Totul despre vârfurile de unghii

Totul despre vârfurile de unghii

Pentru a crea o acoperire frumoasă și rezistentă, aveți nevoie de mai multe mijloace diferite de manichiură. Printre acestea, stratul de top (sau finisare). Mulți în uz casnic neglijat de acest strat final în mod nerezonabil, considerând că un cip de marketing al creatorilor de produse cosmetice de unghii. Între timp, partea de sus îndeplinește mai multe funcții importante și se întâmplă diferite tipuri și numiri. Nevoia de acoperire incomprehensibilă este fără îndoială. Înțelegem caracteristicile de sus și ale nuanțelor atunci când o alegeți.

Ce este și pentru ceea ce aveți nevoie?

De sus pentru unghiile externe similare cu lacul obișnuit transparent, care este utilizat ca bază pentru acoperirea cu paiete. Aceasta este o parte importantă finală a oricărei manichiură, indiferent de proiectarea și structura sa de acoperire. Veți alege un lac obișnuit sau un lac de gel, acrilic – în orice caz, va trebui să acoperiți partea superioară a manichiurii.

Obligatoriu trei componente ale oricărei manichiură salonului adecvat: Baza la început, culoarea principală și acoperirea de top în concluzie. De aceea profesionalul Neil-Art este atât de persistent și frumos strălucitor. Acești trei pași pot efectua la domiciliu fiecare iubitori de manichiură. Prin urmare, nu ar trebui să neglija partea de sus, deoarece are multe funcții importante pentru păstrarea manichiurii în formă prioritară cât mai mult posibil.

Mulți se întreabă de ce este încă un strat de acoperire transparentă, deoarece varful nativ și atât de bine străvechi. Nu este mult timp. Când contactați apa caldă și alte mijloace, acoperirea va mătui literalmente în câteva zile. Iar primele jetoane pe lac neprotejate pot apărea pentru primele zile de șosete.

Stratul superior pentru unghii (strat superior) este un agent de fixare care se întâmplă cel mai adesea cu incolor. El este aplicat la sfârșitul oricărei manichiură și este ultima sa etapă. Top în sticle (ca lac) de volum mic și mediu. Efectuează două funcții principale: protecția manichiului împotriva influențelor externe, extinderea durabilității sale și decorative, creând efecte diferite în plus față de arta principală neil. În plus, stratul de acoperire vă permite să creați unele tipuri de artă neil la modă. De exemplu, designul „precipitații” pe unghii și se aplică, de asemenea, creării de modele volumetrice.

Fără acoperirea finisajului, puteți face numai dacă utilizați lacuri în două faze și trei faze. În primul caz, un instrument combină pigmentul de colorat și acoperirea de top. În cea de-a doua – fără bază de date, nici un top, deoarece toate componentele sunt în Shellac. Această idee este bună pentru manichiura de zi cu zi și rezistentă. Dacă doriți să creați un design original de unghii, un astfel de instrument nu vă va potrivi.

Vizualizări

În plus față de funcțiile de protecție, transportul de sus și o componentă decorativă importantă. Astăzi, producătorii au creat mai mult de o duzină de acoperiri de finisare diferite cu tot felul de proprietăți decorative. Printre acestea există vârfuri pentru lacuri obișnuite, precum și acoperiri pentru lacuri și geluri, polimerizarea sub lampă. Pe baza dorințelor pentru idei de manichiură și de proiectare, alegeți diferite opțiuni de acoperire.

 • Top pentru Shellac cu prezența unui strat lipicios. Protejează perfect acoperirea timp de până la 3-4 săptămâni, linii textura lacului gelului și oferă o strălucire lucioasă încântătoare. Compoziția acoperirii este de așa natură încât, chiar și după o uscare completă la atingere rămâne o anumită lipință. Acesta este eliminat printr-un instrument special (clinser) cu un material de salon.

 • Top „uscare rapidă”. Instrumentul ajută dacă trebuie să uscați rapid stratul de acoperire. Aplicați-l la lacurile obișnuite care nu au fost de așteptare de aproximativ două minute. Înseamnă, de asemenea, dă și unghiile de diamante.

 • Matte Top. Acoperirea populară nu iese din modă pentru mai multe sezoane. Arderea unei palete de acoperire la modă opțional. Efectul Velor asupra lui Marigolds va ajuta la crearea acestui strat de finisare. Acum, orice lac preferat sau Shellac poate fi transformat într-o tendință mată.

 • Lucru lucios Creat pentru a întări lacul obișnuit pe unghii. Acesta va permite manichiura să țină cel puțin două ori mai lungă. În plus, acoperirea va fi foarte impresionantă.

 • Cu strălucire. Acest top cu ascensoare mici de strălucire sau mari străluciri strălucitoare în compoziție va ajuta la transformarea oricărei manichiură obișnuită într-o opțiune festivă de lux.

 • Sus cu efect magnetic. Shellac la modă pentru crearea unui design „Cat al ochiului” este scump. În plus, aș dori să am mai multe nuanțe ale acestei acoperiri originale. Un top special va veni la salvare că, cu ajutorul unui magnet va transforma oricare dintre lacurile dvs. de gel în manichiura de trend cu evidențiere.

 • Pentru partide. A creat o varietate de topuri cu efecte vizuale luminoase. Poate fi un flux holografic de culoare sau neon strălucitor în întuneric.

 • Universal Top. Potrivit pentru naturale practice care nu le place călătoria de bule în tabelul de îmbrăcăminte sau cosmetice. Remediul pentru două în câte unul poate fi folosit ca bază pentru vopsele și acoperirea de finisare.

Branduri de rating

Fiecare brand profesionist are propriile fixari. Cel mai bine este să ne dovediți printre manichiura Masterat mai multe branduri celebre. Printre aceștia, producătorii din diferite țări și cu o gamă de prețuri destul de mari.

 • Shellac CND – Liderul în câmpul său produce nu numai vârfuri de înaltă calitate pentru o manichiură impecabilă și stabilă. Toate instrumentele sunt, de asemenea, ecologice, deoarece acestea nu conțin cele trei componente cele mai dăunătoare frecvent găsite în lacuri.

 • OPI Gelcolor Brandul Statelor Unite se referă la segmentul premium și are cele mai înalte caracteristici de chalpacing. De asemenea, vârfurile protejează acoperirea de la chipsuri și cea mai puternică expunere mecanică.

 • Kodi Professional Eliberează o linie întreagă de acoperiri de finisare. Cauciucul se distinge prin cea mai înaltă rezistență și sunt indispensabile atunci când fac o manichiură cu bruiani și pietre. Topurile de maturi sunt unul dintre mijloacele preferate pentru a crea o manichiură de tendință atât în ​​rândul iubitorilor, cât și într-un cerc profesional. Finisajul 2 din 1 este, de asemenea, foarte convenabil, înlocuind baza și de sus imediat.

 • PNB TOP suficientă ambalare economică, chiar mică suficient pentru o lungă perioadă de timp. Este convenabil să o luați pentru uz casnic. Este purtat de mult timp, în timp ce nu-și schimbă caracteristicile: nu se agită și nu dobândește umbra galbenă.

 • Rut ha unghii oferă cele mai accesibile fixari pentru preț. În același timp, calitatea nu este inferioară multor omologii străini. Acoperirea este obținută strălucitoare și economisește rezistența de aproximativ trei săptămâni. În linie există acoperiri de finisare cu un efect decorativ al culorii metalice.

Subtilități de alegere

Când creați o manichiură cu lac de gel, alegeți partea dreaptă și optimă în structura și calitatea superioară foarte importantă. De la el, și nu de la principalul lac de culoare va depinde în cea mai mare parte de apariția viitoarei manichiură. Prin urmare, acordați atenție următoarelor lucruri atunci când cumpărați un agent de finisare.

 • Densitate. Contrar credinței populare, partea de sus ar trebui să fie destul de groasă. Astfel încât va fi mai bine capabil să remedieze elementele decorative ale manichiurii (dacă le folosiți). În plus, prea lichid de-a lungul structurii, partea de sus va zbura dincolo de marginile unghiei și zona de creștere a cuticulei. Poate apărea în procesul de uscare, care nu este de reglat. Arata o astfel de manichiura va fi neplata.
 • Calitatea prețurilor. Când alegeți un top nu ar trebui să salvați și să cumpărați fonduri ieftine de firme necunoscute. Acoperirea de finisare profesională va oferi un rezultat bun și va economisi și nervii, timpul și banii pentru reluarea manichiurii.
 • Cauciuc. Top cu adăugarea acestui articol nu este ieftin. Dar merită să alegi pentru cei care adesea fac manichiura cu strasurile si alte elemente mari, grele. O astfel de acoperire are o elasticitate ridicată și caracteristici de rezistență superioară.
 • Două mijloace – un producător. Adesea, manichiura dezamăgește datorită faptului că tehnologia este spartă. Și anume: materiale selectabile una de cealaltă, care pot intra în reacția dintre ei înșiși și pot da un efect imprevizibil. Prin urmare, este mai bine să alegeți toate componentele celor trei pași obligatorii ai manichiurii de la un producător. Sau cel puțin culoarea principală și partea de sus a unui brand.

Utilizare

Astfel încât manichiura părea atractivă și lungă, este important să puteți utiliza în mod corespunzător acoperirea finisajului. În primul rând, când creați orice manichiură este aplicată. Apoi, două straturi ale acoperirii principale sau, în plus, se efectuează decorul dorit. Atunci este deja necesar să acoperiți arta neilată terminată deasupra vârfului.

Pentru aceasta, sticla nu se agită (în caz contrar se formează bulele) și ușor de rulare și încălzită în mâini. Apoi deschideți flaconul și amestecați conținutul său. Tasselul ia o cantitate foarte mică de finisare transparentă, luând-o pe marginea sticlei de pe ambele părți.

Aplicat strat superior subțire. Puneți o picătură în mijlocul cuiului și îmbrățișându-l spre cuticulă. Și de la ea – la vârful plăcii de unghii. Apoi vopsiți deja pereții laterali și sigilați capătul unghiei la mișcările de slăbire ale periei. După aceea, avem unghiile sub lampă și scoatem stratul lipicios (dacă este necesar).

Ce poate fi înlocuit?

Cel mai bine este să nu înlocuiți partea de sus a altor mijloace, deoarece puteți strica chiar și cea mai bună manichiură. Mai ales dacă faceți Shellac pe unghii. În unele cazuri, puteți acoperi baza de manichiură terminată în loc de finisaj. Pentru lac obișnuit, puteți utiliza un smalț inteligent transparent sau un strat suplimentar de lac transparent. De asemenea, fondurile bine stabilite 2 din 1, care nu necesită aplicarea.

Dacă vă decideți să petreceți timp într-o manichiură frumoasă, faceți-o cu mijloace de înaltă calitate și respectați tehnologia aplicației. Apoi, stratul de acoperire la modă vă va mulțumi nici o săptămână. Partea superioară selectată va fi capabilă să extindă viața chiar și acoperirea din lac obișnuit. Alegeți partea de sus pe baza preferințelor personale și a stilului dvs. de viață.

Și, astfel că tendința ta-arta neil se păstrează mai mult timp, a efectua lucrările pe casa în mănuși și în prima zi, evita contactul cu apa fierbinte.

Mai multe despre blaturi de unghii Vei invata din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: