Asigurați-un ochi machiaj lumină

Asigurați-un ochi machiaj lumină

Fiecare fată sau femeie vrea să strălucească toată lumea mai luminos, dar nu în toate situațiile au posibilitatea de a se exprima în mod corespunzător în make-up. Cosmeticele sunt folosite acum ca o modalitate de a sublinia calitățile sale cele mai frumoase în aparență și ascunde orice defecte, cu toate acestea, se întâmplă că totul este în curs de dezvoltare din contra: machiaj abundent accentuează doar deficiențele, și deci nu ar trebui să fie. Pentru orice evenimente, soluția cea mai corectă este ușor de machiaj pentru ochi.

Particularități

Ușor de machiaj pentru ochi este potrivit pentru o gamă largă, deoarece naturalețe este în mod prioritar. Există mai multe caracteristici ale acestui tip de machiaj.

 1. Este necesar să se folosească nuanțe doar nasul de umbre, care este, toate nuanțele de maro, alb și negru. IMPORTANT: Culoarea neagră în machiaj ar trebui să încerce să utilizeze cât mai puțin posibil.

 2. Nu trebuie să existe contraste bruște ale pielii, Toate produsele cosmetice ar trebui să fie bune să crească.

Ceea ce este necesar?

Pentru machiajul luminos al ochiului, este necesar să se pregătească un astfel de mijloc de produse cosmetice decorative ca:

 • Consilier pentru ochi+

 • Baza sub machiaj (grund)+

 • Mascara – Există multe culori diverse la carcasă, nu este necesar să se limiteze opțiunea clasică+

 • Podder – alb, negru, maro și alții+

 • anumite nuanțe ale ochilor.

Cu toate acestea, aceasta nu este o listă definitivă a ceea ce poate fi utilizat în machiaj. De exemplu, în anumite situații puteți utiliza un punct culminant, bronz și chiar ruj de buze.

Cu utilizarea corectă a agenților cosmetici de mai sus, poate obține cu ușurință cel mai frumos machiaj de ochi, pe care îl puteți veni.

Tehnologia creației

În orice machiaj, este necesar să se pregătească pielea pentru aplicarea produselor cosmetice, astfel încât pielea să nu rănească deloc și cosmeticele s-au așezat fără probleme și de mult timp. Pentru a face acest lucru, este necesar să aplicați o bază de date de machiaj, adică grundul astfel încât cosmetica să țină mai bine. Apoi, în secvența pas cu pas, se propune o opțiune simplă, ideală pentru începători.

Umbră

Cel mai bine este să începeți cu scorul umbrelor pleoapelor inferioare, va fi mult mai convenabil pentru a vedea granița pentru machiaj ulterior. Trebuie să cheltuiți o linie, adică continuarea vârstei inferioare la colțul exterior al ochiului.

Pentru ca linia să fie grăsime, Cea mai bună opțiune va fi utilizată pentru acest prim creion și apoi periați în formă de lamă.

Dacă nu există nimeni, atunci orice altă perie cu vârf plat este, de asemenea, potrivit.

Ceea ce rămâne pe perie este, adică resturile creionului, se aplică la partea staționară a secolului. Astfel, ochiul va fi vizual mai mult.

Citește mai mult  Cum de a face săgeți netede?

Acum, pe partea mobilă a secolului, puteți aplica umbra absolută a oricărei culori. Dacă doriți să adăugați, puteți adăuga un pic.

Podder

Din moment ce vorbim despre lumină, make-up de zi cu zi, puteți desena o săgeată, folosind creionul de ochi.

Mulți se confruntă cu o astfel de problemă o ca pleoapa corn, dar acest lucru nu este o propoziție deloc. Există mai multe opțiuni, cum să atragă o săgeată la un secol similară, astfel încât nu este „urcat“, dar sa uitat lin și sofisticat.

Pentru început, este de remarcat modul de a face o săgeată în secolul obișnuit. Aceasta este o opțiune destul de rapid, care este potrivit atât pentru nou-veniți și profesioniști.

Este necesar să-și petreacă o linie mică de la un colț exterior al ochiului. Sus sau direct – aici depinde de preferințele deja gustul și tăiat ochi.

Notăm punctul de pe pleoapa în mișcare și apoi conectați capătul liniei din punctul marcat. Aceasta este formată de săgeată.

vopsea ușor spațiul gol, astfel încât săgeata este solid.

IMPORTANT: vârful săgeții va trebui să fie ascuțite.

Dacă îndeplinesc toate condițiile de mai sus, săgeata ideală este garantată.

Opțiunea următoare: Arrow pentru secolul autorizat. Firește, toate acțiunile sunt descrise în etape.

De obicei, săgeata trebuie să tragă de la marginea, ochiul care merge la etaj, dar din moment ce pleoapa atîrna, se pare că unele ciudate „cârlig“.

Necesitatea de aceeași linie în paralel cu templul. Aceasta este, trage aceeași linie, dar ușor mai mici, în paralel.

Se pare, săgeata este un pic făcut de rușine, astfel încât trage în continuare continuarea pleoapei superioare, care este, pentru a conecta aceste două linii de la baza.

linia superioară trebuie să șteargă.

În continuare, de la mijlocul pleoapei superioare de-a lungul rândului de cereale pentru a petrece o linie subțire, care merge într-o extensie din centrul ochiului.

Pliul nevoia de a merge un pic, dar în nici un caz de liniile curbe.

Linia de jos a săgeții trebuie să fie drepte, săgeata este coborâtă chiar mai mică decât ochiul.

Aliniați, posta săgeata de mai jos, astfel încât este mai logic, mai subțire și frumos.

Există mai multe variante pentru desen săgeți în ochi, dar nu orice fel este eficient. Această instrucțiune pas-cu-pas este ideal pentru proprietar al secolului autorizat.

Rimel

Cuckracking genelor la nivelul pleoapelor superioare. Pe partea de jos – este mai bine să se abțină. Dacă vă mutați în cerneală în pleoapei inferioare, fata poate arata ca un „pupse“. Cu toate acestea, dacă totuși doriți cu adevărat să tentă, apoi, în acest caz, este mai bine să plângă în jurul valorii de nu un rând de gene întregi, ci o parte dintr-un colț exterior al ochiului.

Idei neobișnuite

Dacă mutați departe de clasici, puteți găsi o varietate de varietate de variante de ochi machiaj.

 • Smooth trecerea de la lumină la întuneric. De exemplu, puteți lua niște umbre spumante și a le aplica la o pleoapa mobilă, mai aproape de rând erupții cutanate, și mai aproape de secol staționare să crească umbre cu o tentă întunecată.
Citește mai mult  Secretele de machiaj perfect

 • Tehnica ochilor fumului, dar fără negru. Adică înlocuiți nuanțele întunecate ale umbrelor la mai strălucitoare. Deci, aspectul va părea mai proaspăt.

 • Nu puteți folosi deloc umbrele, limitându-l cu cerneală și ieșind. La urma urmei, puteți desena nu numai săgețile, ci tot felul de detalii interesante. Listează unele dintre ele.
  1. Punct sub vârsta inferioară.

  2. Punct la capătul săgeții.

  3. Inima / stea și multe alte desene pe cheii de îmbrăcăminte din apropierea ochiului.

  4. Săgeți ondulate.

  5. Opțiune îndrăzneață – trageți continuarea genelor în pleoapa inferioară.

  6. Sfârșitul săgeții nu este acut, dar modelat (sub formă de frunze, de exemplu).

  7. Mici triunghiuri sub pleoapele inferioare și multe altele.

 • Dacă prelungiți săgeata la câțiva milimetri spre templu, Se pare extrem de efect.

 • Fără umbre. Puteți utiliza alte instrumente cosmetice pentru a crea o imagine de neuitat.

De exemplu, aplicați un bronz sau o cantitate mică de ruj (în acest caz, este important să se consolideze rezultatul ca o pulbere).

 • Arrow culoare negru nu și piersic. Cu toate acestea, aceasta este doar una dintre opțiunile posibile: a săgeată pot culori absolut diferite.

 • Săgeata nu numai în pleoapele inferioare, dar pe partea de sus mobil.

 • Săgețile duble. Care este, lângă Classic Negru Draw un altul, dar orice altă culoare. Se pare foarte interesant.

 • Utilizarea în make-up principiu de forme geometrice. În loc de netezime, numai colțuri ascuțite și cercuri perfecte.

 • În colțurile exterioare și interioare ale umbrelor albastre ochi licitație, și în mijlocul coralului cu o sudoare de aur.

 • Paint colțul interior al ochiului, altfel limitată la mașină. Bineînțeles, culoarea poate fi aleasă.

 • Nimeni nu a anulat utilizarea de pietre și alte elemente similare pentru renunțarea la fantasticitate.

 • Culoare neobișnuită de carcasă. Dacă desenați o săgeată de culoare violet, iar rimelul este folosit pentru a utiliza o nuanță similară (lila, de exemplu), atunci puteți obține un rezultat incredibil.

 • Efectul „desen animat“. Destul pe umbre adăuga glules cu creion de ochi alb.

Sfaturi pentru specialiști

Există mai multe trucuri care nu au avut de a împărtăși makeups machiaj. Mai multe sfaturi cu privire la Ziua machiaj.

 • Pune in evidenta. Dacă luăm în considerare modul în care este frumos debordantă la soare, apoi în lumina zilei fără el oricum. Este suficient să se aplice un punct culminant al periei, în colțul interior al ochiului, precum și pe spațiul spranceana, în partea de sus a cheekbar, linia superioară buzelor și vârful nasului.

Și puteți aplica, de asemenea, acest miracol produse cosmetice pe clavicula.

 • sprâncene expresivi. Deoarece naturalețea este acum la modă, și, prin urmare, să fie larg. În acest caz, trebuie să aplicați culoarea umbrei potrivite pe sprancene. În mod ideal, în acele locuri unde pot exista vizual firele de păr care lipsesc.
Citește mai mult  Crearea machiajului de seară pentru fete cu ochi maro

 • fard de obraz sănătos. Este demn de remarcat ceea ce este opțională pentru a avea un fard de obraz în cosmetice. În acest caz, puteți utiliza culoarea umbra potrivita, sau de a lua ruj roz, apoi se aplică la partea de sus a pernelor de tampoane.

 • ochi expresivi. La aplicarea machiajului de ochi, este important să se ia în considerare faptul că, atunci când răzuire seria ciliare nu ar trebui să existe nici clearance-ul. Pentru a face vizual gene mai lungi, le puteți răsuci un pic, apăsând ușor genele la partea de sus a plăcuțelor de degete.

Exemple frumoase

Astfel, pe baza celor de mai sus descrise mai sus, se poate concluziona că nu există anumite reguli pentru denigrarea corectă de machiaj lumină. Există mai multe sfaturi și tot felul de recomandări, dar nu uitați că machiajul nu este doar decorarea unei femei, dar, de asemenea, o modalitate de auto-exprimare. Fiecare fată însăși decide, ce machiaj vrea să pună și nimeni nu are dreptul să-și condamne capodopera. La urma urmei, într-un sens, vizarea este artă. Și acest lucru poate fi văzut pe câteva exemple frumoase.

 • Machiaj folosind umbre de portocale și articole în formă de stele, un colț de ochi este vopsit cu galben. Sprâncenele nu sunt așezate, dar nu este neapărat, deoarece accentul se pune pe machiajul ochilor.

 • Machiaj roz roz, cu umbre blonde colorate pe o vârstă în mișcare, mișcându-se fără probleme pe o tentă fixă ​​mai întunecată. Sprâncenele ușor colorate.

 • Drawn săgeți nu prin ochi, dar sclipirea. Sprâncenele foarte bine așezate gel pentru ouat.

 • Prin utilizarea Stencil Puteți obține un astfel de desen drăguț.

 • În acest machiaj Concentrați-vă pe sclipici.

 • Machiaj ochi sub culoarea apusului de soare de vară.

 • Cu genele lungi, orice ochi arată mai expresiv, și culoarea roz adaugă nevinovăție.

 • Idee extrem de interesantă pentru unii Parte tematică.

 • Partea de jos Alb Genelor, Superioară – negru, și săgeată în culori.

 • Combinația perfectă de două culori: negru și roz. Și dacă este precipitată prin figuri geometrice, apoi machiaj dobândește un efect extrem de interesant.

 • Lilac stele dintr-un colț de exterior al ochiului în pleoape superioare și stele galbene în colțul interior al ochiului în pleoape inferioare.

 • Galben în zilele de machiaj arată în special câștigătoare.

 • opțiune minimalist drăguț. Rainbow pe o anumită vârstă în mișcare.

 • culoare portocalie, Debordant în piersic.

 • săgeți masive albe Împotriva umbre întunecate, ele arata mai ales extravagante.

 • săgeți goale și o mișcare pleoapa pic mai mult pictat.

Master class machia ușor de ochi este prezentat în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: