Violet pedichiură idei de design

Violet pedichiură idei de design

Multe fete fac pedichiura. Astăzi există numeroase idei și opțiuni pentru designul său. Astăzi vom vorbi despre cât de frumos să faci o pedichiură în culoarea violet.

Opțiuni populare

În prezent există o mulțime de idei, Cât de frumoasă pentru a face o pedichiură cu lac violet:

  • Purple pedichiură cu lac roz+
  • Pedichiura purpurie cu lac galben+
  • Pedichiura de colorat purpuriu cu pietre.

Purple pedichiură cu lac roz

Aceste culori sunt perfect combinate între ele, astfel încât la modă și designerii sunt adesea folosite pentru a crea o pedichiură frumoasă. Deci, puteți acoperi toate plăcile de unghii cu lac purpurie și de sus, aplicați ușor o acoperire roz sub formă de benzi subțiri pe unele unghii. De asemenea, puteți aplica un lac roz sub forma unui mic mazăre. Adesea opțiunile de pedichiură similare fac cu pietrele. Dar, în același timp, pietrele decorative minore ar trebui folosite pentru a nu supraîncărca designul.

Puteți acoperi unghiile cu culoarea mov și roz, iar la baza fiecăruia dintre plăcile stabili ușor dintr-o bandă subțire de pietre. În acest caz, este mai bine să ia decoratiuni de argint. Puteți utiliza pietre mari, dar ar trebui să fie lipite doar pe unghia degetului mare.

Lângă ea, aveți posibilitatea să atașați unele paiete mici, realizate în aceeași schemă de culori.

pedichiură violet cu lac galben

Pentru a aranja un astfel de design un cui, acestea sunt mai întâi complet acoperite cu lac violet. Apoi, stratul galben sunt aplicate pe partea de sus. Acesta poate fi aplicat sub formă de forme geometrice (romburi, triunghi). Dar, în același timp, ar trebui să fie făcut cu atenție, în caz contrar desen va fi urât. De multe ori pe lac violet desena modele mici sub forma unei inimi galbene. Acestea pot fi decorate ușor pe conturul strasuri. De asemenea, ele sunt, de asemenea permis să se atașeze pur și simplu la baza fiecărui cui sau numai pe degetul mare.

lac galben poate picta doar unghiile de la baza sub forma unui semicerc. Și restul părții ar trebui să rămână violet. În acest caz, puteți decora un pic pedichiură cu pietre monofonice. Dar prea mult pentru a le atașa nu merita sa nu faca design ridicol și urât.

Pedichiura Purple colorat cu strasuri

Mai întâi se aplică lac violet pe unghiile. După ce puteți utiliza pietre mari de culori luminoase (albastru inchis, rosu, visiniu, verde). Piatra pot fi lipite pe unghia degetului mare în mijloc. Lângă piatra mare pentru a găzdui unele pietre mici de una sau mai multe culori. Pe celelalte plăci de unghii poti turna paiete mici de argint sau de culoare aurie.

Unii designeri atunci când se face o utilizare pedichiura mov doar strasuri. În acest caz, ele pot fi amânate în nici un fel. Mulți fac fâșii subțiri de-a lungul întreaga lungime a unghiilor sau forme geometrice prevăzute în formă de triunghiuri și romburi.

Idei originale

Va fi interesant să se uite pedichiura mov mat. În acest caz, ar trebui să decora, de asemenea, elemente suplimentare. Deci, puteți pune pe o astfel de acoperire o de pietre de diferite dimensiuni și culori. O poți face în orice ordine. Dacă utilizați un număr mare de detalii, apoi să ia o altă culoare suplimentară pentru o pedichiura nu ar trebui, în caz contrar se poate strica designul.

Unii trage o pedichiura mov mat fără stras, dar cu utilizarea unui al doilea colorat. Adesea, pentru această ia tonuri de lumină mai relaxat și (Alb, bej, crem). Acestea sunt aplicate sub formă de subțire dungi, inimi, stele, forme geometrice. Pedichiura violet cu desene va arata versiunea originală. De multe ori imaginile sunt aplicate pe unghii în formă de coroane mici, fluturi, flori. Desenați imagini similare destul de greu, asa ca este cel mai adesea face în saloane speciale cosmetice.

Diferitele imagini pot fi decorate cu pietre decorative sau panglici subțiri de culoare aurie sau argint. Dar fără astfel de elemente, desenul va arata interesant si rafinat.

Nu uita pentru a ridica în mod corespunzător până gama de culori lacuri care să creeze o imagine de a combina cu culoarea mov.

Purple Frenc

Mulți gardieni de modă fac pedichiură sub formă de franc. În acest scop, un lac de culoare purpurie. Ei fac cele mai multe dintre plăcile de unghii. Partea de sus a unghiilor poate fi vopsit in aproape orice culoare. Adesea pentru acoperirea purpurii Franch, luați Matte, iar al doilea Lacquer extra lucios. Această soluție pare grozavă pe unghii. De asemenea, această opțiune pedichiură Unii designeri fac cu panglici decorative subțiri.

Ele pot fi lipite cu atenție pe întreaga lungime a unghiilor sau pur și simplu pune în mai multe rânduri, la baza plăcilor. Cel mai adesea ei iau culori de aur sau argint. Dar, în acest caz, este permis să ia alte culori vizibile și mai luminoase, astfel încât pedichiura se dovedește a fi mai luminos și saturate. Mulți fashionista se face o astfel de franceză, cu un desen. Pentru aceasta unghiile sunt acoperite cu lac violet. În același timp, este permis să ia atât de acoperire lucioasă și mată. Apoi desenul este aplicat pe suprafața plăcilor.

Pentru Franch, ornamentul vegetație este cel mai des folosit. Ar trebui să fie efectuate în culori luminoase și calm (alb, gri deschis, maro deschis, crem). Efectuarea unei imagini nu este pe toate unghiile, dar numai pe mai multe sau numai pe degetul mare. O astfel de pedichiură va fi frumoasă și fără detalii inutile.

Astăzi, designerii elaboreze pedichiura violet, împreună cu elemente mari realizate în conformitate cu aur sau bronz. Aceste detalii sunt atașate în mijlocul plăcilor. Și nu aveți nevoie pentru a decora lângă ei, din moment ce un astfel de decor masiv va fi suficient pentru proiectarea. Mai ales avantajoase astfel de adăugări va arata cu un strat violet purpuriu unghii.

Ideile de design de pedichiura frumos și luminos de culoare violet A se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: