Virfuri pentru lac gel: specii, sfaturi privind alegerea și utilizarea

Virfuri pentru lac gel: specii, sfaturi privind alegerea și utilizarea

Fiecare fashionista dorește galbenelele ei să arate bine și frumos Limbi. Pentru acest lucru astăzi există o mulțime de lacuri si elemente decorative, cu care se poate crea o manichiura foarte frumos și elegant. Ultimele fetele sunt realizate în saloane cosmetice, și la domiciliu. Desigur, în al doilea caz, este necesar să-și procure toate elementele necesare pentru formarea de manichiură. Printre acestea se numără top. Azi vom analiza ceea ce el reprezintă modul de a alege și de a folosi-l în.

Ce este?

Înainte de a trece mai detaliată în partea de sus de acoperire pentru lac cu gel, trebuie să răspundă la întrebarea principală: ce este? Stratul de sus sau de finisare este un lucru foarte important într-o manichiura care desfășoară astfel de funcții grave:

 • Face lac gel de acoperire mai stabil, reduce probabilitatea de deteriorare sau fisurare+
 • Rafturi mai interesant aspect – luciu face catifea și mată, poate crea efectul de „cuie umede“ originale, da stralucirea sau perla urmele, lustruirea.

Top este un mijloc de consistență lichidă și vâscoasă. Aceste caracteristici fac parte acoperirii finisaj, deoarece se recurge la ea cu o varietate de tehnici de manichiură. Dar trebuie să se țină seama de faptul că partea de sus nu este chemat la mărcile make doamnelor prea voluminoase sau groase. Acesta protejează numai strat colorat. În acest caz, toți ceilalți indicatori să rămână în norma.

Vizualizări

Gama de acoperiri de finisare pentru lac de gel este excelentă astăzi că poate fi pierdută în ea. Alegerea doamnelor drăguțe este prezentată de multe topuri, de la destul de simplu până la original și neobișnuit. Puteți alege opțiunea corespunzătoare pentru orice design de unghii.

Luați în considerare în detaliu ce fel de acoperiri de finisare există astăzi și ce caracteristici posedă.

 • Maty. Astăzi Matly Popular Matte Top. Manichiura cu un strat similar de unghii in tendinta si arata elegant. Cu toate acestea, dacă vă decideți să faceți apel la utilizarea acestui top la modă, ar trebui să știți că culoarea principală este de obicei bicioasă. Nu vă fie frică de acest efect, nu strică manichiura, ci își va sublinia culoarea. Matte Top este permis să se utilizeze cu toate lacurile majore. Astăzi în magazine puteți întâlni mai multe copii originale, completate de paiete. Când sunt aplicate, Nogot dobândește scump și atrage vederea.
 • Cu efect de mica. Nu mai puțin popular astăzi interesant de vârf cu efect de mica. Practic, ei o aplică la o acoperire monofonică a unghiilor. Acest top este distribuit cu ușurință în culoarea principală, ceea ce îl face mai original și mai atractiv. Doamnele cu o astfel de manichiură non-trivială sunt rareori ignorate.

 • Cracheu. Craquelur este ultimul scârțâit de modă. Acoperirea de finisare similară alegeți, de obicei, Fashionista care doresc să-și decoreze unghiile non-standard și avangarde. Acest top creează efectul unei rupte sau crashing pe o mulțime de bucăți diferite de acoperire, scânteieri „flamete”. Atunci când se aplică crackering, se recomandă referirea la shellacul obișnuit saturat. În acest caz, manichiura va fi cât mai luminoasă și mai elegantă posibil.
 • Cauciuc. Un astfel de top se distinge printr-o structură vâscoasă și suficient de groasă, astfel încât să o aplicați ușor. În plus, acoperirea finisaj din cauciuc se distinge de capacitatea de aliniere independentă. Topul de cauciuc nu este galben, astfel încât acesta poate fi aplicat în siguranță la Fundația Snow-White – nu o va strica. De asemenea, merită remarcat faptul că acoperirea cauciucului este considerată una dintre cele mai durabile. În această chestiune, este înaintea multor analogi. Aplicând cauciucul de cauciuc la găurirea, puteți obține o strălucire minunată de silicon lucios, care nu se va „întreabă” în prima săptămână – va fi stabilă și durabilă. Aceasta se datorează manichiura strălucire caracteristică se dovedește cu adevărat de lux.

 • Perla. Cererea mare între fashionistele și de masterat se bucură de o frumoasă top perla. Acest strat de unghii este caracterizat prin aceea că are cele mai mici particule de culori de aur, argint, albastru, roz și alte culori. Pe mariguri, un astfel de finisaj arată foarte luminos și proaspăt, atât de multe doamne tinere sunt alese.
 • Protejarea cu raze ultraviolete. Cuie de unele fete sunt supuse la formarea unei nuanta galben neatractiv pe plăcile de unghii. Astfel de femei ar trebui să cumpere topuri speciale care nu lipsesc razele ultraviolete. Cu aceste produse cosmetice, va fi posibil să se ascundă mai multe defecte și dezavantaje, care sunt prezente pe doamnele. lac de bază va fi mai atractiv și bine protejate.
Citește mai mult  Manichiura franceză cu desen

 • Metal. De multe ori preferă fashionista tonul metalic inițial. El este capabil să dea cuie specii excentrice, creând o strălucire neobișnuită oglindă. mai ales arata elegant și puternic îmbrăcarea o la unghiile lungi. Cu ajutorul unui finisaj metalic, puteți sublinia pasiunea pentru alegerea naturii sale, precum și caracterul său „de fier“. Cel mai adesea, femeile sunt tratate pentru o astfel de înregistrare, iubitoare să fie în centrul atenției. finisaj metalic – alegerea comună a tinerei generații.
 • Feline ochiul. Trendov este recunoscută și acest top ultra-moderne. El a apărut pe piață relativ recent, dar deja a reușit să câștige dragostea multor fashioniste, deoarece este caracterizată prin capacitatea de a crea efecte unice pe unghii. Cu aceste finisaje, există o oportunitate de a organiza compoziții cu model pe galbenelele de diferite tipuri. Sub „felină Eye“, puteți aplica orice bază, dar este mult mai spectable să arate un tandem cu acoperiri de culoare închisă. Astfel, va fi posibil să se formeze o și „densă“ de culoare mai profundă.

 • Piele de căprioară. Acest strat de acoperire foarte frumos are multe în comun cu mat, dar se distinge printr-un efect de pâlpâire neobișnuit. Acesta din urmă are loc exclusiv în topuri „piele“. Acest strat are un avantaj important – straturile sale sunt suprapuse, dacă comparați acest parametru cu agenți de mată clasice. De asemenea, este demn de remarcat faptul că prezența efectului pâlpâitoare este capabil să reînvie aproape orice manichiura: de la Monophonic la multicoloră.
 • Cremă. delimitatoare de manichiură din această categorie sunt pe bună dreptate recunoscute ca fiind una dintre cele mai populare. Cererea lor se datorează faptului că astfel de produse sunt în măsură să păstreze „curat“ de colorare a bazei de lac și cad, spre deosebire de orice lacuri. După aplicarea unui strat de crema de moda, mărcile doamnelor vin la viață, dar ei nu vor străluci și strălucire. Acestea vor fi perfect plană și netedă. Nici o singură rugozitate nu va fi vizibil. masterat cu experiență recomanda pentru a contacta acest top necomplicat acelor doamne care preferă să schimbe culoarea gălbenelelor lor.

 • Cu strat adeziv și fără dispersie. acoperiri de finisare Alsamine cu straturi lipicioase și opțiuni fără dispersie. Deci, în cazul unui strat lipicios, se va elimina dispersia folosind în prealabil un șervețel fără o grămadă. Dacă vorbim despre compoziția fără dispersie, apoi fixator stratului lipicios, pur și simplu nu-l au, prin urmare, este considerat mai convenabil în funcțiune.
 • Cu efect holografic. Acest finisaj astăzi este foarte popular și pe scară largă. Când se aplică există o oportunitate de a crea o foarte frumoasă și atragerea de preaplin de culoare.

O astfel de instrument a este o alternativa excelenta la diverse wirps.

 • Top Party. Această acoperire interesant face ca manichiura femeie mai original, pentru că începe strălucește în întuneric. Acest finisaj este adesea aplicat pentru a vizita părți amuzante în Club. În aceste condiții, semne strălucind arata foarte eficient și să atragă o mulțime de atenție.
 • Nisip. În modă astăzi și finisaj de nisip frumos, care permite de a crea o manichiura de catifea neobișnuită. Partea de sus este o compoziție acrilică specială, care este zdrobită în starea de boabe mici. Rezultatul este o pulbere reală de pulbere, care se încadrează perfect pe placa de unghii, făcându-l mai atractiv și la modă. Adesea, pulberea specificată completează componenta ca vâscoză. Ea face pâlpâirea nisipului.

Ca rezultat, se dovedește o manichiură solemnă care este perfectă pentru vizitarea vacanței. Cu toate acestea, este necesar să se țină seama de faptul că de la nisipurile strălucitoare nu va fi posibilă formarea unei suprafețe ideale de catifea.

Cum de a alege?

Acoperirea de finisare a lacului de gel trebuie aleasă cât mai atent posibil, deoarece este de la ea care va depinde de durabilitatea și frumusețea manichiurii. În plus, este imposibil să uităm că fondurile de slabă de calitate pot provoca o deteriorare gravă a sănătății plăcilor de unghii, deci este mai bine să nu fie confundată. Atunci când alegeți un pop adecvat, este recomandabil să se respecte recomandările.

 • Finisajul de lac gel nu ar trebui să fie excesiv de lichid. În caz contrar, el pur și simplu va zbura pentru cuticulă. Din acest motiv, de masterat cu experiență sunt întotdeauna recomandat să se uite la structura fondului selectat, înainte de a face o achiziție.
 • blaturi moderne fără dispersie, așa cum am menționat mai devreme, nu necesită îndepărtarea preliminară a stratului lipicios, motiv pentru care este mai ușor să lucreze cu ei. Acestea vă permit să salvați și timp liber, si bani.
 • Vă permite să salvați și să termin „2 în 1“.
Citește mai mult  Are nevoie de unghii recreere și de la gelul lacului și cât de des puteți să-l aplicați?

 • Achiziționați mijloace de marca exclusiv pentru fixarea manichiură gel-lac. Din fericire, există o mulțime de ei, astfel încât nu va avea restricții în alegerea compoziției adecvate. Nu este recomandat să cumpere produse prea ieftine de la companii necunoscute. De obicei, astfel de produse sunt vândute în condiții de magazine stradale și de diferite tipuri de puncte de vânzare dubioase. Nu riscați sănătatea unghiilor, cumpărând astfel de lucruri.

Vă rugăm să rețineți că partea de sus și baza trebuie să fie de la un brand. Respectarea acestei reguli va fi garantată că, în cele din urmă, va face o manichiură de înaltă calitate și atractivă, care va dura destul de mult și nu va afecta doamnele.

Cum se utilizează?

După cum sa menționat mai sus, este posibil să se aplice acoperirea finisajului pe gelul lacului nu numai atunci când faceți unghiile în cabină, dar acasă. Să ne uităm la detalii cum să folosim în mod corespunzător partea de sus pentru a arăta frumos la maximum. Formulările pentru lac de gel sunt de obicei aplicate la o manichiură cu un strat subțire și numai după uscarea absolută a stratului de culoare. Dacă se utilizează o uscare specială de finisare, atunci faceți colegurile la ele înainte de lacuri. Topul de înaltă calitate va face perfect toate funcțiile sale, dacă îl aplicați pentru toate regulile. Să luăm în considerare pasul cu pas cum să o facem.

 • Mai întâi trebuie să pregătiți finisajul. Chiar înainte de începerea lucrului asupra decorării gălbenelor ușor glisați sticla cu compoziția în palme, amestecând cu ușurință mijloacele. Zealous în această etapă nu are nevoie. Acționați cu atenție și îngrijit.

 • Apoi, du-te la aplicarea unui top în lac. Circuitul trebuie să se deplaseze paralel cu placa de unghii, acoperind-o cu un strat subțire de agent de fixare.
 • Rețineți că peria ar trebui să fie destul de puțin din linia de sosire, altfel va începe pur și simplu să se răspândească pe unghii și va fi dificil să se facă față. Nu ar trebui să fie aplicată cu fatță.
 • Distribuiți cu atenție stratul de acoperire pe întreaga suprafață a plăcii de unghii. Partea de sus ar trebui să afecteze sfârșitul cuiului.
 • Reaplicarea stratului de finisare trebuie efectuată după uscarea rezervorului anterior sub lampă UV.

În cazul în care o perie este vopsit într-o nuanță în procesul de cuie în procesul de unghii, care este deja aplicat, se recomandă să se consolideze lacul de gel în lampă și numai apoi să continue să lucreze.

Rating-ul dintre cele mai bune firme

După cum sa menționat mai sus, acoperirea finisaj pentru unghii ar trebui să fie alese acordând o atenție datorită calității sale. Numai atunci când această condiție simplă poate fi obținută într-adevăr frumos și durabil manichiură. Pentru a nu face o greșeală în alegerea de sus, este necesar să se ia în considerare produsele de marcă de cea mai înaltă calitate. Până în prezent, există multe firme cunoscute producătoare de fluide și de finisare.

Cer albastru

Deschideți blaturi noastre de cauciuc de rating de înaltă calitate de la acest brand.

Acestea diferă în următoarele caracteristici pozitive:

 • Rezistență mare acoperire+
 • Abilitatea de a se adapta la îndoire și structura unghiilor+
 • consistență uniformă+
 • ciucure Foarte confortabil.

Pentru a actualiza marginea doamnelor și pentru a acoperi finisajele de la Bluesky, nu este necesar pentru o lungă perioadă de timp și pregătiți cu scrupulozitate plăcuța. defecte mici nu vor interfera cu acest top de înaltă calitate. Chiar și după 3-4 săptămâni, acoperirea frumoasă nu începe să se spargă, ceea ce vorbește despre fiabilitatea și de înaltă calitate. Lucrul cu acoperiri similare pot fi atât de masterat cu experiență și nou-veniți.

Runail

Următorul brand din clasamentul nostru – Runail. sortimentul are atât formulări costisitoare și bugetare. Și sunt mulțumiți de acestora din urmă calitatea lor nu numai în stăpâni pe piața internă săraci, dar, de asemenea, profesioniști.

blaturi Runail au următoarele caracteristici distinctive care atrag cumpărători:

 • Aveți o perie foarte confortabilă, care, ca un ventilator, stivuit pe înregistrarea unghiilor, creând o acoperire aproape perfectă+
 • Acestea diferă în densitate medie – topuri ale acestei companii sunt ascultători și se suprapun minunat spațiul unghiei+
 • Durabilă – păstrarea aspectului estetic în procesul de șosete, nu crapă și nu se estompeze face.

Minus de astfel de produse este doar faptul că aceasta se caracterizează printr-o nuanță ușor gălbuie. Este capabil de un pic modificat de flori gellack de tonuri luminoase.

Kodi

Finisajul de acoperire din acest brand faimos, precum lacurile corporative (de la simplu la geluri cu trei faze). Ele sunt bine adaptate pentru uz casnic și profesional. Kodi de marcă topuri sunt populare datorită acoperirii atractive pe care le creează pe unghii. În plus, ele păstrează suficient de mult timp și au o valoare democratică.

Citește mai mult  Pedichiură roșie: Caracteristicile designului și ideile la modă

Gelishharmony

Multe acoperiri de finisare de la aceasta companie renumita fac parte din categoria de elită. Calitatea lor este de neegalat, după cum reiese din analizele multor maeștri experimentați ai serviciului de unghii.

Principalele avantaje ale vîrfurile de la Gelishharmony sunt:

 • Rezistență mare acoperire+
 • efect de oglindă frumos+
 • Animale de companie de volum suficient (15 ml)+
 • perie larg și confortabil+
 • un consum foarte economic de cost+
 • combinație fără probleme cu geluri de la alți producători.

Costul fluidelor finisaj din Gelishharmony nu poate fi numit un democratic, cu toate acestea, mulți consumatori încă rândul său, pentru a le, care apoi lăsați comentarii numai entuziaste despre acest produs.

Shellac NDC

Tops din Shellac NDC nu în zadar a căzut în acest rating. Produsele menționate se disting prin faptul că acesta este ales nu numai fanii unui șelac frumos, dar, de asemenea, un iubitor de manichiura estetice obișnuite.

blaturi de marcă comună din Shellac NDC se poate lăuda că:

 • ei nu se imprastie, deoarece acestea au dens bune+
 • au o compoziție sigură și nu provoacă reacții alergice+
 • caracterizat printr-un strălucitor frumos lucios, natural, dar nu mai puțin luminos+
 • Ele diferă în modalitate atât în ​​aplicarea, cât și stocată.

Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că, dacă intenționați să acoperiți plăcile de unghii cu acest top, va trebui să înscrieți „ajutorul” unei lămpi mai puternice. Folosind aparatul specificat, filmul este rapid polimerizat, creând un strat suficient de durabil.

Recenzii

Despre diferite compoziții de finisare Consumatorii lasă recenzii diferite.

Produsele de marcă Bluesky atrage multe moduri de asemenea calități:

 • Strălucire frumoasă+
 • lipsa de raying+
 • Aplicare ușoară+
 • Tops ușor de eliminat+
 • Stați ieftin+
 • pot fi găsite în multe magazine.

Unii cumpărători nu au găsit deloc pentru ei înșiși în produse din Bluesky, susținând că se îndoiesc de originalitatea bunurilor. blaturi false diferă în calitate slabă – este dificil de a lucra cu ei, și ei nu arata foarte frumos.

În ceea ce privește produsele din marca Runail – în ea cumpărători găsit următoarele avantaje pentru ei înșiși:

 • Prețul democratic+
 • Simplitatea de aplicare+
 • Prinde-te mai mult+
 • Top menține mult timp pe unghii+
 • Sleeplessly eliminarea.

Dintre minusuri, consumatorii observat:

 • Design unghiilor sub aceste topuri adesea pierde atractivitatea – sclipici dispare+
 • Uneori se întâmplă ca rolele compoziția repede+
 • Mirosul urât+
 • „Prieteni“ nu cu toate gel de lacuri.

Unii cumpărători nu au observat minusurile în produsul companiei Runail. Principalul lucru este de a cumpăra produsul original, și nu un fals ieftin.

blaturi Kodi placut cumparatori pentru:

 • pot fi combinate cu diferite geluri+
 • Economie la cheltuieli+
 • Fin și lung purtat+
 • netezi cu ușurință+
 • ascunde deficiențele plăcii de unghii+
 • vă permit să creați o manichiură frumoasă.

În ceea ce privește minusurile, aici consumatorii au remarcat următoarele:

 • Topurile nu sunt prea groase, așa că unii oameni vor să le dilueze+
 • Luciul este șters de sfaturi+
 • Mirosul urât+
 • Perii prea groase+
 • sunt scumpe pentru maeștrii începători.

Gelishharmony tops cumpărători iubiți pentru:

 • Big sticle+
 • Acoperiri frumoase și strânse+
 • Perie confortabilă și consistență+
 • putere+
 • Efecte frumoase+
 • gamă largă de.

Au observat persoane și unele dezavantaje, de exemplu:

 • Preț prea mare+
 • Mirosul urât+
 • Apariția galben-ului cu timpul.

În vârfurile de șellac NDC cumpărători au remarcat astfel de avantaje:

 • Fiabilitate și rezistență ridicată+
 • Compoziție de umiless+
 • Lipsa de așchiere și fisuri pe acoperire+
 • Aplicat ușor și poate fi ușor înlocuit cu acoperiri noi.

Din minusuri, oamenii au remarcat:

 • nu cel mai economic consum+
 • Nu consolidați unghiile naturale+
 • nu contribuie la creșterea unghiilor.

Unii cumpărători supărat că lacurile de marcă din Shellac NDC nu au un efect terapeutic, care a marcat cu șelac lor.

În următorul videoclip, veți găsi un test comparativ de topuri de lac cu gel.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: