Machiaj de nunta pentru fete cu ochi maro

Machiaj de nunta pentru fete cu ochi maro

După ce invitațiile sunt trimise și chiar o rochie este aleasă, este timpul să ne gândim la coafura și machiajul. Plăcile de așezare mai bine încredințate un profesionist. Și cu machia de nuntă puteți face față și independent. În articol ne vom uita la modul de a face o machiaj de nuntă pentru fete cu ochi maro.

Principii de baza

Să alegeți machiajul standuri în avans. Pentru a face acest lucru, puteți alege mai multe opțiuni, și să facă fiecare dintre ele în prealabil. Acest lucru va ajuta în cele din urmă alege pe cel care vine la coafura si rochia.

Fetele de a alege culorile de cosmetice decorative, de obicei, mai ușoare decât altele. Cele mai multe culori le potrivi. Prin urmare, zborul de fantezie nu este limitat.

Karglase au un aspect profund, penetrant. Pentru a sublinia frumusețea și a face un machiaj spectaculos pentru ochi caprui, puteți folosi sfaturile de make-up artisti profesionisti.

Machiajul trebuie sa fie rezistent. La urma urmei, este necesar să se arate impecabil timp de 15-20 de ore. Prin urmare, se aplică numai produse cosmetice de înaltă calitate. Mascara – rezistent la apa. crema tonal aplicat asupra bazei. În acest caz, el va arăta în mod egal. Utilizați 2 Tone Tone. Unul dintre ei – pentru deschiderea culorii pielii, iar celălalt – pentru a regla fețele ovale. Granițele nuanțe trebuie să crească cu atenție.

Pulbere, indiferent de culoarea selectată, ar trebui să fie mată. Este de dorit ca întreaga zi să fie la îndemână în caz de nevoie de a ajusta machiajul.

Artiștii de machiaj nu consiliază utilizarea unui punct evident sau de ao folosi la minimum. În fotografii, se poate manifesta ca un „punct alb” din cauza reflecției atunci când izbucnirea. Și fața mirelui va arăta ca și cum ar fi făcut o joggură și o sudoare.

Umbrele Matte arată, de asemenea, mai bine în fotografii. Umbrele cu o structură de cremă sunt folosite foarte atent, astfel încât acestea să nu împrumute în piele plia în epoca.

Rujul și creionul pentru buze trebuie să aleagă în mod necesar persistenți. În caz contrar, mirele va fi totul în ruj. Da, și o rochie cu un voal poate fi schimbată.

De asemenea, nu uitați de machiajul rezistent. În caz contrar, până dimineața va trebui să se ocupe de balanțele unor astfel de fonduri.

În plus față de cosmeticele decorative selectate corect, îngrijirea față este foarte importantă. Începe să aibă grijă de necesitatea pielii nu pentru câteva zile, și nici măcar o săptămână înainte de nuntă. Fa-o nevoie de cel puțin o lună. În primul rând, este necesar de a vizita cosmeticiana, care va aprecia starea pielii. Dacă este necesar, un specialist cu experiență vă va spune care procedurile trebuie efectuate (de exemplu, curățarea feței, forma sprâncene de corecție). Și specialistul va da sfaturi cu privire la îngrijirea pielii la domiciliu.

În plus față de procedurile de curățare, pielea este necesară Hidratantă. Hidratarea înseamnă că este mai bine să utilizați după exfoliant. Puteți utiliza atât cosmetice achiziționate în magazin și naturale, în mod independent, fierte. Este posibil să se umezește pielea cu uleiuri (piersici, măsline, susan), precum și utilizarea suc de aloe amestecat cu miere lichidă. Fulgi de ovăz tocat apă clocotită (desigur, atunci când se răcească), chefir, banane, avocado, castravete. Principalul lucru este că nu există alergie.

Atenția este necesară nu numai pentru a face față, ci și a gâtului și a zonei. Piele frumoasă și sănătoasă – un angajament de machiaj bun.

Creând diferite tipuri de machiaj

Bazându-se pe deplin pe opinia artistului de machiaj profesionist nu merită. La urma urmei, nunta este o vacanță foarte personală. Toată lumea are atitudinea proprie și viziunea despre modul în care ar trebui să treacă celebrarea. Prin urmare, este necesar să luați în considerare personal toate stilurile de machiaj recomandate pentru fetele cu ochi maro. Aceasta vă va crea propria imagine unică.

Puteți face fotografii cu fiecare opțiune a cazului selectat. Pe fotografie va fi mai ușor de determinat dacă îi place sau nu.

Natural

Machiaj folosind nuanțe pastelate adecvate mai complet tinere. El va sublinia tinerii și farmecul. Machiajul natural va trebui să facă fetele care în zilele lucrătoare nu le place să se deranjeze cu produsele cosmetice. Acest stil de machiaj va fi bun pentru a combina cu orice rochie de mireasa.

Machiaj natural – absența completă a strălucirii, perla, luminoasă, provocând nuanțe.

 • Etapa pregătitoare Orice tip de makebee începe cu antrenamentul pielii. Trebuie curățat. Cleaner este ales în funcție de tipul de piele. Etapa următoare – Tonifiere. După aceea, aplicăm o cremă de hidratare și o bază de machiaj. Apoi – cremă tonală.
 • Lângă mutare se duce cosmetice decorative. Necesitatea de a lipi la bej și maro GAMM, diluing-le cu blând piersică și tonuri de nisip. sunt aplicate umbre. Gama de sus. Puteți face săgeți subțiri.
 • Mascara și creion sprancene Alegeți cât mai aproape de culoarea naturala. Genele retroproiectoare nu se va potrivi. Ei vor arăta nenatural.
 • Ruj de buze alege înghețat. Bine va fi lumina roz si piersica nuanțe. Rujul utilizează mai bine persistente. Pulbere se aplică un strat subțire.
Citește mai mult  Revizuirea și selectarea perii pentru contur

Luminos

Dacă mireasa vrea să arate creativ în ziua nunții, trebuie să adăugați culori suculente. Este mai bine să alegi umbre violet, neon, verde, roz. Culoarea portocalie nu se va potrivi. Excelent va arăta săgețile. Puteți adăuga sparkle. Iar genele nu trebuie să facă negru. Puteți alege nuanțele carcaselor la culoarea umbrelor. Violet Mascara va arăta foarte original. Dacă faceți o machiaj de seară luminoasă pentru o nuntă, ar trebui să respectați o regulă importantă. Distinge oricare parte a feței. Pentru a atrage atenția asupra ochilor lui Karim, puteți face viu buzele. Utilizați culoarea cireșului coapte sau a fuchsiei. Focalizarea pe ochi face umbre strălucitoare. În orice caz, combinația de vopsele suculente cu ochi maro va fi foarte spectaculoasă.

Un alt element interesant al machiajului de nuntă luminoasă pentru mireasa de carbohidrați poate fi plimbări, lipite într-un colț de ochi.

Cele mai bune opțiuni pentru culoarea părului

Selecția machiajului depinde nu numai de culoarea irisului, ci și din culoarea părului și a tonului pielii. Ce opțiune pentru nuntă este potrivită – pentru a decide mireasa. Indiferent de tipul a ales, baza oricărui machiaj la domiciliu este o anumită secvență.

Cum se face machiaj pas cu pas:

 • Curățarea pielii – Utilizați laptele de purificare pentru față+
 • Hidratant – puteți face o mască de țesut hidratant+
 • Aplicarea bazei pentru machiaj+
 • Mascarea defectelor mici pe piele+
 • Tonifierea pielii – utilizați tonic tonic+
 • Foreimer pentru aplicații+
 • Culoarea principală a umbrelor+
 • Săgeți (puteți sări peste scenă)+
 • Selectarea altor umbre de culori, paiete+
 • Colorarea genelor de rimel+
 • Colorarea sprâncenelor cu creion sau umbre+
 • Aplicarea pulberii de fixare.

Una dintre opțiunile pentru machiajul de nuntă poate fi Machiaj lumina de gheață de fum.

Un astfel de machiaj realizat în culori strălucitoare este bine adaptat pentru un eveniment solemn. Acesta va beneficia de culoarea strălucitoare a mirelui.

Master Class Cum de a face efectul „ochii fumului”.

 • Primul lucru pe care trebuie să-l atingeți este Tonul perfect al pielii. Nu ar trebui să existe nereguli și defecte mici. Pentru a face vânătăi invizibile sub ochi, puteți folosi patch-uri pentru ochi. După aceea, aplicați o corecție specială. Iveea aplică fundația de bază sub umbre, care va face ca culoarea umbrelor să se grăbească, iar ochiul de machiaj este mai rezistent.
 • După aceea, aduceți-vă ochii creion sau umbre moi Cu o parte îngustă a ciucurii. Greu de crescut, liniile stricte nu ar trebui să fie.
 • Sub sprânceană pentru a aplica cea mai strălucitoare umbră (Perle, gri de argint).
 • După aceea, este nevoie Culoare pentru mai multe tonuri mai întunecate. Trebuie să fie aplicată în colțul exterior al ochiului, variind de la mijloc. Creștere.
 • Puteți aduce din nou Săgeți, și apoi faceți genele.
Citește mai mult  Machiaj pentru femei după 50 de ani

Pentru bruneturi și maro

Fetele cu culoarea ochilor maro, de obicei, bruneturi, precum și maro. Proprietarii fericiți ai unui astfel de aspect comun – părul întunecat și ochii de bronz – machiaj de bronz și de aur. Ei bine, bej, nuanțele de lactate de lapte vor arăta bine. Astfel de culori vor face privirea mai ușoară și mai caldă. Puteți adăuga un pic verde în combinație cu o strălucire auriu.

Deoarece există o mulțime de frumusețe cu părul întunecat printre frumusețile carboasa, atunci o clasă de master este dată pentru a crea o machiaj de seară strălucitoare cu ruj roșu și săgeți frumoase. Acesta este un machiaj clasic de nuntă pentru bruneturi cu ochi întunecați.

 • Este necesar să începeți cu curățarea și umidificarea pielii feței.
 • După aceea aplicați o cremă tonată.
 • Pe obraji pentru a aplica un pic de mai strălucitoare de o nuanță ușoară.
 • În etapele superioare sunt aplicate grund, astfel încât umbrele vor merge la cele mai mici și vor rămâne mai mult.
 • Aplicați pe umbra superioară a pleoapei unei umbre ușoare.
 • Urmatoarea etapa – creion de ochi cu creion moale. Este mai bine să utilizați negru.
 • Toate dungi trebuie să fie curate și subțiri. Eyeliner cu atenție în creștere.
 • Jos pleoapei perna cu un creion.
 • Creștere.
 • Marca genelor cerneală neagră.
 • Evidențiați conturul creion de buze.
 • Asigurați-vă buzele de ruj rosu.

În cazul în care eroina principală a celebrării are părul blond, vopsit sau natural, ea nu ar trebui să fie făcut machiaj prea luminos. Catchy și stilul extravagant nu este mai bine să utilizați. Mascara si dermatograf este mai bine să ia gri închis (pentru cenușă și păr blond) sau maro inchis (pentru bucle de aur blond). Cele mai bune opțiuni de culoare paletă pentru machiaj de nunta Russeed Frumusete – verde, bej, Caramida, cotto sau Light Lill. nuanță de lumină-coral de ruj este potrivit pentru buze, precum și strălucire – bej sau caramel.

Pentru blonde

Combinația dintre ochi blonde și maro întâlnește mult mai puțin. Și blondele naturale cu ochi negri, în după-amiaza cu foc este dificil de găsit. În cazul în care fata este proprietarul capele ușoare și ochi căprui, atunci un astfel de contrast o poate fi benefică pentru a bate. Un astfel de tip de aspect și de produse cosmetice selectate în mod corespunzător va contribui la crearea unei imagini de delicata prințesă. Pentru mirese cu părul blond, nuanțe roz sau roșu de pulbere sunt adecvate. Lumina umbra va arata bine – alb, nisip-bej, violet. Puteți alege culoarea maro, prune sau nuanțe de verde. Umbrele trebuie să crească bine, iar pe gene pune rimel în mai multe straturi. Buzele pot fi realizate din sclipici transparent sau lumina ruj mat roz.

Blondele trebuie să acorde o atenție deosebită la culoarea sprâncenelor. Acestea ar trebui să fie pe un cuplu de tonuri mai inchisa decat culoarea parului.

Pentru roșcată

Pentru fete cu bucle de foc, este important să nu exagerați machiaj de nunta. Nu folosiți culori prea luminoase. Buzele si ochii vor ajuta sublinia combinațiile de aur și verde, culoarea cafelei naturale și roz. Sprâncenele sublinia creion. Acestea ar trebui să fie pe un cuplu de tonuri mai inchisa culoarea parului. Buzele nu ar trebui să fie prea luminos. Va fi necesar să se utilizeze o nuanță de bej sau galben-roz.

Citește mai mult  Cum se face machiajul corporativului?

Sfaturi de artiști de machiaj

artiști machiaj recomanda fete cu bronz, bej auriu și roz, cu umbra stralucesc. Astfel de nuanțe vor face ochii să strălucească. Culorile de ruj, umbre, Rumba ar trebui să fie mai strălucitoare decât pielea inchisa la culoare. Ai nevoie de a aplica machiaj intr-o camera luminata bine. Apoi mireasa arata foarte bine la orice iluminare: naturală sau în interior. Fotografiile vor lucra, de asemenea, mai frumos.

Pentru machiaj de nunta cosmetice perfect adecvate. Aceasta nu va șterge și nu va curge pe tot parcursul ceremoniei de nuntă și chiar și pe un banchet festiv.

Un sfat mai puține, care va ajuta șoferii de domnișoară de onoare.

 • Fetele cu ochi căprui migdalați, Pentru a face forma ochiului, folosind produse cosmetice, puteți rezuma ușor în sus pleoapele inferioare cu un creion negru sau maro inchis. umbre de lumină impun sub gene. Pleoapa superioară este izolat de piersic. Colțul exterior în direcția laterală a sprancenelor este ciuruit cu gri.

 • Pentru pictura destul de ochi cu foame, utilizați o paletă de culoare închisă. umbre întunecate sunt aplicate pe piele. Sub sprâncenele – un pic highlyera. Ei bine, corectează foame pleoapelor machiaj în stilul de modă fum-gheață.

Mireasa cu ochii căprui, nu trebuie să facă fum negru. Acesta va arata un vulgar câteva. Este mai bine să utilizați nuanțe deschise, licitație.

 • Daca ochii caprui sunt apropiate unul de altul, apoi corect un astfel de defect poate. Pentru a face acest lucru, se usucă colțul interior al ochiului.

Când munca la machiaj este terminat, puteți face ultimul cod de bare – folosiți spray de fixare pentru machiaj.

Exemple frumoase

Pentru a facilita decideți dacă să vă uitați la exemplele de opțiuni de machiaj frumos. Ei vor ajuta la alegerea potrivita si arata unica in cea mai frumoasa zi.

 • Machiajul în tonuri maro se va uita perfect la carbohilizatul de mireasă.

 • Black and White Smoky Ice se va potrivi fetelor cu orice culoare de păr.

 • Nuanțele verzi în combinație cu paiete accentuează ochii maroși frumoși.

Despre cum să faci machiaj pentru ochi maro, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: