac gel este numit chiar Alla – este foarte culoare saturate. În ceea ce privește aplicarea și acoperirea nuanței selectate, nu există comentarii negative la toate.

vederi Enthusious ale înconjurându-vă exact dacă preferați TNL 197, Este, de asemenea, numit de culoare de primăvară. Aceasta este o nuanță liliacie și foarte plăcută. Acesta va veni la un costum strict de birou și pentru o plimbare fascinantă cu prietenii în primele zile calde. Textura blând, aplicând lac gel unpretentious.

Iar dacă vopsea în două straturi, puteți obține o mai luminos, dar încă o nuanță delicată.

Desigur, catalogul de culori și o varietate de gel de lacuri tehnici nu va lăsa cele mai sofisticate fashionistele. În fiecare colecție, TNL Professional este oferit de la 20 la 200 tot felul de nuanțe. De la frig la cald, de la tonuri blânde și pastelate până la culori strălucitoare și extreme care preferă femeile îndrăznețe care distrug stereotipurile.

Reguli de aplicare

Indiferent de locul în care apare procedura de manichiură – ați apelat la un specialist sau ați decis să faceți față propriei noastre – este important să aveți grijă de sterilitate. La urma urmei, unghiile frumoase sunt unghiile în principal sănătoase. Asigurați-vă că Maestrul înainte de a începe procedura a procesat fiecare instrument, proprii și mâinile cu soluție de dezinfectare. Acasă, de asemenea, nu uitați de curățenie.

Primul și cel mai important punct de la începutul lucrului cu gelul de gel de orice marcă este degresarea necesară pentru a evita deformarea acoperirii în viitor.

Lucrul cu un lac de gel, de exemplu, cei în care orice efect va fi vizibil la sfârșitul lucrării, necesită pre-vărsare a unghiei și aplicarea unei baze speciale. Desigur, acest proces nu poate fi numit sănătate sănătoasă. Prin urmare, merită o preferință pentru șelurile cu o singură fază, lucrează cu care nu implică nici o deformare a unghiei.

Dacă ați ales un lac de gel de culoare pentru manichiură, atunci aplicația are mai multe caracteristici. În primul rând, este important să vă amintiți că grosimea tuturor straturilor ar trebui să fie mică. În caz contrar, valurile urâte vor fi formate de-a lungul marginilor cuiului, eliminarea căreia va dura mult timp.

Citește mai mult  Inladația unghiilor de pietre și pietre

Dacă alegerea dvs. a căzut pe tonuri luminoase, pastelate sau camuflaj TNL profesionist, atunci trebuie să aplicați lac de gel în două straturi. Puteți usca straturile folosind lampă UV. Se întâmplă adesea că atunci când lucrați cu flori întunecate, Shellaka rămâne așa-numitele propulsoare. Nu este necesar să sperie acest lucru și să aplicați cât mai mult lac de gel posibil. Soluția la problemă este numai în cel de-al doilea strat.

Etapa finală și la fel de importantă va fi aplicarea de acoperire de top, necesare pentru statul de manichiură atâta timp cât posibil a rămas inițial. Această acoperire este importantă pentru a aplica un strat mai gros decât Shellac însuși. În plus, avea nevoie de un timp mai lung de uscare, care va garanta o saturație lungă de culoare. De exemplu, puteți utiliza fixatorul de fier de top.

Recenzii

Desigur, atât profesioniștii, cât și noii veniți din industria manichiură alocă două criterii de evaluare cele mai importante – preț și calitate. Așa cum am menționat deja, marca TNL Professional combină în mod special acești indicatori: oamenii plătesc banii relativ mici pentru bunuri destul de de înaltă calitate.

Și, de asemenea, recenziile pozitive includ un număr mare de comentarii cu privire la confortul aplicării lacurilor de gel profesional TNL.

Profesioniștii menționează că coerența a fost dezvoltată de cel mai de succes: ridicol și nepient, care este convenabil și începători.

Mulți spun că mijloacele profesionale TNL se vor usca rapid în lampă în comparație cu alte mărci de Shellakov. Fără îndoială, este un plus imens, pentru că timpul este scump.

Mai mult decât atât, este imposibil să lași o varietate de culori. Puțini producători de acest produs se pot lăuda o paletă largă de nuanțe.

Cu toate acestea, lacul de gel profesionist TNL a condus. Un număr mare de femei se plâng de mirosul caustic al nuanțelor individuale. Alții nu sunt mulțumiți de un lac excesiv. Și a treia indiciu la o saturație în timp scurt.

  Ei bine, fiecare dintre el. Merită să luăm în considerare faptul că depinde multe de cele utilizate, în plus față de gelul în sine, materiale (bază, fixer). În cazul în care acestea sunt de slabă calitate, un fel de shellac va fi rasfatat.

  Într-una, nu se poate îndoi exact: Lacul gel Professional are mai multe TNL avantaje decât minusuri. Prin urmare, acestea sunt recomandate pentru cumpărare.

  Gel TNL Professional lacuri tehnologie în video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: