machiaj Bright pentru ochi caprui

machiaj Bright pentru ochi caprui

Punctul de vedere este comună că femeile cu ochi căprui ar trebui să acorde prioritate pentru a face un make-up în stil oriental, în cazul în care atenția este focalizată pe conturul ochilor. Dar este departe de a fi greșit, și este în valoare de vedere mai în detaliu ce există opțiuni de machiaj pentru carragegs.

Nuanțe potrivite

Nu este nici un secret faptul că femeile cu verde, ochi albaștri, gri sunt dificil de a alege o nuanta buna pentru machiaj. Karaglazy frumusețile au avut noroc: ei pot alege aproape orice umbră. Singura excepție este nuanțe de teracotă.

Artiștii de machiaj recomandă să selecteze o umbră în funcție de culoarea de bază a ochiului.

Iată recomandările lor de bază.

 1. Ochii maro închis pot fi subliniate cu ajutorul unor nuanțe de nisip maro, pe bază de plante sau de calm.

 2. Ochii de miere arată bine cu umbre violet, bej, aur și brun deschis. Și puteți folosi, de asemenea, nuanțe verzi închise.

 3. Kare-Green Ochii mai bine decora umbrele de culori maro, bej, turcoaz sau de măsline. Și, de asemenea, sunetele bune de aur și verde-verzui vor arata bine.

Ochii maro clasici sunt potriviți purpuriu, purpuriu și palid. O soluție neobișnuită va fi utilizarea paletei de flori de nuci și mlaștină

În plus față de umbre, accentuați ochii capabili să selectați corect. Fără aceasta, uneori este imposibil să se depună machiajul completat. Karglazym și aici sunt norocoși – sunt potriviți pentru orice umbră. Recomandări standard de culoare:

 • Machiaj în nuanțe roz va completa creion de ochi violet+

 • culoare Lilac va sublinia maro gamă+

 • linia albastră va fi completarea machiaj realizate din mat nuanțe violet+

 • Cărbune de linie – o soluție pentru alte opțiuni.

Citește mai mult  Machiaj pentru adolescenți 13 ani

Indiferent de culoarea selectată, atunci când se utilizează dermatograf, este demn de urmat regula – aplica este recomandat cât mai aproape posibil de rădăcinile cilia, pentru a face o linie cât mai subțire posibil.

Cele mai bune idei

Există mai multe tipuri de machiaj, fiecare dintre acestea fiind adecvat sub un anumit caz. ar trebui să fie luate în considerare opțiunile comune Citește mai mult.

seara make-up

Fiecare femeie în timpul taxele pentru eveniment seara vrea să facă machiaj memorabil și imagini complementare spectaculoase. Frumusetile artiști machiaj sfătui carragelasm să folosească nuanțe universale pentru bază și le diluează cu aruncare detalii.

Schema de machiaj pas cu pas seara.

 1. Mai întâi trebuie să aplicați grundul, astfel încât umbrele să meargă mai bine și să nu apeleze mai mult.

 2. După creion-kaial, ar trebui să mergeți de-a lungul liniei de creștere a genelor și crește ușor rezultatul.

 3. În continuare, ar trebui să luați umbre gri cu strălucire și să distribuiți cu grijă materialul rustic pe suprafața pleoapei superioare. Nuanțele întunecate sunt recomandate pentru a fi utilizate în falduri.

 4. Patra patra – săgețile de desen. Mai întâi trebuie să cheltuiți o linie subțire utilizând un eyeliner negru. Consolidarea efectului va ajuta stratul suplimentar, de exemplu, albastru. Atunci aspectul va fi expresiv și mai strălucitor.

La sfârșit, folosind Kayala, este necesar să se atragă spațiu între cilia în pleoapele inferioare. Cea mai bună soluție va fi penetrarea de-a lungul conturului, iar un pic de umbre gri ar trebui să fie ridicate mai aproape de colțul exterior al ochiului. Sfârșitul imaginii va fi rimelul negru.

Citește mai mult  Cât de mult este machiaj permanent?

Machiaj casual

În zilele lucrătoare, nu este necesar să se uite la machiajul neutru atractiv și expresiv, destul de adecvat. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nuanțele luminoase ale paletei de umbră sub interdicție.

Artiștii de machiaj sunt recomandați pentru a crea o imagine casuală pentru a sublinia culoarea unui singur element. Culoarea se poate face:

 • Săgeți+

 • Colțul interior al ochiului+

 • Linia de creștere a sheek.

Cu această abordare, chiar și culoarea din paleta neonului va arăta potrivită.

Și vă puteți concentra și numai pe gene, folosind nu o rimel negru clasică, dar, de exemplu, verde sau albastru. Apoi puteți refuza săgețile și conturul.

Machiaj cu ruj strălucitor

Verificați atenția asupra ochilor lui Karim, nu numai cu ajutorul umbrelor. Poate suna ciudat, dar rujul luminos va ajuta, de asemenea, la atingerea efectului dorit, care echilibrează imaginea si va crea contrastul perfect.

Cele mai bune nuanțe:

 • roșu+

 • vin+

 • cireașă+

 • fucsie+

 • Lilovy.

Și puteți folosi Neon roz. Este important ca culorile să fie suculente și nu au avut un subton de lapte. De exemplu, un lavandă sau roz nu este potrivit pentru imagine, Culoare de căpșuni cu cremă.

Dacă o fată cu ochi roșii ca gamma nud, atunci preferința poate fi dată rujului de nuanțe de culoare maro gri de textura mată. O astfel de soluție va face ca acoperirea buzei dens și saturată, iar imaginea este destul de neobișnuită.

Smokey gheață

Vizualizarea machiajului surprins la care sunt recurs multe femei. Folosind gheață fumoasă, va fi posibilă să subliniem adâncimea ochiului și să creștem vizual dimensiunea acestora. Machiajul deosebit de bun se va uita la bruneturile cu ochii maro. Bazat pe tehnologie – decizii atente ale umbrelor și utilizarea literați a ochilor. Umbrele trebuie aplicate la pleoapa superioară, mai aproape de sprâncene trebuie să folosească nuanțe luminoase. Este important să se asigure că tranzițiile sunt cât mai moi posibil.

Citește mai mult  Machiaj în stilul anilor '60

Exemple frumoase

Fetele cu ochi căprui au fost norocoși, pentru că aproape orice make-up este potrivit. Fotografia arată o versiune excelentă de machiaj de seara, atunci când au fost folosite pentru crearea mai multor nuanțe.

machiaj casual este nu numai produse cosmetice minime. Dacă doriți, puteți folosi umbre strălucitoare, creion de ochi si mat ruj, iar imaginea va primi încă minunat și nu atât de ușor de reținut pentru evenimente de seară.

Karglazym adecvat orice machiaj – Proprietarul de culoare universal poate schimba în mod constant imagini, experimentarea cu umbre, eyelbs și alte mijloace pentru machiaj.

machiaj luminos pentru ochi caprui în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: