Cum de a picta ochii prin ochi?

Cum de a picta ochii prin ochi?

Cum să pictezi ochii ochiului, poate nu știe nici o femeie și cea mai tânără fată. Dar acest detaliu al machiajului capabil să schimbe complet imaginea, să-i dai un punct culminant. Nu e de mirare că spun că ochii sunt cea mai importantă parte a feței. Pentru a stăpâni arta de însumare a pleoapelor, este necesar să înțelegem în detaliu în aparatul conturului.

Reguli fundamentale

Un set important de aplicare este Pregătirea pielii. În acest scop, pielea pleoapelor este eliminat, se aplica crema hidratanta. În acest caz, machiajul va arata frumos, va dura destul de mult.

Inainte de pictura ochi, dermatograf trebuie să fie aplicate pe piele pregătită bază specială pentru umbra sau poate fi utilizat de către consilet.

Pentru desen săgețile, o oglindă mare va fi necesară și o suprafață solidă spațioasă, astfel încât să poată fi restaurat cu coatele. În caz contrar, desemnează în mod corect săgețile nu vor fi atât de simplu, dar nu va funcționa deloc.

Eyeliner ar trebui să fie de desen pe ochii acoperite, Și pielea în sine va avea nevoie ușor întindere.

Machiaj Imediat după aplicare, trebuie să se usuce un pic, în caz contrar întregul contur este imprimat deasupra ochiului.

Potrivit make-up artisti cu experienta, Corectează conturul de la coltul interior al ochiului la templu. Dar din această regulă există excepții. Fiecare femeie trebuie să învețe să picteze ochii pe baza unor caracteristici externe și confort personală.

Efectul utilizării eyelinerului:

 • Schimbarea vizuală a dimensiunii ochilor (expansiune sau îngustare, creștere sau scădere)+
 • Mascarea secolului autorizat+
 • Schimbarea vizuală a înălțimii ochiului+
 • Desenarea spațiului de interinsigurare pentru a crește densitatea genelor.

Selectarea săgeților după tipul de ochi

Se înșeală să credem că săgețile sunt universale: același tip de contur este capabil de o femeie să dea o pisicăMă uit, iar altul va arăta ridicol.

 • Ochii în formă de migdale sunt potrivite absolut orice fel de săgeți, deoarece sunt considerate ideale în forma lor.
 • Cu ochii larg răspândiți Merită o preferință unor linii largi provenite din colțul interior al secolului.
 • Pentru ochii plantați îndeaproape Se recomandă să se tragă săgețile de lungime arbitrară, dar începutul căruia ar trebui să fie de la mijlocul secolului. În acest caz, coada conturului este mai bine să se extindă. Versiunea Win-Win va fi uniunea conturului de pleoape superior și inferior.
 • Extinderea la coadă Arrow lung crește vizual ochii mici.
 • Eyeliner subțire atât din secol, un pic reduceți ochii prea mari.
 • Proprietari Ochi rotund Cel mai bine este să-i prelungiți capătul săgeților cu ridicarea lui în templu.
 • Vizualizare zgâriată Ochii înguste vor ajuta la realizarea unei săgeții subțiri, care ușor se îngroașă până la capăt, ridicând coada la templu.
 • Realizat Se ridică de la săgeata ridicată, iar colțurile ridicate se vor bucura de pleoapa pleoapei, care este trasă strict pentru creșterea genelor și nu are un lift special la cota temporală.

Selectarea culorii gamma

Nuanța ochilor este în mare măsură determinată de culoarea aspectului.

Fete cu păr blond Este necesar să se acorde prioritate to maro, gri, verde, albastru și toate tonurile de contur pastel.

Beauties cu părul întunecat Este recomandabil să alegeți nuanțe luminoase albastre, gri și saturate ale ochilor de plecare, inclusiv puteți încerca chiar roșu.

fete cu parul rosu li se recomandă să acorde o atenție să se încălzească culorile maro și de aur.

În plus, există și recomandări ale artiștilor de machiaj pentru selectarea Kayala, în funcție de culoarea ochilor. Dar frigarii și câștigul câștigătoare sunt nuanțe de culori alb-negru. Ele sunt universale.

Machiaj cu diferite tipuri de eyeliner

Instrucțiuni partajate de pas cu pas pentru desenarea săgeților poate arăta astfel.

 • Atrage o coadă fină În direcția de la un colț extern al ochiului la templu.
 • Desenarea unei linii subțiri pentru creșterea genelor. Dacă este necesară o săgeată groasă, grosimea liniei ar trebui să se extindă treptat. Linie în vârsta de solid.
 • Pleoapei superioare se conectează linia de la coada săgeții. Toate lacunele posibile sunt pictate.

Este demn de remarcat faptul că ochelarii sunt de diferite tipuri.

Creion în sine a stabilit mult timp ca asistent cel mai accesibil și convenabil în desen trăgătorului. Este ușor de ștergere și corect. creion Minus – moliciune și imposibilitatea de desen contururi subțiri și clare.

Cauta pentru incepatori – Flomaster (sau de linie). Căptușeala este ușor de a aranja săgeți perfect subțire, dar aici culoarea nu va fi foarte luminos. În plus, vârful de pâslă metru vine rapid în stare proastă sau pauze.

furtuni de gel sunt foarte convenabile și ușor de aplicat, dar este necesară îngrijire constantă pentru un ciucure specială.

Pentru machiaj de masterat este destinat submarin lichid. Astfel de produse cosmetice necesită experiența și încrederea mișcărilor. Conturul este luminos și clar, iar aplicatorul va dura mult timp și fiabil. Pentru un rezultat mai bun, săgețile sunt recomandate pentru a trage o treptat. Make-up artisti recomanda în primul rând pentru a citi linia punctată cu un creion subțire ascuțit, și apoi țineți o linie de eyelvering lichid.

Pentru mâinile inepte, amatori sau experimentatori vor fi utilizate mai bine Autocolante. Acestea sunt săgeți gata făcute – autocolante pentru pleoapele superioare. Adevărat, după gluits lor, vei avea un creion pentru a desena spațiul dintre ele și gene. Avantaje: Multe forme fantastice de contururi.

Exemple frumoase

Săgețile duble recunosc win-win și opțiunea luminoase. Acestea sunt evidențiate atât pleoapele superioare și inferioare. În același timp, fiecare dintre săgețile are propria coadă.

Twin Arrow a secolului superior este perfect pentru machiajul de zi cu zi, iar pentru seara. Caracteristica acestei săgeată – două cozi de la un contur.

săgeți Multicolor – opțiune pentru riotocks și femei încrezătoare în sine. Baza este dermatograful negru clasic, care este completat de un circuit de neon sau orice creion de culoare.

Despre șapte trucuri, cum să facă săgeți perfecte, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: