Crearea machiajului de seară pentru fete cu ochi maro

Crearea machiajului de seară pentru fete cu ochi maro

Se știe că fetele carboame se disting prin aspectul expresiv. Deosebit de atractiv – aspect. Și dacă adăugați un machiaj de seară, atunci să nu observați în mulțime, o asemenea frumusețe este aproape imposibilă. Adevărat, este important să alegeți nuanțele potrivite pentru mafecție, deoarece sarcina principală a oricărui machiaj este de a sublinia frumusețea naturală și nu o strică. Pentru a obține rezultatul așteptat, este important să se apropie corect procesul de pregătire.

Palete de culori adecvate

În primul rând, ar trebui să se decidă cu privire la schema principală de culori în care face. Să presupunem că vorbim despre machiaj de seară, puteți combina nuanțe complet diferite. Pentru bruneturile cosmetice adecvate de diferite texturi sau paiete. Ca rezultat, imaginea se dovedește și mai șic. Și, bineînțeles, este important să luați în considerare tipul de eveniment pentru care machiajul este făcut direct. Alocați astfel de tipuri de machiaj de bază:

 • clasic+
 • Model+
 • Discotecă+
 • birou.

Chiar și atunci când alegeți nuanțe, este important să luați în considerare tipul și culoarea părului fetei. De exemplu, machiajul pentru blonde ar trebui să difere de machiajul pentru fetele cu părul întunecat.

Dar gama de bază de culori încă depinde de subiectul evenimentului.

Pentru machiajul clasic bine adaptat verde, nisip sau roz. Ele sunt, de asemenea, numite nobili. Dacă vorbim despre modelul machiajului, atunci în acest caz puteți ridica niște desene decorative, precum și adăugați o mică plimbare sau ușurare. Specialiștii vă permit să alegeți cele mai îndrăznețe soluții.

Dacă vorbim despre disco-ul machiajului, atunci această opțiune este cea mai folosită de frumusețile tinere. A permis să folosească paiete și în număr mare. Nu vă puteți îngrijora prea mult decor, în acest caz este potrivit.

Ei bine, opțiunea Office. Este destul de diferit de machiajul zilnic, puteți adăuga o cantitate mică de nuanțe intense din gama de culori care este utilizată cel mai des de fată.

Tehnica pas cu pas cu pas

Pentru ca marca de seara ochiului Karich de a fi ușor și elegant uitat, este important să urmați instrucțiunile etapizate. stilisti cu experiență recomandăm să alegeți pentru o astfel de culoare maro makebee, violet, nud sau tonuri de verde. De asemenea, este important să se ia în considerare umbra părului fetei:

 • Pentru blonde Cu ochii căprui ar trebui să ridice cosmetice de umbră verde, roz sau nisip+
 • Pentru bruneturi Este mai bine de a alege nuante aurii, violet sau negru.

  În ceea ce privește tehnica de aplicare, atunci trebuie respectate următoarele recomandări și punerea în aplicare a acestora în etape.

  • În primul rând, curat fata ar trebui să fie utilizate pentru acest lucru.

  • În continuare, fundația este aplicată pe pleoapa superioară, datorită căreia machiaj este mai bine organizate.

  • După care puteți aplica umbre întunecate. Este mai bine să facă acest lucru cu un ciucure moale, o ușoară mișcare la colțul exterior al secolului de mijloc.

  • Umbrele umbrației de aur sunt apoi aplicate. Este necesar să faceți acest lucru în direcția opusă, și anume din colțul interior al secolului până la mijloc. Granița pe care se intersectează umbrele de umbre diferite, crește.

  • Cosmeticele unei umbre violet trebuie aplicate de-a lungul graniței secolului, care este considerată a fi mobilă, și anume în partea de sus.

  • Următoarea etapă – facem tranziția, încercăm să fim netedă, astfel încât toate nuanțele să fie uniform amestecate.

  • Cu ajutorul umbrelor negre, trebuie să faceți o linie subțire. Ea vine de la mijloc la colțul pleoapei inferioare. Apoi, cu umbre de aur pentru a conecta colțurile.

  • Apoi, facem o săgeată, dar nu destul de clară. Puteți folosi orice tip de eyeliner, precum și umbre sau chiar un creion.

  Desigur, pot exista idei diferite, astfel încât în ​​fiecare caz individual, tehnica de aplicare poate varia. Dar numai după sfatul unui specialist, va fi capabil să facă un machiaj frumos pentru seara.

  Aproape fiecare clasă de masterat, care spune cum să efectueze corect machiajul de seară, este însoțită de consiliu că poate fi aplicată sclipirea culorii de aur. Această tehnică este recomandată atât pentru bruneturi, cât și pentru blonde. Ei bine, un alt sfat simplu, cum să subliniezi în mod corespunzător caracteristicile machiajului de seară – pentru a aduce buzele la rujul unei umbre nude.

  Recomandări utile

  Este important să rețineți că Pentru o față rotundă, puteți utiliza un lider, datorită căruia va fi posibilă desemnarea obrajilor limpezi și reîmprospătați ușor machiajul. Aplicați-o urmeze zona de pomeți, buza superioară și frunte de mijloc.

  Dacă fata are ochi maro închis, puteți folosi o blush. Shade depinde de culoarea părului. Pentru blonde, este mai bine să alegeți nuanțe roz, dar pentru bruneturi – tone reci. Dar este important să înțelegem că blushul poate fi aplicat în toate cazurile. În funcție de schema principală de culori, se încheie dacă să folosească o roșie sau să le excludem mai bine.

  De asemenea, în cazul în care ochii de maro deschis, atunci pot fi folosite în machiajul de machiaj albastru, dar pentru proprietarii de ochi maro închis, această opțiune nu mai este potrivită.

  Exemple frumoase

  Dacă machiajul este efectuat independent, puteți aplica exemple frumoase ca un indiciu.

  • Machiaj pentru bruneturile carbohylase. În acest caz, sunt utilizate nuanțe de aur. Și zona de creștere a genelor este maro, și nu un creion negru.

  • Blonde cu ochi maro Puteți alege umbrele albastre și faceți o săgeată decorativă. Astfel, va fi posibil să se facă ochii mai expresivi.

  • Această opțiune este potrivită atât pentru fete blonde, cât și pentru fete cu părul întunecat. Utilizează o cantitate mică de paiete. Această versiune de machiaj de seară este, de asemenea, potrivită atât pentru bruneturi, cât și pentru blonde.

  • Ușoară birou sau opțiunea de cocktail.

  • Astfel de machiajul luminos pot fi utilizate pentru partidele tematice.

  Există multe versiuni diferite ale machiajului de seară. Dar, în orice caz, este important să luați în considerare tipul de fată, culoarea părului și subiectul evenimentului.

  Despre cum să faci o machiaj de seară pentru ochii maro în detaliu, uita-te în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: