Cum să măriți buzele cu machiaj?

Cum să măriți buzele cu machiaj?

Acum, în moda frumoase buzele chubby. Prin urmare, multe fete încearcă să utilizeze diferite tehnici pentru creșterea lor. Este posibil să se atingă rezultatul dorit folosind nu numai tatuaj și injecții, ci și produse cosmetice de înaltă calitate.

Ceea ce este necesar?

La buze întotdeauna arata frumos, trebuie să ai grijă de ei. Ei ar trebui să fie întotdeauna netedă și umezită. Următoarele metode vă vor ajuta să realizați acest lucru.

 • Folosind Balsamov. Utilizarea regulată a mijloacelor de hidratare vă permite să faceți buzele mai complete, iar conturul lor este mai clar. Prin urmare, este necesar să se includă hidratarea în lista procedurilor cosmetice zilnice.

Puteți utiliza ruj igienic de înaltă calitate sau balsam ușor cu o aromă plăcută.

 • Masaj regulat. Faceți buzele mai fine și plăcute la atingere va ajuta la masajul obișnuit. Puteți face o perie veche cu părul moale. Nu va putea cauza iritarea pielii la perie, este necesar să treceți cu grijă prin piele cu mișcări de masaj luminos.

Procedura este recomandată pentru a repeta în fiecare dimineață în timpul spălării și curățării dinților.

 • Utilizați un scrub. Acum, multe companii sunt angajate în lansarea de instrumente speciale pentru buze. Deci, găsirea unui produs adecvat este ușor. În schimb, puteți utiliza, de asemenea, un scrub de casă din zahăr și miere. O cantitate mică de produs este aplicat pe piele. Produsul este frecat cu mișcări de masaj îngrijite.

O astfel de procedură o ajută să se îndepărteze toate celulele moarte și pentru a face mai lină pielii și plăcută la atingere.

Pentru machiaj, de asemenea, trebuie să aleagă mijloacele adecvate. sac de cosmetice în valoare de adăugarea de anumite produse.

 • Strălucire. Există o strălucire specială folosită pentru a crește buzelor. Mulți aparțin astfel de mijloace cu neîncredere. Dar ei într-adevăr de lucru, ajutând pentru a face buzele un pic mai grăsuț.

Astfel de produse au, de obicei, ca parte a substanțelor active, cum ar fi capsaicină sau mentol. După utilizarea sclipici, stick-uri de sânge pe buze. Este acest lucru pentru că ele arata mult.

 • Matt ruj. Acest produs este folosit pentru a crește buzele destul de des. Un mijloc cu o textură densă vă permite să le facă mai voluminos. În același timp, machiaj arata destul de naturale. Puteți utiliza ambele luminoase și culori strălucitoare. Alegerea lor depinde de caracteristicile de apariția omului.

Întunecoase rujuri mate nu ar trebui să cumpere fete: ele reduc vizual buzele.

 • Creion. Acest instrument este folosit pentru a desena un nou contur de buze. Această metodă de a schimba aspectul său a devenit popular pentru o lungă perioadă de timp. creioane de ceară persistente sunt folosite pentru a mări buzele. Cel mai bine este de a avea 2 nuante de un astfel de produs o in geanta cosmetice: ar trebui să fie mai natural, al doilea este întunecat.

Vino adevărata fată și de înaltă calitate a evidenția. Ar trebui să fie luminos, ușor și rezistent.

Opțiuni de zoom vizuale

Toate opțiunile pentru creșterea vizuală în buze la domiciliu ar trebui să fie luate în considerare mai detaliat.

Citește mai mult  Machiaj pentru femei după 60 de ani

cu culoare

Așa că buzele subțiri par mai mult, ele sunt în valoare de paining rujul de culoarea potrivita. Efectul va fi vizibil imediat. La alegerea ruj, este demn de amintit că volumul vizual al buzelor da ruj lumina. Întuneric le face mai subțire și plat.

In hartie, utilizarea ruj de corali lumină, piersic sau de culoare bej. Roșu și zmeură nuanțe sunt sfătuiți să evite. Pentru a face machiaj cu atenție, rujul este cel mai bine să se aplice o perie. Deci, va fi posibil să se facă mai mult contur, chiar.

Pune ruj recomandat în mai multe straturi. Dacă există prea mult pe piele instrument, acesta trebuie să fie îndepărtate cu grijă, cu un șervețel uscat.

Textură

Dă buzelor volum poate ajuta si rujul cu textura mata. Procedeul de aplicare a acestui mijloc fossal.

 • Mai întâi trebuie să se pregătească buzele. Ei trebuie să fie manipulate de către un exfoliant și hidrata cu balsam de înaltă calitate. În cazul în care produsul este absorbit, surplusul trebuie să fie îndepărtat cu un șervețel de hârtie salon. Acest lucru va conduce la faptul că pielea va fi perfect netedă.
 • După aceea, o nevoie luminoasă creion pentru a cerc buzele prin contur. În această etapă, ele pot fi făcute de volum. Nu merge prea departe pentru conturul, în acest caz, machiajul va părea nefiresc.
 • Pentru a face machiaj arata mai luminos, Buzele pot fi complet vopsite cu un creion.
 • După aceea, este în valoare de ruj punerea. Fa-o mai bine moț. Conturul buzelor ar trebui să fie netedă.
 • Dacă este necesar, puteți face buzele cu al doilea strat de ruj. Dar trebuie să o faci cu atenție. În caz contrar, ruj va cădea pe piele cu un strat neuniform și va „fi chel“.
 • După aceea, trebuie să așteptăm până când rujul va îngheța complet. Este nevoie de 1-2 minute.

Un astfel de machiaj arata spectaculos si interesant. Este potrivit ca o fată tânără și o femeie matură.

Extinderea conturului

Utilizați un truc cu un creion poate fi diferit. Dar pentru un astfel de machiaj, trebuie să selectați un instrument care este perfect sub culoarea naturală a buzelor. Creionul este aplicat pe piele cu mișcări îngrijite. Ieșirea conturului nu este mai mare de 0,5 mm. Pentru a face machiaj mai natural, creionul trebuie să fie ușor în creștere. Fă-ți cel mai bine sfaturi cu degetul.

Supliment că un astfel de machiaj poate fi un ruj adecvat sau sclipici. Aplicați imediat produsul.

Strălucire

Pentru a face buze să arate mai mult, puteți folosi atât o strălucire crescătoare specială, cât și un remediu comun cu strălucire. Ambele căi sunt eficiente și testate de timp. Faceți buzele vizuale mai mult cu ajutorul unei străluciri obișnuite, acționând conform următoarei instrucțiuni.

 • Pielea trebuie să fie hidratată prin ruj igienic sau sclipici. Apoi trebuie să așteptați câteva minute. În acest timp, produsul este complet absorbit.
 • După aceea, buzele trebuie să fie ușor accentuate cu un creion. Apoi, lipiticul de culoare este aplicat.
 • Buza inferioară trebuie să fie accentuată de strălucire. Poate fi atât transparentă, cât și de culoare. Instrumentul este aplicat la mijlocul buzelor.

În loc de strălucire, puteți utiliza o cantitate mică de highlander sau chiar umbre ușoare. Rezultatul va fi același.

Pune in evidenta

Lumina evidențiere poate fi utilizată într-un alt mod. În acest caz, se aplică unui adife deasupra buza superioară. Această tehnică vă va ajuta să faceți buzele vizuale mai voluminoase și machiaj – spectaculoase.

Puteți aplica un punct culminant cu un deget și o mică ciucurie dintr-o grămadă naturală.

Gradient

Possurile la buzele de volum vor ajuta și tehnica populară numită Ombre. Esența sa este de a folosi rujurile.

Citește mai mult  Totul despre lătratul

Pentru a face machiajul să fie mai rezistent, pielea trebuie să fie pregătită folosind grundul. După aceea, puteți aplica cosmetice selectate. Conturul trebuie să fie accentuat într-un ruj mai întunecat. Centrul trebuie să fie umplut cu culoarea luminii. Când machiajul va fi gata, Rujul ar trebui să crească cu atenție cu ciordă sau cu tampoane.

Greșeli comune

Încercând să crească buzele, este important să încercați să evitați cele mai frecvente greșeli. Ei vor duce la faptul că machiajul va fi inactiv și imaginea va fi răsfățată. Lista celor mai populare erori constă din următoarele elemente.

 • Insuficient hidratant. Pielea trebuie să fie hidratată atât în ​​mod regulat, cât și imediat înainte de aplicarea selecționată. Dacă acest lucru nu este făcut, rujul va merge la culcare și va decide. Este deosebit de important să se hidrateze în mod corespunzător pielea înainte de a aplica ruj mat.
 • Folosind un creion de contur luminos. Nu face conturul prea întunecat. Aceasta va atrage atenția inutilă la buze. Pentru a crea un contur, este mai bine să utilizați creioane de nuanțe naturale.
 • Încălcarea instrucțiunii. Astfel încât machiajul este frumos și natural, trebuie să acționați corect. Pentru a aplica rujul întunecat sau creionul, deplasându-se de la centru la margini. În acest caz, conturul se va dovedi a fi buna, iar buzele sunt umflate.
 • ruj Sensiatricous. Pentru a face perfect machiaj uite, nu ar trebui să facă în grabă. Este necesar să se picteze într-o cameră bine luminată, stând într-o poziție confortabilă. Necesitatea de a acționa curat și lent.
 • Utilizarea prea mult ruj. Aceasta conduce la faptul că machiajul nu este atât de persistent și arată inactiv. Dacă există exces de ruj pe buze, acestea ar trebui să fie aruncate în aer cu un șervețel.
Citește mai mult  Crearea de machiaj Unicorn

Așa că imaginea cu strălucitoare și grăsuț buze este atractiv, accentul ar trebui să se facă numai pe ele. Ochii în același timp, este doar puțin pentru a sublinia cu umbre de lumină și de cerneală.

Exemple frumoase

Asigurați-vă că este într-adevăr realist pentru a crește buzele cu astfel de moduri simple, în timp ce se uită la exemple frumoase.

întuneric Meikap

Pentru a crea acest machiaj a fost folosit un creion de culoare închisă și o strălucire translucide de lumină. Datorită abordării corecte, buzele arata plumb și sexy. Face ca ei să ajute cu o creion întunecat. Glitterul face MEICAP mai natural.

Creați în acest fel, puteți merge la o petrecere sau o dată.

Imagine cu sclipici

Un astfel de machiaj poate fi folosit zilnic. Buzele de pe contur sunt subliniate de un creion ușor. Partea centrală a acestora este umplută cu ruj ușor. Încheie imaginea unei straluceri transparente.

Meikap similare este potrivit atât pentru blonde, cât și pentru glandele maro sau pentru părul roșu.

Machiaj cu ruj scarlat

Fetele cu chulburi de la natură cu buze pot fi subliniate de rujul lor mat. Astfel de machiaj se află încet. În acest caz, va fi îngrijit și frumos. Completează imaginea o cantitate mică de evidențiere pe partea inferioară a buzei. Datorită utilizării sale, machiajul arată mai natural.

Făcând machiaj cu buzele chubby, nu uitați de caracteristicile individuale ale aspectului lor. În acest caz, el va arăta potrivit și frumos.

Despre cum să crească buzele cu machiaj, să privim în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Adriana

  Cum pot obține un aspect mai plin al buzelor folosind tehnici de machiaj? Există produse sau trucuri specifice pe care le puteți recomanda pentru a mări temporal volumul buzelor? Apreciem sfaturile și experiența dvs. în acest domeniu.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: