Totul despre manichiura franceză cu extensii de unghii

Totul despre manichiura franceză cu extensii de unghii

Există multe opțiuni minunate pentru a face doamnelor. Cu toate acestea, manichiura franceză elegantă este încă cea mai populară și mai elegantă. El este frumos în sofisticarea și unoubuluzie, pentru care multe tinere doamne îl iubesc și iubesc. În plus, el arată minunat pe unghiile lungi sau extinse. Cu un design similar, doamna este dificil de a rămâne fără atenție. Astăzi vom analiza în detaliu ce fel de manichiură sunt și care sunt caracteristicile lor.

Particularități

Fashionul modern nu se limitează la alegerea unui design frumos al marginilor lor blânde. Unul dintre cele mai populare și cerute de mulți ani are acum un francez frumos și ușor, atrăgând privirile din cauza acurateței și a eleganței. O astfel de manichiură completează perfect multe imagini, așa că este recursă la crearea de doamnelor cu o frecvență de invidiat.

Manichiura franceză elegantă arată pur și simplu uimitoare pe doamne extinse. El atrage mai multă atenție la sine și devine o rușine de un accent luminos al imaginii alese de doamnă. De asemenea, trebuie remarcat faptul că Franch nu este întotdeauna o combinație de nuanțe albe și corporale. Adesea, aceste gamme clasice sunt completate de alte culori, de exemplu, negru sau albastru închis.

Pentru a obține unghiile frumoase și lungi într-o singură zi este imposibilă. Aici și vine pentru a ajuta la construirea. În majoritatea cazurilor, ei o fac din acrilic sau un gel special. Ca rezultat, se obține gălbenele estetice și îngrijite ale lungimii necesare.

Există două tehnici principale pentru construirea de doamnelor, Și fiecare vrăjitor alege pentru sine cea mai convenabilă metodă. În ceea ce privește extensia extrem de populară a francezilor – se efectuează folosind două culori principale care diferă unul de celălalt. Paletele trebuie să fie în mod necesar diferite sau chiar contraste, altfel nu va mai fi franc.

Multe fete sunt adresate extinderii gelului sau acrilicului. Acest design al unghiilor devine o mântuire reală, în cazul în care apariția propriilor gălbenele frunze mult de dorit și pentru o manichiură frumoasă este pur și simplu potrivită.

Când construirea unui maestru poate da unghiilor aproape orice formă și lungime. Totul depinde doar de dorințele modei. Astăzi, prea lung, marginile lungi nu sunt în tendință, deci este de dorit să se oprească pe lungimea medie sau mică. Deci manichiura va arata atent si estetic.

Cel mai bun dintre toate arată o formă rotundă, ovală sau pătrată. Dacă lucrarea efectuează un maestru experimentat, materialul extins va arăta ca un unghie reală. Franța, făcută în acest fel, va ține la unghii destul de mult, bucuros că doamna cu frumusețea sa. Gelul în același timp, maximul se află strâns pe placa de unghii, care îi oferă posibilitatea de a crește în continuare.

Marigoldurile extinse decorează cele mai diferite moduri. Dacă doriți să faceți manichiura mai creativă, puteți contacta un francez luminos. De asemenea, a permis completarea unui astfel de design de diferite tipuri de decorațiuni. Ca rezultat, se dovedește un design foarte spectaculos și original.

Moduri și specii

Există trei subspecii principale ale manicului francez pe unghiile extinse. Fiecare dintre ele are propria tehnică de farmec și execuție.

 • Expres. Acest tip de extensie se face cu utilizarea de fixare pentru fiecare margină albă de culoare albă. De regulă, elementele similare sunt mai dense decât celelalte astfel de detalii. După ce sunt aplicate, mergeți la aplicarea fixatoarelor de gel de încredere. Uscarea în acest caz este efectuată sub acțiunea lămpii ultraviolete.

Această versiune de execuție este destul de rapidă și simplă. Este ideal pentru maeștri începători, mărci de creștere la domiciliu.

 • Frened Frenc. Acest tip de manichiură franceză se efectuează datorită impunerii rezervorului de gel al culorii necesare. Poate fi doar alb, dar și în oricare altul, în funcție de alegerea modeiului. Vârful Nogotului cu acest design este impus prima prioritate. Numai după aceea, Maestrul merge la formarea restului înregistrării.
 • Desenat de mână. Nu există nici o mână mai puțin atractivă trasă franceză. O astfel de manichiură se bazează pe utilizarea unui gel simplu transparent. Este de la el mai târziu creați o formă de unghii. Vârful este apoi întocmit culoarea de distribuție selectată.

Dacă luăm în considerare modalități de a extinde unghia în detaliu, atunci puteți selecta două opțiuni principale – acrilice și gel. Cu îngustarea gelului, este necesar să se prelungească gălbenele folosind astfel de dispozitive importante:

 • sfaturi+
 • Stencils+
 • Geluri diferite și acoperire de finisare+
 • Lampă ultravioletă+
 • Set standard de accesorii de manichiură.

Designul unghiilor în acest fel poate fi o adevărată mântuire pentru doamnelor cu gălbenele subțiri și fragile.

În ceea ce privește extensia acrilică mai puțin populară a marigoldurilor doamnelor – pentru astfel de proceduri, se utilizează o pulbere acrilică specială, suplimentată cu fluid special.

Acrilic este permis să pună în evidența unghiilor sau pe sfaturi. Un astfel de serviciu a fost insuficient popular de mulți ani. Multe Fashionista, de mult timp, își întocmesc unghiile în acest fel, asigură că nu va fi schimbat pentru altceva.

Există multe opțiuni pentru realizarea Franchului pe mariguri extinse. Iată câteva dintre cele mai populare și elegante soluții.

 • Clasic. Acest tip de Francha este cel mai adesea găsit. Cu ea, marginea liberă a unghiei este vopsită în alb. Este permisă reducerea cu ajutorul agenților de modelare, cum ar fi gelul sau acrilicul. Aplicarea sfaturilor – O opțiune bugetară care necesită un timp minim de timp liber.

 • Fan Frenc. Într-o astfel de manichiură ar trebui să existe o margine liberă de unghii. De obicei, este emisă de compoziția colorată. Cu un astfel de junk, fetele par a fi posibilitatea de a lăsa fantezia pe voință și să-și completeze imaginea. Cea mai mare parte Frank Franc devine o gamă de fete tinere care iubesc stilurile luminoase.

 • Milleniu Franch. Cu o astfel de manichiură interesantă, marginea marmurei este decorată cu paiete decorative și nisip. În acest caz, este important să rețineți că indiferent de decorul pe care îl alegeți pentru înregistrare, ar trebui să fie destul de densă. Asigurați-vă că acoperirea nu se dovedește a fi transparentă, altfel va fi ieftină. Un tip similar de franc este adesea făcut în forme speciale, lansând compoziții de modelare cu paiete blânde.

 • Twist Frenc. O altă opțiune populară de design Marigold. Se pare foarte luminos și frumos, deoarece vârful unghiei cu ea nu este acoperit cu unul, ci mai multe culori. În plus, plăcile noi în sine vor decora permisiv cu diverse titluri pentru Neil Art. O manichiură similară atrage atenția și completează în mod eficient multe imagini expresive.

 • Stilizat. Această opțiune de proiectare nu este mai puțin strălucitoare și interesantă. Pentru Franch decorative, se obișnuiește să atragă toate versiunile non-triviale ale acestui design. De exemplu, poate fi o manichiură franceză foarte neobișnuită, cu o abstractizare sau modelare pe plăcile de unghii.

 • Complicat. Interesant și ultrasive pe unghii extinse arata Franch sofisticate. Acest design combină benzi îngroșate pe sfaturi, decorațiuni sub formă de modele geometrice, linii, desene și diferite tipuri de piese de textură.

Lungimea și forma de cuie

Frenc – frumos și soluție foarte frumos. Cu incarnare, unghiile se poate da o varietate de forme. Așa cum am menționat mai devreme, de cele mai multe ori unghiile dobândi o formă pătrată, ovală sau rotunjită.

În ceea ce privește lungimea unghiilor și lățimea marginii libere – ar trebui să fie moderată aici. Ugly „gheare“ lungi au rămas mult timp în trecut. Ele arată ridicolos și uneori vulgar. Astăzi, chiar și galbenelele ascuțite ar trebui să arate solide și cu atenție. Vârful unghiei nu ar trebui să fie ascuțite și lipite ca un ac. În caz contrar, nu numai că va arata ciudat, dar, de asemenea, poate provoca diverse leziuni și articole de uz casnic rupte. Optimă în acest caz, va fi o formă de unghii îngrijite de migdale. Prin urmare, o altă soluție atractivă – cuie în formă de „vârf“ sau „pointe“.

În ceea ce privește galbenelele rotunjite clasice – ei vor arata intotdeauna armonios, dacă acestea sunt completate și prelucrate pentru a conștiinței. Pe ei, ca pe plăci ascuțite, Franch va arăta fermecător.

Nu cred că Franch este potrivit doar pentru unghii lungi. design similar este capabil de a decora și mărcile scurte rotunde, oferindu-le o sensibilitate fermecătoare și feminitatea. Principalul lucru este de a face totul corect și cu atenție.

Ce culori pot fi folosite?

După cum sa menționat mai sus, atunci când faceți o frumoasă manichiură franceză, nu este nevoie să rămâneți doar pe vechiul alb bun. Înainte de modern la modă, există o selecție imensă de culori diferite sub orice imagine și stil. Franța albă arată scump și ușor, culoare – luminos și original. Fiți familiarizați cu lista celor mai atractive palete.

 • Franța blândă nu își pierde relevanța. Flori și modele rămase în culori pastelate sunt permise. În gamme roz, albe și albastre, orice decorațiuni vor arăta armonios.
 • Foarte popular francez, în care există culori albastre sau violet. Astfel de palete sunt perfecte pentru formarea de design de gradient. Purple-albastru Gradient Este foarte posibil să creați folosind un burete.

 • Franch, răsturnat în culori strălucitoare, va arăta, de asemenea, atractiv. În acest caz, marginea cuiului poate fi albă, iar restul de piersic sau farfuria corporală.
 • Lacul neonului face franceză mai saturată. Combinațiile multicolore de tonuri de neon roșu, albastru, galben și verde sunt capabile să revigoreze manichiura făcându-l foarte luminos și original.
 • Să spunem bogați francezi cu aur și argint. Poate fi ambele benzi ale culorilor specificate și marginea unghiei.

Opțiuni de proiectare

Există multe Opțiuni frumoase de proiectare a francului pe mariguri extinse.

 • Arata foarte frumos ca o manichiura cu strasurile sau cu pietricele mici multicolore. Adesea pietrele de straturi sunt combinate cu paiete. Arată ca un design similar eficient, dar aici trebuie să acționați mai atent, pentru a nu exagera sclipiciul.

 • Franch va arăta chiar mai interesant dacă îl adăugați diferite desene pe gălbenele. Acestea pot fi arcuri fermecătoare, flori, dungi și alte elemente. Ele sunt adesea aplicate cu vopsele acrilice.

 • Designul cu două culori nu este mai puțin atractiv. Combinația dublă de Frenc arată din ce în ce mai interesantă. Deci, pentru sezonul de primăvară-vară, designul este cel mai potrivit cu o bandă roșie, albastră, portocalie sau roz, iar pentru perioada de toamnă-iarnă, soluția perfectă va fi nuanțe întunecate.

 • Decor decor – o soluție interesantă pentru manichiura franceză. De obicei, puncte speciale se aplică pentru Mastster. Cel mai bine este să utilizați aceste elemente cu lățimi diferite. Dacă nu există astfel de dispozitive, va exista o scobitoare sau un ac.

 • Franța non-rea se prăbușește cu un cadru. Ea este încadrată de gălbenele din jurul perimetrului. De obicei, sunt alese mai multe lacuri întunecate contrastante cu celelalte culori de pe placa de unghii.

 • Franța poate combina acoperirea mată și lucioasă. Un astfel de design astăzi în tendință și arată solid.

Nou

În acest sezon în marginea de trend rotunjită. Încă o manichiură naturală relevantă, răsturnată în culori albe și pastelate. Puteți desena lacune frumoase, cu care va primi un pic „joc” cu liniile francezilor „zâmbetului”. Imaginile pot fi prezente pe gălbenele – „fâșii fantomă”, creând efectul sticlei.

Franța poate fi completată cu unghii straturi în metal. Oglinda inserția va face designul mai modern și chiar futurist. Adesea, manichiurile franceze sunt combinate cu Lunar. Cu toate acestea, este necesar să fii îngrijit, astfel încât unghiile nu primesc Alapotat.

Cu toate acestea relevante diferite tipuri de desene. Acestea nu pot fi prezente pe toate unghiile, ci doar pe una sau două. Și poate fi nu numai modele de contrast, ci compoziții întregi trase de mână.

În următorul videoclip, aștepți ca o clasă de masterat să construiască formularul de unghii „migdale” cu un cluster.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: