Machiaj de nunta pentru fete cu ochi albaștri

Machiaj de nunta pentru fete cu ochi albaștri

Pregătirea pentru nuntă implică gândirea atentă a imaginii mirelui. În plus față de rochie și coafura în acest proces ia machiajul, care, cu alegerea potrivită, va accentua frumusețea fetei. Prin urmare, merită să luați în considerare imaginile care vor câștiga pentru mireasă cu ochi albaștri și regulile pe care trebuie să le luați în considerare Vizazhist.

Principiile de bază ale creației

Ridicând un machiaj pentru o nuntă, trebuie să luați în considerare mai mulți factori.

 1. Mireasa va fi in centrul atentiei pe tot parcursul zilei. Imaginea ei ar trebui să rămână perfectă, pornind pe drumul spre oficiul registrului și se termină cu un banchet festiv. Prin urmare, este necesar să se utilizeze produse cosmetice numai persistente.
 2. Make-up artist nu va fi o soluție universală despre machiaj perfect pentru mireasa. În plus față de culoarea ochilor, va trebui să ia în considerare parametrii fetei, culoarea parului, coafura și alți factori.
 3. Pentru proprietar de ochi albaștri saturate sau iris, cu dungi mov, este permis să se utilizeze orice gama de culori.
 4. Nuanța verde-albastru al ochilor arata deosebit de bine cu umbre de nuanțe deschise.
 5. Pentru mirese cu ochi albaștri este mai bine pentru a opri alegerea pe culori pastelate, cu o ceață ușoară. umbre întunecate sunt nepotrivite aici, deoarece prea sublinia pleoapa.
 6. În cazul în care culoarea ochiului este de culoare gri-albastru sau cameleon, posibilitățile de a alege o destul de largă. În acest caz, puteți experimenta cu nuanțe azurii și alte care se actualizează imaginea.
 7. Pentru o creștere vizuală în ochii mici, este în valoare de efectuarea săgeți îngrijite cu un creion.

Machiaj bun este creat în conformitate cu un anumit algoritm.

 1. Mai întâi trebuie să pregătiți pielea. Pentru a face acest lucru, folosește o cremă hidratantă de lumină, și pentru buze – balsam. Pentru a face machiaj să nu plutească, nu ar trebui să utilizați mijloacele cu o textură îndrăzneață.
 2. În etapa următoare se va lua pentru a alinia tonul. Pentru a face acest lucru, crema este distribuită uniform pe fața pernele de degete. Și pentru secțiunile individuale ale feței, sunt necesare mijloace speciale. Pleoapele sunt procesate de grunduri, locuri aflate în dificultate – corectorul, zona de sub ochi – consile.
 3. Acum trebuie sa aplici un fard de obraz. Așa că au trecut mai mult, mai întâi trebuie să utilizați textura crema, iar pe partea de sus a pus-cosmetice uscate.
 4. Formularul Sprâncenele corectat ceara.
 5. decorare ochi începe cu o căptușeală, peste care sunt suprapuse umbre. Pentru o mai mare durabilitate, le puteți aplica în conformitate cu o diagramă similară cu blush. Apoi trage sageata cu contur lichid. În completarea cili, vârful.
 6. Buzele machiaj realizate în 2 etape. În primul rând, suprafața lor este prelucrată de creionul contur, iar culoarea principală este aplicat peste stratul de bază.
Citește mai mult  crearea de machiaj Ariana Grande

In completare, fata este prelucrat prin fixarea pulbere. Deci, machiaj va dura mai mult.

Alegerea cosmeticelor

Pentru a face un machiaj frumos și rezistent, trebuie să aibă grijă de disponibilitate:

 • spumă de curățare a pielii+
 • care contribuie la degresare tonic+
 • Cremă hidratantă Efect+
 • ton+
 • Prafuri+
 • Creion pentru corectarea defectelor+
 • Heilatera+
 • Creion pentru sprancene (corecție forma este mai bine să facă în avans, astfel încât piesele de iritația și înroșirea pielii reușesc să treacă)+
 • Set de mai multe nuanțe de umbre (minim 3 tone)+
 • Aparate+
 • Creion pentru însumarea+
 • mascaras pentru gene (mai bine, astfel încât este impermeabil)+
 • Rumyan (1-2 nuanțe, trebuie să fie combinate cu culoarea aleasă pentru buze)+
 • ruj sau luciu.

Pentru a face cosmetice pe față pe parcursul zilei, trebuie să profitați de calitatea sa. O bază bună va ascunde toate defectele pielii (inclusiv uscarea crescută sau grăsimea), facilitează aplicarea umbrelor, le dau o luminozitate mare și va împiedica rularea lor.

Machiajul este realizat în mod tradițional cu un accent pe ochi sau buzele. În primul caz, fata poate alege: sau să sublinieze culoarea naturală a ochilor sau să transfere atenția asupra umbrelor.

La evidențierea buzelor, partea superioară a persoanei este emisă la un minim de produse cosmetice decorative.

Idei pentru culoarea părului

Deși culoarea ochilor este importantă, în selecția machiajului, este necesar să se țină seama de combinația sa cu părul. Asa de, Paleta de umbră și utilizarea unei alte produse cosmetice pentru buclele ușoare, întunecate, blonde și roșii sunt diferite.

Imaginea creată de mireasa diferă în funcție de perioada anului. Deci, în timpul verii, cea mai mare parte a fotografiei trece în aer liber, cu abundența luminii. Prin urmare, în acest moment al machiajului luminos și blând sunt apreciate. În timpul iernii, nunțile sunt mai mult în interior cu iluminare artificială.

Prin urmare, imaginile mai vii seara sunt populare. Acești factori ar trebui luați în considerare, mai ales dacă există un machiaj pas cu pas independent.

Pentru lumină

Când lucrați cu machiaj pentru blonde necesare:

 • Respectați moderarea numărului de produse cosmetice aplicate (părul ușor creează deja o imagine elegantă delicată, care este importantă pentru a supraîncărca)+
 • Selectați o bază tonală cu o textura ușoară+
 • accentuați forma naturală a creionului cu sprâncene (lipsa grosimii este mascată de umbre)+
 • dați preferință tonului de ruj de corali sau roz.
Citește mai mult  Machiaj rece

Pentru a da fața prospețimii, puteți folosi diguri delicate de piersici.

Pentru întuneric

Artiștii de machiaj care fac machiaj pentru bruneturi, recomandă:

 • Refuză cremele cu o textură densă capabilă să creeze un efect de mască+
 • dați preferință piersicului, umbrei roz, maro deschis sau purpuriu+
 • Testați machiajul cu săgeți+
 • trageți sprâncenele cu părul mai ușor de ton pentru o mai mare naturalitate+
 • Utilizați o piersică delicată sau o blush de piersici.

Pentru roșcată

Părul strălucitor al unei umbre de foc sau de cupru atrage atenția de la sine. Prin urmare, miresele cu părul roșu nu trebuie să utilizeze cosmetice luminoase. Imaginile naturale sunt apreciate aici, presupunând o ușoară crocus de staniu și buze.

Fața proprietarilor de păr roșu este adesea acoperită de pistrui. Unii consideră că dezavantajul lor necesită alinierea tonului. Alții o văd ca parte a aspectului, așa că nu implică masca. Acest moment trebuie luat în considerare, discutați despre detaliile imaginii machiajului.

Sfaturi de artiști de machiaj

Alegerea umbrelor la machiajul de nuntă pentru ochi albaștri trebuie să țină seama de anumite nuanțe.

 1. Utilizați umbrele care coincide cu culoarea ochilor, extrem de riscantă. Deși un maestru experimentat poate obține un rezultat decent folosind culori albastre, probabilitatea poate dezamăgi.
 2. Lavandă și tonuri purpurii dau luminozitatea imaginii și irezistibile, dar slab combinate cu o rochie albă. Prin urmare, ele sunt mai potrivite pentru nunțile tematice, unde sunt impuse mai puține cerințe asupra mirelui. O altă parte slabă a acestor nuanțe devine proprietatea creării efectului vânătăilor. Prin urmare, atunci când lucrați cu astfel de umbre, este necesară moderarea.
 3. Tonuri grave maro, inclusiv ochi de machiaj populară, vor permite imaginea mirelui să combine farmecul riguros și fatal. Un astfel de machiaj va accentua importanța și solemnitatea momentului.
 4. Nuanțele de aur sunt considerate universale pentru mirese cu ochi albaștri. Utilizarea lor nu implică restricții în aparență, vârstă și în partea din față a rochiei. Utilizarea unor astfel de umbre se va accentua culoarea ochilor, și adaugă, de asemenea, aspectul de expresivitate.
Citește mai mult  Am nevoie să se spele pe apă micelară și de ce?

Este în valoare de vedere și greșeli în make-up, care sunt cele mai frecvente.

 1. Folosind un creion negru, din cauza căreia se poate pierde frumusețea naturală a ochilor. Prin urmare, ar trebui să fie înlocuită cu o linie de altă culoare, armonizarea cu umbre.
 2. Utilizarea incorectă a scânteie. excesul lor va conduce la o cantitate mare de orbire, motiv pentru care calitatea fotografiilor va avea de suferit. Și, în condiții de iluminare insuficientă va exista un efect de praf pe fața miresei. Cel mai bun decor al imaginii va fi pâlpâirea mat sau umbra perla.
 3. o atenție insuficientă pentru compatibilitatea culorilor. machiaj de nunta nu ar trebui să devină un câmp pentru a experimenta tot ceea ce nu a reușit să încercați mai devreme.

De aceea, ridicarea machiaj, va trebui să ia în considerare toate componentele imaginii. Acest lucru este recomandat pentru a încărca Vizazhist. Dacă machiajul se va face în mod independent, este în valoare de consultat cu un maestru în avans sau trece cursuri de amatori pentru a face totul pentru a face totul într-o zi responsabil.

Exemple frumoase

În concluzie, merită luat în considerare mai multe opțiuni pentru machiaj de succes pentru mireasa cu ochi albaștri.

 • presupunând umbre ușoare cu săgeți întunecate machiaj, ton cu fața căptușite cu delicate de culoare de ruj, va da mireasa efectul de nevinovăție și ludic. Prin urmare, această opțiune este popular cu artiști machiaj de lucru cu fetele cu ochi albastri blond.

 • În acest caz, mireasa a ales să se mute accentul pe buze, folosind un ruj strălucitor. Ochii sunt decorate mai modeste.

 • Această imagine se caracterizează printr-un accent mare pe ochi. Este mai potrivit pentru o nunta de iarna care trece în formatul de partid. Se folosește umbre întunecate care urmează irisului-gri albastru. Și pal servele ruj roz ca un final demn de imagine.

 • Pentru a sublinia frumos culoarea ochilor, unele mirese alege machiaj natural. ruj neutru, crema tonale, conservarea ten natural de aliniere, umbra culoarea caroseriei cu săgeți de lumină a crea o imagine delicata. Și oaspeții mai atent nu va observa nici prezența produselor cosmetice.

machiaj de nunta pentru ochi albaștri în culori calde în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: